Benimle birlikte mail yolu gözlediğiniz için sağolun, birlik olunca daha güçlü hissediyor insan. Yaklaşımın genelden farklı. İlgimi çekti. Yani bu aşamada iletişimi kesmek, onun egosunu zıplatabilir düşüncesi ilginç gerçekten. O kadar bozuldum ki çok ani ve sert tepki verdim ve bağı kopardım anlamına gelebilir, haklısın. Oysa benim üzerimde bu derece bir etkisi olduğunu düşünmemeli, çünkü yok. :) Azar azar azaltmakta fayda var. Bitip gittiğinde onun sanal dünyasından nasıl çıktığımı anlamamalı bile.:))Merhaba mesafeliii;olusturabiliyormus. bir daha tescillendi.Tabi bu kisinin yasattigi konuya sıkısmisligini nasil cozumlemek istemesiyle ilgili bir durum. Canim uzun sure cevap veremediginde aciklama nezaketini gosteren bu bey ki zannetmiyorm siz sorup cevap versin ,bu durumda sorunuzu sorgulamak olarak algilamis. İletisimi su asamada kesmek egolarini tavan yapmaktan baska ise yaramaz. Muhtemelen icinize yazma enerjinize bi golge oturdu.yaldizinizi pariltinizi aldi. Cevap verip vermediginizi bilmiyorum ama cevainiz ne olacaksa kasiliginda buyutecekmi merak ediyorum
Ben de 40 üstüne fixledim. Artık kırkı kaç geçe olduğunun pek öneni yok zaten bir kez sınırı geçtim. Yaşlanmak süreci başladı.
Toplantın için geçmiş olsun diyeyim. Aynen dediğin gibi. Zıpzıp demiş ya gizli kahraman olmak istiyorlar diye. Heh işte asıl kahramanlık buraya gelip, görüşemeyeceğini söyleyebilecek yürek sahibi olmakta gizli bence. Bunu başarabilseydi bak o zaman artı puanı hanesine yazardık.:) Vurdumduymazlık tabii. Yani vakit ayırıp, düşünmeden ama kurnazca yalan olmayacak şekilde gerçeği gizle. İyi taktik değilmiş demek ki çabuk deşifre oldu.:)
Sağoool.40 üstü müben seni en fazla 32-33 diye hayal ediyodum, enerjin ne kadar genç o adamı da kaldır çöpe at, kıymetini bilememiş
En net emin olduğum tespit benim de bu. "Egosunu tatmin edip, ilgi odağı olmak hoşuna gidiyor."Konuyu takip ediyorum.
Başta da yazmistim
Bu adam sizinle yarıştığı gibi başka bayanlarla da yazışıyordu diye.
Yanı güya egosunu tatmin ediyor bayanlarla entellektul sohbete takılıp ilgi odağı olmak hoşuna gidiyor.
Biran önce o şahısla gorusmelerinizi kesin.
Çünkü siz yasiztikca ona daha çok duygusal anlamda bağlanacak ve karşınıza çıkanlari bile bu yüzden reddedecksiniz.hemde boşu boşuna.
Sunuda ekliyim yorumlarinizdan anlıyorum ki çok.hanfendi ve kaliteli bi kişiliğe sahipsiniz.
Dilerim sizi hakkıyla seven bir insanla mutlu olursunuz :)
Sağoool.Çok teşekkür ederim. İnsanın enerjisi çok önemli gerçekten. O olmadan hiç bir şey olmuyor. Yazışmalarımızda ben ona uyum sağlamak için başlarda daha ciddiydim ama insan arada bir kikirdimek istiyor haliyle. Belki biraz biraz onu da olayların espirisini çıkaracak havaya sokmuş olabilirim derken durum yine ciddileşti. Yoksa bana kalsa atacağım mail şöyle olurdu. "Hoş geldiniz ayy pardon hoş gittiniz desem daha doğru olacak. Umarım kendi il sınırlarınız içine dönmüşsünüzdür...."diye başlardım. Ama "sorgulanmaktan rahatsız oldum" diyince ben de bunun üzerine ne diyeceğimi bilemiyorum. Hassas bir kişilik yapısı var karşımda
Hayatım benden neredeyse 10 yaş büyük. Ama onun hayatıyla ilgili fazla bilgi veremiyorum ki. Ama valla konu duygular oldu mu yaşın bir önemi yok. Yine aynı heyecanları hissediyorsun, gençlikteki gibi. Ha ama davranış şekilleri değişiyor elbette. Daha sakin, daha anlayışlı oluyorsun. Bazı şeyleri içinde yaşayıp, zorlamamayı öğreniyorsun. Bildiğin gibi konu duygular oldu mu gönlü olmayanın üstüne gitmenin bir anlamı yok.vayy ne yaparız, ne hassas ne hassasbunun nesi hassas allasen? bir de sorgulanmaktan rahatsız oldum demiş. 1 senelik bir sohbet geçmişiniz var ve adam senin ufacık nazik bir sitemini bile sorgulanmak olarak değerlendiriyor. ben onu da 30 ların başı sanıyordum senin gibi, şimdi merak ettim kaç yaşında bu adam?
Haklısın tulipa. Bu konuda beni gerçekten çok mutlu eden yorumlar geldi. Karşı görüş olması dert değil yeter ki kibarca ifade edilsin. Tam bir kadın dayanışması yaşadığımı hissettim ve çok iyi geldi. Benim de önceki konularımda saldırılar olmuştu ve cidden hem kızmış hem de üzülmüştüm. Eee tabi çirkinleştiği de oluyor insanın yer yer:) Ama ben bazı üyeleri kara listeye aldım. yazdıklarını görmüyorum. Tavsiye ederim.
o özgüveni biz veriyoruz canım. çirkin çirkin adamlar bizim verdiğimiz değeri görünce şişme bir özgüven patlaması yaşıyorlar. sonra da yürü Allah ne verdiyse.. ben de aynı tarif ettiğin gibi bir ilişkiden çıktım. adam bir de beni beğenmiyor evlenmek istemiyor paşam. kimse o sanki.Bişey derdim de neyse... kendilerini bişey sanıyorlar cidden nasıl bir özgüven var anlamıyorum olay dış görünüş de değil sen gayet güzel bir bayansındır ama şu var benim başıma geleni anlatayım sana benim eski sevgilim 1.90 boy 125 kilo ve son derece çirkin bir adamdı ben dış görünüşe önem vermem keşke verseymişim sonunda terkedilen ben oldum ki cidden ona çok fazla olan bir dış görünüşüm var ama ne biliyomusun ben bunu elde ettim diye gaza geliyorlar ve daha iyisini elde ederim olayına giriyorlar tabi kimse suratlarına bakmayınca geri dönmek istiyorlar geri alırmıyız aslaaaaa çok sinirliyim içimi buraya döktüm kusura bakma canım ya(((
Hayatım benden neredeyse 10 yaş büyük. Ama onun hayatıyla ilgili fazla bilgi veremiyorum ki. Ama valla konu duygular oldu mu yaşın bir önemi yok. Yine aynı heyecanları hissediyorsun, gençlikteki gibi. Ha ama davranış şekilleri değişiyor elbette. Daha sakin, daha anlayışlı oluyorsun. Bazı şeyleri içinde yaşayıp, zorlamamayı öğreniyorsun. Bildiğin gibi konu duygular oldu mu gönlü olmayanın üstüne gitmenin bir anlamı yok.
o özgüveni biz veriyoruz canım. çirkin çirkin adamlar bizim verdiğimiz değeri görünce şişme bir özgüven patlaması yaşıyorlar. sonra da yürü Allah ne verdiyse.. ben de aynı tarif ettiğin gibi bir ilişkiden çıktım. adam bir de beni beğenmiyor evlenmek istemiyor paşam. kimse o sanki.
Kızlar Tekrar Merhaba,
Hepinize çoooook teşekkür etmek istiyorum. Tam ihtiyacım olan zamanda yanımda oldunuz, dinlediniz, anladınız, fikirlerinizle katkıda bulundunuz kısacası beni normal ayarlarıma getirdiniz. İyi ki varsınız. Bana çok güzel şeyler söylediniz, mutlu ettiniz.
Sizlerle yazışınca ben rahatladım ve nihayet içimden geldi ve ona bir mail attım. Sorgulamadım, kızmadım sadece duygumu paylaştım. Ve O da sağ olsun bana uzuunca bir yanıt yazmış. Ayrıntılarıyla iş programını anlatmış. Çok yorulduğunu ve araya başka görüşmeler alırsa bunun odağını dağıttığını ve görüşülen kişiye de hakkıyla ilgi gösteremediği için ayıp olduğunu söylemiş. Sımsıcak yazmış, çok zarif anlatmış.
Ne oldu biliyor musunuz, oturdum ağladım inanın. Niye mi? Bunu neden iletişimde olduğumuz herkesle yapamıyoruz diye düşündüm. Biliyorsunuz ben üzülmüştüm ona sitem etmiştim. O da sorgulanmaktan rahatsız olmuştu. Bu gerginlik devam etse aradaki bağ kopardı(sanal da olsa bir bağ oluyor malum). Bir daha yazmak içimizden gelmezdi. Ama kırılmadan, kızmadan sadece duygularımızı paylaşınca birbirini anlamaya ve hak vermeye başlıyorsun. O zaman da ilişkiler devam ediyor, aradaki iletişim güçleniyor. Ama işte her zaman ve herkesle olmuyor.
Ha önceden olsa neden daha yakın olamıyoruz diye de ağlamaya devam ederdim.:) Ama artık sayenizde kendime format attım ve beklentimi azaltmaya ve zamanla sıfırlamaya karar verdim. Yani bu devirde edepli, kültürlü, hoş sohbet birini bulmuşken, ne yapayım sevgilim olmasa da sanal arkadaşım olur. Ben de bunun değerini bilirim. Zira farklı insanlar sıradan hayatlar yaşamadıkları için çekiciler. Hayattaki mücadeleleriyle sürekli kendilerini besliyorlar. Bu nedenle onlara yakın olmak istiyoruz sanırım, onlarla yükseliyoruz. Haliyle bu insanlardan da vasat birey davranışı beklemek doğru değil diye karar ettim.:)
Yani işin özü yalnız bir kadın olarak sınırlarının içinde yaşamak gerçekten zor. İnsan her an ayağının kayması tehlikesinin farkında olmalı ama insanız işte…
Kızlar Tekrar Merhaba,
Hepinize çoooook teşekkür etmek istiyorum. Tam ihtiyacım olan zamanda yanımda oldunuz, dinlediniz, anladınız, fikirlerinizle katkıda bulundunuz kısacası beni normal ayarlarıma getirdiniz. İyi ki varsınız. Bana çok güzel şeyler söylediniz, mutlu ettiniz.
Sizlerle yazışınca ben rahatladım ve nihayet içimden geldi ve ona bir mail attım. Sorgulamadım, kızmadım sadece duygumu paylaştım. Ve O da sağ olsun bana uzuunca bir yanıt yazmış. Ayrıntılarıyla iş programını anlatmış. Çok yorulduğunu ve araya başka görüşmeler alırsa bunun odağını dağıttığını ve görüşülen kişiye de hakkıyla ilgi gösteremediği için ayıp olduğunu söylemiş. Sımsıcak yazmış, çok zarif anlatmış.
Ne oldu biliyor musunuz, oturdum ağladım inanın. Niye mi? Bunu neden iletişimde olduğumuz herkesle yapamıyoruz diye düşündüm. Biliyorsunuz ben üzülmüştüm ona sitem etmiştim. O da sorgulanmaktan rahatsız olmuştu. Bu gerginlik devam etse aradaki bağ kopardı(sanal da olsa bir bağ oluyor malum). Bir daha yazmak içimizden gelmezdi. Ama kırılmadan, kızmadan sadece duygularımızı paylaşınca birbirini anlamaya ve hak vermeye başlıyorsun. O zaman da ilişkiler devam ediyor, aradaki iletişim güçleniyor. Ama işte her zaman ve herkesle olmuyor.
Ha önceden olsa neden daha yakın olamıyoruz diye de ağlamaya devam ederdim.:) Ama artık sayenizde kendime format attım ve beklentimi azaltmaya ve zamanla sıfırlamaya karar verdim. Yani bu devirde edepli, kültürlü, hoş sohbet birini bulmuşken, ne yapayım sevgilim olmasa da sanal arkadaşım olur. Ben de bunun değerini bilirim. Zira farklı insanlar sıradan hayatlar yaşamadıkları için çekiciler. Hayattaki mücadeleleriyle sürekli kendilerini besliyorlar. Bu nedenle onlara yakın olmak istiyoruz sanırım, onlarla yükseliyoruz. Haliyle bu insanlardan da vasat birey davranışı beklemek doğru değil diye karar ettim.:)
Yani işin özü yalnız bir kadın olarak sınırlarının içinde yaşamak gerçekten zor. İnsan her an ayağının kayması tehlikesinin farkında olmalı ama insanız işte…
Evet ohh nihayet rahatladım.:) Haklısın gerçeği gizemek de yalan kategorisinde yer alıyor ve doğru değil. Ama erkekler bunu genelde yapıyorlar pek istisnaı yok gibi. Yani konu uzamasın yok biz üzülmeyelim falan filan. Ama işin gerçeği biz de bazen cidden uzatıyoruz.İnanın sizin gibi olabilmeyi böyle sakin kalabilmeyi isterdim. Tabi ki arkadaş kalırım ve artık bir beklentim olmaz aynı şekilde devam edebilirim derseniz buna kimse birşey diyemez .Ama Kusuruma bakmayın ben o beyefendiyi yine de hatalı buluyorum yaşını başını almış olgun kültürlü ve şimdi o kadar sıcacık maili atan kişi bu iş gezisini farkedeceğinizi öngörüp nezaketen size yazabilirdi yani geliyorum ama şu sebeplerden görüşemeyeceğim sizinle gibi şimdi anlatması oda siz sorduğunuz için yanlış bana göre yani bi seneden fazladır paylaşımda bulunduğum biri bana bunu yapsa kız erkek arkadaş farketmez ben rahatsız olurdum yine de burdaki çoğu kişiden yaşca büyüksünüz kendiniz için en iyisini yine siz bilirsiniz şuan rahatladıysanız sevindim siizn adınıza :)
Elif Şafak'ın Aşk kitabındaki Zahara ve Ella'nın yazışmaları geldi gözümün önüne. Duyguları depreştirmek gibi olmasın. Siz yine arkadaş kalın neme lazım.Kızlar Tekrar Merhaba,
Bengücan cansın.:) Sen de gerçekten yumuşacık ve sıcacık yazıyorsun. Empati yeteneğin çok yüksek. Mesajını okurken, akşam üzerimizde pijamalarımız, sobanın yanında yerde otumuşuz, çayımızı yudumlarken dertleşiyormuşuz gibi hissettim.merhaba mesafeli;
hikayeni basından beri takip eden hatta kendi başına gelmiş biri gibi yorumlayan kızan mail bekleyen biri olarak içinde huzuru bulmana sevindim. Kendi başına soru cevap şeklinde sürdürmüş olsaydın bu süreci eminim içini şişirip mutsuzluğuna dahada fazla yer açmış olacaktın. ilgilendiğin beye birçoğumuz kızdık sinirlendik haksızlık yaptığını düşündük ve bunu yazılarımızda defalarca paylaştık. Biz kadınların bir çoğu statikocudur. olayları duyguları maddelere baglı kılarız. seven kişi ağlar ///ağlamayan kişi sevmez. bu nun gibi kalıplaşmış netleşmiş standartlarımız var. sizin yaşadığınız olaydaki gibi önemsiyor değer veriyor olsa haber verir diye düşündük yada haber vermiyorsa değer vermiyordur.:))) Buda bizim kusurumuz olsun. neyse ki geçti gitti. belkide bu duyguları hissiyatları yaşamanız gerekliydi yaklaşımı beklentileri aza cekmek için.bu hikayeden kalan artıda bu olsun. kelimelerinizi rengarek gördüm. sıcacıktı. iletişiminizin devam ediyor olmasından ötürü hissettiğiniz keyifi bende hissettim yazdıklarınızda. bunları anlatırken yüzünüzde belirme olasılığı yüksek olan minitebessümüde es geçemeyeceğim. güzel bir iletişimle başlayan arkadaşlığınızı yakışır bir iletişimle devam ettirme kararınızı kutluyorum. yalnız nacizane bir talebim olacaktır sizden.kendisini onore edecek cümleler konusunda eskisi kadar bonkor olmamanız ama neşenizden birşey kaybetmemeniz . :)
Evet ohh nihayet rahatladım.:) Haklısın gerçeği gizemek de yalan kategorisinde yer alıyor ve doğru değil. Ama erkekler bunu genelde yapıyorlar pek istisnaı yok gibi. Yani konu uzamasın yok biz üzülmeyelim falan filan. Ama işin gerçeği biz de bazen cidden uzatıyoruz.
Sakin düşünmeye çalışınca diyorum ki. Demek ki ben de ona herşeyi rahatlıkla ve açıkça konuşabileceği bir ortam sunamamışım. Nihayetinde iletişim karşılıklı ilerliyor. İşte bu tür, başta sıkıntı veren olaylar eğer aşılabilirse insanlar birbirini daha iyi tanımaya başlıyor gibi.
Yani o artık bilmeli ki bana doğruyu söylerse daha az sıkıntı olur ve ben de anlamalıyım ki onunla iletişimim beklentim olmadığı sürece devam eder. En güzeli kimse kimseyi zorlamıyor. :)
Sakinlikte sanırım yaşla birlikte geliyor canım. Eminim sen de nerede nasıl davran gerektiğini gayet iyi biliyorsundur, yazdıklarından öyle anlıyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?