Beni neden görmek istemedi ?

Erkekler hakkında hissettiğimiz muhakkak gerçek oluyor.Hatta fazlasıyla.Ben bunu hep gördüm.

Sen diyosun ya benim icin o kadar zaman ayiriyo baskalarina zaman kalmaz diye zannediyosun ya ki cok dogal bi sanri bu seninkisi. Ama o erkekler var ya o erkekler...... Onlar bi baska yaratiklar, gerekirse 24 saat uyumadan yasarlar ve kadinlarin ruhu dahi duymaz öyle bitilkidirler, uyumadan ise gidenleri biliyorum ya sirf kadinlarla yazismalarina yetisebilmek icin ama adam uykusuz gebermesi lazim aslinda ama hayatindan cok memnun bütün kadinlara yetisebildigi icin, hepsinin gözünde o gizemli kahraman olabildigi icin

Merhaba mesafeliii;
Bekledigimiz mail nihayet gelmis.Neden,niye ile baslayan soru cumlelerimiz bazen soru cumlesi bazende sorgulama hesap sorma algisi olusturabiliyormus. bir daha tescillendi.Tabi bu kisinin yasattigi konuya sıkısmisligini nasil cozumlemek istemesiyle ilgili bir durum. Canim uzun sure cevap veremediginde aciklama nezaketini gosteren bu bey ki zannetmiyorm siz sorup cevap versin ,bu durumda sorunuzu sorgulamak olarak algilamis. İletisimi su asamada kesmek egolarini tavan yapmaktan baska ise yaramaz. Muhtemelen icinize yazma enerjinize bi golge oturdu.yaldizinizi pariltinizi aldi. Cevap verip vermediginizi bilmiyorum ama cevainiz ne olacaksa kasiliginda buyutecekmi merak ediyorum

Merhaba mesafeliii;
Bekledigimiz mail nihayet gelmis.Neden,niye ile baslayan soru cumlelerimiz bazen soru cumlesi bazende sorgulama hesap sorma algisi olusturabiliyormus. bir daha tescillendi.Tabi bu kisinin yasattigi konuya sıkısmisligini nasil cozumlemek istemesiyle ilgili bir durum. Canim uzun sure cevap veremediginde aciklama nezaketini gosteren bu bey ki zannetmiyorm siz sorup cevap versin ,bu durumda sorunuzu sorgulamak olarak algilamis. İletisimi su asamada kesmek egolarini tavan yapmaktan baska ise yaramaz. Muhtemelen icinize yazma enerjinize bi golge oturdu.yaldizinizi pariltinizi aldi. Cevap verip vermediginizi bilmiyorum ama cevainiz ne olacaksa kasiliginda buyutecekmi merak ediyorum

Merhaba mesafeliii;olusturabiliyormus. bir daha tescillendi.Tabi bu kisinin yasattigi konuya sıkısmisligini nasil cozumlemek istemesiyle ilgili bir durum. Canim uzun sure cevap veremediginde aciklama nezaketini gosteren bu bey ki zannetmiyorm siz sorup cevap versin ,bu durumda sorunuzu sorgulamak olarak algilamis. İletisimi su asamada kesmek egolarini tavan yapmaktan baska ise yaramaz. Muhtemelen icinize yazma enerjinize bi golge oturdu.yaldizinizi pariltinizi aldi. Cevap verip vermediginizi bilmiyorum ama cevainiz ne olacaksa kasiliginda buyutecekmi merak ediyorum

Konuyu takip ediyorum.
Başta da yazmistim
Bu adam sizinle yarıştığı gibi başka bayanlarla da yazışıyordu diye.

Yanı güya egosunu tatmin ediyor bayanlarla entellektul sohbete takılıp ilgi odağı olmak hoşuna gidiyor.

Biran önce o şahısla gorusmelerinizi kesin.
Çünkü siz yasiztikca ona daha çok duygusal anlamda bağlanacak ve karşınıza çıkanlari bile bu yüzden reddedecksiniz.hemde boşu boşuna.

Sunuda ekliyim yorumlarinizdan anlıyorum ki çok.hanfendi ve kaliteli bi kişiliğe sahipsiniz.

Dilerim sizi hakkıyla seven bir insanla mutlu olursunuz :)

Hafta sonu mail atmıyor değil mi öyle yazdınız diye hatırlıyorum . Kim olsa sorardı diye tahmin ediyorum neden haber vermedin diye .Sonuçta gayette olumlu karşılıyorsun zorlayacak gel benle buluş diyecek halin yokmuş . Yazdıklarından öyle biri olmadığın anlaşılıyor .Bana senin bulunduğun yerde başka birileri ile de yazışıyor gibi geldi .

Bozulmuş mu? Terbiyesiz!! Sanki hesap sordun...
Bu adam kendini çok seviyor, vakit kaybettiğine değmez. Her ne kadar sadece entellektüel paylaşımlar yapıyoruz diye düşünsende, insan sık sık, uzun mailler paylaştığı, özelini konuştuğu birine mutlaka bağlanıyor. Ee bu kişi akraba değil, arkadaş değil, fazlasıı hiç olmayacak zaten, boş yere harcadığın vakte yazık.
Onunla yazıştığın uzun saatleri, sosyalleşmek için harcasan gerçek insanların hayatına girmesi daha olası olur.
Bence de yazma...

Bu arada etiketlemeden kastımız şu bak mesafeli

Kızlaarrrr bu benim yeni üyeliğim.

Dün akşamdan beri siteye girmeye çalışıyorum. Sizinle tatlı tatlı yazışırken ne oldu anlamadım (aslında yönetim şifremi sıfırlamış olmalı) birden mesaj atmak için üye girişi yapmalısınız uyarısı geldi, sistem beni attı. Tekrar girmek isteyince yanlış şifre dedi. Hadiii şifreyi sıfırladım ama mail adresime yönlendirme gelmedi. Sabahtan beri sitede verilen destek hattını arıyorum açan yok.

Konu en can alıcı yerinde kaldı. Dün akşamdan beri siteye mail atıyorum yanıt yok. Umarım kaldığımız yerden devam edebiliriz. Çünkü sizlerden hem süper enerji alıyorum hem de akıl. Daha ne isterim?

Haklısın tulipa. Bu konuda beni gerçekten çok mutlu eden yorumlar geldi. Karşı görüş olması dert değil yeter ki kibarca ifade edilsin. Tam bir kadın dayanışması yaşadığımı hissettim ve çok iyi geldi. Benim de önceki konularımda saldırılar olmuştu ve cidden hem kızmış hem de üzülmüştüm. Eee tabi çirkinleştiği de oluyor insanın yer yer:) Ama ben bazı üyeleri kara listeye aldım. yazdıklarını görmüyorum. Tavsiye ederim.

Konuyla alakasız ama zipzip'i ilk defa ciddi gördüm ben. Tarihe not düşmek istiyorum, emek verip onca kelime yazmış ilk defa... Ya da benim gördüğüm kadarıyla ilk Hoşgeldinnn diyim, görmüyordum ben de

Buarada adamdan böyle bir cevap geleceğini biliyordum, özenle uzaktan takipteydim. Yazayım dedim.

Sağol canım katkın için. Zıpzıp'ın söyledikleri bence de çok yerinde olmuş. Tüm kadınlara yetebileceğini sanmak, onların gizli kahramanı olduğunu varsaymak. Ancak kalabalıklarla baş etmek zordur, yorar ve küçük hatalar başlar ve zamanla kahraman olmadığın ortaya çıkar. Ayy amin diyesim geldi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…