Beni neden görmek istemedi ?

Bilgisayar veya telefona bir zeval gelmezse, onlar var oldukça var olacak adam
Evet aynen. Teknolojinin nimetleri mi desem. Nereden çıktı bu teknoloji mi? Eskiden bakışmak vardı artık o da kalmadı. Birbirimizin kokusunu bilmiyoruz ama hayatlarımızı paylaşıyoruz.

Ama zaten görüsmeye devam etmiyormusunuz? Bilemedim ama beni ilgilendirmeyen biri olsa cevap yazmayi bile gerek duymam aslinda :) bu adam sana her gün yaziyorsa zamanini seninle geciriyorsa demekki ilgisini cekiyorsun bence.. belkide cesaret edemiyordur benim esime biraksaydim.. hala her gun mesajlasip bos bos oturuyorduk :) yinede sen daha iyi bilirsin

ben bu konuda sana katılmıyorum. bir erkeğin sadakati onun karakteriyle ve ahlakıyla ilgilidir. iyi o zaman ilişkinin başında nasılsa erkek daha bağlanmadı diye başka seçenekleri de yoklasın( o tam olarak bunu yaptı) böyle bir saçmalık olabilir mi? biriyle bir yola çıkmaya adım attıysan kalben ve her türlü ona bağlılık duymak zorundasın. eğer öyle bir zorundalık hissetmiyorsan o zaman ona göre biriyle ol, gününü yaşa, kimsenin de canını yakma. bana beni sevdiğini söylerken benimle gelecek hayalleri kurarken meğer başka alternatifleri de değerlendirmek istemiş. beni seçenek yaptıysa zaten o adamla işim olamaz.

işyeri mevzusu da şöyle. ben onu normalde hiç öğlen aramazdım. o lüftederse! beni öğle tatilinin bitmesine 2 dk kala arardı, çok sağolsun. bunun öğlenleri yemek yediği bir kız var işyerinden, kardeşi gibiymiş neyse! bir kere ararayım bakayım kızın yanında nasıl konuşacak diye aradım. dakikam da yoktu 4 kere çaldırdım. sonra bu bir açtı hışımla. ne var ne oldu diye adımla hitap etti hem resmi hem de azarlar gibi. ben tabi neye uğradığımı şaşırdım. söylediği şeye bak, ne var 4 kere aramışsın hayırdır. dedim ki bu ne biçim bir konuşma böyle, öğle aran diye aramıştım noluyo dedim. neymiş o anda çalışıyomuş. zaten hevesimi sıfır yaptığı için uzatmadan kapadım. sonradan sürekli ağız değiştirdi. sen o kadar arayınca sana bişey oldu sandım ondan öyle açtım. sonra da şunu diyor, o anda rapor yazıyordum bir yandan telefon öyle ısrarla şey olunca bir anda öyle oldu cart curt. nefret ettim.

Evet çok girişken biri değil diyeceğim ama ne bileyim belki de beğendiği bir kadın olsa daha istekli davranır. Ancak emin olduğum bir şey var oldukça temkinli. Tabii yaş baş da var. Gençlik ateşi gibi olmuyor. Bizde kısık ateşte iyice demlenmeden harekete geçilmiyor. Ama daha ben ne diyeyim görüşmek istiyorum dedim da. :)Bu devirde nedir ki bir uçak biletine bakar da hee diyen yok.:)

Evet canım ortak tanıdıklar var. Kendisi gerçek bir kimlik.:)

Yine de kendine güvenmiyor olabilir bence iş yerimden bir adam bu şekilde biri ile görüşmüş kız fotolardan gördüğü kadarı ile beğenmiş ama görüştükten sonra beğenmedim fln demiş çocuğun özgüven yerle bir olmuştu yurtdışından biri ile yazışıyor şimdi ama kızı görmeye cesareti yok :) belkide dediği gibi çok yoğundu bende anneannemin yaşadığı şehre gittim iş için 20 dakikalım yoldu inan gidememiştim yanına geç saatlerde bitti hep işim

Tek diyebileceğim inşallah ilişkisi yoktur ve olmaz da. Ama madem beklentilerimi sıfırlyacağım o zaman bu konuyla ilgilenmemem lazım. hadi bakalım.:)
Bence senin olduğun şehre gelip seni görmeye gelmemesi,senin ona soğuk davranmanı gerektirirdi.Ya da bitirmeni.Düşündüğümüz gibi kötü bir şey yoksa senin noktayı koyduğunu görünce yapacağı iki şey var; ya o da görüşmeyi keser(Bunu yapacak biriyse zaten güle güle,anla ki kullanılıyorsun) ya da seni geri kazanmak,hatasını affettirmek için gelip görüşmek ister. Ben bu fırsatı değerlendirirdim şahsen,trip yapmayı çok severim fırsatı da değerlendirirdim
Daha nereye kadar yazışacaksınız

Sana seni sevdiğini söyleyip, gelecek planları yapacak kadar ileri gidip sonra da başka kadınlara meylettiyse (en hafif ifade ile) o zaman tabii ki benim teorim geçerliliğini yitirir. Çok haklısın, en doğrusunu yapmışsın. Benim dediğim en başlarda henüz daha birbirine ısınmaya çalışırken, "karasızlık" döneminde olabilir. Oysa ilişki başladı mı artık araya başkalarını almamak için söz verilmiş demektir. Ve bunu becerebilen erkekler de var. İnşsallah onlara denk geliriz. Onları hak ederiz.

Öff haklısın aynı klasik bahaneler. Yaratıcılık sıfır. Olsun be. Daha yeniymiş zaten izi bile kalmaz. Sanırım foruma konu bile olamadı. Değmez bir erkekmiş bak bu açıdan düşününce :))

He dedirt ozaman kiz milleti ne seytanliklar biliyor :) bizim fabrika ayarlarimizda bin bir numaralar var he baktin yine tik yok ozaman herkes keyifine baksin ama yaptigin biseyden pisman olmak herzaman yapmadigin biseyden pisman olmakdan iyidir :)))

Evet ya calimero, kendi yoğun çalıştığım dönemleri, iş gezilerini, toplantıları hatırladım. Ben de kimseye haber vermezdim. Zaten iş için gittiğinden kafan meşgul oluyor, genelde yalnız kalamıyorsun. Tabii bunları hatırlamak için o anki olumsuz duyguları yenip daha sakin düşünmek lazım. Ben bilemedim kendine güveniyor mudur diye. Güvenmemesi için bence hiç bir nedeni yok.:)

evet, konu yapacak kadar bile değer vermiyorum ona. yok izi kalmaz çok şükür, çünkü aşık değildim. herşeyin hayırlısı

Süpersin işe benim de anlatmak istediğim buydu birde bunların tam tersi olanlar var canım ilk yıl ilgi sevgi son derece yoğun sonra kendilerini bir geri çekmeler bir havalanmalar ve en sonunda sen o sevgiye ilgiye bağımlı hale gelince de terketmeler bunlara ne yapsan yaranılmaz ben yine YAŞASIN KÖTÜLÜK diyorum net

Sanırım canım biz ömrümüzün sonuna kadar yazışacağız gibi. Bu arada bu kişi benimle duygusal bir iletişim içinde değil en başından beri. Ben konuyu biraz o hale büründürdüm. Yani kullanılmak gibi bir durum gerçekten yok. Ama elbette trip atmak, Türk kadınının birinci vazifesi. Ancak tabii bir de tribini çekecek kişi gerekli. :)

Ayyy o çok fena. İlgi gösterip, kenara çekilmek. Bak işte bu zarif bey bunu yapmıyor. Hatta benim ilgime direnecek kadar metanetli bile diyebilirim. :)) Herkese anlayacağı dili kullanmak lazım, haklısın. :)

O zaman gerçekten çok yoğun olabilir. bende iş için gittiğim bir yere ona odaklandığım için başka bişey aklıma gelmez açıkcası . :) zaten ortak tanıdıkların varmış gerçekten kendine güvenmemesi için pek neden yok gibi. bak ona çok sıradan gelmiş ki herhalde sana yaşadığın şehre geldiğini öyle söz arasında söylemiş. erkekler ilginç varlıklar :)

Bak ben sana simdi ne gaz veririm
Yok verme nolur. Bu halim iyi. Onu yine hayallerime alırsam eyleme geçmek isterim o da çok riskli. Çünkü ben şu an istenilmemeyi daha fazla kaldırabilecek durumda değilim. Sen beni beklentisiz olmaya kodlarsan sevinirim.:)

Yok söylemedi. Zaten ben ona bozuldum. Gizledi ama sosoyal medya onu ele verdi. Yoksa söylemiş olsa gözümde iyice kahramanlaşırdı ama o sıradan erkek davranışı sergiledi. Aslında erkekler var olduklarından beri benzer davranıyorlar sanki. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…