Erkekler hakkında hissettiğimiz muhakkak gerçek oluyor.Hatta fazlasıyla.Ben bunu hep gördüm.Burada artık internete haber olma tehdidi altında yazdığımız için detay vermeye elim gitmiyor. Ama bildiğin açık açık bozulduğunu söylemiş. Yani buradan ne çıkarıyorum ben. Soru sormak yok. Neden haber vermedin, neden görüşmek istemedin..vs. yasaklı cümleler. Ama hakkını yemeyeyim uzun uzun kendi başına hareket edemediğini ve benim haklı olduğumu yazmış. Sağolsun. Ancak buradaki aydınlanmamadan sonra yazdıklarını okudukça inan başkalarıyla da yazıştığı sonucuna vardım.
Erkekler hakkında hissettiğimiz muhakkak gerçek oluyor.Hatta fazlasıyla.Ben bunu hep gördüm.
özel msjla yorum atabilirsin:)Son iki kişi hakkında.Baya uzundu ama okudum :)
Senin adina hayirlisi olmus.
Bazen isteklerimiz olmayinca üzülürüz ama aslında iyi bisey olmuştur yaa.. oyle işte.
Zipzip hoşgeldin nerelerdeydin:)
Coook uzak diyarlardan geldim. Hosbuldum ama bazi kafasi takiklar yine bombardimana baslayip beni attirirlar nasil olsa
Zıpzıp merhaba. Haklısın canım. Ben buraya konu açarken o kişinin bu şekilde yani uzun ve sürekli bir benimle iletişimde olduğunu düşünüyordum. Ama buradaki yorumlardan sonra onunla yazışmalarımızı şöyle bir düşündüm de artık neredeyse başkalarıyla da yazıştığından eminim diyebilirim.:) O derece :))
Coook uzak diyarlardan geldim. Hosbuldum ama bazi kafasi takiklar yine bombardimana baslayip beni attirirlar nasil olsa
Merhaba mesafeliii;Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Bir mail geldi. Sağolsun açıklama yapmış. İş için geldiğini ve yoğun olduğunu söylemiş. Makul. Haklı zira iş ortamında kendi başına hareket edemez. Anladım. Fakat burada bitmiyor. Ben onu sorguladığım için bozulmuş.
Sen ne yaptın derseniz. Ne yazacağımı bilemedim. İçimden ona yazmak gelmedi. Ben de buraya döktüm içimi.:)
Merhaba mesafeliii;Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Bir mail geldi. Sağolsun açıklama yapmış. İş için geldiğini ve yoğun olduğunu söylemiş. Makul. Haklı zira iş ortamında kendi başına hareket edemez. Anladım. Fakat burada bitmiyor. Ben onu sorguladığım için bozulmuş.
Sen ne yaptın derseniz. Ne yazacağımı bilemedim. İçimden ona yazmak gelmedi. Ben de buraya döktüm içimi.:)
Merhaba mesafeliii;olusturabiliyormus. bir daha tescillendi.Tabi bu kisinin yasattigi konuya sıkısmisligini nasil cozumlemek istemesiyle ilgili bir durum. Canim uzun sure cevap veremediginde aciklama nezaketini gosteren bu bey ki zannetmiyorm siz sorup cevap versin ,bu durumda sorunuzu sorgulamak olarak algilamis. İletisimi su asamada kesmek egolarini tavan yapmaktan baska ise yaramaz. Muhtemelen icinize yazma enerjinize bi golge oturdu.yaldizinizi pariltinizi aldi. Cevap verip vermediginizi bilmiyorum ama cevainiz ne olacaksa kasiliginda buyutecekmi merak ediyorumKızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Bozulmuş mu? Terbiyesiz!! Sanki hesap sordun...Kızlar şu etiketleme işini birazdan yapayım ama önce devamını yazayım...
Zıpzıp!! Seni görmek güzel, hoş geldinBence bi sürü yazistigi kadin var, var öyle cok erkek sirf yazismak,bos zaman doldurmak icin pek cok görmedigi ve aslinda gercekte önemsemedigi kadinlarla yazisan. Maalesef... Cok taniyorum öylelerini
Haklısın tulipa. Bu konuda beni gerçekten çok mutlu eden yorumlar geldi. Karşı görüş olması dert değil yeter ki kibarca ifade edilsin. Tam bir kadın dayanışması yaşadığımı hissettim ve çok iyi geldi. Benim de önceki konularımda saldırılar olmuştu ve cidden hem kızmış hem de üzülmüştüm. Eee tabi çirkinleştiği de oluyor insanın yer yer:) Ama ben bazı üyeleri kara listeye aldım. yazdıklarını görmüyorum. Tavsiye ederim.Ama benim dikkatimi çekti; sert (vede empatisiz yazanlar) olmadı ve konusu güzelce takip edildi,onun etkisi de var.Güzel yorumcuları oldu:)Herşey bir bir analiz edildi.Gelişti.Düşünülmeden yazılmadı.Bazıları bukadar şanslı olmuyor.Ben en son iki konu açmıştım .Aman Allah'ım yargısız infaz.İnsanın derdini birken iki ediyorlar bazen.Başına gelen anlar, insan okadar yıpranmışken sinirlenmeden edemiyor.
Sen diyosun ya benim icin o kadar zaman ayiriyo baskalarina zaman kalmaz diye zannediyosun ya ki cok dogal bi sanri bu seninkisi. Ama o erkekler var ya o erkekler...... Onlar bi baska yaratiklar, gerekirse 24 saat uyumadan yasarlar ve kadinlarin ruhu dahi duymaz öyle bitilkidirler, uyumadan ise gidenleri biliyorum ya sirf kadinlarla yazismalarina yetisebilmek icin ama adam uykusuz gebermesi lazim aslinda ama hayatindan cok memnun bütün kadinlara yetisebildigi icin, hepsinin gözünde o gizemli kahraman olabildigi icin
Sağol canım katkın için. Zıpzıp'ın söyledikleri bence de çok yerinde olmuş. Tüm kadınlara yetebileceğini sanmak, onların gizli kahramanı olduğunu varsaymak. Ancak kalabalıklarla baş etmek zordur, yorar ve küçük hatalar başlar ve zamanla kahraman olmadığın ortaya çıkar. Ayy amin diyesim geldi.:)Konuyla alakasız ama zipzip'i ilk defa ciddi gördüm ben. Tarihe not düşmek istiyorum, emek verip onca kelime yazmış ilk defa... Ya da benim gördüğüm kadarıyla ilkHoşgeldinnn diyim, görmüyordum ben de
Buarada adamdan böyle bir cevap geleceğini biliyordum, özenle uzaktan takipteydim. Yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?