İlker Ayrık kaşık dans şov denk geldi. İşte zarif bey'le normal hayatta sohbet edebilirsem kutlamada yapacağım dans bu olsun (o yokken tabii, biz bizeyken):))
Evet çok zekisin. Sevgili C basit hamlelerle alt edilebilecek biri değil senin de fark etitiğin gibi zira o da fazlasıyla zeki. Ve ben zeki insanlara özeniyorum. Onların atışmasından bile çok şey öğrenilebiliyor.Sence hafife almam mumkun mu ?
Onu savasarak degil,
Dogru hamlelerle alt edicem
Gel yavrum gel sen cerebrum ablana. Yol katettik; adımı doğru yazabiliyorsun en azından gerisi de geecek:)))))Sen karisma cerebrum bende
Onu cuvala koydurup attiricam ben denize,
Napsa kaderden kacamaz
Yaparız tabii, atarız göbecikleri hem nasıl:)))İlker Ayrık kaşık dans şov denk geldi. İşte zarif bey'le normal hayatta sohbet edebilirsem kutlamada yapacağım dans bu olsun (o yokken tabii, biz bizeyken):))
Ya çok zor bu erkekler neden ikili oynamaya çalışıp kendilerini zora sokarlar ki. Tabii sözüm bütün erkekler için değil. Zira konumuzu takip eden erkeklerin de olabileceğini düşünerek daha bir derli toplu yazmak gerekir diye düşündüm. :))))Kıyamam sana nasıl da kıs kıs kıvranıyor:)))))
Mucuksss. Uygun ikon bulamadım.:)Kizceler cok geyiğe cevirdim burayi farkindayim ama valla bu aksam sondu :))
Bundan sonra yazilariniza yorum yapicam ciddi ciddi :)
Öpüyorum sizi Mck
Beni bu şirinliklerle kandıramayacaksın. hadi bakalım mucks sana da:)))))Kizceler cok geyiğe cevirdim burayi farkindayim ama valla bu aksam sondu :))
Bundan sonra yazilariniza yorum yapicam ciddi ciddi :)
Öpüyorum sizi Mck
Yok yok hayatım büyük ihtimalle öyle değil. Dur baştan anlatayım.Ya ben bu konuyu baslarda takip ediyordum. Simdi baya sayfalar olmus hepsini okuyamam. Ama ilginc birsey olmus sanirsam, sorabilirmiyim nedir durum
Beyfendi burdaki konuyumu ögrenmis? Yanlismi anladim?
Evet bir takım zarif kişiler takip ediyor olabilir. Ediyorlarsa da bunun suyunu çıkarmak niyetinde olmayacaklarını düşünüyorum. :))Ya çok zor bu erkekler neden ikili oynamaya çalışıp kendilerini zora sokarlar ki.Tabii sözüm büt ün erkekler için değil. Zira konumuzu takip eden erkeklerin de olabileceğini düşünerek daha bir derli toplu yazmak gerekir diye düşündüm. :))))
Cok tesekkür ederim özetin icin :) Simdi gayet net anlasildi. Evet aslinda bazen erkek açısıylada görmek gerekir konulari.Yok yok hayatım büyük ihtimalle öyle değil. Dur baştan anlatayım.
Bir bey google'da arama yaparken benim konuma denk gelmiş ve o da bir hanımla bir süredir yazışıyormuş, durumlarımız benzer olduğu için düşüncelerini paylaşmış. Ben de onun yazdıklarını tam okumuştum ki yönetim erkek üyeyi uçurdu.
Yazdıkları oldukça makul ve kibardı. Benim de aklıma şu geldi. Biz kızlarla bir proje hazırlayacağız. 4 kız. Kadın ve erkek ilişkileri ile ilgili bir yazı dizisi düşünüyoruz ve erkek bakış açısı için de katılımcı alabilir miyiz diye kendi aramızda konuşuyoruz.
Kızlar acaba konuma katkı sağlayan kişi benim yazıştığımla aynı olabilir mi diye dedektiflik yaptılar ama o olmadığı sonucuna vardık.
İyi ki özet oldu:))
Bizim proje ancak işin suyu çıkarılmayacaksa tutar. Yoksa bu site zaten sürekli erkekler tarafından saldırı altında. Bizim aradığımız erkekler sıradan olanlar değil, kaliteli katkı sağlamaya niyet edenler. Kamu spotumuz bu olsun:))Evet bir takım zarif kişiler takip ediyor olabilir. Ediyorlarsa da bunun suyunu çıkarmak niyetinde olmayacaklarını düşünüyorum. :))
Ahahahahah Bremen mızıkacıları gibi oldu tam:::::))))) Grup üyelerini yoldan toplaya toplaya gidiyorlar ya:)Yok yok hayatım büyük ihtimalle öyle değil. Dur baştan anlatayım.
Bir bey google'da arama yaparken benim konuma denk gelmiş ve o da bir hanımla bir süredir yazışıyormuş, durumlarımız benzer olduğu için düşüncelerini paylaşmış. Ben de onun yazdıklarını tam okumuştum ki yönetim erkek üyeyi uçurdu.
Yazdıkları oldukça makul ve kibardı. Benim de aklıma şu geldi. Biz kızlarla bir proje hazırlayacağız. 4 kız. Kadın ve erkek ilişkileri ile ilgili bir yazı dizisi düşünüyoruz ve erkek bakış açısı için de katılımcı alabilir miyiz diye kendi aramızda konuşuyoruz.
Kızlar acaba konuma katkı sağlayan kişi benim yazıştığımla aynı olabilir mi diye dedektiflik yaptılar ama o olmadığı sonucuna vardık.
İyi ki özet oldu:))
Konu eğer kadın-erkek ilişkisi ise kesinlikle birbirimizin dilini çözmeliyiz. Aynı yabancı dil öğrenir gibi. Ama işte bunu konuşabileceğin kaç erkek var ki?Cok tesekkür ederim özetin icin :) Simdi gayet net anlasildi. Evet aslinda bazen erkek açısıylada görmek gerekir konulari.
Evet böyle yuvarlanırken çığ gibi olsak, büyüsek, çoğalsak. Sonra hep birlikte zarif bey'i istemeye gitsek.Ahahahahah Bremen mızıkacıları gibi oldu tam:::::))))) Grup üyelerini yoldan toplaya toplaya gidiyorlar ya:)
Suan farkettim bu konuda sansli oldugumu:) şöyleki benim 10 sene önce sanaldan tanistigim bir arkadasim var, arkadastan öte hic görmedigim halde kardes, sırdaş bana. Duygusal birseyimiz asla olmadi, erkek arkadaslarimi hep onla konusurdum, akil verirdi bana. Suan oda evli, bende evliyim. En ufak biseyde yazarim ona böyle böyle oldu kocami cözemiyorum diye, bana esimin olaya nasil baktigini o anlatir:) esim eve gelince 'sen böyle oldugu icinmi, bana öyle davrandin' diye sorarim, hepte dogru cikar:)Konu eğer kadın-erkek ilişkisi ise kesinlikle birbirimizin dilini çözmeliyiz. Aynı yabancı dil öğrenir gibi. Ama işte bunu konuşabileceğin kaç erkek var ki?
Tatlım "k"Bizim proje ancak işin suyu çıkarılmayacaksa tutar. Yoksa bu site zaten sürekli erkekler tarafından saldırı altında. Bizim aradığımız erkekler sıradan olanalar değil, kaliteli katkı sağlamaya niyet edenler. Kamu spotumuz bu olsun:))
Not: O kişi zarif bey değildi bence. Yoksa hissederdim :)))
Tatlım artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki "kaliteli ve seviyeli " sözleri bile bel altı sohbetlerin anahtar kelimeleri olmuş.Bizim proje ancak işin suyu çıkarılmayacaksa tutar. Yoksa bu site zaten sürekli erkekler tarafından saldırı altında. Bizim aradığımız erkekler sıradan olanalar değil, kaliteli katkı sağlamaya niyet edenler. Kamu spotumuz bu olsun:))
Not: O kişi zarif bey değildi bence. Yoksa hissederdim :)))
en uzunumuz kim acaba:))))Evet böyle yuvarlanırken çığ gibi olsak, büyüsek, çoğalsak. Sonra hep birlikte zarif bey'i istemeye gitsek.
Not: Sen Bremen mızıkacıları deyince benim de aklıma Dalton kardeşler geldi, 4 kişiyiz ya.:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?