Beni neden görmek istemedi ?

Yok hayır az önceki mesajımda seni adama (ayyy pardon çok kaba oldu bu Zarif Bey'e:)) açılmaya teşvik etmek gibi bir şuursuzluk yaptım ya onu mazur gör dedim:))) hep bu merkürün halt yemesi bunlar:)
Canım benim evet anladım. Ay adam dememiş kabaymış. Çok şekersin ya. Çok öpüyorum seni. Ne tatlısın, namı değer zarif beyle ilgili her türlü beyin fırtınasına açık bu konu. Ancak eyleme geçmeden önce tabii ki daha ciddi irdeleyip, ekipteki kızlara da sorarız. Yani mazur görecek bir durum yok ki, aklımıza geleni paylaşıyoruz. Ne yaptın senin oğluş banyodan yatağa geçti mi?:)))

Uyud
u çoktan; yastığa koyar koymaz sızdı. Buruşana kadar banyoda kalınca haliyle:)))

Uyud

u çoktan; yastığa koyar koymaz sızdı. Buruşana kadar banyoda kalınca haliyle:)))
Ben de suyu çok severim. Ne güzel bazı çocuklar da yıkanmak istemez. İyi geceler ufaklığa. Allah rahatlık versin ona da bize de mi ne dersin.? :))

Sevgili C. sen bu gezegenlerin hallerinden anlıyorsun ne güzel.
Biraz diyelim. Merkür normal hızına ayın 25'inde dönecek hayırlısıyla :)) Aslında şu an bu konularda bildiklerim 10 yıl önce beni allame-i cihan yapabilecekken şimdilerde bilginin aşırı hızlı yayılması ve ulaşılması sebebiyle son derece sıradan ve bunları bilen pek çok kişiden biri yapıyor. Ha bilgi bu kadar çabuk yayılmasa da ben özel alakamdan dolayı söke söke alırdım o ayrı konu:))) olsun herkesin her konuda allâme olduğu günlerde fark atabilmek zor olsa da amacımız fark atmak değilmiş gibi davranmak belki rahatlatıcı olabilir. Şaka şaka değil zaten:)

Aslında bildiklerimiz var, farklı yönlerimiz var ama bunu sunamıyoruz, kendi kabuğumuzda kalmış gibiyiz. Sesimiz ulaşmıyor. Belki yaptığımız işlerde süreklilik sağlayamadığımız içindir. Yani yaptığı işte ısrar edenler elbet bir gün tanınıyorlar. Tanınmak dediğim meşhur olmak değil de o işte fikir sorulan kişi olacak kadar ilerlemek. Uzman görüşü gibi .:)

Ben de suyu çok severim. Ne güzel bazı çocuklar da yıkanmak istemez. İyi geceler ufaklığa. Allah rahatlık versin ona da bize de mi ne dersin.? :))
Suyu seviyor ama kafaya şampuan sürmek yürek istiyor; her seferinde " afferin cerebrum , ne yürekli kadınsın diyorum kendime:))
Ben şu sessizliğin azıcık tadını çıkarmadan şuradan şuraya uyumam. Bir de kahve yapıp kendime sigara tellendireceğim. Ay burayı çoluk çocuk da okuyor olabilir, özendirmek gibi olmasın; yol yok sigara migara içmeyecem. Zaten balkonda dişleri değdire değdire keyif mi olur:))))))) sana iyi geceler mesafeliciğim. :)

İyi geceler canım. Sen keyfine bak ama sabahları da erken kalkıyorsun. Bak dost olarak söylemeliyim kırışmamak için iyi uyumalı ve o zehiri almamalısın. Zira bak belki yazı dizimiz tutar, T.V. da sabah kadın kuşağına falan davet edilirsek ekranda iyi görünmemiz lazım. Nasıl bir hayal gücü bu, cezai ehliyeti olmayan aramızda kim acaba? Saat geç ya ondan oluyor canım bunlarrrr.

Ahahaha
Haklısın vallahi ne denir doğru söze. Aslında ben çok istikrarsız bir içiciyim. Bunu sonra anlatırım:))))

Ahahaha

Haklısın vallahi ne denir doğru söze. Aslında ben çok istikrarsız bir içiciyim. Bunu sonra anlatırım:))))
Tamam canım konuşmak üzere. Üşütme kendini. Ayy ben iyice karıştım sana bu akşam. :)) Kaçtım ben yoksa günde kaç kez diş fırçalıyorsun diye başlayacak gibiyim :))))

Baz
Tamam canım konuşmak üzere. Üşütme kendini. Ayy ben iyice karıştım sana bu akşam. :)) Kaçtım ben yoksa günde kaç kez diş fırçalıyorsun diye başlayacak gibiyim :))))
en bize karışacak insanların varlığına ihtiyaç duymaz mıyız? İhtiyaç duymak ne kelime mumla ararız. Ararmışlar:)))))

Bu
İki uzatmalı konuyu cok merak ediyorum sitede.1-mesafeli'yi görmek istedi mi? 2-eve gelince boşanmak istediğini söyledimi?(başka konu)
Bu konu hakkında mesafeli zaten cevaplamış. Diğer konuyu gerçekten ben de çok merak ediyorum; aydınlanınca beni de aydınlatırsan sevinirim:)))

100 mesaj meselesi öyle değildi gsliba dur; 100 mesaj yazmadan özel mesaj atılmıyordu galiba. Hani deneme tahtası başlığı da sırf bunun için var diye biliyorum. Şimdi oldu herhalde. Aşure aşure

Durun bir dakika duruuun. mesafeli , ben bu ayrıntıyı kaçırmış olamam. Senin adam yurtdışında mı yaşıyor? Ben İstanbul'da yaşıyor diye uydurdum mu yani? Hemen bu konuya bir açıklık getirelim. Haftalardır şurada teşrik-i mesai yapıyoruz; Allahım daha başka neleri yanlış anladım ben?

Yok yok yurt dışında değil. No panic. Ben yurt dışına da iş için gidiyor demiştim oradan sanırım bir bağlantı kurulmuş. Sen herşeyi doğru anladın. Ay çıkmam gerekmese de sana herşeyi baştan anlatsam. Ha ha tamam tamam o kadar da değil. Görüşmek üzere.

U Uniqueangel
Merhaba,

Ne yaptın, rüyanda bizim konumuzu gördün mü? Akşam eve dönünce ilk iş yanıtına bakacağım. Dün seni unutmamak için nickini ezberledim, umarım hayırlı haberlerin vardır.:))))

cerebrum77 Merhaba şeker, şu eve gelince boşanmak isteyecek mi konusu hangisi? Senin de merak ettiğin bana link gönderirsen sevinirim ben baktım biraz ama çok konu var :)

U Uniqueangel ne oldu, niye banlandın? Bak şimdi ya rüyanda benim konumu gördüysen üzerinden zaman geçti ya unutursan. Hadi görmedin diyelim şimdi ban yediğin için moralin bozulurda ya rüyanda güzel şeyler göremezsen. Yasaklılık süren bitsede rüya aleminde neler oldu bilebilsek. Şimdiden geçmiş olsun diyeyim. Sayılı gün çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…