Aynen kaliteli katkı meselesi var.Abuk subuk egolu da konuşabilirler.Denemek lazım ama.Sevgili tulipa'cım ben de erkek beyninin çalışma şeklini merak ediyorum. Olayları değerlendirmemiz gerçekten çok farklı. Aslında bir bütünün iki ayrı parçası olarak yaratılmışız. Birbirimizi tamamlıyoruz. Ama o parçaların bir araya gelmesi o kadar kolay olmuyor bildiğin gibi. Yani uyum sağlayıp bütün olabilmek için karşılıklı birbirini çözmek, BİRBİRİNİN DİLİNDEN ANLAMAK gerekiyor. İşte bunu yapabilmek için tarafsız bir erkeğin düşüncelerini öğrenebilmeyi önemsiyorum. Ama tabii bu erkeğin ne kadar kaliteli katkılar da bulunacağını da göz önüne almak lazım. Desteğin için sağol .:))
Hadi ya tüh. Bir ağız tadıyla dedektifçilik oynatmadın bana şurada aşk olsun.Sevgili C, ben de gelen mesajları hemen okuyorum ama ağız tadıyla yazabilmek için işleri bitirip öyle ekran karşısına geçeyim derken gecikebiliyorum. Kavuştuk ya sorun yok demektir.:)
Filmde ilgi çekici olan şey aslında şu an üzerinde konuştuğumuz konuya güzel bir örnek. Filmde erkek iş hayatında çok acımasız ve kadınla düşmanlar ama akşamları birbirlerinin kim olduğunu bilmeden yazışırken çok anlayışlı ve eğlenceliler. Buradan benim çıkardığım sonuç aslında bazen karşımızdaki doğru insan olsa bile onunla doğru ortamda ve tarzda iletişim kuramadığımızda anlaşamayacağımızı sanıyor ve belki de hayatımızın aşkını kaçırıyoruz ya da evliysek eşimizin güzel özelliklerini belki fark edemiyoruz/ ortaya çıkaramıyoruz. İşte bu nedenle erkekleri anlamak önemli. Onlar bizim canımızı yakmak istemediklerinde bile bazen yanlış yorumlayabiliyoruz çünkü kadın bakış açısına göre değerlendiriyoruz.
Bu bey google'da arama yaparken konuya rast gelmiş. Ama elbette ne yazmış olabilir bilemiyorum. Daha önce de KK üyeliği var mıdır? Burayı takip eder mi tabii akla ilk gelen ama kendisi yanıtlamadığı sürece de bilemeyeceğimiz sorular.
Ben zarif bey'le yazışırken kendi resmi:) mail adresimi ve gerçek adımı ve soyadımı kullanıyorum. yani onunla herşey gerçek sadece ortam sanal. Ve demiştim ya ortak tanıdıklar olduğu için onun da verdiği bilgiler doğru, biliyorum.
Canım ben buradaki kullanıcı adımı internette başka hiç bir yerde kullanmadım. Zaten sosyal medyada aktif biri değilim.
Üzgünüm canım ekşın olmadı.:)))Hadi ya tüh. Bir ağız tadıyla dedektifçilik oynatmadın bana şurada aşk olsun.
Mesajı okuyalı epey oldu da çocuklar uyusun ki bu derin meseleye hakkıyla eğilebileyim diye geciktim.
Filmi izlemedim. aslında çok kez niyetlendim ama bir türlü izleyemedim. Bu adam bana çok esrarengiz geldi. Nereden haberi olmuş konudan, hem de hikaye neredeyse tıpa tıp aynı; yani bu adam arama motoruna ne yazdı da senin konun çıktı karşısına? Ya da kk nın müdavimi olması lazım konuyu yakalayabilmesi için. AH erkeklere taşındıktan sonra yazması da ilginç bir tevafuk oldu. (bunu herhangibir yere bağlayamayacağım ama olsun) :))
Yani bu adamın "o" adam olmasıyla ilgili paranoyamdan vazgeçip vazgeçmemem sana soracağım bir soruya bağlı sevgili M:):))) Sen buradaki kullanıcı adını internette başka bir yerlerde de kullanıyor musun/muydun?
evet ... ama nasıl da müsaitti konu ; kursağımda kaldı vallahi:)))Üzgünüm canım ekşın olmadı.:)))
Önce biz bir şeyler hazırlamalıyız. Sonra projemizi sitede yayımlatmak için yönetimin onayını almalıyız. Derken erkek üye için (sadece bu proje kapsamnda) yine yönetimden izin alıp ardından da katkı sunacak ve amacı sadece bu olacak erkek adaylara yazdıklarımızı açmalıyız.Aynen kaliteli katkı meselesi var.Abuk subuk egolu da konuşabilirler.Denemek lazım ama.
Aynen kaliteli katkı meselesi var.Abuk subuk egolu da konuşabilirler.Denemek lazım ama.
Ama şeker sonuçta biz yine kendi aramızda senaryo üretecektik, doğruları nasıl bilebiliriz ki? Ne denirse ona inanıyoruz aksini ispat edemediğimiz sürece.evet ... ama nasıl da müsaitti konu ; kursağımda kaldı vallahi:)))
Öyle deme iyi bir neden, projenin doğru sunumu, katılımcıların iyi niyetli olmaları ve yönetimin anlayışı gibi küçücüükk koşullar bir araya geldiğinde neden olmasın ki?Hic oluru yok, erkek üye yasak konuya özelde izin vermezler.
Sherlock ne hoş diziydi. Ben var ya bir ara hani cinayet romanları yazan bir kadının kitaplarının dizi uyarlamaları var dı ya işte orada hemen katili bilmekle övünürdüm. Dur adına tekrar google'dan bakıp doğru yazayım. Barbara Cartland.Dil mi benim de aklimdan gecmedi degil :)
Mail adresi buraya üye olduğu adres ise, acaba google la yazinca direk buradaki üyeliği cikar mi acaba,
Yani o sekilde arama yapip erismis olabilir, cok mu Sherlock ca oldu
Öyle deme iyi bir neden, projenin doğru sunumu, katılımcıların iyi niyetli olmaları ve yönetimin anlayışı gibi küçücüükk koşullar bir araya geldiğinde neden olmasın ki?
Açıkçası bu ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda var hala; olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Gerçi sen yazı tarzından anlarsın artık bunca zamandırDil mi benim de aklimdan gecmedi degil :)
Mail adresi buraya üye olduğu adres ise, acaba google la yazinca direk buradaki üyeliği cikar mi acaba,
Ah shapes sen miydin tatlımDil mi benim de aklimdan gecmedi degil :)
Muhtemelen yazı tarzından anlardım diyeceğim ama tabii onu anlayabilmek için bir süre yazışmak gerekir sanırım. Zarif bey çok yoğun çalışan biri buralara vakit ayırabilir mi inan bilmiyorum ve sanmıyorum. Bir de biz zaten herşeyi konuşabiliyoruz yani bana istediği herşeyi sorabilir ve doğru yanıt alacağını da bilir neden buralarda peşime düşsün ki? :)))Açıkçası bu ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda var hala; olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Gerçi sen yazı tarzından anlarsın artık bunca zamandır
Sherlock ne hoş diziydi. Ben var ya bir ara hani cinayet romanları yazan bir kadının kitaplarının dizi uyarlamaları var dı ya işte orada hemen katili bilmekle övünürdüm. Dur adına tekrar google'dan bakıp doğru yazayım. Barbara Cartland.
Bu tatlı dil neden acep. En son halinizi düşününce. Neyse maşallah diyeyim.:))Ah shapes sen miydin tatlımben mesafeli yazdı sandım bunu. naber:))))
Benim de çok hoşuma gidiyor suçluyu bulmaya çalışmak, iyi bir kurgu aklını kullanmana fırsat veriyor. Beynin çalışıyor. Dizi izlemesem de arada bir-iki tane bölüme baktığım oluyor.
Bende cok izledim, özellikle cnbc-e dizilerini.
Cinayet, polisiye,komedi.
kurgu da cok iyiler gerçekten.
Ah shapes sen miydin tatlımben mesafeli yazdı sandım bunu. naber:))))
Kırk yıllık kocasının türlü türlü huylarını görüyor insan sonradan sonraya. O kadar emin olma bazı şeyleri yapmayacağınaMuhtemelen yazı tarzından anlardım diyeceğim ama tabii onu anlayabilmek için bir süre yazışmak gerekir sanırım. Zarif bey çok yoğun çalışan biri buralara vakit ayırabilir mi inan bilmiyorum ve sanmıyorum. Bir de biz zaten herşeyi konuşabiliyoruz yani bana istediği herşeyi sorabilir ve doğru yanıt alacağını da bilir neden buralarda peşime düşsün ki? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?