Beni neden görmek istemedi ?

Elif Şafak'ın Aşk kitabındaki Zahara ve Ella'nın yazışmaları geldi gözümün önüne. Duyguları depreştirmek gibi olmasın. Siz yine arkadaş kalın neme lazım.
:))))))
Ben o kitabın adını arıyordum. Çoook sağol. Elif Şafak'ın "Firarperest" isimli kitabında bir yazısı var, "Uzaktan Sevmek" dünden beri onu okuyordum.

Dur oradan bir cümle alıntılayım:

"Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek... uzaktan sevmek en güzelidir bazen." Arkaplanda da müzik versen şahane olacak gibi...:)

içinin rahatlamasına sevindim ama ne bileyim, o adamda yolunda olmayan birşeyler var

dilerim başka hayal kırıklığın olmaz..
Yeni konularda görüşmeyelim diyorsun. Haklısın.:) Ama işte hayal kurmamalıyım ki, kırılmayayım artık yapmaya çalışacağım. Bunun yolu çok basit hayatımdaki işlere odaklanacağım. Yazışmaları azaltacağım. Hayal kuracaksam da onu çıkarıp yerine gerçekten hayali bir kahraman koyacağım. :)

Herkesin yapısı farklı canım. Ben sizin tarzınızda kadınlardan hoşlanan erkekler de biliyorum. Onlar da beni çok mıymırık bulurlar sanırım. :)

"Gerçekten hayali" ifadesi de ironik olmuş "planlı süpriz" gibi...
Hızımı alamadım kendi yorumuma yorum yapmaya başladım.:)

seni her zaman zevkle dinlerim ama nasıl desem, bu adam seni duygusal anlamda manipule ediyor. yine de kararına saygı duyuyorum..

seni her zaman zevkle dinlerim ama nasıl desem, bu adam seni duygusal anlamda manipule ediyor. yine de kararına saygı duyuyorum..
Yani beğenimden yola çıkarak aslında duygularımın nereye varacağını tahmin edebilir. Zira fazlasıyla zeki biri diye düşünüyorum. Ve bunun önünü kesmiyor, haklısın. Ama bunu o kadar incelikli yapıyor ki açık açık söylediği duygusal bir söz, ima yok, vaad yok. O zaman da ben onun yazdıklarını kendimce nasıl istiyorsam öyle anlıyor da olabilirim.

Şeker sonuçta iş bende bitiyor. Kendimi denge de tutmam ve ona meyletmemem lazım. Ama ne kadar zor bu benim için. Yalnızım, sevgiye açım, duygusalım, kadınım...:) Ama işte hayat bana eğer bu konuda gelişme fırsatı sunduysa ne mutlu bana. Bu sınavdan da geçmek lazım. Hem sizler varsınız.:)

:)))İşte böyle gaza geliyor insan ben bu duyguyu çok iyi bilirim. Sen kendini ve duygularını tanıyan bir kadınsın. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. umarım bu hikaye mutlu sonla biter.

1-evli yada sevgilsii var
2- onun ilgisini çekecek bişey yapmamışsın sabahtan kalkmış halinmle resim göndererek zaten sevgililik düşünmediğini göstermişsin e sevgili olmayacaksanız da adam niye senle görüşsün
3- o şehre geldiğinde çapkınlık da yapmak istemiş olabilir senle uğraşmak istememiştir.

:)))İşte böyle gaza geliyor insan ben bu duyguyu çok iyi bilirim. Sen kendini ve duygularını tanıyan bir kadınsın. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. umarım bu hikaye mutlu sonla biter.
Evet yaa filmlerdeki gibi olsa. Beni görse vurulsa ve ellerimiz kavuşsa ve hiç ayrılmasa. Ama fragman hiç bu tadda değil farkındayım.:) Sağol canım güzel dileklerin için, hepimizin gönlüne göre bir hayatı olur inşallah.

Kağıthavlu merhaba canım, sağol düşüncelerini paylaştığın için. Biz kızlarla var ya bu ihtimalleri geçen kırk sayfada didik didik ettik. Sen de benzer şeyler söylemişsin aklın yolu bir demek ki. Ama evli değil, o net, gerisi muğlak:)

yo garip değil , sen neden merak ediyorsun bence bu garip

Aşkın kendisi böyle bir şey galiba; belki o eller kavuşsa "bu adam için mi ölüp ölüp dirildim, yazacağım her kelimeyi özenle seçtim, bu kelimelere onun gözleri değdi diye kendi yazdıklarımı tekrar tekrar okudum, yazacağı birkaç satırı heyecanla bekledim?" diyeceksin. Belki de demeyeceksin ama hiç bir aşkın ete kemiğe bürünmüş hali, hayalinde yaşadığınla bire bir örtüşmüyor.

mesafeli merhaba, beni hatırladın mı?
Hani şu teklifimi sana verecek bir şeyim yok diye ret ettigin fakir ama gururlu üye
Süpersin. Nasıl unuturum forumun neşe kaynağısın. Ben de tam yeni bir konu açacaktım "ben ne ettim değerini fark edemedim diye" :)

Yazdıklarını inan önce ünlü bir yazardan alıntı sandım. Çok etkileyici. Not etmeliyim çok hoşuma gitti. Gerçeğin zarifçe ifadesi böyle olsa gerek. Çok haklısın hayalimdeki onu bir bilse kendi bile kıskanır. :)

Ek yapmak istedim. Bu kelimeler sanırım benzer bir hikayeden çıkmayı başarabilmiş bir kalbe ait. Sen de az çekmemişsin be cerebrum:) demek geldi içimden.

Süpersin. Nasıl unuturum forumun neşe kaynağısın. Ben de tam yeni bir konu açacaktım "ben ne ettim değerini fark edemedim diye" :)

heee ben böyle bir konu beklerken sen adamla olan uzaklığına şiirler okuyorsun burdaaa
Yıkımlardayıııım

heee ben böyle bir konu beklerken sen adamla olan uzaklığına şiirler okuyorsun burdaaa
Yıkımlardayıııım
Dedim sana beklentiye girme, sana fazla bir şey veremem diye. Onun bir yıllık hatrına say :)) Bu arada sorgulanmak rahatsız etti

bu renklendirdiğim kısım benim için de geçerli. ve daha birkaç gün önce yeni yeni başlayan ilişkimi bitirdim. sebep? sebep bana sevildiğimi değer gördüğümü hissettirmeyişi. iki tatlı sözü bana çok görüşü. sürekli beni eleştirişi. daha anlatsam çok uzar bu liste. sonra dedim ki ya 31 yaşında olabilirim, evet yuva kurmak çocuk sahibi olmak istiyorum hem de çok, ama bu adam daha yolun başında bana böyle davranıyor, ben bununla evlendiğimde mutsuzluktan ölürüm. ben değerliyim dedim, bana kendimi mutlu hissettirmeyen, huzur vermeyen, güvende olmadığım bir insanla neden zaman kaybediyorum? ve noktaladım. ama arıyor birkaç gündür. seviyorum kız seni diyor. bu cümleler öyle tuzak ki. inanmıyorum zaten. çünkü seven bir insan sesini duymak için onu öğle arasında aradığımda benimle azarlar gibi konuşmazdı. neyse. beni haketmeyen hiçkimsenin hayatımda yeri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…