Dedim sana beklentiye girme, sana fazla bir şey veremem diye. Onun bir yıllık hatrına say :))
Canım akıllısın, hayat deneyimin var yaşından dolayı, ne istediğini biliyorsun eğer ufacık da olsa bir ışık görseydin sanırım devam etmeye gayret ederdin. Ama yeni başlamışken yani sen başlayacak kadar onu merak etmişken umarım hızlı bir karar olmamıştır. Başlangıçlar mutlu olmalı ama senin ki öyle olmamış. Sonrasında sıkıntı yaşayacağını öngörüp vazgeçmiş, en mantıklı olanı yapmışsın. Çünkü evlenmek ve çocuk sahibi olmak çok ciddi karar vermeyi gerektiriyor. Dilerim hakkımızda hayırlısı olur.bu renklendirdiğim kısım benim için de geçerli. ve daha birkaç gün önce yeni yeni başlayan ilişkimi bitirdim. sebep? sebep bana sevildiğimi değer gördüğümü hissettirmeyişi. iki tatlı sözü bana çok görüşü. sürekli beni eleştirişi. daha anlatsam çok uzar bu liste. sonra dedim ki ya 31 yaşında olabilirim, evet yuva kurmak çocuk sahibi olmak istiyorum hem de çok, ama bu adam daha yolun başında bana böyle davranıyor, ben bununla evlendiğimde mutsuzluktan ölürüm. ben değerliyim dedim, bana kendimi mutlu hissettirmeyen, huzur vermeyen, güvende olmadığım bir insanla neden zaman kaybediyorum? ve noktaladım. ama arıyor birkaç gündür. seviyorum kız seni diyor. bu cümleler öyle tuzak ki. inanmıyorum zaten. çünkü seven bir insan sesini duymak için onu öğle arasında aradığımda benimle azarlar gibi konuşmazdı. neyse. beni haketmeyen hiçkimsenin hayatımda yeri yok.
Ha ha ha ha ha haha. Bu hahalar gerçekten çıktı ağzımdan; laf olsun hahası değil:::::::)))Yazdıklarını inan önce ünlü bir yazardan alıntı sandım. Çok etkileyici. Not etmeliyim çok hoşuma gitti. Gerçeğin zarifçe ifadesi böyle olsa gerek. Çok haklısın hayalimdeki onu bir bilse kendi bile kıskanır. :)
Ek yapmak istedim. Bu kelimeler sanırım benzer bir hikayeden çıkmayı başarabilmiş bir kalbe ait. Sen de az çekmemişsin be cerebrum:) demek geldi içimden.
İşte bak gerçekten kendini çeken peşinden koşturuyor. Ya şunu bir başaramadım. Bir sen de tuttu. :))))))) Hee bu arada sana da eşofmanlı bir sabah fotosu gönderirim tüm hevesin kaçar merak etme.:))))) Bi de ek yapayım senin gibi ısrarcısı da denk gelmiyor zaar.way anasını ret üstüne ret, hırs yapıcam seni,
Beni kimse geri çeviremez, bittin sen
Kendimi anlattığımdan daha neşeli göründüğümü söyledi. Artık ben hayatımı nasıl anlatıyorsam. Ama elbette bir erkeğin kadına bakışını yakalayamadım kelimelerinde.Fotografa yorum yapmadimi?
İşte bak gerçekten kendini çeken peşinden koşturuyor. Ya şunu bir başaramadım. Bir sen de tuttu. :))))))) Hee bu arada sana da eşofmanlı bir sabah fotosu gönderirim tüm hevesin kaçar merak etme.:))))) Bi de ek yapayım senin gibi ısrarcısı da denk gelmiyor zaar.
Çok enterasan/ özgün bir tekniğin var. İşe yaradı, mesaj alındı. Thanks :))hiç te bile amacım gizli kamu spotuydu
Mesajı aldın, artık çekilebilirim
Canım akıllısın, hayat deneyimin var yaşından dolayı, ne istediğini biliyorsun eğer ufacık da olsa bir ışık görseydin sanırım devam etmeye gayret ederdin. Ama yeni başlamışken yani sen başlayacak kadar onu merak etmişken umarım hızlı bir karar olmamıştır. Başlangıçlar mutlu olmalı ama senin ki öyle olmamış. Sonrasında sıkıntı yaşayacağını öngörüp vazgeçmiş, en mantıklı olanı yapmışsın. Çünkü evlenmek ve çocuk sahibi olmak çok ciddi karar vermeyi gerektiriyor. Dilerim hakkımızda hayırlısı olur.
Sebep dediğin gibi iş yoğunluğundan zamansızlık. Ben bunu başta sordum ama biraz hırt ifadeler kullandım sanırım. Sağolsunlar kızlarla konuşup kendime geldim. Bundan sonra sadece sanal arkadaş olacağım. Görmek beklentim yok artık. :) Cidden bak :)))Canim bence "iliskinizi" bulusacak kadar görmemistir. Ya da is icin geldiyse zaman bulamamistir, keske " haber verseydin de bi cay icseydik" deseydin sebebini bende merak ettim simdi :)
Sebep dediğin gibi iş yoğunluğundan zamansızlık. Ben bunu başta sordum ama biraz hırt ifadeler kullandım sanırım. sağolsun kızlarla konuşup kendime geldim. Bundan sonra sadece sanal arkadaşım. Görmek beklentim yok artık. :) Cidden bak :)))
Neeee diyecektim ama biliyor musun paticik daha ilişki çok yeniyken sadakat beklemek ne kadar doğru bilemiyorum. Bir erkeğin kadına sadık olması için ona çok bağlanması lazım. Belki yıllar gerekebilir. Yani bir şey yapmasa da aklından bile geçirmemesi için. Aslında seni arıyormuş peki sen onu sorgulamadan duygu paylaşımı yaptın mı? İş yerinde sesini duyunca neden hırt davranıyormuş, sevineceği yerde. İş baskısı mı? Bak bu neden tutuyor.:))sıkıntı yaşayacağımı öngörmedim, bizzat yaşadım. ihanet dahil
Ama hiç odun değil be güzelim. Hatta çok zarif, kibar yani ben de yanıyorsam var bir nedeni. Yanmak abartı oldu ama şiir havası versin istedim.:)En kötü ihtimal " odun iste " de gec
Ama hiç odun değil be güzelim. Hatta çok zarif, kibar yani ben de yanıyorsam var bir nedeni. Yanmak abartı oldu ama şiir havası versin istedim.:)
Bilgisayar veya telefona bir zeval gelmezse, onlar var oldukça var olacak adamSebep dediğin gibi iş yoğunluğundan zamansızlık. Ben bunu başta sordum ama biraz hırt ifadeler kullandım sanırım. Sağolsunlar kızlarla konuşup kendime geldim. Bundan sonra sadece sanal arkadaş olacağım. Görmek beklentim yok artık. :) Cidden bak :)))
Çok enterasan/ özgün bir tekniğin var. İşe yaradı, mesaj alındı. Thanks :))
Ama ondan en ufak bir görüşme isteği yokken cidden zorlamak olur. Zaten ben istenilmediğimi düşündüğüm için görüşsek de kendimi kasarım keyifli bir sohbet olmaz. Doğal olamam. Hem erkek kadının peşinden koşarsa tadı var bence.Ozaman durumlar farkli ama madem cok etkilendin niye sanal arkadasim olarak kalsin diyorsun biraz kaderi zorlamak lazim bazenanladın sen o nu
Ben de senin gibi kısa, öz ama içeriği dolu dolu mesajlar verebilenlere hayranım. Ben illa ki uzatacağım.:)yo ret edilince herkes gibi kıvırdım :)))
bak buda başlı başına bir kamu spotu oldu, iyi gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?