Evet doğru öyle yazmış. Bir erkek nişanlısının soğukluğunu anlatmak için asker arkadaşım gibi oldu demiş. İyisin canım çok şükür, merak etme. Bazen bana da oluyor. Okuduklarımı kendimce değiştiriyorum:)Galiba bunuyorum asker arkadaşı diye birşey yazdığıma eminim biraz önce. Allahım aklıma mukayyet ol
Suyunu çıkarırlar dakikasında. Belki binde bir çıkar amaca hizmet eden gerçi. Zarif Bey de üye olsa mesela fena mı olur. Anlarız o beyninin kıvrımlarında neler neler dolanıyor. :)))))Aslında gerçekten erkeklerin beyninin nasıl çalıştığını anlamak için sitede onlara danışabileceğimiz bir bölüm olsa iyi olurdu bence. Ama tabii idare etmesi zor bir iş.
Hayatım aslında inan ben onunla eğer daha erken yaşlarımda tanışsaydım sanırım çok farklı bir hayatım olurdu. O kadar güzel örnek oluyor ki bana. Çalışkanlığı, insanlara kibar yaklaşımları, bilgisini paylaşma isteği, dünya malında gözü olmayışı vs. Düşün ki yazışırken bu olumlu etkileri alıyorum. Ama o tür erkeklerin de fazla vakti olmuyor.Suyunu çıkarırlar dakikasında. Belki binde bir çıkar amaca hizmet eden gerçi. Zarif Bey de üye olsa mesela fena mı olur. Anlarız o beyninin kıvrımlarında neler neler dolanıyor. :)))))
Canım görüşmedik, ama yazıştık. Görüşmeye dair en ufak bir istek kırıntısı bile yok. Ben de oluruna bıraktım. Bir erkeğin beni görmek istemesi için ne yapabilirim ki? Pat diye karşısına çıkmaktan başka. Onu da yapmam.konunuzu hatırlıyorum.. noldu daha görüşemediniz mi?
allah allah ne tuhaf bi adam. sanal dünyanın insanı resmen. sen teklif etsen buluşmayı nolcak ki birşey kaybetmezsin bence.. yada şöyle de olabilir, hani konuştuğunuz konularla ilgili bi etkinliğe davet etsen? entellektüel biriydi sanırım değil mi yanlış hatırlamıyorsam:)Canım görüşmedik, ama yazıştık. Görüşmeye dair en ufak bir istek kırıntısı bile yok. Ben de oluruna bıraktım. Bir erkeğin beni görmek istemesi için ne yapabilirim ki? Pat diye karşısına çıkmaktan başka. Onu da yapmam.Zira zorlamak olur ki hiç tarzım değil. hıh
Cık olmaz; ünvanların titrlerin arkasında hepsi mükemmel. Çıplak halleriyle işimize yararlar bu konuda ancak. Galiba donanım haberde falan dolanıp ipucu aramak seçeneği kalıyor geriye. :))))))Hayatım aslında inan ben onunla eğer daha erken yaşlarımda tanışsaydım sanırım çok farklı bir hayatım olurdu. O kadar güzel örnek oluyor ki bana. Çalışkanlığı, insanlara kibar yaklaşımları, bilgisini paylaşma isteği, dünya malında gözü olmayışı vs. Düşün ki yazışırken bu olumlu etkileri alıyorum. Ama o tür erkeklerin de fazla vakti olmuyor.
Aslında böyle bir proje iyi olabilir diyeceğim ama dakkasına suyu çıkar haklısın. Ancak bu iş ücretli ve isim sahibi psikologlarla olabilir mesela. Yani grup indirimi falan isteriz?:))))
Evet ama aslında gerçekten ona sormak istediğim bir kaç soru var. Madem ona diyemiyorum sana içimi dökeyim.O kadar yoğun ve sosyal bir adam olmasına rağmen sizi de ihmal etmiyor, yazıyor. Belli ki sizinle olmak onu rahatlatıyor, mutlu ediyor veya her ne yaşıyorsa halinden gayet memnun.
Evet canım entellektüel brikimi yüksek biri. Ancak ben kendisine onu görmek istediğimi söyledim. Bu devirde görüşmek nedir ayol. Bir uçak biletine bakar. Yani onun da gönlü olsa, oradayken ayarlayamadık ama buluşmak için başka plan yapalım der di mi? Hatta ben yakın tarihli bir görüşmeden vazgeçtim gelecekte olabileceğine dair umut kırıntısı bile yok. O kapı kapalı. Paravan hiç açılmayacak gibi.:))allah allah ne tuhaf bi adam. sanal dünyanın insanı resmen. sen teklif etsen buluşmayı nolcak ki birşey kaybetmezsin bence.. yada şöyle de olabilir, hani konuştuğunuz konularla ilgili bi etkinliğe davet etsen? entellektüel biriydi sanırım değil mi yanlış hatırlamıyorsam:)
Süpersiiiin. Ben orada hep bilgisayar parçası sorup duruyorum. Kız orada çoluk çocuk var be ama sen boş konuşmazsın da RAM'den başlayıp konuyu kadın-erkek ilişkilerine nasıl getireceğiz.Cık olmaz; ünvanların titrlerin arkasında hepsi mükemmel. Çıplak halleriyle işimize yararlar bu konuda ancak. Galiba donanım haberde falan dolanıp ipucu aramak seçeneği kalıyor geriye. :))))))
Evet ama aslında gerçekten oa sormak istediğim bir kaç soru var. Madem ona diyemiyorum sana içimi dökeyim.
1. Ben de başka yazıştığı başka kimse var mı?
2. Beni neden görmek istemiyor, hiç mi merak etmiyor.
3.Ben başka erkelerle de benzer yazışmalar yapsam kıskanır mı? Makul mü karşılar?
4. Benden elektirik alıyor mu????
Belki de bu sorulardan kaçtığı için buluşmamıştır olabilir mi?
Ahahaha aynen öyle. Seviyorum türkçeyi.Süpersiiiin. Ben orada hep bilgisayar parçası sorup duruyorum. Kız orada çoluk çocuk var be ama sen boş konuşmazsın da RAM'den başlayıp konuyu kadın-erkek ilişkilerine nasıl getireceğiz.
Bi de ne şahane bir tespit."Çıplak halleriyle işimize yararlar ancak (kim yanlış anladıysa onun art niyeti olsun:) )Biz ünvansız hali demek istedik.:)))
arkadaş çetin ceviz çıktı desene:)) sen şöyle güzel havalı bi foto koy görsün kendine gelir belki uyuz şeyEvet canım entellektüel brikimi yüksek biri. Ancak ben kendisine onu görmek istediğimi söyledim. Bu devirde görüşmek nedir ayol. Bir uçak biletine bakar. Yani onun da gönlü olsa, oradayken ayarlayamadık ama buluşmak için başka plan yapalım der di mi? Hatta ben yakın tarihli bir görüşmeden vazgeçtim gelecekte olabileceğine dair umut kırıntısı bile yok. O kapı kapalı. Paravan hiç açılmayacak gibi.:))
Bi de ek yapayım. Aslında sanal dünyanın insanı değil reelde çok faal.
Seçeneklerin benim içimi hoş tutuyor. Olumlu bakış açın için teşekkür ederim. Dur bir daha okuyayım, hoşuma gittiler. Evet okudum. Canım zaten benim ona beğenim ortada. Bugün forumda da dendi, erkeler düz mantıkla hareket ederler. Yani istiyorsa uğraşır. Ha ama bak şu olabilir mi? Yeni paragraf açalım bu düşünce için.:)sohbetlerde farkında olmadığın şekilde seni yoklamış olabilir (mi?)
Senin de buluşma talebin olmadığı için belki halinden memnunsun da sanıyor olabilir.
Flört hali hiç yoksa aranızda senin o tarz bir ilişkiden farklı olarak sadece arkadaşlık istediğini düşünüyor olabilir. Bu yüzden de niyeti varsa bile kaybetmek istemediği için konuyu açmak istemiyor olabilir
Sabaha kadar seçenek bulabilirim :)
Ayrıca o da lazım. Salt entellik nereye kadar.Ahahaha aynen öyle. Seviyorum türkçeyi.
Evet o şart oldu zaten. Artık bir gün diyeceğim ki sevgili kuaförüm bayana beni güzelleştir ve sonra da iyi bir fotoğrafçı bul. :))) Düşün cep telefonu çekimi de değil. Herşey profesyonel ellerde olacak. Planım bu.:))arkadaş çetin ceviz çıktı desene:)) sen şöyle güzel havalı bi foto koy görsün kendine gelir belki uyuz şey
Orada çok vakit geçirdiğini bildiğim aklı başında, yaşını başını almış kişiler var ama ağustosta suya girsem balta kesmez buz olur hesabı denk gelir mi bilemem. Tabii maksat tamamiyle erkeklerin kadınlar hakkındaki "çıplak" düşüncelerini öğrenmek. Aman diyeyim yanlış anlaşılma olmasın; evli barklı bir kadın olarak altını çizeyim:))))Süpersiiiin. Ben orada hep bilgisayar parçası sorup duruyorum. Kız orada çoluk çocuk var be ama sen boş konuşmazsın da RAM'den başlayıp konuyu kadın-erkek ilişkilerine nasıl getireceğiz.
Bi de ne şahane bir tespit."Çıplak halleriyle işimize yararlar ancak (kim yanlış anladıysa onun art niyeti olsun:) )Biz ünvansız hali demek istedik.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?