Beni neden görmek istemedi ?

Muhabbet çok iyi ama çift görüyorum yazıları. Bakalım yarın başlıkta ne tür atraksiyonlar olacak:)))) iyi geceler sana M:)
 
Aslında ben de farkındayım. Haklısın. Zaten bu nedenle KK'nın erkek üye almamasını da çok haklı buluyorum ama eminim ki şu an bile sitede sahte hesapla üye olan erkekler var. Onların gerçekten amaçlarının ne olduğunu merak ettim doğrusu, elbette bazı tahminlerim var ama o seviyeli maskesiyle başlayan sohbetlerinin kendi üyelikleri gibi sahte olduğu anlaşıldığında ne olacak. Kim öyle bir duruma düşmek ister ki?
 
Her satıcının bir alıcısı var hesabı; onlar da bitli baklanın kör alıcısına denk gelme umuduyla yazıyorlar zaten:)
 
Bir nazlanamadım yahu:)))) Yarın okursun artık sitemimi.
Yaaa işte böyle; hayat bazı kadınlara ağız tadıyla nazlanmayı bile çok görüyor naparsın.:))))) Bir de üstüne kendi nazlanan adamlar var ki evlerden ırak. Erkekte ne çirkin, ne eğreti duruyor şu tavırlar
 
Nazlanmak kadına yakışır tabii ki aşık usandırmadıkça:) Erkek nazlı olur muymuş canım. Şimdi böyle deyince de make from odun'dan olanları da kasttetmiyoruz tabii. Zira erkeklerin de duyguları var mutlaka ama sanırım ifade etme tarzları bizden farklı ve öyle de olmalı bence çünkü erkek kadınsılaşmaya başladığında gerçekten çirkin ve eğreti duruyor. Ama erkek olacağım diye kabalaşırsa o da hiç çekilmez. İş dengeyi kurabilmekte sanırım.

Biz kitap yazacağız dedik henüz tek satır ortaya koyamadık. Diyorum ki benim elimde bir kitap var "Mars Venüs Flört Ediyor " diye, bilirsiniz. Oradan ben özet çıkarmaya başlasam bölüm bölüm. Sonra onun üzerinde burada oynamalar yapsak nasıl olur? Esinlenmiş olacağız yani:))
 
Dengeli insan ne güzeldir gerçekten ne çok severim; duygularını taşırmadan, olaylar/durumlar karşısında şaşırmadan (kafiyeye bak) mutedil mutedil güven vererek; her meselenin çözülebilir, her güçlüğün aşılabilir olduğuna dair inancı besleyen insanı. Hayat nasıl da kolaydır böyle bir eş, böyle dostlar yanınayken.
"Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten" i duymuştum ama okumadım. Bu farklı bir kitap değil mi? Yazacaklarını merakla bekliyorum. Bakalım neler çıkacak ortaya. :))))))

Bu arada senin bu limonlarla derdin ne anlayalım:))))
 
Sondan başlayayım, inan ben de limon sevdamın nedenini tam bilemiyorum. Ama limonun rengi, kokusu beni çekiyor. Hatta söylerken bile dilde hissedilen o farklı tadı, yani vücudun tepki vermesi sadece kelime olarak kalmayıp bedeni de harekete geçirmesi hoşuma gidiyor. Dün akşam konumuza geldim, baktım ekşın yok, erkek saldırısına maruz kalmamışısız :) her zamanki gibi senin güzel mesajınla avundum. Bari dedim ben bir hareket yapayım, profil resmimi değiştiresim geldi. İnan uzun uzun limon fotoğraflarına baktım. Kesince iç dokusu da çok güzel. Bak hatta kullandığım ne kadar basit bir sembol bile herkesin o olduğunu anlamasını sağlıyor. Sadelik hoşuma gidiyor ama mutlaka derinlik te olmalı.

Dengeli insanlara özlemini şiirsel ifaden çok güzel. Evet gerçekten de hayatımızda dengeyi kurmamızı/korumamızı sağlayacak eşe, dostlara ihtiyacımız var. Özellikle de yoğun duygular yaşarken, sevinç ve keder zamanlarında ya da kafa karışıklıklarımızda etkiye / yönlendirmeye daha açık oluyoruz. Paylaştığımız kişilerin makul / akıllı yaklaşıları belki hayatımızda alacağımız kararları etkiliyor. Hep diyorum insanca iletişim pek çok sorunu çözer diye. Hatta buna benzer bir konu bile açmıştım sanırım.

Bu kitabın yazarının (John Gray) kitapları eskiden çok meşhurdu. İsmi geçen kitap 1997 tarihli bendeki 2000 baskısı. Aslında ismi sanki hafif bir kitap havası veriyor ki çok derin irdelemeler yapılmasa da bence kadın-erkek ilişkileri konusunda çok doğru şeyler söylüyor. Özetlemek de çok kolay. En güzeli yazarken biz kendimizi de bu konuda tazelemiş olacağız, belki farklı bakış açıları kazanacağız. Artık söz bitsin o halde ben ilk özeti yazmaya başlayayım. Bu aralar yorgun hisetmesem çoktan yapardım da odaklanmakta zorlanıyorum.:)
 
dengeli insanı özlediğim o kadar bariz mi görülüyor yazdıklarımdan:(((((((((((((((( Belki çevremdeki dengelilerin verdiği doygunluk ve mutluluktur bunu yazdıran. Olamaz mı?
 
Hafif meşrep görünümlü, gerçekten kafasının içi dolu kadınlar vardır, bu kitabı onlara benziyor diyesim geldi ama bilgi birikiminin olması hafif meşrepliği maruz gösterir mi emin olamadım. Ya da hafif meşreplik maruz gösterilecek bir şey midir? Ağır başlılık gerçekten çok matah birşey midir ki? Saçmalamış olabilirim içimden geldi:)
 
dengeli insanı özlediğim o kadar bariz mi görülüyor yazdıklarımdan:(((((((((((((((( Belki çevremdeki dengelilerin verdiği doygunluk ve mutluluktur bunu yazdıran. Olamaz mı?
İstihap haddi dolunca haliyle bir doygunluk hatta ilerleyen durumlarda bir şişkinlik yaşanıyor şeker.:) Denge tutturmakta kolay değil gerçekten son nefese kadar uğraşmak gerekiyor. Kendine yetebilen ama diğer insanlara da ihtiyacı olduğunu bilen insanlar sanki daha dengeli olabilyor. Yoksa terazinin şaşması her zaman mümkün. Biraz aciz duruma düşsen hemen denge şaşıyor, birilerine yük olmaya başlıyorsun. Ya da birileri sana yüklense senin hassas ayarlarını bozuyor. mesafeyi koruyarak insani yaknlaşmayı becerebilmek sanat valla. Ve biliyorsun sanatçı ruhu az olduğu için değerli.:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…