- 25 Eylül 2011
- 7.575
- 11.493
- 498
Enteresan !
''vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.''
Alıntı yaptım sizden acaba sizin bu fotonuz üzerine uzaklaşmış olabilir mi?
Belki fotoğrafımı beğenmemiş olabilir ama sonrasında yazışmaya devam ettik. Yani itici bulsa iletişimi keserdi herhalde ama bayılmadığı da kesin
Ayyy o çok fena. İlgi gösterip, kenara çekilmek. Bak işte bu zarif bey bunu yapmıyor. Hatta benim ilgime direnecek kadar metanetli bile diyebilirim. :)) Herkese anlayacağı dili kullanmak lazım, haklısın. :)[/QUOT
Zarif beyin kulaklarını yine amma çınlattık ha
Süpersin işe benim de anlatmak istediğim buydu birde bunların tam tersi olanlar var canım ilk yıl ilgi sevgi son derece yoğun sonra kendilerini bir geri çekmeler bir havalanmalar ve en sonunda sen o sevgiye ilgiye bağımlı hale gelince de terketmeler bunlara ne yapsan yaranılmaz ben yine YAŞASIN KÖTÜLÜK diyorum net
Belki tersi olurdu sende diycem ama aşık değilmişsin zaten öyle olunca da herbişeyleri batıyor bilirim saniyede uyuz olabiliyorsun adama :))))neyseki ben o ilginin ilk safhasına hiç şahit olamadım, direk son safhadan başlamıştı
Belki tersi olurdu sende diycem ama aşık değilmişsin zaten öyle olunca da herbişeyleri batıyor bilirim saniyede uyuz olabiliyorsun adama :))))
bence çoookk şanslısın ben 2 sene geçince böle tekmeyi bi güzel yedim şimdi 5 aydan sonra geri dönmek istiyor ama ben haziran ayında çekiğim o sıkıntıları o tuhaf zamanları hatırlamak bile istemiyorum o tanıdığım adamı uzaylılar kaçırmıştı sanki yerinede bi manda yavrusu koymuşlardıaşık değildim ama sevmeye doğru ilerliyordumo kendi batırdı her şeyi.
Mesafeli olmayı seviyordur bence:)Belki fotoğrafımı beğenmemiş olabilir ama sonrasında yazışmaya devam ettik. Yani itici bulsa iletişimi keserdi herhalde ama bayılmadığı da kesin
paticikk, aklıma takıldı sen bu kişinin başka alternatifleri değerlendirmek istediği sonucuna nasıl vardın? Yani delilerin var mı, emin misin, yoksa hissettiğin için mi böyle düşündün?neyseki ben o ilginin ilk safhasına hiç şahit olamadım, direk son safhadan başlamıştı
Ne çok isterim bir bilsen. İstanbul'da değilim canım. Burada sanki bir sevgi yumağı olduk deği mi. Hepinizi tanımak isterdim, herbirinizle kucaklaşmak geliyor içimden. Ne güzel sohbet ederdik, gülerdik. Bakarsın bir gün o da olur. Bu devirde nedir ki bir uçak biletine bakar.ya mesafeli ablacım hangi şehirde ikamet ediyorsun bence reelde kahvelerimizi köpüterek içerek de güzel bir gıybet ortamı yaratabiliriz dimi arkadaşlarben istanbuldayım kimler var burdan ?
... o tanıdığım adamı uzaylılar kaçırmıştı sanki yerinede bi manda yavrusu koymuşlardı
cerebrum, fon müziği olarak senin bana gönderdiğin şarkıyı açacağım ve o adamın beni neden bu kadar etkilediğini anlatacağım. Senin mesajını okuyunca içimden geldi. Az sonra. Biraz işim var biritip döneceğim.Dünden beri takıldım kaldım konuna. Şu adamı nasıl merak ettim nasıl merak ettim bilemezsin:))))
Tamam hadi bakalım bekliyorumcerebrum, fon müziği olarak senin bana gönderdiğin şarkıyı açacağım ve o adamın beni neden bu kadar etkilediğini anlatacağım. Senin mesajını okuyunca içimden geldi. Az sonra. Biraz işim var biritip döneceğim.
Ama mesafeler aşmak için değil miydi? Ben de mesafeyi severim malum.:) Ancak gözlerinin içine bakmak da isterim, yeter ki ben de yakından tanımak isteği oluştursun. İşte ben bunu yaratamadığım için gerçekten üzgünüm.Mesafeli olmayı seviyordur bence:)
Tamam hadi bakalım bekliyorum
Ne çok isterim bir bilsen. İstanbul'da değilim canım. Burada sanki bir sevgi yumağı olduk deği mi. Hepinizi tanımak isterdim, herbirinizle kucaklaşmak geliyor içimden. Ne güzel sohbet ederdik, gülerdik. Bakarsın bir gün o da olur. Bu devirde nedir ki bir uçak biletine bakar.
Ancak kimi zaman para ayıramıyorsun, o olsa vakit bulamıyorsun. Yine de en önemlisi sosyalleşme isteğini kaybetmemek. Çok şükür onu koruyabiliyorum. Bu arada arkadaşlar da beni İstanbul'a çağırıyorlar eğer bir gün gelirsem özelden size ulaşırım uygun olursanız canlı canlı da görüşürüz inşallah. KK organization in İstanbul.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?