- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Beraber gözünden yaş gelene kadar gülebildiğin insanla herşeyi yapabilirsin gibi geliyor oysa. İnsan kendinde olmayanı bulsa dünyayı kurtaracak sanıyor herhalde.Ama düşünüyorum da biz eski eşimle çok gülerdik, eğlenirdik ama iş orada da bitmiyor ki. Hayatın yükünü de birlikte omuzlamak, gelecek için ortak planlar yapabilmek lazım. İşte kimisi de bu konuda başarılı ama çok ciddi, hep resmi. Nereye geldik yine. Elbette denge. D E N G E.
Canım hava muhalefetine rağmen dışarı çıkmam gerekiyor kısa bir süre için ama sana hemen yazmak istedim. Nereden istersen konuya girebilirsin ne de olsa bu konuya erkek ziyaretçi bile geldi. Bizim site kuralları içinde katkı sunacak herkese kapımız açık.Konu nerelere gelmis oyle..
Astinizmi sorununuzu.
daha dogrusu bir karara vardinizmi.
hayatiniza yeni bir yon verdinizmi.
Yoksa konu rafami kalkti..
Bende burdan gireyim
Konuyu takip eden arkadaşlar konuyu özelde konuşup aynı kişiler olmadığına karar verdik. No panic. Özellikleri tutan erkekleri karşılaştırmak isteyenlar bana özelden ulaşabilir.canım sana özel bir msj attım... bir arkadaşım seninle çok benzer bir durumun içinde. artık şüphe etmeye başladım böyle bir erkek çetesi mi var nedir diyeo erkek de yurtdışında yaşadığını söylüyor.. ilginç
Yazık yahu, gariban bir bilse hakkında ne komplo teorileri üretiliyor. :))))))))Konuyu takip eden arkadaşlar konuyu özelde konuşup aynı kişiler olmadığına karar verdik. No panic. Özellikleri tutan erkekleri karşılaştırmak isteyenlar bana özelden ulaşabilir.
Komik olan ne biliyor musun neredeyse ben ona yazdığımdan daha çok burada hakkında konuşur oldum.:)))Yazık yahu, gariban bir bilse hakkında ne komplo teorileri üretiliyor. :))))))))
Bir o kadar da burada konuştukların hakkında konuşmadıkça gerçek bir Zarif sever sayılmayacağını biliyorsun değil mi sevgili M?Komik olan ne biliyor musun neredeyse ben ona yazdığımdan daha çok burada hakkında konuşur oldum.:)))
Ek: Hatta kendi açtığım başlık yetmedi başka konulara da dahil olup konuyu kendime getirip onu anlatıyorum dilime vurdu senin anlayacağın.:)))
Zarif severBi
Bir o kadar da burada konuştukların hakkında konuşmadıkça gerçek bir Zarif sever sayılmayacağını biliyorsun değil mi sevgili M?
lla olur; bence sakıncası yok:))Zarif severGeç oldu ondan mı tam anlayamadm acaba. Burada konuştuklarımı kiminle konuşacağım yoksa onunla mı?
Sanırım duygularımı ona açmamdan bahsediyorsun öyle mi? Ayol adamcağız şok olur. Her şeyden önce ben bunu erkeğin yapmasını daha doğru buluyorum. Üstelik alacağım olumsuz yanıt belliyken neden kendimi bu duruma düşüreyim ve eğer bazı şeyler açıkca konuşulursa yani o beni reddederse her zamanki zarifliğine rağmen asla şu anki iletişimi bir daha yakalayamayız. O ümit vermemek için kendini çekmek zorunda kalır ben onu rahatsız etmemek için uzak dururum. Böylece yaptığım şey bu iletişimin sonu olur, tabii o zaman yaşayacağım pişmanlığı, burada açacağım konu başlığını ve konunun kaç sayfa sürebileceğini düşünebiliyor musun?:))Va
lla olur; bence sakıncası yok:))
Yan onu daha çok anıp bir nevi yetki alma şeysi olarak söyledim:))) Amaaan ne bileyim işte; mesela burada 100 mesajı doldurmadan konu açamıyorsun ya onun gibi. Mazur gör beni mesafeliciğim; çocuklara banyo yaptırıp yatırdım her kafadan bir ses; biri sabah giyeceği şeyi beğenmez, öbürü banyoda sabahlamak ister, saçımı kes diye tutturur, uykudan ce seramonisi yarım saat; çişi, dişi, suyu, sonra haliyle tekrar çiş:))) bir de gargara kavgası. Mazur gör:))))Zarif severGeç oldu ondan mı tam anlayamadm acaba. Burada konuştuklarımı kiminle konuşacağım yoksa onunla mı?
Hayııııır!!!! Dur sakın yapma. Şu an cezai ehliyete haiz dahi olmayacak bir kafaya sahip kadının lafına uyup böyle birşeye kalkışma. Ki bereket, sen aklı başında bir kadınsın:))))Sanırım duygularımı ona açmamdan bahsediyorsun öyle mi? Ayol adamcağız şok olur. Her şeyden önce ben bunu erkeğin yapmasını daha doğru buluyorum. Üstelik alacağım olumsuz yanıt belliyken neden kendimi bu duruma düşüreyim ve eğer bazı şeyler açıkca konuşulursa yani o beni reddederse her zamanki zarifliğine rağmen asla şu anki iletişimi bir daha yakalayamayız. O ümit vermemek için kendini çekmek zorunda kalır ben onu rahatsız etmemek için uzak dururum. Böylece yaptığım şey bu iletişimin sonu olur, tabii o zaman yaşayacağım pişmanlığı, burada açacağım konu başlığını ve konunun kaç sayfa sürebileceğini düşünebiliyor musun?:))
Hem ben onun beni sevebilme ihtimalini sevdim:)) Üstelik bu durum beni yazar yapacaksa böyle iyi be.:)
Ay sizde şenlik varmış. Banyoda sabahlamak şahaneymiş. Öp onları benim için olur mu? 100 mesajı doldurunca nerede konu açıyorsun bak şimdi aklıma o takıldı.Yan onu daha çok anıp bir nevi yetki alma şeysi olarak söyledim:))) Amaaan ne bileyim işte; mesela burada 100 mesajı doldurmadan konu açamıyorsun ya onun gibi. Mazur gör beni mesafeliciğim; çocuklara banyo yaptırıp yatırdım her kafadan bir ses; biri sabah giyeceği şeyi beğenmez, öbürü banyoda sabahlamak ister, saçımı kes diye tutturur, uykudan ce seramonisi yarım saat; çişi, dişi, suyu, sonra haliyle tekrar çiş:))) bir de gargara kavgası. Mazur gör:))))
Benim konum bu sezon devam edecek gibi görünüyor. Aslında benim senaryoda (konuda) pek bir hareket yok ama oyuncular (katılımcı üyeler )iyi. Reytingleri yükseltmek için bazı düşüncelerimiz var. Bakalım sonu ne olacak. Aslında beni görmek istese, buluşsak bir kahve içsek. Onun üstüne biz sanırım en azından bir 300-400 sayfa yorum yaparız baksana daha görmeden 100. sayfa kutlamasına yaklaştık. :))) Follow meİki uzatmalı konuyu cok merak ediyorum sitede.1-mesafeli'yi görmek istedi mi? 2-eve gelince boşanmak istediğini söyledimi?(başka konu)
Tamam durdum. Senin akşamları iş yoğunluğun çok olduğu için anladım ki sabah kahvaltıdan sonra önerdiklerini dikkate alacağım. :))) Ama bil ki sen de akıllı bir kadınsın bi de annesin. Önce senin bebişlerin gelir. Zaten ben bu halimden memnunun sizinle konuşmak bana yetiyor hani bu gidişatla gün gelir o görüşmek ister ben yok derim diye aklıma gelmiyor değil hani. :))Hayııııır!!!! Dur sakın yapma. Şu an cezai ehliyete haiz dahi olmayacak bir kafaya sahip kadının lafına uyup böyle birşeye kalkışma. Ki bereket, sen aklı başında bir kadınsın:))))
Yok hayır az önceki mesajımda seni adama (ayyy pardon çok kaba oldu bu Zarif Bey'e:)) açılmaya teşvik etmek gibi bir şuursuzluk yaptım ya onu mazur gör dedim:))) hep bu merkürün halt yemesi bunlar:)Ay sizde şenlik varmış. Banyoda sabahlamak şahaneymiş. Öp onları benim için olur mu? 100 mesajı doldurunca nerede konu açıyorsun bak şimdi aklıma o takıldı.
Ama haklısın biliyor musun burada onunla ilgili konuştukça sanki ortada bir ilişki varmış gibi hissediyorum belki bu hoşuma gidiyor. Yani dediğin gibi ilişki yetkilendirmesi yapmış oluyorum kendi kendime. Hem ne mazur görmesi şekerim. Sen evlatlarının yanında olmalısın elbette biz nasılsa buradayız. İyi geceler tüm ailene. :))
hahaha evet aynen öyle; akşamları söylediğim hiçbir şeyden sorumlu değilim:))))Tamam durdum. Senin akşamları iş yoğunluğun çok olduğu için anladım ki sabah kahvaltıdan sonra önerdiklerini dikkate alacağım. :))) Ama bil ki sen de akıllı bir kadınsın bi de annesin. Önce senin bebişlerin gelir. Zaten ben bu halimden memnunun sizinle konuşmak bana yetiyor hani bu gidişatla gün gelir o görüşmek ister ben yok derim diye aklıma gelmiyor değil hani. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?