Beni neden görmek istemedi ?

İyi valla nolsun, kendi çapımda hafiyelik yapmaya çalışıyorum şartları zorlayarak

Yooo dogru yerden girdin olaya ama söz konusu zarif bey olunca toz kondurulmuyor malummm kisi tarafindan
O bizim bildigimiz erkeklerden degil, o baska, o zarif bey

Emsalsiz olmak işte bütün mesele bu:))
Neden yanlış anlayayım ben farklı fikirlere her zaman açığım şeker. teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için. hem sen bu projenin asli üyesisin elbette fikirlerini söyleyeceksin.

İşte konuyu toplumsal proje haline getirelim diyorum. Erkekler diye sınırlandırmayalım. kadın-erkek ilişkileri diye.

Bu tatlı dil neden acep. En son halinizi düşününce. Neyse maşallah diyeyim.:))
Naparsın öğrenilmiş çaresizlik galiba. Bir arkadaşımın 7 yıl sonra doğan ikinci çocuğunu kabullenemeyen büyük oğlunun günlerce "ben bunu istemiyorum gitsin" diye tepindikten sonra baktı ki olacak gibi değil, tamam kalsın ama babam uyutsun onu bari diye ilk kabullenişine şahit olmuştum; o geldi aklıma şimdi

Yooo dogru yerden girdin olaya ama söz konusu zarif bey olunca toz kondurulmuyor malummm kisi tarafindan
Ben suçu ispatlana kadar herkes masumdur ilkesiyle hareket etmeye çalışıyorum ama haklısınız tam olarak güvenmektense her zaman bir mesafe bırakmak gerekiyor. Ne de olsa insanız, kişi kendinden bile her koşulda emin olabilir mi, şeytana uymak var. Allah korusun.

Sevgili C ortamı kızıştırmak istemiyorum, gerçekten:))) Ama adil olmam gerektiği için söylemeliyim ilk Shapes vardı biz onunla kikirdemeye başlamıştık ki sen çıka geldin. Ama o ne girişti öyle. Bir paragraf yazmıştın ki ezberlemeye çalışmıştım, çok güzeldi. Bir de Elif Ş. Aşk romanından bahsettin, aklımı çeldin.

Seni kendime yakin tutuyorum, stratejik bir hamle buuu

Istee mesafelicigim bana bunlarla gelll

Sevgili Zarif bey sana buradan sesleniyorum,

O kişi sensen bil ki seni görmek ve gözlerinin içine bakmak, uzun uzun sohbet etmek istiyorum. Sendeki olumsuzlukları da görüp yine de seni beğenmek istiyorum. Sanalda kaldığın sürece sana toz konduramayacağım kadar mükemmel olacaksın ve bir gün eğer tanışırsak bendeki hayalini yakalayamayacaksın diye korkuyorum. :))) huuuu

Evet ben de onu diyorum işte; bazen aşk ya da hayranlık neyse adı insanın gözünü o kadar bağlıyor ki insani zaafları konduramıyorsun karşındakine; mesela birisi çıksa senin gözünde yücelttiğin adamın evde gizlice çekilmiş burun karıştırma görüntüsünü yollasa sana, fotomontaj yapıp iftira atmakla suçlayabilir misin acaba?

Wuuuuuu, ilker ayrik dansi yapan sari smiley koydum buraya

Istee mesafelicigim bana bunlarla gelll
Bana hani where is the adalet? demiştin ya ondan sonra kendimi çok derin sorguladım ve sana haksızlık yaptığımı anladım. Ama senin yokluğunda da hep sevgili C yanıbaşımdaydı. Ne diyeceğimi bilemiyorum yahu. Siz en iyisi kendi aranızda anlaşın.:))))

Sen karisma cerebrum bende
Onu cuvala koydurup attiricam ben denize,
Napsa kaderden kacamaz

Neyi zarif bey'e seslenişimi mi?
Yok onu gördüm şimdi, ve çok beğendim. Senin adın da mesafeli benim adım da cerebrum bundan sonra senin adın braveheart M olsun diyorum:))) harika bir sesleniş oldu ya hu.

Ben Elif şafak'la aklını çeldiğim mesajdan bahsettim. Gerçi ona trip atmıştım ama galiba gözüm dönmüş adil olmaktan sonrasını okumamışım:)))

Kıyamam sana nasıl da kıs kıs kıvranıyor:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…