Beni neden görmek istemedi ?

Kızlar çıkmam gerekiyor kısa bir ara. Eğer devam etmek isteyen olursa dönüşte tam gaz devam ederim. Kadın olmayı seviyorum gerçekten. Küçük bir konuyu romanlaştırmayı başarmak üzereyiz. :))

neyseki ben o ilginin ilk safhasına hiç şahit olamadım, direk son safhadan başlamıştı

neyseki ben o ilginin ilk safhasına hiç şahit olamadım, direk son safhadan başlamıştı
Belki tersi olurdu sende diycem ama aşık değilmişsin zaten öyle olunca da herbişeyleri batıyor bilirim saniyede uyuz olabiliyorsun adama :))))

ya mesafeli ablacım hangi şehirde ikamet ediyorsun bence reelde kahvelerimizi köpüterek içerek de güzel bir gıybet ortamı yaratabiliriz dimi arkadaşlar ben istanbuldayım kimler var burdan ?

aşık değildim ama sevmeye doğru ilerliyordum o kendi batırdı her şeyi.
bence çoookk şanslısın ben 2 sene geçince böle tekmeyi bi güzel yedim şimdi 5 aydan sonra geri dönmek istiyor ama ben haziran ayında çekiğim o sıkıntıları o tuhaf zamanları hatırlamak bile istemiyorum o tanıdığım adamı uzaylılar kaçırmıştı sanki yerinede bi manda yavrusu koymuşlardı

paticikk, aklıma takıldı sen bu kişinin başka alternatifleri değerlendirmek istediği sonucuna nasıl vardın? Yani delilerin var mı, emin misin, yoksa hissettiğin için mi böyle düşündün?

ya mesafeli ablacım hangi şehirde ikamet ediyorsun bence reelde kahvelerimizi köpüterek içerek de güzel bir gıybet ortamı yaratabiliriz dimi arkadaşlar ben istanbuldayım kimler var burdan ?
Ne çok isterim bir bilsen. İstanbul'da değilim canım. Burada sanki bir sevgi yumağı olduk deği mi. Hepinizi tanımak isterdim, herbirinizle kucaklaşmak geliyor içimden. Ne güzel sohbet ederdik, gülerdik. Bakarsın bir gün o da olur. Bu devirde nedir ki bir uçak biletine bakar.

Ancak kimi zaman para ayıramıyorsun, o olsa vakit bulamıyorsun. Yine de en önemlisi sosyalleşme isteğini kaybetmemek. Çok şükür onu koruyabiliyorum. Bu arada arkadaşlar da beni İstanbul'a çağırıyorlar eğer bir gün gelirsem özelden size ulaşırım uygun olursanız canlı canlı da görüşürüz inşallah. KK organization in İstanbul.:))

Dünden beri takıldım kaldım konuna. Şu adamı nasıl merak ettim nasıl merak ettim bilemezsin:))))
cerebrum, fon müziği olarak senin bana gönderdiğin şarkıyı açacağım ve o adamın beni neden bu kadar etkilediğini anlatacağım. Senin mesajını okuyunca içimden geldi. Az sonra. Biraz işim var biritip döneceğim.

Mesafeli olmayı seviyordur bence:)
Ama mesafeler aşmak için değil miydi? Ben de mesafeyi severim malum.:) Ancak gözlerinin içine bakmak da isterim, yeter ki ben de yakından tanımak isteği oluştursun. İşte ben bunu yaratamadığım için gerçekten üzgünüm.

bütün sayfaları okuyamadım ancak, bence bir erkek illaki de karşı cinsle flört anlamında görüşmeyebilir. sohbetinden zevk alır, birileri tarafından merak edilmek hoşuna gider vs. ama iş reel hayata alma konusuna gelince temnkinli davranabilir. reel hayat farklıdır çünkü, beklentileri arttırır. eğer siz de duygusal bir hanımsanız ve bu bey de bu durumu anlamışsa, sizi üzmek, kırmak istemiyor olabilir.

temkini elden bırakmayın derim. biz kadınlar gerçekten hisli varlıklarız. bir noktadan sonra mantığımızın yerini hisler alabiliyor.

ooo valla süper olur herzaman beklerim ben artık tek tabanca biriyim valla her daim müsayitim :) ben işi m gereği çok seyahat ediyrum ablacım nerdensin ben geldiğimde haber veririm yane zarif bey gibi yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…