Beni neden görmek istemedi ?

Ahahahah yaşlılık kompleksi nasıl işlediyse içimize aynı yerden girmişiz:))))

Atak yapacak heves birakmadin bende,
Önsöz de once bana teşekkür edecegine soz verirsen biseyler yaparim
Once bana sonra cerebruma teşekkür edeceksin
Hahahahahahahah çocuklar ne oldu anne diye yanıma geldiler ayol. Entrikacıya bak sen. Ne mahidevranı sen Hürreme bile pabucunu ters giydirirsin. Pazarlıklara bak hele

Entellektüellik zehirlenmesi yasamayayim sonra, sagli sollu arada toz olurum yazik bana
Over doz. İşte sana bu nedenle ihtiyacımız var. Biz ayarı kaçırırsak sen iki espri patlatırsın normal ayarlara döneriz. Ben okuyuclarımızı düşünüyorum o bakımdan.

Gondermeni aldim basucuma koydum
Anlaştık di mi, bizlesin. Sen, ben ve cerebrum. Artık Türk kadınının da erkekler ile ilgili bir baş ucu notları olacak. KK'ya girecek bizim döktürdüklerimizi okuyacak ve hayatı değişecek. Çünkü o KK kadını olacak. Kendinden emin, ne istediğini bilen ve hayata ümitle bakan. Nasıl motive edebildim mi? He dedin mi?

Over doz. İşte sana bu nedenle ihtiyacımız var. Biz ayarı kaçırırsak sen iki espri patlatırsın normal ayarlara döneriz. Ben okuyuclarımızı düşünüyorum o bakımdan.

Siz yazin ben duzenlerim :))
Arada baktim fazla doz entellektüel yazimlar var, siz komaya girmeden ustunuze bir kova soğuk su atar kendinize getiririm
Bence en büyük sorumlulugu aldim daha ne yapayim

Gencim guzelim seni uzerim cerebrum ona göre, o ayaklar denk alınacak o kadar
Dur bakalım orda; sadece benden daha genç olduğun belli, o da mesafeliden duyduğum kadarıyla. Güzellik konusunda bu kadar emin olman özgüvenli bir davranış ama yine de fazla emin olma derim.
Not: Farkındaysan yerlere yatan adam ikonunu iliştirmedim cümlenin sonuna. Ciddiyetimi yeterince gözler önüne serebildim mi bilemiyorum.

Siz yazin ben duzenlerim :))
Arada baktim fazla doz entellektüel yazimlar var, siz komaya girmeden ustunuze bir kova soğuk su atar kendinize getiririm
Bence en büyük sorumlulugu aldim daha ne yapayim
Ok. Çok sevindim bizimle olmana. Bakalım kaç kova su gidecek.?

Biz birbirimizle kapışmaktan erkekler konusuna gelemiyecek gibiyiz ya hadi hayırlısı. Benim güzellik konusunda iddiam yok kızlar. Pıstım kaldım.

Not: Yine de eski eşim pek bir beğenirdi. Ne bileyim söyliyeyim dedim.:))

Biz birbirimizle kapışmaktan erkekler konusuna gelemiyecek gibiyiz ya hadi hayırlısı. Benim güzellik konusunda iddiam yok kızlar. Pıstım kaldım.
Amaaan kim görüyor sanki ortamlarda güzelim de gitsin. Çok ispat gerekirse retrica diye birşey var:)))) Ayrıca güzel olmadığına hiç inanmıyorum. Hadi ispatla , ispatla

Çığırdan öyle çıkılmaz böyle çıkılır

Umarım canım dediğin gibi olur. Eğer nasibim varsa bu yolda ilk dürtüyü aldım gibi. Güzel bir örnek gerçekten, sağolasın, bebecik başına gelecekleri bilse hiç hayata gelmek ister mi ama ilk nefesten sonra artık yola çıktın demektir. Ben de artık en azından o önsözü yazmalıyım sanki ilk nefesi aldım.

Ben şahaneyim o halde. Şimdi aydınlandım demek ben retrica'yı indirip kullanmadığım için fotom istediğim etkiyi yaratmadı. Nasılsa imza gününde birbirimizi göreceğiz. O güne dek hepimiz çok güzeliz. :))

Dert kapsamı dışında kaldım. İnan merak ettim konuları okuyorlar mı ki benim derdimin geçtiğini anladılar

O güne ve sonsuza kadar. Aşağıdaki Zen reklamı beni bu sloganı atmaya zorladı:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…