- 15 Aralık 2015
- 12
- 9
- 1
- 75
Bence de tevazu kisvesi altında bir kendini beğenmişlik var gibi. Doğru valla ilşki tanımınız ne deseler, e-posta arkadaşlığı. Sanal dünyayla hayatımıza giren yeni kavramlardan biri:) Evet insan aklını doğru şeylerle meşgul etmeli. Gerçek ilişki gibisi var mı kanlı canlı :))Bozulmuş mu? Terbiyesiz!! Sanki hesap sordun...
Bu adam kendini çok seviyor, vakit kaybettiğine değmez. Her ne kadar sadece entellektüel paylaşımlar yapıyoruz diye düşünsende, insan sık sık, uzun mailler paylaştığı, özelini konuştuğu birine mutlaka bağlanıyor. Ee bu kişi akraba değil, arkadaş değil, fazlasıı hiç olmayacak zaten, boş yere harcadığın vakte yazık.
Onunla yazıştığın uzun saatleri, sosyalleşmek için harcasan gerçek insanların hayatına girmesi daha olası olur.
Bence de yazma...
Bu arada etiketlemeden kastımız şu bakmesafeli
Canım ben de yaşlıyım ama o benden büyük. Ama işin gerçeği en başta anlattığımı burada tekrarlayayım bizimkisi aşk ilişkisi değil ve hiç olmadı böyle bir ima bile yok. Yani zaten karşılıklı yazışarak sohbet etme şeklinde başladı ve gelişti. Ama çok sık ve yaklaşık bir yla yakın bir süre devam edince haliyle bir bağ oluşuyor. Eee bir de benim yaşadığım yere gelip bunu gizleyince ben de ne olduğuna anlam veremedim ve konu açtım.
Ama inan burada yazışmalarımz sayesinde ben de ampül yandı, nihayet.:) Zaten bana verdiği bir söz, vaad falan yok ama ben tabii yalnız bir bayan olarak ona meylettiğimi ama bunun bir karşılığı olamayacağını anladım. Olan bu işte. Aslında üzülüyor değilim de niye filmlerdeki gibi sonlar bizi bulmuyor onu merak ediyorum şimdi de:)
Benim bulunduğum yerden biri olmasa da sonuçta sanalda yazıştığı için dünyanın herhangi bir yerinden internet bağlantısı olan bir kadın olması yeterli olur sanırım, eh birazda eli kalvye tutyorsa neden olmasın değil mi?Hafta sonu mail atmıyor değil mi öyle yazdınız diye hatırlıyorum . Kim olsa sorardı diye tahmin ediyorum neden haber vermedin diye .Sonuçta gayette olumlu karşılıyorsun zorlayacak gel benle buluş diyecek halin yokmuş . Yazdıklarından öyle biri olmadığın anlaşılıyor .Bana senin bulunduğun yerde başka birileri ile de yazışıyor gibi geldi .
+1
Tırı vırı çeken erkekler zaman kaybı.
Evet o tip özgüvensiz erkeleri özgüven topu haline getirmemek gerek.Ben de yaptım o hatayı.Ben de bedelini terkedilerek ödedim.Oysa o özgüvensi bir tip olduğu için (görünüşü boyu kısalığı yüzünden,parasızlığı yüzünden) bana en baştaki gibi hayran olmalıydı.İçindeki masum yönü görüp kanımın kaynadığını o kadar belli etmemeliydim.Şimdiki nişanlısı eminim kendini ağır tutmuştur .Kızda o tip var(Benden güzel değil kesinlikle ,hatta bariz biçimde ben güzelim,biraz kilosu var,ama bilmiş bir havası var.Yaşça da benden çok küçük tabi o konuda önde ve aynı ülkede mantık da yürütmüş olmalı)O şekilde kendine hayran şeklini koruyarak nişan yaptırmıştır.
Şu da tüm ilişkiler için geçerli:Mesafeli demiş ya NEKADAR ALIYORSAN OKADAR VER..O kadar doğru ki...İşte insanın içinde yeterki bir açlık olmasın.İnsanı o alaşağı ediyor.
Ben de 40 üstüne fixledim. Artık kırkı kaç geçe olduğunun pek öneni yok zaten bir kez sınırı geçtim. Yaşlanmak süreci başladı.Dün bi toplantıya girdim kendimi unutmuşum bakamadım hiç buraya .Şimdi öncelikle bunun bir aşk ilişkisi olmasına gerek yok zaten .Yani ben şehirdışında yaşayan ama benim olduğum şehre gelip bana haber vermeyen bayan arkadaşımada gönül koyarım mesela .Yani adamın yaptığı öküzlük başka bişey değil kusura bakma ama öyle ne var yani en azından geldiğini ama vaktinin olmadığını sölesin nezaketen yani tam bir odun hiç hazetmem öle vurdumduymaz tuhaf insanlardan .Sen yine arkadaş olaak görebilirsen bu insanı konuş ama aşk sevgililik filan olmasına gerek yok adam yanlış yaptı sana .Bende 30 olucam şubatta ama ben onu 29 da fixledim öle kalcak bi 5 yıl ehehehe
aa bu senmisinBence de tevazu kisvesi altında bir kendini beğenmişlik var gibi. Doğru valla ilşki tanımınız ne deseler, e-posta arkadaşlığı. Sanal dünyayla hayatımıza giren yeni kavramlardan biri:) Evet insan aklını doğru şeylerle meşgul etmeli. Gerçek ilişki gibisi var mı kanlı canlı :))
Ben anlamadım. Kazen bana mail adresinizi güncelleyin dedi. Ama baktım benim adreste bir sıkıntı yok. Neden durduk yere güncelleyeyim ki. Ama bu yazışmamızdan iki dakika sonra beni sistemden attı. Ben de şifre sıfırladım. O zaman biliyorsun maile hatırlatma geliyor ama yok gelmedi. Siteye yazdım, telefon numaralarını aradım destek için yanıt vermediler. Ben de daha fazla size kavuşmak için sabredemedim yeni üyelik aldım. manidar bir nickle:)aa bu senmisinmesafeli :)
Şifremi unuttun diyince, mailine hatırlatma gelmedi mi?
Aynen öyle, en güzeli gerçek ilişkiler; hem ne adamdan mail bekleyeceksin ki, istediğin konuda açarsın kitabını okursun, internetin var zaten. 3 günlük dünya da, kadir kıymet bilmez insanlar için, harcadığın vakte yazık.
OlmadıBen anlamadım. Kazen bana mail adresinizi güncelleyin dedi. Ama baktım benim adreste bir sıkıntı yok. Neden durduk yere güncelleyeyim ki. Ama bu yazışmamızdan iki dakika sonra beni sistemden attı. Ben de şifre sıfırladım. O zaman biliyorsun maile hatırlatma geliyor ama yok gelmedi. Siteye yazdım, telefon numaralarını aradım destek için yanıt vermediler. Ben de daha fazla size kavuşmak için sabredemedim yeni üyelik aldım. manidar bir nickle:)
Etiketleme yapmak için Q harfine basıp kullanıcı adı yazmak yeterli mi. Bak yapıyorum olacak mı diye? QSamsonn
Helal sana kız, bu azimle senin elinden bişey kaçmazBen anlamadım. Kazen bana mail adresinizi güncelleyin dedi. Ama baktım benim adreste bir sıkıntı yok. Neden durduk yere güncelleyeyim ki. Ama bu yazışmamızdan iki dakika sonra beni sistemden attı. Ben de şifre sıfırladım. O zaman biliyorsun maile hatırlatma geliyor ama yok gelmedi. Siteye yazdım, telefon numaralarını aradım destek için yanıt vermediler. Ben de daha fazla size kavuşmak için sabredemedim yeni üyelik aldım. manidar bir nickle:)
Etiketleme yapmak için Q harfine basıp kullanıcı adı yazmak yeterli mi. Bak yapıyorum olacak mı diye? QSamsonn
Yes baby, aldım mesajıSamsonn Oldu sanırım :)) Sağ olasın sayende etiketlemeyi öğrendim.
Ben de 40 üstüne fixledim. Artık kırkı kaç geçe olduğunun pek öneni yok zaten bir kez sınırı geçtim. Yaşlanmak süreci başladı.
Toplantın için geçmiş olsun diyeyim. Aynen dediğin gibi. Zıpzıp demiş ya gizli kahraman olmak istiyorlar diye. Heh işte asıl kahramanlık buraya gelip, görüşemeyeceğini söyleyebilecek yürek sahibi olmakta gizli bence. Bunu başarabilseydi bak o zaman artı puanı hanesine yazardık.:) Vurdumduymazlık tabii. Yani vakit ayırıp, düşünmeden ama kurnazca yalan olmayacak şekilde gerçeği gizle. İyi taktik değilmiş demek ki çabuk deşifre oldu.:)
Kazeni kızdırmış olmalıyım. Buradaki konuların internete düşmesiyle ilgili sanırım biraz sert çıktım. Ben bu konuyu ciddiye alıyorum o da ne diyeyim elindeki gücü kullanıp beni sisitem dışı etti. Bence böyle. Yoksa durduk yere neden birden üyeliğim iptal olsun ki. Hani o bana mail adresinizi güncelleyin dedi ama ben gerek görmedim ya. Bak o zaman ne olur demek istemiş olmalı. İşte insanları hep hoş tutacaksın, doğruları söylerken bile egolarını okşuyacaksın. Biraz açık sözlü oldun mu başın ağrıyor. Dün gece ne kadar zaman harcadım. yeni mail adresi al tekrar üye ol. Neyse...Helal sana kız, bu azimle senin elinden bişey kaçmazAcaba o telefonu kim açacaktı, cool Kazen abimiz mi, Kraliçe Mune mi?
Q değil @ işaretiyle etiketliyorsun, isme bitişik, zaten dene bak daha sen yazarken seçenekler, kişilerin avatarları falan gözüküyor :)
Sanmıyorum öyle bişey olsun, banlı değilin ki diğer nick'in...bir karşıklık olmuş olmalı.Kazeni kızdırmış olmalıyım. Buradaki konuların internete düşmesiyle ilgili sanırım biraz sert çıktım. Ben bu konuyu ciddiye alıyorum o da ne diyeyim elindeki gücü kullanıp beni sisitem dışı etti. Bence böyle. Yoksa durduk yere neden birden üyeliğim iptal olsun ki. Hani o bana mail adresinizi güncelleyin dedi ama ben gerek görmedim ya. Bak o zaman ne olur demek istemiş olmalı. İşte insanları hep hoş tutacaksın, doğruları söylerken bile egolarını okşuyacaksın. Biraz açık sözlü oldun mu başın ağrıyor. Dün gece ne kadar zaman harcadım. yeni mail adresi al tekrar üye ol. Neyse...
Aslında herkesin içinde canavar da var pamuk prenses'te (bizim cinsimiz için ). İnsanın yaşadıkları zamanla hangisi olacağını belirliyor özellikle de zor zamanlarda ne olduğumuz daha net açığa çıkıyor malum.Sana bişey diyim mi evet çok olgun ve güzel konuşmaların var ama nedense benden küçük gibi düşündüm seni hep :) Sen hiç bozulmamış nadir insanlarda birisin yaşla alakası yok bazı şeylerin aslında ben çok hızlı yaşadım sanırım hala da aynıyım sürekli hareket halindeyim yani yaşayan mı bilir derler ya öyle işte :) sen gel beni dinle biraz erkeklere karşı sert dur iyilikten anlmaz bunlar bak yeminle ama sen çok çok sakin kibar birisin yazdıklarından bile belli oluyor karakterin senden bir canavar yaratsak mi ki :) valla şahsen ben canavar halime geri döndüm böyle ben eğleniyorum en azından ben de internet ortamından bir çok erkekle sadece yazışıyorum bi kaç aydır ve bunların için de ünlü bi kaç kişi de var yani hiç bi zaman onlarla reelde görüşmeyi düşünmüyorum ama pratik oluyor bana bu aralar onların kıvrandığını görmek çok eğlenceli yaanam ben iyice pskopata bağlamışım hadi hayırlısı bakalım
Aslında herkesin içinde canavar da var pamuk prenses'te (bizim cinsimiz için ). İnsanın yaşadıkları zamanla hangisi olacağını belirliyor özellikle de zor zamanlarda ne olduğumuz daha net açığa çıkıyor malum.
Beni mutlu eden sözlerin için çok teşekkür ederim. Şu yaşıma geldim insanlar beni hala şaşırtmaya devam ediyor. Ama ben yıkıcı duyguları pek sevmediğim için güzel olana odaklanmaya çalışıyorum. İşte bunu yaparken kantarın topuzunu kaçırdın mı, gerçeklerden kopup, hayal dünyasında yaşama tehlikesi var. Bu durumlar için de iyi ki KK var. Hemen insanı kendine getiriyor.
Ben şu an kıvranan tarafta olduğum için pek eğlenemiyorum ama benim de güleceğim günler yakındır :)))
Zıpzıp bu yorumunu ahalice pek beğendik. Eline sağlık. :))Sen diyosun ya benim icin o kadar zaman ayiriyo baskalarina zaman kalmaz diye zannediyosun ya ki cok dogal bi sanri bu seninkisi. Ama o erkekler var ya o erkekler...... Onlar bi baska yaratiklar, gerekirse 24 saat uyumadan yasarlar ve kadinlarin ruhu dahi duymaz öyle bitilkidirler, uyumadan ise gidenleri biliyorum ya sirf kadinlarla yazismalarina yetisebilmek icin ama adam uykusuz gebermesi lazim aslinda ama hayatindan cok memnun bütün kadinlara yetisebildigi icin, hepsinin gözünde o gizemli kahraman olabildigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?