Beni neden görmek istemedi ?

Evet ama sen zaten onu sosyal medyadan takip edip fotolarını görüyorsun. oda bunu biliyor.
yani kendi açısından beğenilmeme gibi bir korkusu yok gibi.
Senin o yolladığın foto dan etkilenmemiş olabilir.
onun için sende direk ona foto atma sakın :) atayım mı demişsin yorumların da.
sende sosyal medyadan foto paylaşmaya başla.. tavrı değişirse senindir, değişmezse kendi bilir :)

evli olablr yada belki geldiğinde özel br arkadaşı vardı yanında. mesela kız arkadaşı? nasıl emin olablrysn evli olmadğına

Canım pek sosyal medya üzerinden benim fotolarımı takip edeceğini sanmıyorum. Çünkü çok fazla takipçisi var yani arada bakacak zamanı olur mu emin değilim. Bu arada ben zaten sosyal medyayı fazla kullanmıyorum hatta internette hiç fotom yok.

Sana sormak istediğim, bir erkek çok popüler olsa da, ikili sohbet biraz farklı değil midir? Yani bir insanın beğeneni çok olsa da o ikili yakınlaşmada beğenilmeme korkusu yaşayabilir mi?

o da ilginç.. hiç mi sesini duymak istemedi? hiç güvenmedim bu adama.
Bak işte bu çok can sıkıcı gerçekten. Geçenlerde kendisine uzun uzun yazamayacağım bir şeyi ses dosyası olarak attım ve bilgisayarında sorun varmış dinleyememiş. İçimden yuh dedim insan sesimi hiç mi merak etmez. Bilgisayar sorunu nedir ki bir teknik servise gitmye bakar. Diyorum beni hiç merka etmiyor ama yazışmayı seviyor.

Sana sormak istediğim, bir erkek çok popüler olsa da, ikili sohbet biraz farklı değil midir? Yani bir insanın beğeneni çok olsa da o ikili yakınlaşmada beğenilmeme korkusu yaşayabilir mi?
Bu tamamen özgüvene bağlı bir durum. genellikle özgüveni yüksek insanlar popüler olabiliyor :)
onun bu anlamda bir endişe duydugunu sanmıyorum.
Dediğin gibi takipçisi ve alıcısı çok bir adamsa ilişki olarak bir kadına yaklaşmak da istemiyor olabilir.
Yani daha çok takılıyordur.
Duygusal anlamda da sen ruhuna iyi geldigin için bu şekilde devam edip seni kaybetmek istemiyor olabilir.

Belki size söylemediği yalanlar vardır açığa çıkmasından korktuğu için bulaşamamıştır..
Niye yalan söylesin ki diyeceğim ama söyledi bile. Bilemiyorum ki zaten görüşme dediğin en fazla 30 dakika sürecek bir şey. O arada ben onun eğer varsa hangi yalanını açığa çıkaracağım ki? Hayır ilginç olan bu şekilde kendi kendine yalanını açık etti. Bu erkekler nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyor? Yani burada olduğun internette gün gibi ortada, bunu nereye kadar saklayabileceksin. Hayır bir de zeki bir insan. Artık düşünün zekisi böyleyse?

Son düzenleme:
Yaw merak etmiyor ilgi duymuyorsa niye bu kadar zaman harcıyor, Hadi bu kadar zaman harcıyor niye merak etmiyor :)
Vizontele akü olayına döndü konu

Vallaha erkeklerin kafası bizim ki gibi çalışmadığı kesinde allah bilir belki görüsmek ostemedi konusmak daha hosuna gidiyor belki!

Siz biz diye yaziyor adam sana.
Sen bask manalar cikarmissin galiba.
Evet ama bir yıl sürdürünce ister istemez durum yazılı haberleşmeden çıkıp farklı br manaya bürünüyor. Ben zaten ilişki beklentisinden bahsetmiyorum beni neden merak etmdi, görmek istemedi ve yalan söyledi acaba diye düşünüyorum.

Yaw merak etmiyor ilgi duymuyorsa niye bu kadar zaman harcıyor, Hadi bu kadar zaman harcıyor niye merak etmiyor :)
Vizontele akü olayına döndü konu
shapes sağol valla. Derdimi anlayan herkeslere bu vesileyle teşekkür edeyim. Yani dimi ama, hem bu kadar yoğunsun zamansızlıktan yakınıyorsun hem her fırsatta yazıyorsun hatta iki-üç gün yazamayınca açıklamalar yapıyorsun hem de burnumun dibine gelip kaçıyorsun. Vizontele akü mü, hatırlayamadım dur filmi tekrar izleyeyim. Kaçıncısındaydı?

Pardon da 1 sene boyunca haftada 4-5 gün insan ne konuşabilir ki entelektüel olarak aranızda bir şey olmadan. Ayrıca hem aramızda bir şey yok diyorsun, yazdıklarımız bir A4 kağıdını geçmez günde diyorsun öyle sohbet diyorsun ama sosyal medyasını biliyorsun resim yolluyorsun bir de görüşme beklentisi içindesin neden görüşsün ki o zaman sizinle deyiminize göre aranızda bir şey yoksa demek ki siz öyle bir beklenti içindesiniz. Olmayın o zaman bir beklentide, görüşmek istememiş işte. Yapacak bir şey yok. Ayrıca sakladıysa geldiğini, nasıl öğrendiğiniz oraya geldiğini.

Ya şu meşhur replik, akü çalınıyor,
şafak sezer di galiba babasına baba aküyü çalmışlar diyor, babası sinirlenince de *hadi aküyü çaldınız arabayı niye bıraktınız, arabayı bıraktınız madem aküyü niye çaldınız* gibi bişiler söylüyordu, aman tam olarak böyle olmayadabilir :))
ne anlatıyorum ben yaaaa

Aslında sizin bulunduğunuz yere kadar gelmişse görüşmek istemesi gerekirdi. O fotoğraftan sonra da görüşmelere devam ettiyseniz sorunun ben fotoğraf olduğunu sanmıyorum. Adam çok çekingen ya da sizle reel ortamda görüşmek istemiyor.

Fotoğraflardan öğrendim canım buraya geldiğini. Hem de aramadığım hade, tamamen tesadüfen karşıma çıktı. Neden görüşsün ki sizinle demişsin ya? İyi de neden görüşmesin ki? :)) Yani sen uzun süre yazıştığın birini merak edip görmek istemez misin? Ben zaten sürekli görüşmekten bahsetmiyorum hayatım. Buraya kadar geldiğini neden söylemedi onu merak ediyorum. Düşünsene pek çok şeyi paylaşacaksın, sonra o kişinin yaşadığı yere gittiğinde onunla tanışmamak için il dışındayım diyerek nerede olduğunu saklayacaksın. Sence bu garip değil mi?

Bir de canım ben seni anlıyorum çünkü zamanında benim de bu şekilde tanıştıgım biri olmuştu :)
zamanın da dediğimde 10 yıla yakın zaman geçti üstünden, 18 yaş civarlarımdı.
Ben ist. O bursa. netten tanıştık ama 1 ayın sonunda gelmişti istanbula.
5 aya yakında birlikte olduk sanırım, sonra onun okul işlerinden dolayı yurt dısına gitme durumu oldu ayrıldık, sonra o döndü aradı tekrar ama bu kez ben başkasıyla birlikteydim falan..
kısmet olmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…