Dikkat et de o çuvala sen girme. Çulsuzsun ayol; hazinem bütün ağaları ömür boyu köpeğim yapmaya yeter de artar. Güzellik bende, zekâ bende, çil çil altınlar bende. Sende ne var; kupkuru bir gençlik.:)
Kuzum 28 değil mi? Daha ne kadar gençleşeceksin. Bak ben 40 plus.Yaw bu gençligi sen cikardin basima mesafeli, genc falan degilim yahu
Ya bırak ya. Ne şiş yansın ne kebap. Oynamıyorum benÖyle deme cerebrum aslanlar gibi ikimizle de başa çıkacak yürek var onda. Ben adil olmalıyım. :))
Kuzum 28 değil mi? Daha ne kadar gençleşeceksin. Bak ben 40 plus.
Ha haha. Evet ama ben ikinizin de farklı özelliklerinin sunacağı katkıların projemiz için faydalı olacağını düşünüyorum. Artık olaya iş odaklı bakıyorum. Sizin aranızdaki gerilim beni aştı. Ama sen olmazsan oyun olmaz. Küsme şeker.Ya bırak ya. Ne şiş yansın ne kebap. Oynamıyorum ben
Yaşlandırdım seni.Seninle yazismaya baslarken 29 dum ama 2016 ya girince 30 oldum :)))
Ya bırak ya. Ne şiş yansın ne kebap. Oynamıyorum ben
Hoşçakal canım. Birşeyler yazınca seni etiketleriz. Nasılsa cerebrumla aram açıldı artık rahat uyabilirsin.Kizlar sizi öpüyorum görüşürüz yine,
Siz yazin ben yine gelirim
Ha haha. Evet ama ben ikinizin de farklı özelliklerinin sunacağı katkıların projemiz için faydalı olacağını düşünüyorum. Artık olaya iş odaklı bakıyorum. Sizin aranızdaki gerilim beni aştı. Ama sen olmazsan oyun olmaz. Küsme şeker.
Öpücem ben seni sen dur.Kizlar sizi öpüyorum görüşürüz yine,
Siz yazin ben yine gelirim
Di mi kendimizi fazla kaptırdık erkeklerin dünyasını anlamaya. Umarım geri dönebiliriz fabrika ayarlarımıza. Ancak çok güzel bir ders çıkardın biliyor musun yazışmalarımızdan. Kimse geyik sanmasın.Görüyorsun mesafeliciğim insanoğlu dalına basılınca nasıl da çıkıyor insanlığından. O kibar, o naif kadın/ adam gidip yerine " eeeeeeeehhhhh" diyen biri geliveriyor. Sen de iyi idareci çıktın ha laf aramızda; erkek ruhunun derinlerine inip anlamaya çalışayım derken fazla mı empati oldu ne?:))))))
Hoşçakal canım. Birşeyler yazınca seni etiketleriz. Nasılsa cerebrumla aram açıldı artık rahat uyabilirsin.
Hem de nasıl. Davranışlarımızın bazen kariımızdakinin tavırlarına göre değişip şekillenmesi bizi kişiliksiz yapmaz öyle değil mi?Di mi kendimizi fazla kaptırdık erkeklerin dünyasını anlamaya. Umarım geri dönebiliriz fabrika ayarlarımıza. Ancak çok güzel bir ders çıkardın biliyor musun yazışmalarımızdan. Kimse geyik sanmasın.
Ben anladım ki zarif bey zarifliğini bir bakıma benim naifliğimden de alıyor olmalı. Yoksa insanoğlunun içindeki saldıran yönü tetiklersen nelerle karşılaşabileceğini bilemezsin.
Yazmak gerçekten iyi bir şey. Bak neler çıkyor.
Hadi baş baş o zaman:)))) görüşmek üzere.Cerebrum'cum ben de dinlenmeye çekileyim izninle. Hazırladığım yazılarla gelmeliyim buraya. Bir kaç kitaba bakayım bari yarın, artık onlardan esinlenirim.:))
Bence şöyle: Davranışlarımız elbette karşımızdaki kişilere göre şekilleniyor ama bizim de kendimizce sınırlarımız olmalı. Yani bizi kızdırdı diye küfretmemek ya da şiddet uygulamamak gibi. Hani erkeklerin en bilindik aldatma kılıfıdır ya ama mutlu değildim demek. Evet belki mutlu olmama nedenlerinde haklılar ama ya bununla başa çıkacaklar ya terk edecekler. Yani sınırları aşmak için bahane saymayacaklar karşılarındaki kişinin olumsuzlukalarını, ya da ilişkinin sorunlarını.Hem de nasıl. Davranışlarımızın bazen kariımızdakinin tavırlarına göre değişip şekillenmesi bizi kişiliksiz yapmaz öyle değil mi?
Aaa bak bu sadık takipçini de unutma:)Kuzum sen niye morarasın, ben seni hiç zor durumda bırakır mıyım? Ciddi söylüyorum o kitap yazılacak ve önsözde de senden ve tabii ki cerebrumdan bahsedilecek ama tabii artık üzerime yazar hassasiyeti geldi. Sizler için en zarif ifadeleri seçmek istiyorum. Onun için ne yazacağımı bilemedim. Hem bak belki basit düşünemediğim için yazar olacağım kim bilir :)) Biri beni normale döndürse iyi olacak gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?