Cerebruuuuum aklıma ne geldi. Üzerinde fazla düşünmedim sanırım akşama dahasını yazarım. Şu an olduVay be demek çok güçlü bir istekmiş ki bu ben bile taaaa buralardan hissetmişim. O kitap yazılır arkadaş; bu cerebrum da o kitabı okur:)))
Ben senin tribini yerim. Bekledim ki sen gel, bir iki masa dağıt zarar vermeden git. Yaşlı olan benim şeker, sen daha aktif olmalısın di mi ama. Senin başka konularda gönlünü eğlendirmene ben bir şey diyor muyum, biliyorum ki gözün konumuzun üzerinde.Merhaba
sevseydin arardın, özleseydin gelirdin, küsüm sana
Ya canım ben o kitabı kafasına vuracak gibi hissetsem zaten boşveririm gider de işte ne bileyim bi de kıyamazsam o fena.valla canim insallah olur da o kitabi kafasina vurup iste boyle getirirler dersin
Ben senin tribini yerim. Bekledim ki sen gel, bir iki masa dağıt zarar vermeden git. Yaşlı olan benim şeker, sen daha aktif olmalısın di mi ama. Senin başka konularda gönlünü eğlendirmene ben bir şey diyor muyum, biliyorum ki gözün konumuzun üzerinde.
Haydi oradan, koskoca 2 gün banlandım farketmedin bile, ama celebrum banlanmış hemen farketmişsin
Bende yıkıldım, mutluluğu başka konularda aramaya beni sen ittin
Neeee seni de mi banladılar? Çok haklısın canım zor gününde yanında olamadım. Sen de ilk ihmali fırsat bilmişsin ya neyse. Önce bir kendimi affettiriyim de sana. Ne desem inan bilemedim. Artık seni daha yakından takip edeceğim o halde. Sen niye ban yedin yahu. Yönetiiiim arkadaşlarımı rahat bırakın.
Ama bak yine benim konumdasın. Benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin demiş miydim sana. Shapes yanına kalmaz çekip gidişin bilesin. Özlersiiin...:)))ilk ihmal derken
yahu beni red ettin, sonra gözümün içine baka baka yazıştın durdun, sonra banlandım farketmedin..
Ben başka konulara yönelmeyeyim de ne yapayım
Şaka bi yana nasıl gidiyor, zarif bey ilee
Ama bak yine benim konumdasın. Benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin demiş miydim sana. Shapes yanına kalmaz çekip gidişin bilesin. Özlersiiin...:)))
Zarif bey ile yazışma sıklığımızı azalttık. İlk günlerdeki gibi her gün her gün değil artık. Haftada bir-iki ama uzun uzun.
Ha ben bu aradacerebrum'un destekleriyle yazar olmaya karar verdim. Zarif bey'in dikkatini çekmek için, imza günüme gelir heralde. Çok makul ve mantıklı ileriyorum değil mi?
Yok hayatım nerede. Beni görmek istemediğini düşündüğüm için 69 sayfadır yazıyorum. Baksana onun sayesinde yazar olacağım yahu.:))Görüştünüz mi kisi ile?
Hımmm seninle ilgili nasıl bahsetsem, dur bir düşüneyim. Canım Zarif bey inan ansiklopedi serisi hazırlsam bile çok etkilenmeyecek gibi duruyor. Yani zaten onun çevresinde her meslek grubundan insan var. Benim dikkat çekmek için uzaya çıkmam mı gerekiyor ne bileyim. Ama bilirsin kalp kırılsa da sever. Burada uydu mu bilmiyorum ama şarkı öyle diyooo :))
Vay be, aşk sen nelere kadirsin diyesim geldi.
Zarif bey şuan bir kadına kitap yazdırabilme potansiyelinde oldugunu bilseydi, o toto bilmem kaç km hızda gök yüzüyle buluşmuştu
Ön sözünde benden bahsetmen şartıyla destekliyorum
Hımmm seninle ilgili nasıl bahsetsem, dur bir düşüneyim. Canım Zarif bey inan ansiklopedi serisi hazırlsam bile çok etkilenmeyecek gibi duruyor. Yani zaten onun çevresinde her meslek grubundan insan var. Benim dikkat çekmek için uzaya çıkmam mı gerekiyor ne bileyim. Ama bilirsin kalp kırıls da sever. Burada uydu mu bilmiyorum ama şarkı öyle diyooo :))
Güzel şey söylemezsen gözünü morartırım mı yoksaHımmm seninle ilgili nasıl bahsetsem, dur bir düşüneyim.
Bu cümlenin üzerinde sonra duracağım, burada not olarak kalsın (özellikle mor renge boyamam da gizli anlatım var dikkat çekeyim)
:) peki görüşmeyi teklif ettin mi kendisine ? Merak ettim simdi ne olacak bu durum.Yok hayatım nerede. Beni görmek istemediğini düşündüğüm için 69 sayfadır yazıyorum. Baksana onun sayesinde yazar olacağım yahu.:))
Ek: Bak 70 oldu. Hayır 1070 olsa bile görüşmek ister mi emin değilim hee bir de ben de istermiyim ki?
Güzel şey söylemezsen gözünü morartırım mı yoksaNeden mor? Neden neden????
Ama bence mor entellektüel birikimi de çağrıştırıyor. Hani eskiden kraliyet üyeleri mor giyermiş ya. Sana da o yakışır canım benim. Düşünmek istedim çünkü seni kelimelere sığdırmak ne kadar zor benim için. Tabii yersen
Not: Tamam sonra mutlaka bu cümlenin üzerinde dur ama merak ettim bak şimdi.
Ha ha ben de merak ediyorum bakalım ne olacak diye. Evet canım ben görmek istediğimi söyledim o da beni yazışmalarımıza yönlendirdi. Yani sanırım böyle sanalda sürüp gidecek. Ama en başta söyledim ya biz entel entel yazışıyoruz. İlişkiye dair hiç bir ima bile yok.:) peki görüşmeyi teklif ettin mi kendisine ? Merak ettim simdi ne olacak bu durum.
Kuzum sen niye morarasın, ben seni hiç zor durumda bırakır mıyım? Ciddi söylüyorum o kitap yazılacak ve önsözde de senden ve tabii ki cerebrumdan bahsedilecek ama tabii artık üzerime yazar hassasiyeti geldi. Sizler için en zarif ifadeleri seçmek istiyorum. Onun için ne yazacağımı bilemedim. Hem bak belki basit düşünemediğim için yazar olacağım kim bilir :)) Biri beni normale döndürse iyi olacak gibi :)))Yahu daha önce sana bazen basit düşünmen gerektiğini söylemiştim yaa o hesap
morardım demek
Kuzum sen niye morarasın, ben seni hiç zor durumda bırakır mıyım? Ciddi söylüyorum o kitap yazılacak ve önsözde de senden ve tabii ki cerebrumdan bahsedilecek ama tabii artık üzerime yazar hassasiyeti geldi. Sizler için en zarif ifadeleri seçmek istiyorum. Onun için ne yazacağımı bilemedim. Hem bak belki basit düşünemediğim için yazar olacağım kim bilir :)) Biri beni normale döndürse iyi olacak gibi :)))
O zaman Zaman gösterecek:) farklı fotolarını da yolla. Baktın olmuyor ilgiyi kesersin bosuna seni uğraştırmasın, hos bu gidişle sair yazar falan olurum diyorsun bosuna sanılmaz aslında :)Ha ha ben de merak ediyorum bakalım ne olacak diye. Evet canım ben görmek istediğimi söyledim o da beni yazışmalarımıza yönlendirdi. Yani sanırım böyle sanalda sürüp gidecek. Ama en başta söyledim ya biz entel entel yazışıyoruz. İlişkiye dair hiç bir ima bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?