Beni neden görmek istemedi ?

Benimle birlikte mail yolu gözlediğiniz için sağolun, birlik olunca daha güçlü hissediyor insan. Yaklaşımın genelden farklı. İlgimi çekti. Yani bu aşamada iletişimi kesmek, onun egosunu zıplatabilir düşüncesi ilginç gerçekten. O kadar bozuldum ki çok ani ve sert tepki verdim ve bağı kopardım anlamına gelebilir, haklısın. Oysa benim üzerimde bu derece bir etkisi olduğunu düşünmemeli, çünkü yok. :) Azar azar azaltmakta fayda var. Bitip gittiğinde onun sanal dünyasından nasıl çıktığımı anlamamalı bile.:))

40 üstü mü ben seni en fazla 32-33 diye hayal ediyodum, enerjin ne kadar genç o adamı da kaldır çöpe at, kıymetini bilememiş

40 üstü mü ben seni en fazla 32-33 diye hayal ediyodum, enerjin ne kadar genç o adamı da kaldır çöpe at, kıymetini bilememiş
Sağoool. Çok teşekkür ederim. İnsanın enerjisi çok önemli gerçekten. O olmadan hiç bir şey olmuyor. Yazışmalarımızda ben ona uyum sağlamak için başlarda daha ciddiydim ama insan arada bir kikirdimek istiyor haliyle. Belki biraz biraz onu da olayların espirisini çıkaracak havaya sokmuş olabilirim derken durum yine ciddileşti. Yoksa bana kalsa atacağım mail şöyle olurdu. "Hoş geldiniz ayy pardon hoş gittiniz desem daha doğru olacak. Umarım kendi il sınırlarınız içine dönmüşsünüzdür...."diye başlardım. Ama "sorgulanmaktan rahatsız oldum" diyince ben de bunun üzerine ne diyeceğimi bilemiyorum. Hassas bir kişilik yapısı var karşımda

Son düzenleme:
En net emin olduğum tespit benim de bu. "Egosunu tatmin edip, ilgi odağı olmak hoşuna gidiyor."

Sağol canım benim sen de güzel duygularını paylaştığın için çok cici bir hanımefendisin.

"Dilerim sizi hakkıyla seven bir insanla mutlu olursunuz :)" En içten duam bu olsun. Amin. İnşallah hepimizin gönlündekiler gerçekleşir. 2016 yılı dileklerine başladım bile...

vayy ne yaparız, ne hassas ne hassas bunun nesi hassas allasen? bir de sorgulanmaktan rahatsız oldum demiş. 1 senelik bir sohbet geçmişiniz var ve adam senin ufacık nazik bir sitemini bile sorgulanmak olarak değerlendiriyor. ben onu da 30 ların başı sanıyordum senin gibi, şimdi merak ettim kaç yaşında bu adam?

Hayatım benden neredeyse 10 yaş büyük. Ama onun hayatıyla ilgili fazla bilgi veremiyorum ki. Ama valla konu duygular oldu mu yaşın bir önemi yok. Yine aynı heyecanları hissediyorsun, gençlikteki gibi. Ha ama davranış şekilleri değişiyor elbette. Daha sakin, daha anlayışlı oluyorsun. Bazı şeyleri içinde yaşayıp, zorlamamayı öğreniyorsun. Bildiğin gibi konu duygular oldu mu gönlü olmayanın üstüne gitmenin bir anlamı yok.

Sorun mantıklı, sen aklı başında birisin, neden sert yorum alasın ki?

Sert yorum alanlar saçma aptalca hareketler yapıp burada dert yananlar...Onları da birilerinin silkelemesi gerekiyor bence... Sen kocanın telefonunu karıştırıp merhaba canım mesajını yakalarsan, ben de sana kocan seni aldatıyor derim yani that's all...Neyse...Buradan ders alan bir şeyler öğrenen çok kadın olduğunu düşünüyorum ben...

Bu adam 50 li yaşların da o zaman benim x sevgilim az bile yapmış o daha 37 yaşın da bunlar daki bu özgüven patlaması nedir son yıllar da acaba diycem de yine bizde hata var daha doğrusu yeni nesilde artık kızlar erkeklerin peşinde koşuyor bir erkek yakın arkadaşım var bi kızlar ekliyo 18 19 yaşlarında benim neyimi beğeniyorlar anlamış değilim diyen bu arkadaşım baya kilolu bir bey nasıl bir kriterleri var acaba bu zamane kızlarının anlayan beri gelsin :)

o özgüveni biz veriyoruz canım. çirkin çirkin adamlar bizim verdiğimiz değeri görünce şişme bir özgüven patlaması yaşıyorlar. sonra da yürü Allah ne verdiyse.. ben de aynı tarif ettiğin gibi bir ilişkiden çıktım. adam bir de beni beğenmiyor evlenmek istemiyor paşam. kimse o sanki.

adam antropoza girmiş bence

Brad pitt le akrabalığı filan vardır :)))) Sorma tıpış tıpış dönüorlar ama süt dökmüş kedi yavrusu gibi ben şuan süründürüyorum vallahi çok keyifli geri almayıda hiç düşünmüyorum ilk terkedildiğim de kendimi berbat hissetmiştim geri dönmek istemesiyle gücüm kuvvetim geri geldi maşallah :) yeni biri var zaten bakalım sırf kapris yapıyorum ona da görüşcem diyip son dakka ben gelmicem diyorum neye uğradığını şaşırıyor ha fazla naz aşık usandırır denirse de var ya hiç umrumda değil inan dünya yansa umrum olmayacak bir moda girdim hadi hayırlısı :)

Kızlar Tekrar Merhaba,

Hepinize çoooook teşekkür etmek istiyorum. Tam ihtiyacım olan zamanda yanımda oldunuz, dinlediniz, anladınız, fikirlerinizle katkıda bulundunuz kısacası beni normal ayarlarıma getirdiniz. İyi ki varsınız. Bana çok güzel şeyler söylediniz, mutlu ettiniz.

Sizlerle yazışınca ben rahatladım ve nihayet içimden geldi ve ona bir mail attım. Sorgulamadım, kızmadım sadece duygumu paylaştım. Ve O da sağ olsun bana uzuunca bir yanıt yazmış. Ayrıntılarıyla iş programını anlatmış. Çok yorulduğunu ve araya başka görüşmeler alırsa bunun odağını dağıttığını ve görüşülen kişiye de hakkıyla ilgi gösteremediği için ayıp olduğunu söylemiş. Sımsıcak yazmış, çok zarif anlatmış.

Ne oldu biliyor musunuz, oturdum ağladım inanın. Niye mi? Bunu neden iletişimde olduğumuz herkesle yapamıyoruz diye düşündüm. Biliyorsunuz ben üzülmüştüm ona sitem etmiştim. O da sorgulanmaktan rahatsız olmuştu. Bu gerginlik devam etse aradaki bağ kopardı(sanal da olsa bir bağ oluyor malum). Bir daha yazmak içimizden gelmezdi. Ama kırılmadan, kızmadan sadece duygularımızı paylaşınca birbirini anlamaya ve hak vermeye başlıyorsun. O zaman da ilişkiler devam ediyor, aradaki iletişim güçleniyor. Ama işte her zaman ve herkesle olmuyor.

Ha önceden olsa neden daha yakın olamıyoruz diye de ağlamaya devam ederdim.:) Ama artık sayenizde kendime format attım ve beklentimi azaltmaya ve zamanla sıfırlamaya karar verdim. Yani bu devirde edepli, kültürlü, hoş sohbet birini bulmuşken, ne yapayım sevgilim olmasa da sanal arkadaşım olur. Ben de bunun değerini bilirim. Zira farklı insanlar sıradan hayatlar yaşamadıkları için çekiciler. Hayattaki mücadeleleriyle sürekli kendilerini besliyorlar. Bu nedenle onlara yakın olmak istiyoruz sanırım, onlarla yükseliyoruz. Haliyle bu insanlardan da vasat birey davranışı beklemek doğru değil diye karar ettim.:)

Yani işin özü yalnız bir kadın olarak sınırlarının içinde yaşamak gerçekten zor. İnsan her an ayağının kayması tehlikesinin farkında olmalı ama insanız işte…

Son düzenleme:

İnanın sizin gibi olabilmeyi böyle sakin kalabilmeyi isterdim. Tabi ki arkadaş kalırım ve artık bir beklentim olmaz aynı şekilde devam edebilirim derseniz buna kimse birşey diyemez .Ama Kusuruma bakmayın ben o beyefendiyi yine de hatalı buluyorum yaşını başını almış olgun kültürlü ve şimdi o kadar sıcacık maili atan kişi bu iş gezisini farkedeceğinizi öngörüp nezaketen size yazabilirdi yani geliyorum ama şu sebeplerden görüşemeyeceğim sizinle gibi şimdi anlatması oda siz sorduğunuz için yanlış bana göre yani bi seneden fazladır paylaşımda bulunduğum biri bana bunu yapsa kız erkek arkadaş farketmez ben rahatsız olurdum yine de burdaki çoğu kişiden yaşca büyüksünüz kendiniz için en iyisini yine siz bilirsiniz şuan rahatladıysanız sevindim siizn adınıza :)

merhaba mesafeli;
hikayeni basından beri takip eden hatta kendi başına gelmiş biri gibi yorumlayan kızan mail bekleyen biri olarak içinde huzuru bulmana sevindim. Kendi başına soru cevap şeklinde sürdürmüş olsaydın bu süreci eminim içini şişirip mutsuzluğuna dahada fazla yer açmış olacaktın. ilgilendiğin beye birçoğumuz kızdık sinirlendik haksızlık yaptığını düşündük ve bunu yazılarımızda defalarca paylaştık. Biz kadınların bir çoğu statikocudur. olayları duyguları maddelere baglı kılarız. seven kişi ağlar ///ağlamayan kişi sevmez. bu nun gibi kalıplaşmış netleşmiş standartlarımız var. sizin yaşadığınız olaydaki gibi önemsiyor değer veriyor olsa haber verir diye düşündük yada haber vermiyorsa değer vermiyordur.:))) Buda bizim kusurumuz olsun. neyse ki geçti gitti. belkide bu duyguları hissiyatları yaşamanız gerekliydi yaklaşımı beklentileri aza cekmek için.bu hikayeden kalan artıda bu olsun. kelimelerinizi rengarek gördüm. sıcacıktı. iletişiminizin devam ediyor olmasından ötürü hissettiğiniz keyifi bende hissettim yazdıklarınızda. bunları anlatırken yüzünüzde belirme olasılığı yüksek olan minitebessümüde es geçemeyeceğim. güzel bir iletişimle başlayan arkadaşlığınızı yakışır bir iletişimle devam ettirme kararınızı kutluyorum. yalnız nacizane bir talebim olacaktır sizden.kendisini onore edecek cümleler konusunda eskisi kadar bonkor olmamanız ama neşenizden birşey kaybetmemeniz . :)

Evet ohh nihayet rahatladım.:) Haklısın gerçeği gizemek de yalan kategorisinde yer alıyor ve doğru değil. Ama erkekler bunu genelde yapıyorlar pek istisnaı yok gibi. Yani konu uzamasın yok biz üzülmeyelim falan filan. Ama işin gerçeği biz de bazen cidden uzatıyoruz.

Sakin düşünmeye çalışınca diyorum ki. Demek ki ben de ona herşeyi rahatlıkla ve açıkça konuşabileceği bir ortam sunamamışım. Nihayetinde iletişim karşılıklı ilerliyor. İşte bu tür, başta sıkıntı veren olaylar eğer aşılabilirse insanlar birbirini daha iyi tanımaya başlıyor gibi.

Yani o artık bilmeli ki bana doğruyu söylerse daha az sıkıntı olur ve ben de anlamalıyım ki onunla iletişimim beklentim olmadığı sürece devam eder. En güzeli kimse kimseyi zorlamıyor. :)

Sakinlikte sanırım yaşla birlikte geliyor canım. Eminim sen de nerede nasıl davran gerektiğini gayet iyi biliyorsundur, yazdıklarından öyle anlıyorum.:)

Elif Şafak'ın Aşk kitabındaki Zahara ve Ella'nın yazışmaları geldi gözümün önüne. Duyguları depreştirmek gibi olmasın. Siz yine arkadaş kalın neme lazım.
:))))))

Bengücan cansın.:) Sen de gerçekten yumuşacık ve sıcacık yazıyorsun. Empati yeteneğin çok yüksek. Mesajını okurken, akşam üzerimizde pijamalarımız, sobanın yanında yerde otumuşuz, çayımızı yudumlarken dertleşiyormuşuz gibi hissettim.

Çoook haklısın. Sana söz, onore edecek cümleler de artık cimriyim ama neşem yerinde:)

Gerçekten bu olay benim kendime gelmem için iyi oldu, hayal dünyasından sıyrıldım. Bir de yazarken çok coşuyordum, ama artık uyarını dikkate alacağım. Hadi sana da geçmiş olsun valla benimle birlikte duyguları yaşadığını hissettirdin.

Ben normal zamanlarda sakin demeyelim de neşeli ve gürültülü bir insanım yani kahkaham meşhurdur diyebilirim Bişey anlatırken heyecanlanıp yüksek perdeden bağırarak anlatırım sanki karşımdaki sağırmış gibi :) ben bir bayana göre oldukça kaba hareketelerim var erkek çocuk gibiymiş tavırlarım genel teşhiş bu sizin gibi zarif bayanlara bayılıorum bu yüzden ama olmayınca olmuyor 30 olucam yakında artık benim için zerafet filan çok geç :) sakinlikte malesef çok sık sinirlenmesem de sinirlenince bende kaba kuvvet uygulamaya kadar giden çıldırmalar söz konusu kafa göz dalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…