Ben o kitabın adını arıyordum. Çoook sağol. Elif Şafak'ın "Firarperest" isimli kitabında bir yazısı var, "Uzaktan Sevmek" dünden beri onu okuyordum.Elif Şafak'ın Aşk kitabındaki Zahara ve Ella'nın yazışmaları geldi gözümün önüne. Duyguları depreştirmek gibi olmasın. Siz yine arkadaş kalın neme lazım.
:))))))
Yeni konularda görüşmeyelim diyorsun. Haklısın.:) Ama işte hayal kurmamalıyım ki, kırılmayayım artık yapmaya çalışacağım. Bunun yolu çok basit hayatımdaki işlere odaklanacağım. Yazışmaları azaltacağım. Hayal kuracaksam da onu çıkarıp yerine gerçekten hayali bir kahraman koyacağım. :)içinin rahatlamasına sevindim ama ne bileyim, o adamda yolunda olmayan birşeyler var
dilerim başka hayal kırıklığın olmaz..
Herkesin yapısı farklı canım. Ben sizin tarzınızda kadınlardan hoşlanan erkekler de biliyorum. Onlar da beni çok mıymırık bulurlar sanırım. :)Ben normal zamanlarda sakin demeyelim de neşeli ve gürültülü bir insanım yani kahkaham meşhurdur diyebilirim Bişey anlatırken heyecanlanıp yüksek perdeden bağırarak anlatırım sanki karşımdaki sağırmış gibi :) ben bir bayana göre oldukça kaba hareketelerim var erkek çocuk gibiymiş tavırlarım genel teşhiş bu sizin gibi zarif bayanlara bayılıorum bu yüzden ama olmayınca olmuyor 30 olucam yakında artık benim için zerafet filan çok geç :) sakinlikte malesef çok sık sinirlenmesem de sinirlenince bende kaba kuvvet uygulamaya kadar giden çıldırmalar söz konusu kafa göz dalıyorum
"Gerçekten hayali" ifadesi de ironik olmuş "planlı süpriz" gibi...Yeni konularda görüşmeyelim diyorsun. Haklısın.:) Ama işte hayal kurmamalıyım ki, kırılmayayım artık yapmaya çalışacağım. Bunun yolu çok basit hayatımdaki işlere odaklanacağım. Yazışmaları azaltacağım. Hayal kuracaksam da onu çıkarıp yerine gerçekten hayali bir kahraman koyacağım. :)
Yeni konularda görüşmeyelim diyorsun. Haklısın.:) Ama işte hayal kurmamalıyım ki, kırılmayayım artık yapmaya çalışacağım. Bunun yolu çok basit hayatımdaki işlere odaklanacağım. Yazışmaları azaltacağım. Hayal kuracaksam da onu çıkarıp yerine gerçekten hayali bir kahraman koyacağım. :)
Yani beğenimden yola çıkarak aslında duygularımın nereye varacağını tahmin edebilir. Zira fazlasıyla zeki biri diye düşünüyorum. Ve bunun önünü kesmiyor, haklısın. Ama bunu o kadar incelikli yapıyor ki açık açık söylediği duygusal bir söz, ima yok, vaad yok. O zaman da ben onun yazdıklarını kendimce nasıl istiyorsam öyle anlıyor da olabilirim.seni her zaman zevkle dinlerimama nasıl desem, bu adam seni duygusal anlamda manipule ediyor. yine de kararına saygı duyuyorum..
:)))İşte böyle gaza geliyor insan ben bu duyguyu çok iyi bilirim. Sen kendini ve duygularını tanıyan bir kadınsın. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. umarım bu hikaye mutlu sonla biter.Ben o kitabın adını arıyordum. Çoook sağol. Elif Şafak'ın "Firarperest" isimli kitabında bir yazısı var, "Uzaktan Sevmek" dünden beri onu okuyordum.
Dur oradan bir cümle alıntılayım:
"Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek... uzaktan sevmek en güzelidir bazen." Arkaplanda da müzik versen şahane olacak gibi...:)
Evet yaa filmlerdeki gibi olsa. Beni görse vurulsa ve ellerimiz kavuşsa ve hiç ayrılmasa. Ama fragman hiç bu tadda değil farkındayım.:) Sağol canım güzel dileklerin için, hepimizin gönlüne göre bir hayatı olur inşallah.:)))İşte böyle gaza geliyor insan ben bu duyguyu çok iyi bilirim. Sen kendini ve duygularını tanıyan bir kadınsın. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. umarım bu hikaye mutlu sonla biter.
Kağıthavlu merhaba canım, sağol düşüncelerini paylaştığın için. Biz kızlarla var ya bu ihtimalleri geçen kırk sayfada didik didik ettik. Sen de benzer şeyler söylemişsin aklın yolu bir demek ki. Ama evli değil, o net, gerisi muğlak:)1-evli yada sevgilsii var
2- onun ilgisini çekecek bişey yapmamışsın sabahtan kalkmış halinmle resim göndererek zaten sevgililik düşünmediğini göstermişsin e sevgili olmayacaksanız da adam niye senle görüşsün
3- o şehre geldiğinde çapkınlık da yapmak istemiş olabilir senle uğraşmak istememiştir.
Fotoğraflardan öğrendim canım buraya geldiğini. Hem de aramadığım hade, tamamen tesadüfen karşıma çıktı. Neden görüşsün ki sizinle demişsin ya? İyi de neden görüşmesin ki? :)) Yani sen uzun süre yazıştığın birini merak edip görmek istemez misin? Ben zaten sürekli görüşmekten bahsetmiyorum hayatım. Buraya kadar geldiğini neden söylemedi onu merak ediyorum. Düşünsene pek çok şeyi paylaşacaksın, sonra o kişinin yaşadığı yere gittiğinde onunla tanışmamak için il dışındayım diyerek nerede olduğunu saklayacaksın. Sence bu garip değil mi?
Evet ben de bu kıvama geldim nihayet :))yo garip değil , sen neden merak ediyorsun bence bu garip
Evet ben de bu kıvama geldim nihayet :))
Aşkın kendisi böyle bir şey galiba; belki o eller kavuşsa "bu adam için mi ölüp ölüp dirildim, yazacağım her kelimeyi özenle seçtim, bu kelimelere onun gözleri değdi diye kendi yazdıklarımı tekrar tekrar okudum, yazacağı birkaç satırı heyecanla bekledim?" diyeceksin. Belki de demeyeceksin ama hiç bir aşkın ete kemiğe bürünmüş hali, hayalinde yaşadığınla bire bir örtüşmüyor.Evet yaa filmlerde ki gibi olsa. Beni görse vurulsa ve ellerimiz kavuşsa ve hiç ayrılmasa. Ama fragman hiç bu tadda değil farkındayım.:) Sağol canım güzel dileklerin için, hepimizin gönlüne göre bir hayatı olur inşallah.
mesafeli merhaba, beni hatırladın mı?
Hani şu teklifimi sana verecek bir şeyim yok diye ret ettigin fakir ama gururlu üye
Yazdıklarını inan önce ünlü bir yazardan alıntı sandım. Çok etkileyici. Not etmeliyim çok hoşuma gitti. Gerçeğin zarifçe ifadesi böyle olsa gerek. Çok haklısın hayalimdeki onu bir bilse kendi bile kıskanır. :)Aşkın kendisi böyle bir şey galiba; belki o eller kavuşsa "bu adam için mi ölüp ölüp dirildim, yazacağım her kelimeyi özenle seçtim, bu kelimelere onun gözleri değdi diye kendi yazdıklarımı tekrar tekrar okudum, yazacağı birkaç satırı heyecanla bekledim?" diyeceksin. Belki de demeyeceksin ama hiç bir aşkın ete kemiğe bürünmüş hali, hayalinde yaşadığınla bire bir örtüşmüyor.
Süpersin. Nasıl unuturum forumun neşe kaynağısın. Ben de tam yeni bir konu açacaktım "ben ne ettim değerini fark edemedim diye" :)
Dedim sana beklentiye girme, sana fazla bir şey veremem diye. Onun bir yıllık hatrına say :)) Bu arada sorgulanmak rahatsız ettiheee ben böyle bir konu beklerken sen adamla olan uzaklığına şiirler okuyorsun burdaaa
Yıkımlardayıııım
Yani beğenimden yola çıkarak aslında duygularımın nereye varacağını tahmin edebilir. Zira fazlasıyla zeki biri diye düşünüyorum. Ve bunun önünü kesmiyor, haklısın. Ama bunu o kadar incelikli yapıyor ki açık açık söylediği duygusal bir söz, ima yok, vaad yok. O zaman da ben onun yazdıklarını kendimce nasıl istiyorsam öyle anlıyor da olabilirim.
Şeker sonuçta iş bende bitiyor. Kendimi denge de tutmam ve ona meyletmemem lazım. Ama ne kadar zor bu benim için. Yalnızım, sevgiye açım, duygusalım, kadınım...:) Ama işte hayat bana eğer bu konuda gelişme fırsatı sunduysa ne mutlu bana. Bu sınavdan da geçmek lazım. Hem sizler varsınız.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?