Vay vay çağrışımlara gel. :)) Kitap aslında ağırbaşlı bence. Pratik bilgiler veriyor. Yani olayı felsefik olarak irdeleyip seni kafan karışmış bir şekilde ortada bırakmıyor. Bir sonuca varıyorsun okudukça. Hani senin benzetmenden esinlenerek şöyle desek mi? Ağırbaşlı ama sıkıcı bir kadın gibi bunaltmıyor ama meşrep bir kadın gibi eğlendirip ama sonuca ulaşmayan oynaşmalarla da kalmıyor. İlk önce seni cilvesiyle kendine çekiyor, yakınlaştıkça ondaki bilgi derinliğinden etkileniyorsun ve üstüne atlamak istendiğinde de ağırbaşlı tavırlarıyla seni kendine belli bir mesafede tutyor. Ayy ya ben birden bu kadın gibi olmak istedim. Ne dersin?Hafif meşrep görünümlü, gerçekten kafasının içi dolu kadınlar vardır, bu kitabı onlara benziyor diyesim geldi ama bilgi birikiminin olması hafif meşrepliği maruz gösterir mi emin olamadım. Ya da hafif meşreplik maruz gösterilecek bir şey midir? Ağır başlılık gerçekten çok matah birşey midir ki? Saçmalamış olabilirim içimden geldi:)
Benim o değil mi?:)) Evet yıllrdır şüpheleniyorum içimde bir yerlerde pısırık bir snatçı var, bir türlü ortalara çıkmaynİstihap haddi dolunca haliyle bir doygunluk hatta ilerleyen durumlarda bir şişkinlik yaşanıyor şeker.:) Denge tutturmakta kolay değil gerçekten son nefese kadar uğraşmak gerekiyor. Kendine yetebilen ama diğer insanlara da ihtiyacı olduğunu bilen insanlar sanki daha dengeli olabilyor. Yoksa terazinin şaşması her zaman mümkün. Biraz aciz duruma düşsen hemen denge şaşıyor, birilerine yük olmaya başlıyorsun. Ya da birileri sana yüklense senin hassas ayarlarını bozuyor. mesafeyi koruyarak insani yaknlaşmayı becerebilmek sanat valla. Ve biliyorsun sanatçı ruhu az olduğu için değerli.:))
Evet kesinlikle ben de çok istedim. Hatta erkek olup böyle bir kadınla beraber olmak istedim. Nedense birinci seçenekten daha mümkün gibi gözüktü gözüme.Vay vay çağrışımlara gel. :)) Kitap aslında ağırbaşlı bence. Pratik bilgiler veriyor. Yani olayı felsefik olarak irdeleyip seni kafan karışmış bir şekilde ortada bırakmıyor. Bir sonuca varıyorsun okudukça. Hani senin benzetmenden esinlenerek şöyle desek mi? Ağırbaşlı ama sıkıcı bir kadın gibi bunaltmıyor ama meşrep bir kadın gibi eğlendirip ama sonuca ulaşmayan oynaşmalarla da kalmıyor. İlk önce seni cilvesiyle kendine çekiyor, yakınlaştıkça ondaki bilgi derinliğinden etkileniyorsun ve üstüne atlamak istendiğinde de ağırbaşlı tavırlarıyla seni kendine belli bir mesafede tutyor. Ayy ya ben birden bu kadın gibi olmak istedim. Ne dersin?
Var var hemen fark ediliyor aslında. Duyarlı, hassas kendini kelimelerle ifade etmek yeteneğin yazdıkça daha çok hissediliyor. Belki de içimizdeki kimi yetenekler bu güne dek olgunlaştı, demlendi kamuya mal olmak için kıvamına gelmesi için geçti bu süre. Kimbilir artık zamanı gelmiş olabilir. Bence sen de mutlaka yazmalısın. Kelimelerle dans :)Benim o değil mi?:)) Evet yıllrdır şüpheleniyorum içimde bir yerlerde pısırık bir snatçı var, bir türlü ortalara çıkmayn
Denge meselesini ne güzel anlatmışsın.İstihap haddi dolunca haliyle bir doygunluk hatta ilerleyen durumlarda bir şişkinlik yaşanıyor şeker.:) Denge tutturmakta kolay değil gerçekten son nefese kadar uğraşmak gerekiyor. Kendine yetebilen ama diğer insanlara da ihtiyacı olduğunu bilen insanlar sanki daha dengeli olabilyor. Yoksa terazinin şaşması her zaman mümkün. Biraz aciz duruma düşsen hemen denge şaşıyor, birilerine yük olmaya başlıyorsun. Ya da birileri sana yüklense senin hassas ayarlarını bozuyor. mesafeyi koruyarak insani yaknlaşmayı becerebilmek sanat valla. Ve biliyorsun sanatçı ruhu az olduğu için değerli.:))
Evet kesinlikle ben de çok istedim. Hatta erkek olup böyle bir kadınla beraber olmak istedim. Nedense birinci seçenekten daha mümkün gibi gözüktü gözüme.
Var var hemen fark ediliyor aslında. Duyarlı, hassas kendini kelimelerle ifade etmek yeteneğin yazdıkça daha çok hissediliyor. Belki de içimizdeki kimi yetenekler bu güne dek olgunlaştı, demlendi kamuya mal olmak için kıvamına gelmesi için geçti bu süre. Kimbilir artık zamanı gelmiş olabilir. Bence sen de mutlaka yazmalısın. Kelimelerle dans :)
Sağol canım o senin güzel anlatımın. Ama yoruluyorsun be şeker. Tamam deneyim kazandıkça hayatta insan ilişkilerini yönetmeyi öğreniyorsun. Kiminle nasıl konuşulur, nerede durulur vs. ve çok haklısın milim milim ince ayar gerektiriyor. İşte sen böyle hassas hesapları gözetirken en azından çevrende senin orjinal halini bilen, kendini her seferinde tekrar tekrar ispat etmek zorunda kalmayacağın insanlara ihtiyaç duyuyorsun. Bu en güzel yıllanmışlıkla oluyor. Kızlarla tamam. Ama erkeklerle yıllar geçtikçe bir soğuma, uzaklaşma oluyor. Nedense artık ???Denge meselesini ne güzel anlatmışsın.Çok zor ama çook; hem kendine yeteceksin, hem kendine yeten insanlarla paylaşacaksın hayatı. Elinde bakkal küreği, o terziden ötekine ha bire doldurup boşaltacaksın. Doldurup boşaltmak dedimse; dirhem dirhem ki hesap şaşmasın.
Yok hangi karikatür bilmiyorum, bulursan eklesene. Gülelim azıcık :))Renk:)) o karikatürü biliyor musun
Çünkü erkeklerin yıllanmışlıkla pek işleri olmuyor. Tam tersi böyle bir dertleri yok.Sağol canım o senin güzel anlatımın. Ama yoruluyorsun be şeker. Tamam deneyim kazandıkça hayatta insan ilişkilerini yönetmeyi öğreniyorsun. Kiminle nasıl konuşulur, nerede durulur vs. ve çok haklısın milim milim ince ayar gerektiriyor. İşte sen böyle hassas hesapları gözetirken en azından çevrende senin orjinal halini bilen, kendini her seferinde tekrar tekrar ispat etmek zorunda kalmayacağın insanlara ihtiyaç duyuyorsun. Bu en güzel yıllanmışlıkla oluyor. Kızlarla tamam. Ama erkeklerle yıllar geçtikçe bir soğuma, uzaklaşma oluyor. Nedense artık ???
Aaa hemen bunu kendilerine dert edinmeleri gerek ama. O güçleri her zaman baki kalmayacak. Kaldırma kuvveti eksilmeye başladığında yanlarında olacak kimse için şimdiden yatırım yapsalar iyi olur bence. Zira piyasalar çok dalgalı. Yeni giriş yapanlar başta yüksek değerleri görüyor ama ilk dışardan etkilenmede portföy değiştiriyorlar. Eee o zaman eldekinin yani yılları birlikte geçirdiğinin değerini bilmek lazım. :)Çünkü erkeklerin yıllanmışlıkla pek işleri olmuyor. Tam tersi böyle bir dertleri yok.
çok Gülüyorum yiğit özgürün bazı karikatürlerine. Mesela şuna katıla katıla yarım saatten fazla gülmüştüm, eşim nesini komik bulduğumu pek çözememiştiYok hangi karikatür bilmiyorum, bulursan eklesene. Gülelim azıcık :))
Bunu biliyorum. Aynen şu şekilde gülmüştüm.çok Gülüyorum yiğit özgürün bazı karikatürlerine. Mesela şuna katıla katıla yarım saatten fazla gülmüştüm, eşim nesini komik bulduğumu pek çözememiştiSen de komik bulmazsan söyle olur mu:))
https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiSt8ec3KvKAhUBthoKHZxdAnIQjRwIBw&url=https://karikaturistan.wordpress.com/2012/12/21/bahsis-yigit-ozgur/&psig=AFQjCNGdgA1GK-TWpm8ObrOcuCeE63RkIw&ust=1452943970621896
Aaa hemen bunu kendilerine dert edinmeleri gerek ama. O güçleri her zaman baki kalmayacak. Kaldırma kuvveti eksilmeye başladığında yanlarında olacak kimse için şimdiden yatırım yapsalar iyi olur bence. Zira piyasalar çok dalgalı. Yeni giriş yapanlar başta yüksek değerleri görüyor ama ilk dışardan etkilenmede portföy değiştiriyorlar. Eee o zaman eldekinin yani yılları birlikte geçirdiğinin değerini bilmek lazım. :)
Görüşürüz şeker. Sen de çok renklisin o halde dans, renk :)))))Sağolasın öğleden sonrama renk:)) kattın gerçekten. Akşama fırsat bulursam tekrar girerim. görüşmek üzere
Mazur da olur tabii:))))))Hafif meşrep görünümlü, gerçekten kafasının içi dolu kadınlar vardır, bu kitabı onlara benziyor diyesim geldi ama bilgi birikiminin olması hafif meşrepliği maruz gösterir mi emin olamadım. Ya da hafif meşreplik maruz gösterilecek bir şey midir? Ağır başlılık gerçekten çok matah birşey midir ki? Saçmalamış olabilirim içimden geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?