Ben reklamları kapamıştım ama dur bir bakayım. Ya konu erkekler olunca güzellik çok ön plana çıkıyor. Görsel basın ise kendilerinin bile medyadaki görüntülerine hayran olan kadınlarla dolu. İnan ben artık kendimi değerlendiremiyorum. Güzel miyim bilmiyorum. ???O güne ve sonsuza kadar. Aşağıdaki Zen reklamı beni bu sloganı atmaya zorladı:))))))))))))))
Anlaştık di mi, bizlesin. Sen, ben ve cerebrum. Artık Türk kadınının da erkekler ile ilgili bir baş ucu notları olacak. KK'ya girecek bizim döktürdüklerimizi okuyacak ve hayatı değişecek. Çünkü o KK kadını olacak. Kendinden emin, ne istediğini bilen ve hayata ümitle bakan. Nasıl motive edebildim mi? He dedin mi?
Sen bizim ne kadar iddialı olduğumuzu düşün artık. Tamam anlaştık sen editoryal sorumluluğu alıyorsun o halde. Yani bizim yazdıklarımızı göden geçireceksin. Hadi hayırlı olsun. Bizden öğrendiklerinle hayatta geleceğin noktaları düşünsene. :)))) Ne diyeyim en azından bana benzememeye gayret ederek, tersten olumlu bir sonuç çıkarabilirsin bence.:)Valla benim erkeklerle ilgili iddiam yok, siz yazacaksiniz ben ogrenicem :)))
Bu anlamda sizinleyim
Dur bakalım orda; sadece benden daha genç olduğun belli, o da mesafeliden duyduğum kadarıyla. Güzellik konusunda bu kadar emin olman özgüvenli bir davranış ama yine de fazla emin olma derim.
Not: Farkındaysan yerlere yatan adam ikonunu iliştirmedim cümlenin sonuna. Ciddiyetimi yeterince gözler önüne serebildim mi bilemiyorum.
Bu mesaji gormezden geliyorum
Cerebrum cariye olamayacak kadar güzel (miş) ama. Bilmem bu konuyu kapamak ister misin? :)))
Etkilendiğim doğrudur şeker. Ancak o da yazdıklarıyla beni mutlu etmeye devam ettiği sürece bu etkilenme devam eder yoksa kendime eziyet etmem. Beni merak etmeyesin diye söylemek istedim.Sen bu beyden fena etkileniyorsun, ne zarif beymiş beeee :))
Shapes ikinci planda olmak değil de sen de kendine göre bir yer edinsen. Yani mücadele etmek yerine zamanla sendeki güzellikleri göstermeye çalışsan. Bakarsın sen de gözdeliğe kadar çıkarsın. Cerebrum hep buradaydı sen ise gittin ve gelir gelmez mevki makam istiyorsun. Biraz ter dök bakalım. Kusura kalma adil ol diyen sendin. :)Güzel olmasa ne olur gözden olmus bir kere
Küstah!!!! Başucumda yelpaze sallayıp ağzıma üzüm verirken sorarım ben bunların hesabını sana.Oooww istee bu hosuma gitti :))
Cerebbum da cariyem olsun
Etkilendiğim doğrudur şeker. Ancak o da yazdıklarıyla beni mutlu etmeye devam ettiği sürece bu etkilenme devam eder yoksa kendime eziyet etmem. Beni merak etmeyesin diye söylemek istedim.
Bir de sana sormak istiyorum aklına aşağıda yazacağım özellikerde kaç erkek geliyor?
Biraz iletişim kurup, güzelce konuşmaya başlayınca aklına hemen cinsellik gelmeyecek?
Hem ben ona laf yetiştireceğim diye kaç film izledim, kaç dergi, kitap okudum. Allasen günümüzde günlük hayatını devam ettirecek kadar kelimenin üstüne çıkabilen kaç erkek var?
Yani etkilendiyesem var elbet bir nedeni. Zaten anlatmaya yer arıyorum sen de yazınca döküleyim dedim.:))
Ha ha ha inan muhteşem kapışmanızı daha iyi gözümde canlandırmak için şu diziyi izlesem mi dedim ama çook uzun. İyisi mi ben sizi izlemeye devam edeyim. Yahu ikinizde gerçekten ne kadar inceden inceye atışıyorsunuz.Küstah!!!! Başucumda yelpaze sallayıp ağzıma üzüm verirken sorarım ben bunların hesabını sana.
Not: kalfaya söyle üzümler çekirdeksiz olacak
Shapes ikinci planda olmak değil de sen de kendine göre bir yer edinsen. Yani mücadele etmek yerine zamanla sendeki güzellikleri göstermeye çalışsan. Bakarsın sen de gözdeliğe kadar çıkarsın. Cerebrum hep buradaydı sen ise gittin ve gelir gelmez mevki makam istiyorsun. Biraz ter dök bakalım. Kusura kalma adil ol diyen sendin. :)
İşte shapes öyle bir şey söylüyorsun ki, akan sular duruyor. Gerçekten de sonuçsuzluk en yüksek ihtimal. Bu nedenle kendime sınır çizdim, duygularımı çoşturmuyorum. Keşke gerçek hayatta sonuç alabileceğim fırsatlarım olsa ama yok. Fakat ümidim var. Ben acıları kendime zevk edinip, onlardan aldığım lezzetle üretime geçeceğim ve bir gün tanındığım da bugünlere hep birlikte güleceğiz:)))Haklisin ama bazen tutunmak birakmaktan daha cok acitir...
Onun için etkilenme kisminda bana göre sorun yok.
Sonuçsuz luk ihtimali düşündurucu.
Küstah!!!! Başucumda yelpaze sallayıp ağzıma üzüm verirken sorarım ben bunların hesabını sana.
Not: kalfaya söyle üzümler çekirdeksiz olacak
Bihter yalıyı terk etmişti hani, tam karşı kıyıda bir otele yerleşmişti. Sonra Behlül'ün evleneceğini duyunca hemen geri döndü. Neden aşkından mı? Hayııır. Evliliğin ona sağladığı servetten mahrum kalmaktan korktu. Sonra anladı ki para da mutlu olmaya yetmiyor. Ve yanlışı seçti.O yokken ben vardim ama,
Beni nasil 2.plana atarsin.
Beni beni bihterini
Mevki makam hepsi benim. Hakkimi istiyorum ben,
Azicik kayboldum ortadan hemen yerime atama yapmissin.
Where is the adalet
Halıya sarıp bana getirsinler, kahve içip sohbet ederdik. Sonra da ben onu hava alanına uğurlardım. Ne güzel olurdu.Agalara cokdan gorev verdim,cuvala koyup denize atacaklar seni.
Sen kim sultan olmak kim
Dikkat et de o çuvala sen girme. Çulsuzsun ayol; hazinem bütün ağaları ömür boyu köpeğim yapmaya yeter de artar. Güzellik bende, zekâ bende, çil çil altınlar bende. Sende ne var; kupkuru bir gençlik.:)Agalara cokdan gorev verdim,cuvala koyup denize atacaklar seni.
Sen kim sultan olmak kim
Bihter yalıyı terk etmişti hani, tam karşı kıyıda bir otele yerleşmişti. Sonra Behlül'ün evleneceğini duyunca hemen geri döndü. Neden aşkından mı? Hayııır. Evliliğin ona sağladığı servetten mahrum kalmaktan korktu. Sonra anladı ki para da mutlu etmiyor. Ve yanlışı seçti.
Senin neden döndüğünü anlamam için bana zaman ver lütfen. :))))
Kızlaarrrr biz senaryoda mı yazsak ne.
Bence o kaybetmeyi gururuna yediremedi de ondan tetiğe bastı. Kadınca kıskançlığı ve ihtirasları onu bitirdi. Her şeye o sahip olmak istemişti çünkü. Gerçekten aşık olsaydı aşkının mutluluğunu kalbine gömmesini bilirdi.Ama sonra ne oldu,
Aska teslim oldu, tetige basti.
Servet umrunda olsaydi yaşıyor olurdu
Öyle deme cerebrum aslanlar gibi ikimizle de başa çıkacak yürek var onda. Ben adil olmalıyım. :))Dikkat et de o çuvala sen girme. Çulsuzsun ayol; hazinem bütün ağaları ömür boyu köpeğim yapmaya yeter de artar. Güzellik bende, zekâ bende, çil çil altınlar bende. Sende ne var; kupkuru bir gençlik.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?