Beni neden görmek istemedi ?

Aynen kaliteli katkı meselesi var.Abuk subuk egolu da konuşabilirler.Denemek lazım ama.

Hadi ya tüh. Bir ağız tadıyla dedektifçilik oynatmadın bana şurada aşk olsun.

Evet filmin konusu o kadar gerçekmiş ki; "senden soğudum artık mendebur karı , kadın gibi göremiyorum bile artık seni" dediği kadını oturt klavyenin başına bak bakalım neler oluyor.

Dil mi benim de aklimdan gecmedi degil :)
Mail adresi buraya üye olduğu adres ise, acaba google la yazinca direk buradaki üyeliği cikar mi acaba,
Yani o sekilde arama yapip erismis olabilir, cok mu Sherlock ca oldu

Aynen kaliteli katkı meselesi var.Abuk subuk egolu da konuşabilirler.Denemek lazım ama.
Önce biz bir şeyler hazırlamalıyız. Sonra projemizi sitede yayımlatmak için yönetimin onayını almalıyız. Derken erkek üye için (sadece bu proje kapsamnda) yine yönetimden izin alıp ardından da katkı sunacak ve amacı sadece bu olacak erkek adaylara yazdıklarımızı açmalıyız.

Bence başarılabilirse çok fayda sağlayacak bir iş olabilir. Hepimiz için. Bizler de yazdıkça öğrenmiş olacağız, okuyanlar da katkı sağlayacak ve farklı fikirler bakış açımızı geliştirip, düşüncelerimizi zenginleştirebilir. Ancak kolay değil.

Hic oluru yok, erkek üye yasak konuya özelde izin vermezler.
Öyle deme iyi bir neden, projenin doğru sunumu, katılımcıların iyi niyetli olmaları ve yönetimin anlayışı gibi küçücüükk koşullar bir araya geldiğinde neden olmasın ki?

Mail adresi buraya üye olduğu adres ise, acaba google la yazinca direk buradaki üyeliği cikar mi acaba,
Sherlock ne hoş diziydi. Ben var ya bir ara hani cinayet romanları yazan bir kadının kitaplarının dizi uyarlamaları var dı ya işte orada hemen katili bilmekle övünürdüm. Dur adına tekrar google'dan bakıp doğru yazayım. Barbara Cartland.

Öyle deme iyi bir neden, projenin doğru sunumu, katılımcıların iyi niyetli olmaları ve yönetimin anlayışı gibi küçücüükk koşullar bir araya geldiğinde neden olmasın ki?

Yanlis anlama amacinizi baltalamak degil niyetim ama kadinlar kulübünde erkek üye yasak olmali zaten.
Konunun amaci ne olursa olsun izin vermeyeceklerini dusunuyorum.
Bugune kadar emsalini duymus da degilim.

Toplumsal bir proje degil ki amaciniz.
Erkekler.
Yani onlarin bakis acisi.
Bir kitap yazacaksaniz bunu kendi gozlemlediginiz, yasadiginiz ve biriktirdikleriniz den yola cikarak yapmalısınız.
Bu benim düşüncem.

Açıkçası bu ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda var hala; olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Gerçi sen yazı tarzından anlarsın artık bunca zamandır

Ah shapes sen miydin tatlım ben mesafeli yazdı sandım bunu. naber:))))

Açıkçası bu ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda var hala; olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Gerçi sen yazı tarzından anlarsın artık bunca zamandır
Muhtemelen yazı tarzından anlardım diyeceğim ama tabii onu anlayabilmek için bir süre yazışmak gerekir sanırım. Zarif bey çok yoğun çalışan biri buralara vakit ayırabilir mi inan bilmiyorum ve sanmıyorum. Bir de biz zaten herşeyi konuşabiliyoruz yani bana istediği herşeyi sorabilir ve doğru yanıt alacağını da bilir neden buralarda peşime düşsün ki? :)))

Bende cok izledim, özellikle cnbc-e dizilerini.
Cinayet, polisiye,komedi.
kurgu da cok iyiler gerçekten.

Bende cok izledim, özellikle cnbc-e dizilerini.
Cinayet, polisiye,komedi.
kurgu da cok iyiler gerçekten.
Benim de çok hoşuma gidiyor suçluyu bulmaya çalışmak, iyi bir kurgu aklını kullanmana fırsat veriyor. Beynin çalışıyor. Dizi izlemesem de arada bir-iki tane bölüme baktığım oluyor.

Kırk yıllık kocasının türlü türlü huylarını görüyor insan sonradan sonraya. O kadar emin olma bazı şeyleri yapmayacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…