Beni neden görmek istemedi ?

Vay vay çağrışımlara gel. :)) Kitap aslında ağırbaşlı bence. Pratik bilgiler veriyor. Yani olayı felsefik olarak irdeleyip seni kafan karışmış bir şekilde ortada bırakmıyor. Bir sonuca varıyorsun okudukça. Hani senin benzetmenden esinlenerek şöyle desek mi? Ağırbaşlı ama sıkıcı bir kadın gibi bunaltmıyor ama meşrep bir kadın gibi eğlendirip ama sonuca ulaşmayan oynaşmalarla da kalmıyor. İlk önce seni cilvesiyle kendine çekiyor, yakınlaştıkça ondaki bilgi derinliğinden etkileniyorsun ve üstüne atlamak istendiğinde de ağırbaşlı tavırlarıyla seni kendine belli bir mesafede tutyor. Ayy ya ben birden bu kadın gibi olmak istedim. Ne dersin?

Benim o değil mi?:)) Evet yıllrdır şüpheleniyorum içimde bir yerlerde pısırık bir snatçı var, bir türlü ortalara çıkmayn

Evet kesinlikle ben de çok istedim. Hatta erkek olup böyle bir kadınla beraber olmak istedim. Nedense birinci seçenekten daha mümkün gibi gözüktü gözüme.

Benim o değil mi?:)) Evet yıllrdır şüpheleniyorum içimde bir yerlerde pısırık bir snatçı var, bir türlü ortalara çıkmayn
Var var hemen fark ediliyor aslında. Duyarlı, hassas kendini kelimelerle ifade etmek yeteneğin yazdıkça daha çok hissediliyor. Belki de içimizdeki kimi yetenekler bu güne dek olgunlaştı, demlendi kamuya mal olmak için kıvamına gelmesi için geçti bu süre. Kimbilir artık zamanı gelmiş olabilir. Bence sen de mutlaka yazmalısın. Kelimelerle dans :)

Denge meselesini ne güzel anlatmışsın. Çok zor ama çook; hem kendine yeteceksin, hem kendine yeten insanlarla paylaşacaksın hayatı. Elinde bakkal küreği, o terziden ötekine ha bire doldurup boşaltacaksın. Doldurup boşaltmak dedimse; dirhem dirhem ki hesap şaşmasın.

Evet kesinlikle ben de çok istedim. Hatta erkek olup böyle bir kadınla beraber olmak istedim. Nedense birinci seçenekten daha mümkün gibi gözüktü gözüme.
Biz bu erkeklerin beyninin çalışma şeklini anlayalım derken fazla mı empati yaptık ne?

İşin şakası bence içimizdeki o kadını ortaya çıkaracak erkek kıtlığı nedeniyle ihtimal vermekte zorlanıyoruz öyle olabileceğimize. Zira o kadın kolay değil. Hangi erkek zor bir kadınla ulaşmak ister?

Renk:)) o karikatürü biliyor musun

Sağol canım o senin güzel anlatımın. Ama yoruluyorsun be şeker. Tamam deneyim kazandıkça hayatta insan ilişkilerini yönetmeyi öğreniyorsun. Kiminle nasıl konuşulur, nerede durulur vs. ve çok haklısın milim milim ince ayar gerektiriyor. İşte sen böyle hassas hesapları gözetirken en azından çevrende senin orjinal halini bilen, kendini her seferinde tekrar tekrar ispat etmek zorunda kalmayacağın insanlara ihtiyaç duyuyorsun. Bu en güzel yıllanmışlıkla oluyor. Kızlarla tamam. Ama erkeklerle yıllar geçtikçe bir soğuma, uzaklaşma oluyor. Nedense artık ???

Çünkü erkeklerin yıllanmışlıkla pek işleri olmuyor. Tam tersi böyle bir dertleri yok.

Çünkü erkeklerin yıllanmışlıkla pek işleri olmuyor. Tam tersi böyle bir dertleri yok.
Aaa hemen bunu kendilerine dert edinmeleri gerek ama. O güçleri her zaman baki kalmayacak. Kaldırma kuvveti eksilmeye başladığında yanlarında olacak kimse için şimdiden yatırım yapsalar iyi olur bence. Zira piyasalar çok dalgalı. Yeni giriş yapanlar başta yüksek değerleri görüyor ama ilk dışardan etkilenmede portföy değiştiriyorlar. Eee o zaman eldekinin yani yılları birlikte geçirdiğinin değerini bilmek lazım. :)

Yiğit Ö. tek geçerim. Çok sıkı esprileri var gerçekten. Sağol iyi geldi. O halde dans , renk

Bunu biliyorum. Aynen şu şekilde gülmüştüm.Yaa gerçekten birlikte gülebilmek çok önemli. Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanıyorlar bence de ve erkekler de kadını gülümsetebildiklerin de kendilerini başarılı hissediyorlar.

Sağolasın öğleden sonrama renk:)) kattın gerçekten. Akşama fırsat bulursam tekrar girerim. görüşmek üzere

Ama düşünüyorum da biz eski eşimle çok gülerdik, eğlenirdik ama iş orada da bitmiyor ki. Hayatın yükünü de birlikte omuzlamak, gelecek için ortak planlar yapabilmek lazım. İşte kimisi de bu konuda başarılı ama çok ciddi, hep resmi. Nereye geldik yine. Elbette denge. D E N G E.

Mazur da olur tabii:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…