- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Ahahahah yaşlılık kompleksi nasıl işlediyse içimize aynı yerden girmişiz:))))Ama bak kendin söyledin, Hürrem yaptı Hürremliğini. Ya sen, gençliğine fazla güvendin bence. Benim en hassas günlerim de yanımda cerebrum vardı ya sen. Hem biz onunla yeni bir proje hazırlığındayız. Kadınların erkeklerin gönlünü feth etmek sanatını yazacağız. Niye güldün? Evet biz. Sen de gel diyeceğim ama bu duygusal yükü kaldırabilir misin, yani cerebrum'la aynı ortamda çalışabilir misin? (sanki biraz ortamı ateşliyor muyum ne?)
İşte birbirimizi neden daha iyi anlıyoruz şeker. Gençlik güzel de, yaşanmışlıkların verdiği paylaşımların değeri de bir başka. (Bu bir göndermedir:))Ahahahah yaşlılık kompleksi nasıl işlediyse içimize aynı yerden girmişiz:))))
Hahahahahahahah çocuklar ne oldu anne diye yanıma geldiler ayol. Entrikacıya bak sen. Ne mahidevranı sen Hürreme bile pabucunu ters giydirirsin. Pazarlıklara bak heleAtak yapacak heves birakmadin bende,
Önsöz de once bana teşekkür edecegine soz verirsen biseyler yaparim
Once bana sonra cerebruma teşekkür edeceksin
Entellektüellik zehirlenmesi yasamayayim sonra, sagli sollu arada toz olurum yazik bana
Di mi. Shapes Sultan.Hahahahahahahah çocuklar ne oldu anne diye yanıma geldiler ayol. Entrikacıya bak sen. Ne mahidevranı sen Hürreme bile pabucunu ters giydirirsin. Pazarlıklara bak hele
İşte birbirimizi neden daha iyi anlıyoruz şeker. Gençlik güzel de, yaşanmışlıkların verdiği paylaşımların değeri de bir başka. (Bu bir göndermedir:))
Hahahahahahahah çocuklar ne oldu anne diye yanıma geldiler ayol. Entrikacıya bak sen. Ne mahidevranı sen Hürreme bile pabucunu ters giydirirsin. Pazarlıklara bak hele
Gondermeni aldim basucuma koydum
Vay vay vay. Cidden savaşçı bir kişilik. Amazon'um benim. Konu bence artık beni aştı :))))Gencim guzelim seni uzerim cerebrum ona göre, o ayaklar denk alınacak o kadar
Over doz. İşte sana bu nedenle ihtiyacımız var. Biz ayarı kaçırırsak sen iki espri patlatırsın normal ayarlara döneriz. Ben okuyuclarımızı düşünüyorum o bakımdan.
Dur bakalım orda; sadece benden daha genç olduğun belli, o da mesafeliden duyduğum kadarıyla. Güzellik konusunda bu kadar emin olman özgüvenli bir davranış ama yine de fazla emin olma derim.Gencim guzelim seni uzerim cerebrum ona göre, o ayaklar denk alınacak o kadar
Ok.Siz yazin ben duzenlerim :))
Arada baktim fazla doz entellektüel yazimlar var, siz komaya girmeden ustunuze bir kova soğuk su atar kendinize getiririm
Bence en büyük sorumlulugu aldim daha ne yapayim
Amaaan kim görüyor sanki ortamlarda güzelim de gitsin. Çok ispat gerekirse retrica diye birşey var:)))) Ayrıca güzel olmadığına hiç inanmıyorum. Hadi ispatla , ispatlaBiz birbirimizle kapışmaktan erkekler konusuna gelemiyecek gibiyiz ya hadi hayırlısı. Benim güzellik konusunda iddiam yok kızlar. Pıstım kaldım.
Umarım canım dediğin gibi olur. Eğer nasibim varsa bu yolda ilk dürtüyü aldım gibi. Güzel bir örnek gerçekten, sağolasın, bebecik başına gelecekleri bilse hiç hayata gelmek ister mi ama ilk nefesten sonra artık yola çıktın demektir. Ben de artık en azından o önsözü yazmalıyım sanki ilk nefesi aldım.Hepimiz pek çok konuda potansiyele sahibiz aslında; hiç umulmadık birisinin ettiği bir söz, hiç umulmadık bir şeyin bizi dürtmesi hayat akışımızı dahi değiştirebiliyor. Beş dakika ile bulunması gereken yerde bulunamayan birisi hayatının fırsatını kaçırabilirken, evde pineklemeyi düşünürken kendini buluverdiğin bir ortamda hayal bile etmediğin konumlarda olmana vesile olacak bağlantılar kurabilirsin.
Kalbin anne karnında ilk kez atmasını sağlayan başlatıcı etkiye pacemaker deniyor. Biraz önce bahsettiğim dürtme eylemini buna benzetiyorum. Sonrası kolay bence konu ne olursa olsun.
Ben şahaneyim o halde. Şimdi aydınlandım demek ben retrica'yı indirip kullanmadığım için fotom istediğim etkiyi yaratmadı. Nasılsa imza gününde birbirimizi göreceğiz. O güne dek hepimiz çok güzeliz. :))Amaaan kim görüyor sanki ortamlarda güzelim de gitsin. Çok ispat gerekirse retrica diye birşey var:)))) Ayrıca güzel olmadığına hiç inanmıyorum. Hadi ispatla , ispatla
Çığırdan öyle çıkılmaz böyle çıkılır
Seni böyle neşeli şen şakrak gören site yönetimi konuyu dertler kanunu kapsamından çıkarmış besbelli ki. Kanunen dertli değilsin sen artık; üzülmeli mi sevinmeli mi ? Sevin ayol ne üzüleceksin.:))))))))))))))))))))))))
Di mi. Shapes Sultan.
O güne ve sonsuza kadar. Aşağıdaki Zen reklamı beni bu sloganı atmaya zorladı:))))))))))))))Ben şahaneyim o halde. Şimdi aydınlandım demek ben retrica'yı indirip kullanmadığım için fotom istediğim etkiyi yaratmadı. Nasılsa imza gününde birbirimizi göreceğiz. O güne dek hepimiz çok güzeliz. :))
Cerebrum cariye olamayacak kadar güzel (miş) ama. Bilmem bu konuyu kapamak ister misin? :)))Oooww istee bu hosuma gitti :))
Cerebbum da cariyem olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?