Beni neden görmek istemedi ?

Sayfaya hareket gelmiş birden bire:))) Yazalım çizelim mesafeliciğim; fikrini çok beğendim. Okuyucu konusunda ümitvar olabilirsin; baksana konunun izlenme oranı nasıl da arttı kısa sürede.:)))))

Sayfaya hareket gelmiş birden bire:))) Yazalım çizelim mesafeliciğim; fikrini çok beğendim. Okuyucu konusunda ümitvar olabilirsin; baksana konunun izlenme oranı nasıl da arttı kısa sürede.:)))))
Canım bugün shapee uğradı bir ara, sağ olsun o bir hareket getirdi enerjisi ve neşesiyle. Tabii tahmin edebileceğin gibi yine seni kıskanmış. Biraz ona dil döktüm bak senin yeri ayrı falan dedim ama bilmem inandı mı? Seninle yakınlığımızdan behsedemedim haliyle Üzülmesin daha genç kendisi biliyorsun.

Ee tabii bu arada bizim projeyle ilgili henüz çalışmaya başlayamadım ama hani ilk fikir olarak belli başlıklardan oluşan bir yazı dizisi olabilir diye düşündüm. Eğer uygun olursa sitede en azından bir süre sabit konu olarak yer almasını yönetimden rica edebiliriz, BDV'de değil de. Dur ben bira kendimi iyi hissedersem enerji olarak bişeyler çizittirir sana buradan ulaşırım. Sen de lütfen fikirlerini benimle paylaş, çok sevinirim. Zira bu iş sorumluluk istiyor, kadınların erkeklere nasıl davranmaları gerektiğinin sanatını çözmeye çalışacağız birlikte, insanlığa armağanımız olacak senin ifadenle.

O zaman Zaman gösterecek:) farklı fotolarını da yolla. Baktın olmuyor ilgiyi kesersin bosuna seni uğraştırmasın, hos bu gidişle sair yazar falan olurum diyorsun bosuna sanılmaz aslında :)
Yani düşündüm onu etkilemek için bir kadın olarak içine sevgimi kattığım bir sofra kursam ama öyle bir imkanımız yok. Atkı öresim geldi, zira elimden anca o gelir el işi olarak ama ben şimdi başlasam kış biter:) Hem yazmak kolay geldi, oturduğun yerden. Dediğin gibi bakalım içimde bir cevher var mı ortaya çıkacak. Benim kelimelerim onun yollara düşüp yanıma gelmesini sağlayacak mı, şimdiye dek adım bile attıramadım ama

Haydi oradan, koskoca 2 gün banlandım farketmedin bile, ama celebrum banlanmış hemen farketmişsin
Bende yıkıldım, mutluluğu başka konularda aramaya beni sen ittin
Shapes, hani barış çubuklarını tüttürmüştük biz? Bak şimdi tüttürmek deyince de aklıma sigara geldiNe güzel içmiyordum kaç gündür. Beğendin mi yaptığını

Evet gördüm shapee i. Oldukça savaşçı bir kişilik kendisi:))))) İstediği gibi olacak bundan sonra her şey; dişe diş kana kan. Olgun ve uzlaşmacı kimliğimi bir süreliğine dinlenmeye alıp, içimdeki çaçaronun çıkmasına izin verebilirim. Bu da buradan ilanım olsun. Herkes duysun ayağını denk alsın . O kadar.

o Zaman Hayirlisi olsun her seyde bir hayır vardır mutlaka

Harika olur, yazdıklarını merakla bekleyeceğim. İnsanlığın bize ihtiyacı var mesafeli. Görev asla beklemez.

Ulennnnn diyosun. Ekşına gel. Biz bu gidişle 100'ü geçeriz (sahife olarak) :))))

Konumu taşıdılar ama konumuz erkekler değil ki, Zarif bey. O bildiğiniz sıradan erkeklerden değil bir kere. Konumu yerine döndürün lütfeeeen. Bana ne diğer erkeklerden yaaaa

Ben ilk ivmeyi aldım bakalım neler çıkacak benim creative kişiliğimden.:))
Hepimiz pek çok konuda potansiyele sahibiz aslında; hiç umulmadık birisinin ettiği bir söz, hiç umulmadık bir şeyin bizi dürtmesi hayat akışımızı dahi değiştirebiliyor. Beş dakika ile bulunması gereken yerde bulunamayan birisi hayatının fırsatını kaçırabilirken, evde pineklemeyi düşünürken kendini buluverdiğin bir ortamda hayal bile etmediğin konumlarda olmana vesile olacak bağlantılar kurabilirsin.
Kalbin anne karnında ilk kez atmasını sağlayan başlatıcı etkiye pacemaker deniyor. Biraz önce bahsettiğim dürtme eylemini buna benzetiyorum. Sonrası kolay bence konu ne olursa olsun.

Konumu taşıdılar ama konumuz erkekler değil ki, Zarif bey. O bildiğiniz sıradan erkeklerden değil bir kere. Konumu yerine döndürün lütfeeeen. Bana ne diğer erkeklerden yaaaa
Seni böyle neşeli şen şakrak gören site yönetimi konuyu dertler kanunu kapsamından çıkarmış besbelli ki. Kanunen dertli değilsin sen artık; üzülmeli mi sevinmeli mi ? Sevin ayol ne üzüleceksin.:))))))))))))))))))))))))

Shapes, hani barış çubuklarını tüttürmüştük biz? Bak şimdi tüttürmek deyince de aklıma sigara geldiNe güzel içmiyordum kaç gündür. Beğendin mi yaptığını

Baris çubuklarımiz hala tütüyor o konuda sıkıntı yok
Ama mesafeli aramızda adalet saglamadi, tamamen sana kapilmis
Kendimi süleymani hurreme kaptirmis mahidevran gibi hissediyorum

Ama bak kendin söyledin, Hürrem yaptı Hürremliğini. Ya sen, gençliğine fazla güvendin bence. Benim en hassas günlerim de yanımda cerebrum vardı ya sen. Hem biz onunla yeni bir proje hazırlığındayız. Kadınların erkeklerin gönlünü feth etmek sanatını yazacağız. Niye güldün? Evet biz. Sen de gel diyeceğim ama bu duygusal yükü kaldırabilir misin, yani cerebrum'la aynı ortamda çalışabilir misin? (sanki biraz ortamı ateşliyor muyum ne?)

Ha ha ha ha ha ha kumalık müessesesini legalleştirmeyelim ya hu alenen halka açık ortamlarda; aramızda yaşayalım her ne yaşıyorsak. Hem genç ve taze olan sensin korkma bu kadar :)))))

Atak yapacak heves birakmadin bende,
Önsöz de once bana teşekkür edecegine soz verirsen biseyler yaparim
Once bana sonra cerebruma teşekkür edeceksin
Beni çok zor durumda bırakıyorsun. Hem benim adaletsizliğimden yakınıp hem de seni kayırmamı istiyorsun. Ne yapalım biz de yaş sıralamasına göre teşekkür ederiz o halde. Ama senin de bize dahil olman için yaparım, cerebrum nasıl olsa izin verir, onun uzlaşmacı yanına ulaşmaya çalışacağım :))))

Entellektüellik zehirlenmesi yasamayayim sonra, sagli sollu arada toz olurum yazik bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…