- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
:)) süperrr kesinlikle yapmalısınEvet o şart oldu zaten. Artık bir gün diyeceğim ki sevgili kuaförüm bayana beni güzelleştir ve sonra da iyi bir fotoğrafçı bul. :))) Düşün cep telefonu çekimi de değil. Herşey profesyonel ellerde olacak. Planım bu.:))
Ha ha haOrada çok vakit geçirdiğini bildiğim aklı başında, yaşını başını almış kişiler var ama ağustosta suya girsem balta kesmez buz olur hesabı denk gelir mi bilemem. Tabii maksat tamamiyle erkeklerin kadınlar hakkındaki "çıplak" düşüncelerini öğrenmek. Aman diyeyim yanlış anlaşılma olmasın; evli barklı bir kadın olarak altını çizeyim:))))
Cansın. Sen gez, eğlen, çalış, yoğun ol, biz burada iyiyiz. Elbette merak ediyoruz. Seni özlüyoruz. Ama sanırım adını anmamız yeter bundan sonra.Mesafeli cim etiketi gordum ama yogun bir hafta sonu oldu, musait olamadim yazamadım :)
Yazdıklarına guldum ama :) etiketle beni, yetmedi alintila, oda yetmedi konu ac gel buraya de, yeter ki sen de,
Hangi konuda oldugum farketmez birakir kosa kosa gelirim
Hele dur niyet ettim. Zaten sonuçlarını buradan konuşmaya devam ederiz. Bu sefer de o görmek ister ben boyasız halimi beğenmeyecek diye ondan kaçarmışım:)):)) süperrr kesinlikle yapmalısın
boyasız gitme canım cok abartma tabi ama bakımlı git yanına:) en kısa zamanda uygulamaya geç bakalım merak ediyorum bende nolcak acaba:)Hele dur niyet ettim. Zaten sonuçlarını buradan konuşmaya devam ederiz. Bu sefer de o görmek ister ben boyasız halimi beğenmeyecek diye ondan kaçarmışım:))
Ha ha haÇok şekersin. Benim o suya girecek yüreğim var da dediğin misal ortam kuraklaşıp, çöle döner diye korkuyorum. Hani olta atsam taşa denk gelir.
Tabii tabii amaç erkeklerin beyinsel kıvrımlarındaki düşünce kırıntılarını tüm çıplaklığı ile ortaya çıkarmak. Evet bu felsefik yaklaşımda bulunmadan önce ben bir o sitedeki profilimi güncelleyeyim. Artık burada göremezseniz nerede olduğumu tahmin edersiniz.:)) Yeni bir kullanıcı adı alayım mesela. "The bekar" :))
Tamam canım. Sağolun sizin desteğiniz beni çok mutlu ediyor. Ancak biz yaşlı insanlarız. Hani görüşmek falan artık hangi sene nasip olur bilemem. Hatta diyorum ya olur mu ki? Hee ama vuslata erersek burada parti yapacağım. İşte sana demiş olayım.:)))boyasız gitme canım cok abartma tabi ama bakımlı git yanına:) en kısa zamanda uygulamaya geç bakalım merak ediyorum bende nolcak acaba:)
Cansın. Sen gez, eğlen, çalış, yoğun ol, biz burada iyiyiz. Elbette merak ediyoruz. Seni özlüyoruz. Ama sanırım adını anmamız yeter bundan sonra.
Ek: 3 "m" li hanımı kaldırıp "cim" eki getirmene sevindim.:))) Buzlar erimiş.:)
Hee tamam. O zaman cinsiyetle ilgili ipucu vermeyen bir nick seçeyim aa ama benim zaten öyle bir kullanıcı adım var. Parçık pınçık olmamak için:) kadın ruhunun inceliğini yansıtmayan tarzda yazayım. Düz mantığa zorlarım artık kendimi. :) Buradan yazım tarzımızı öğreniyoruz ya birbirimzin sanırım denk gelirsek hissederiz. :))Dikkat edelim de birbirimize denk gelmeyelim. Yani kadın olarak girersek arkasında köpeklerin bulunduğu çitten atılmış Tom misali parça pinçik çıkma ihtimali var ayrıca kadın görünce en kırıtık, en kibar hallerini takındıklarından amaca hizmet etmez.
Ya kafam karıştı; biz zaten genel olarak onların ne mal olduğunu biliyoruz ki. Niye bunca zahmete girmek? Bize özel olarak bizim alanımızdakilerin bizatihi bizimle ilgili "çıplak" düşünceleri lazım. Yani erkek beyninin çözülmeyecek nesi var yoksa?Hee tamam. O zaman cinsiyetle ilgili ipucu vermeyen bir nick seçeyim aa ama benim zaten öyle bir kullanıcı adım var. Parçık pınçık olmamak için:) kadın ruhunun inceliğini yansıtmayan tarzda yazayım. Düz mantığa zorlarım artık kendimi. :) Buradan yazım tarzımızı öğreniyoruz ya birbirimzin sanırım denk gelirsek hissederiz. :))
Bize onların kadınların bulunmadığı ortamdaki ilkel halleri lazım o halde. Erkek koğuşu misali. Böylece gerçek yüzlerini görüp soğuyacağız he mi. :)) Ya öyle de olmasa iyi. Samanlıkta iğne aramak gibi.
Gülmekten yazamadım.:)) ))))Ya kafam karıştı; biz zaten genel olarak onların ne mal olduğunu biliyoruz ki. Niye bunca zahmete girmek? Bize özel olarak bizim alanımızdakilerin bizatihi bizimle ilgili "çıplak" düşünceleri lazım. Yani erkek beyninin çözülmeyecek nesi var yoksa?
Özet şu ki; bir üçgen düşün üçgenin üç köşesine üç organ kondur, en babayiğitinin, en kendini aşmışının çıplak hali de bu giyinik hali de. Acaba nedir nedir? Hadi görelim bakalım trigonometri bilginiGülmekten yazamadım.:)) ))))
Şimdi bizim alanımızdakilerin "çıplak" düşüncelerini anlayamayınca, ya da anladığımızı kabullenmek zor gelince acep olumlu bir yanı var mıdır bu işin, ben mi göremiyorumdur avuntusuyla verilen bir mücadele olacaktı.
Hani bazen "çıplaklık" rahatsız eder ve daha gizemli olması, merak uyandırması ve haliyle heyecanlandırması istenilir ya.
Biraz da böyle belki. İşin "çıplak" hali çok net. İsterse gelir, istemezse gider. Başka kadınlara bakar. Ali topu tut, bak Ali bak kadın vs. Yani bu kadar basit olunca bizim bol kıvrımlı ve kıvrak beynimize az geliyor. Heyecan kalmıyor. Merak bitiyor. Sanırım biz de kendimizce bir gizem varmış da onu çözmeye çalışıyormuş havası yaratıyoruz ki hareket olsun.?????
Ne dediğimi sen anlarsan bana da bir zahmet özetleyiver olur mu?
Efemmm şimdi şöyle diyim ben sana. İç açıların toplamı hep aynı haklısın. Yani aslında erkeklerin birbirine benzer. Kiminin şusu daha iyi, kiminin busu. Onda bu kusur var, bunda şu. Ama toplamda yine aynı rakama varıyoruz. (malum 180. Bilgimi göstereyim dedim de)Özet şu ki; bir üçgen düşün üçgenin üç köşesine üç organ kondur, en babayiğitinin, en kendini aşmışının çıplak hali de bu giyinik hali de. Acaba nedir nedir? Hadi görelim bakalım trigonometri bilgini
Ha ha ha ha ha yıldızlı pekiyiyle geçtin hem de:)))))Efemmm şimdi şöyle diyim ben sana. İç açıların toplamı hep aynı haklısın. Yani aslında erkeklerin birbirine benzer. Kiminin şusu daha iyi, kiminin busu. Onda bu kusur var, bunda şu. Ama toplamda yine aynı rakama varıyoruz. (malum 180. Bilgimi göstereyim dedim de)
Bu halde biz ne yapalım. Eğer dik kenarı olan bir erkek gelmediyse şükredelim, değer bilelim. Ha erkeğimiz zorsa ama biz hala devam diyorsak bunu bilerek hesap yapalım.
Hayati organ konusuna katılıyorum. Bizim için en kritik nokta o zaten. Hem elimizdeki en büyük koz hem de elde tutması zor bir kor ateş.
Sonuç: Bana çıplak başkasına giyinik olsun öpüp başıma taç edeyim. İsterse tüm matematiği baştan öğreneyim.:))
Karanlıkta ışık saçan adını hala bilemediğim bitki konusunda eksik kaldım bari trigonometride birşeyler çizittireyim dedim. Kanaatten geçerim belki diye umdum.:))
Ha ha ha ha ha yıldızlı pekiyiyle geçtin hem de:)))))
Pek zor olmadı mı? Sen tut gecenin bu vakti yüksek matematik sorusu sor ki alem bu sorunun cevabının peşinde. Bir kere sırf bu yüzden kurulmuş koskoca BDV bakanlığı var. BDV mı sandın para vidim aldım.cerebrum77 Sorumu bırakıp kaçacağım. Pek zor olmadı bu saatte şimdilik bu kadar düşünebildim. Aslında logoritmik konulara girmek vardı da bir de çıkamazsam diye vazgeçtim.:)
Soru: Üç kümemiz var. K1, K2 ve A. “K”adın ve “A”dam. K1 ve A 'nın kesişiminde aşk, sevgi, duygular var. K2 ve E’nin kesişimin de ise kariyer, para var. A kümesinde yer alan eleman hangi kümeyle çözüm kümesi oluşturursa daha mutlu olur? (Burada E ise evrensel küme yani günümüz koşulları olarak ele alınmalı.)
Süre: Müsait olunca.
-Başarılar-:))
Süpersin. Hatta ŞA HA NE SİN. Yanıtını merak ettiğim için yatmadan bri bakmak istedim. Sen gece ilerledikçe açılıyor musun ne? Sağolasın sayende mutlu uyayacağım. Belki yarın felsefik birşeyler eklerim. Ama ben yine uzatırım. Boş küme. Çok derin manalı bir yanıt.Pek
Pek zor olmadı mı? Sen tut gecenin bu vakti yüksek matematik sorusu sor ki alem bu sorunun cevabının peşinde. Bir kere sırf bu yüzden kurulmuş koskoca BDV bakanlığı var. BDV mı sandın para vidim aldım.
Hangisini tercih ederse etsin aklı diğerinde kalacağından sonuç çoğunlukla ve genellikle boş kümedir efenim. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?