Tulipa'cım geldiğine çok sevindim. Bizim kızlarAaa bak bu sadık takipçini de unutma:)
Davranışlarımızın karşımızdakine göre şekillenmesinden kastım herkese hakettiği kadarını vermekti aslında. O da kendi ahlak anlayışından, kutsalından, kendine olan saygından ödün verdirmeyecek ölçüde. DünBence şöyle: Davranışlarımız elbette karşımızdaki kişilere göre şekilleniyor ama bizim de kendimizce sınırlarımız olmalı. Yani bizi kızdırdı diye küfretmemek ya da şiddet uygulamamak gibi. Hani erkeklerin en bilindik aldatma kılıfıdır ya ama mutlu değildim demek. Evet belki mutlu olmama nedenlerinde haklılar ama ya bununla başa çıkacaklar ya terk edecekler. Yani sınırları aşmak için bahane saymayacaklar karşılarındaki kişinin olumsuzlukalarını, ya da ilişkinin sorunlarını.
İlk başlarda konuştuğumuz yere geliyoruz aslında iyi bir ilişki, doğru insan bizdeki güzel yönleri ortaya çıkarandır. Sen belki çok neşeli birisin ama karşında mahkeme duvarlı biriyle ne kadar gülebilirsin ki? Muhabbet dediğin karşılıklı oluyor. Hep biz uğraşamayız ki. O bize topu verecek biz de golü atacağız. Yoksa o oturmuş kalede biz sahada tek başına top koşturuyoruz olmaz ki. Ayy ya ne oldu bana örnekleri bile futboldan vermeye başladım fazla empati yaptım gerçekten haklısın.:))
Kaçtım ben. Uykuluyken kelimeleri toparlamakta zorlanıyorum. Çok öpüyorum şeker.
Harika olur böyle birşey.Destekçinizim.Okur ve ekler yapabilirim belki.Tulipa'cım geldiğine çok sevindim. Bizim kızlarcerebrum77 ve shapee fena kapıştılar yine -ben de az fişfiklemedim . İnan sensiz eksiğiz. Senin sakin tavrına ihtiyacımız var. İkisi de oldukça enerjik ve mücadeleci kişilikler.
Biz "kadınlığın kitabını" yazmaya karar verdik. Projemiz bu. Biz c. ile birlikte yazacağız, s. entellik zehirlenmesine karşı bizi dengeleyecek sen de katılırsan çok sevinirim. Yazılanları okuyup kısaca fikrini belirtebilirsen çok faydası olur bize. Eğer okunası notlar hazırlayabilirsek yönetimden rica ederiz sabit konular kısmında yer alır, talep olduğu sürece.
Henüz yeni konuştuk bakalım ortaya neler çıkacak. İlk önce kendi iç sorunlarımızı çözelim de
Harika olur böyle birşey.Destekçinizim.Okur ve ekler yapabilirim belki.
AAA neler olmuş ya hu? Sen daha beni etiketlemeden içime doğmuş gibi konuna geldim son yazdığın mesajı okuyup meseleyi kavramaya çalışıyordum ki etiketli mesajın geldi:)))) his-si kablel vukuun da bu kadarı fazla canııııım. Merak ettim neler yazmış arkadaş; konuşalım, çekelim uzatalım enine boyuna :))))cerebrum77 , shapee , tulipa
Kızlar Merhaba,
Konumuza erkek bir okuyucu dahil olmuştu ve oldukça kibar ve mantıklı bir yanıt yazmıştı bilmem C.cim okuyabildin mi? Ben dışardayım, cebime mail uyarısı geldi, ayak üstü okudum ama o arada silinmiş. Yani elbette erkek üye yassak.
Ancak bizim proje için erkek bakış açısı çok güzel bir açılım sağlayabilir. Üzerinde fazla düşünemedim henüz. Ancak ne dersiniz diye elbette size de sormalıyım. Yukarıda bir mesaj yazdım. Umarım akşama vaktimiz olur daha ayrıntılı konuşuruz.
Görüşmek üzere
cerebrum77 , shapee , tulipa
Kızlar Merhaba,
Konumuza erkek bir okuyucu dahil olmuştu ve oldukça kibar ve mantıklı bir yanıt yazmıştı bilmem C.cim okuyabildin mi? Ben dışardayım, cebime mail uyarısı geldi, ayak üstü okudum ama o arada silinmiş. Yani elbette erkek üye yassak.
Ancak bizim proje için erkek bakış açısı çok güzel bir açılım sağlayabilir. Üzerinde fazla düşünemedim henüz. Ancak ne dersiniz diye elbette size de sormalıyım. Yukarıda bir mesaj yazdım. Umarım akşama vaktimiz olur daha ayrıntılı konuşuruz.
Görüşmek üzere
Sevgili C sen de bana kısaca M diyebilirsin. Senin altıncı hissini önemsiyorum öyle olabilir mi dersin?:)) Ben sanmıyorum zarif bey olduğunu. Bir film vardı hatırlar mısın, Mesajınız Var (You've Got Mail ) yine Meg ablamızın başrollerde olduğu. Mailleştiği bir erkek vardı ve ondan hoşlanıyordu meğer bu erkek, iş hayatında onun düşmanı olan ve kitapçı dükkanını kapatmasına neden olan kişiymiş. Joe Fox bunu anlamıştı ama Kaitlyn bilmiyordu. Normal hayatta karşılaştıklarında tartışıyorlardı ve akşam eve gittiiğinde ise yazıştığı adama içini döküyordu. Veee mutlu son.AAA neler olmuş ya hu? Sen daha beni etiketlemeden içime doğmuş gibi konuna geldim son yazdığın mesajı okuyup meseleyi kavramaya çalışıyordum ki etiketli mesajın geldi:)))) his-si kablel vukuun da bu kadarı fazla canııııım. Merak ettim neler yazmış arkadaş; konuşalım, çekelim uzatalım enine boyuna :))))
NOT: altıncı his konusunda zamanlama problemi var azıcık ama bu yeteneğin zamanla artırılabildiğini biliyorum; az daha uğraşmam lazım:))))))))))) Bu arada bana kısaca C de:)))))))))mesafeli ister misin bu Aule35,Zarif Bey çıksın. Yok canım altıncı his dediysek o kadar değil. Değildir herhalde. Değildir değil.
O
Davranışlarımızın karşımızdakine göre şekillenmesinden kastım herkese hakettiği kadarını vermekti aslında. O da kendi ahlak anlayışından, kutsalından, kendine olan saygından ödün verdirmeyecek ölçüde. Dünshapee in de inceden dokundurduğu ve erkeklerin sıkça arkasına sığındığı "ama beni bunu yapmaya sen ittin" bahanesi asla kabul edilebilir değil. Yaptığın ahlaksızlık mı? Evet ahlaksızlık. Peki senin bu yaşa kadar epey sağlamca yükselmiş olması gereken değer sistemin benim birkaç lafıma, ilgime/ ilgisizliğime mi bağlı? Kağıttan kule dikmişsin sen o zaman. Değil mi ama?
Ohooo neler oldu. Aramıza bir de erkek yazar alalım diyoruz .:)))Kitap okumaya geldim yazdiniz miiii
Ohooo neler oldu. Aramıza bir de erkek yazar alalım diyoruz .:)))
O zaman kitabın adı şu olabilir mesela : "Erkekler de cırlar"Evet simdi okudum :))
Bence sakıncalı bir durum, siz bisey yazacaksiniz o itiraz edecek :) En sonunda haydi ordan siz kadinlar kendinize bakin diye cirlamasi cok olasi
O zaman kitabın adı şu olabilir mesela : "Erkekler de cırlar"
Olur mu hiç ne zaman istersen gel, istediğinde git. Başımızın üstünde yerin var. Kitap dediğin hee deyince yazılmıyor ki. O kadar özletme kendini. Yokluğunda olanları biliyorsun.:)))Baksana hemen atak yapmış, yedeklemeyi kadinlar yapar diye
Neyse siz su kitabi yazana kadar ben ugramasam iyi olacak, konsantrasyonunuzun bozulmamasi lazim
Çok iyi olur bence.Bu konu için sadece.Onların görüşlerini de öğrenmek isteriz..cerebrum77 , shapee , tulipa
Kızlar Merhaba,
Görüşmek üzere
Sevgili tulipa'cım ben de erkek beyninin çalışma şeklini merak ediyorum. Olayları değerlendirmemiz gerçekten çok farklı. Aslında bir bütünün iki ayrı parçası olarak yaratılmışız. Birbirimizi tamamlıyoruz. Ama o parçaların bir araya gelmesi o kadar kolay olmuyor bildiğin gibi. Yani uyum sağlayıp bütün olabilmek için karşılıklı birbirini çözmek, BİRBİRİNİN DİLİNDEN ANLAMAK gerekiyor. İşte bunu yapabilmek için tarafsız bir erkeğin düşüncelerini öğrenebilmeyi önemsiyorum. Ama tabii bu erkeğin ne kadar kaliteli katkılar da bulunacağını da göz önüne almak lazım. Desteğin için sağol .:))Çok iyi olur bence.Bu konu için sadece.Onların görüşlerini de öğrenmek isteriz..
Mesajı okuyalı epey oldu da çocuklar uyusun ki bu derin meseleye hakkıyla eğilebileyim diye geciktim.Sevgili C sen de bana kısaca M diyebilirsin. Senin altıncı hissini önemsiyorum öyle olabilir mi dersin?:)) Ben sanmıyorum zarif bey olduğunu. Bir film vardı hatırlar mısın, Mesajınız Var (You've Got Mail ) yine Meg ablamızın başrollerde olduğu. Mailleştiği bir erkek vardı ve ondan hoşlanıyordu meğer bu erkek, iş hayatında onun düşmanı olan ve kitapçı dükkanını kapatmasına neden olan kişiymiş. Joe Fox bunu anlamıştı ama Kaitlyn bilmiyordu. Normal hayatta karşılaştıklarında tartışıyorlardı ve akşam eve gittiiğinde ise yazıştığı adama içini döküyordu. Veee mutlu son.
Aslında biliyor musun bu bey'in de bir yıldır yazıştığı bir hanım varmış. Zaten durumlarımız benzer olduğu için düşüncelerini paylaşmak istemiş. Onun burada yazdıklarından aklımda kalanları yazayım.
Ancak anlatmadan, beni şaşırtan bir şey var. Şöyle ki ; dışarıdaydım demiştim ya bir ara sanki telefondan uyarı mesajı aldım ya da içime doğdu :) çünkü trafiğin gürültüsünde çantanın dibindeki (kadın çantası:)) telefonun sesini duymam pek mümkün değil. Mesajı gördüm, hızlıca okudum ve ilgimi çekti bir yerde oturayım çayımı yudumlarken daha dikkatli okurum demeye kalmadan mesajı yönetim sildi. Yani de ki 10 dakika içinde nasıl fark ettiler, nereden haberleri oldu ?
Gelelim okuduklarımdan aklımda kalanlara. Bu bey dediğim gibi iletişim halinde olduğu bayanı görmeyi hiç düşünmemiş. Sanırım yakaladıkları atmosferin bozulmasını istemediği için ama aslında en önemli olan bu kısmı tam da anlayamadım. Yani büyü bozulmasın demek istemiş olabilir sanırım ama emin değilim.
Ve benim süslenip-püslenip foto göndermeyi düşünmemin çok farklılık yaratmayacağını çünkü erkeklerin eğer iyi anlaşabiliyorlarsa görünüşü çok da önemsemeyeceklerini belirtmiş.
Bir de aklımda kalan hani zarif bey'in yazıştığı başka kişiler de olabilir demiştik ya, bu bey erkeklerin değil daha çok kadınların yedekleme mantığında olduğunu söylemiş.
Umarım doğru anlayabilmişimdir. Diyorum ya sadece göz ucuyla bakabilmiştim.
Sevgili C, ben de gelen mesajları hemen okuyorum ama ağız tadıyla yazabilmek için işleri bitirip öyle ekran karşısına geçeyim derken gecikebiliyorum. Kavuştuk ya sorun yok demektir.:)Mesajı okuyalı epey oldu da çocuklar uyusun ki bu derin meseleye hakkıyla eğilebileyim diye geciktim.
Filmi izlemedim. aslında çok kez niyetlendim ama bir türlü izleyemedim. Bu adam bana çok esrarengiz geldi. Nereden haberi olmuş konudan, hem de hikaye neredeyse tıpa tıp aynı; yani bu adam arama motoruna ne yazdı da senin konun çıktı karşısına? Ya da kk nın müdavimi olması lazım konuyu yakalayabilmesi için. AH erkeklere taşındıktan sonra yazması da ilginç bir tevafuk oldu. (bunu herhangibir yere bağlayamayacağım ama olsun) :))
Yani bu adamın "o" adam olmasıyla ilgili paranoyamdan vazgeçip vazgeçmemem sana soracağım bir soruya bağlı sevgili M:):))) Sen buradaki kullanıcı adını internette başka bir yerlerde de kullanıyor musun/muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?