Bence çok güzel bir örnek oldu. Akü olmayınca araba ne işe yarar, araban olsa akü olmasa neye yarar? Çıkardığım ders; madem yazışacaksın tanışmayı da göze alacaksın ki bir işe yarasın. Ama tabii neye yaracak ki diye düşününce de iyisi mi hiç bulaşmamak.Ya şu meşhur replik, akü çalınıyor,
şafak sezer di galiba babasına baba aküyü çalmışlar diyor, babası sinirlenince de *hadi aküyü çaldınız arabayı niye bıraktınız, arabayı bıraktınız madem aküyü niye çaldınız* gibi bişiler söylüyordu, aman tam olarak böyle olmayadabilir :))
ne anlatıyorum ben yaaaa
Tabii neler var. Geçenlerde T.V. da izlemiştim. Dizide gördüğü oyuncuyu beğeniyor(kim diye sorma hiç bilmiyorum) face'den ekliyor. Çocuk geliyor. Derken şimdi evli, mutlu ve çocuklular. Allah bozmasın. Ama bizim durum böyle değil zaten. Yaşlar ilerlemiş yani evlilik büyük bir karar ha deyince olmaz, hem ben bir erkeğin başını döndürecek bir fıstık değilim. :)Bir de canım ben seni anlıyorum çünkü zamanında benim de bu şekilde tanıştıgım biri olmuştu :)
zamanın da dediğimde 10 yıla yakın zaman geçti üstünden, 18 yaş civarlarımdı.
Ben ist. O bursa. netten tanıştık ama 1 ayın sonunda gelmişti istanbula.
5 aya yakında birlikte olduk sanırım, sonra onun okul işlerinden dolayı yurt dısına gitme durumu oldu ayrıldık, sonra o döndü aradı tekrar ama bu kez ben başkasıyla birlikteydim falan..
kısmet olmadı :))
Bence çok güzel bir örnek oldu. Akü olmayınca araba ne işe yarar, araban olsa akü olmasa neye yarar? Çıkardığım ders; madem yazışacaksın tanışmayı da göze alacaksın ki bir işe yarasın. Ama tabii neye yaracak ki diye düşününce de iyisi mi hiç bulaşmamak.
Çekindiği için tanışmak istemeyeceğini sanmıyorum canım. Gayet sosyal biri ama dediğim gibi ikili diyalog biraz farklı belki gerçekten çekinmiştir diyeceğim ama daha çok benimle görüşmek istemediğini düşünüyorum.Aslında sizin bulunduğunuz yere kadar gelmişse görüşmek istemesi gerekirdi. O fotoğraftan sonra da görüşmelere devam ettiyseniz sorunun ben fotoğraf olduğunu sanmıyorum. Adam çok çekingen ya da sizle reel ortamda görüşmek istemiyor.
Tabii neler var. Geçenlerde T.V. da izlemiştim. Dizide gördüğü oyuncuyu beğeniyor(kim diye sorma hiç bilmiyorum) face'den ekliyor. Çocuk geliyor. Derken şimdi evli, mutlu ve çocuklular. Allah bozmasın. Ama bizim durum böyle değil zaten. Yaşlar ilerlemiş yani evlilik büyük bir karar ha deyince olmaz, hem ben bir erkeğin başını döndürecek bir fıstık değilim. :)
Bu söylediği yalan sayılır değil mi? Yani bana muhtemelen yoğundum size zaman ayıramayacağım için orada olduğumu söylemek istemedim dese de ,ben yine de onun bir yalancı olduğunu mu düşünmeliyim? Ama eğer bir kez bunu kabul edersem yani onun yalan söyleyen biri olduğunu bir daha içimden bir harf bile yazmak gelmez.Bir kere yalan söylemiş yalancı bir kişilik daha fazla muhabbet etmeyin bence kim bilir başka ne yalanlar söyledi , kimlerle buluştu da sıra size gelmedi Allah bilir yani bakalım ne cevap verecek emailinize ya da hiç cevap vermeyebilir bile.
Çekindiği için tanışmak istemeyeceğini sanmıyorum canım. Gayet sosyal biri ama dediğim gibi ikili diyalog biraz farklı belki gerçekten çekinmiştir diyeceğim ama daha çok benimle görüşmek istemediğini düşünüyorum.
Selamun aleykum canım. Bence bundan sonra mesaj atma. Bu arada senin geldiği şehirde yaşadığını bilmiyor muydu?Kızlar Merhaba,
Hemen başta söylemeliyim konu aşk-meşk değil.:) Bir nedenle (internet üzerinden tanışmak değil. Makul bir neden ama ayrıntılara girmek istemediğim için yazmadım ) biriyle mail yoluyla önce soru-cevap olarak başlayan ama sonra sohbete dönen bir yazışma trafiğimiz oldu. Ancak tekrar vurgulamak isterim beyli, hanımlı, asla ilişki çağrışımı yapmayan tabiri caizse entelektüel sohbetler diyebilirim.
Ben bekarım o bekar. Benden büyük. Herkes işinde gücünde. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizi hiç görmedik. Onun fazlasıyla fotoğrafları var sosyal medyada ama benim yok. Ben ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.
Soruma geleyim. Bu iletişim yaklaşık bir yıldır ve haftada 4-5 gün olmak üzere sürüyor. Konu konuyu açıyor. Naber, nasılsın gibi değil de yaklaşık A4 kağıdı yani bir sayfa tutacak kadar belki daha da fazla yazıyoruz.
Veee insan karşısındaki kişiyi hiç merak etmez mi? Neden bunu dedim. Geçenlerde benim bulunduğum yere gelmiş iş için ve bir hafta kalmış. Ama bana bunu söylemedi. Komik olan, kendisi buradayken bana mail atıp, "size yanıt yazamıyorum ama ilk fısatta devam edeceğim. İl dışındayım, çok yoğunum" gibi şeyler söylemesi garip değil mi? Beni hem görmek istemiyor hem de bunu açıkça söyleyemediği için burada olduğunu gizliyor.
Evet hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce neden böyle yapmıştır? Ben nasıl bir tepki vermeliyim ve bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Valla ben bozuldum. Ben onun yaşadığı şehre gitmiş olsam ayaküstü de olsa tanışmak isterdim. Nedir ki zaten en fazla bir bardak çay ya da bir fincan kahve içilir, olacağı o. Hem gizlemek de bir çeşit yalan söylemeye meyil değil midir?
Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.
Canım diyorum ya onu bilen kaynaklarım var. Fake değil. Sosyal hesabı gerçek. Kendini başka biri olarak tanıtması mümkün değil çünkü ortak tanıdıklar var diyeyim üstü kapalı olarak.Mevzu baş döndürmek değil zaten :)
Bu kadar zaman ayırıp yazışan bir çift arasında mutlaka çekim vardır.
Yoksa konuşulan şeyler bir yerde tıkanır ve keyifsizleşmeye başlar.
E bu kadar konuşuluyor ama biz tanışmayalım, konuşmayalım görüşmeyelim diyerek kaçmak da mantıklı değil.
Belki de sosyal medya hesabı fake dir. kendisini beğenmiyordur ve başka biri olarak tanıtmıştır sana.
onun içinde görüşmekten korkuyordur. Bence en güçlü ihtimal bu.
Aleyküm selam canım. Tabii en baştan beri biliyor. Eh şimdi bi de derse aa siz orada mı yaşıyordunuz orada koparım işte.Selamun aleykum canım. Bence bundan sonra mesaj atma. Bu arada senin geldiği şehirde yaşadığını bilmiyor muydu?
Canım diyorum ya onu bilen kaynaklarım var. Fake değil. Sosyal hesabı gerçek. Kendini başka biri olarak tanıtması mümkün değil çünkü ortak tanıdıklar var diyeyim üstü kapalı olarak.
Kaçması muhtemelen beni kendi hayatına yerleştiremediği içindir. Yani tanışsak ve beni beğenmese ya da ben onu büyü bozulacak. Yazışmanın da tadı kaçacak. Ama beğensek bu sefer ne olacak? Görüşmek zor. Görüştük bir şekilde diyelim bu yaştan sonra yeni birini hayatına almak için onun seni çok etkilemesi ve sana çok uygun olması lazım. Sanırım ben ona bu anlamda çok uygun olmayabilirim. Ha diyelim ben ona uydum bu sefer de o bana uyacak mı bunu irdelemek lazım.
Yani ne güzel bilgisayar başında klavyeyi tuşlayarak anlaşmak varken bir sürü zahmete girmeye değmez diye mi düşündü acaba? Yazdıkça netleşiyorum sanki.:))
Bu arada sen de çok güzel anlatıyorsun. Akü olayını senden aldığım ilhamla özetleyebildim.
Mantıklı olan bu zaten ayda,yılda bir yazıştığın biriyle görüşmek aklına gelmez ya da seni aramasa dert etmezsin . Ama işte zaten biliyorsun burada yazışma sıklığı farklı.Valla ne bileyim. Mesela benim ortaokulu aynı okulda okuduğum bir kişi vardı. Yıllar sonra çocuk mesaj attı bana konuşmaya başladık ama arkadaşça. Daha doğrusu ben onu arkadaşça görüyorum ama o benden etkilendi sanırım bunu da belli etti. Benim kalbimde de başkası olduğu için yok dedim ve uzatmadık. Arada film tavsiyesi almak için yazarım konuşuruz bazen de sürekli görüşmek için bahane üretir. Ben onunla görüşmek istemediğim için her seferinde konuyu değiştiriyorum. Galiba sizin durumunuz da böyle olabilir. Ben onunla konuşmayı kesmem zaten ayda yılda bir konuşuruz ama görüşmek de istemiyorum.
Konuyu toplamaya der mi der, bekle yani canımAleyküm selam canım. Tabii en baştan beri biliyor. Eh şimdi bi de derse aa siz orada mı yaşıyordunuz orada koparım işte.
Sen kendini geri cek canım. Seninle ilgilenip ilgilenmediğini görmenin tek yolu buAleyküm selam canım. Tabii en baştan beri biliyor. Eh şimdi bi de derse aa siz orada mı yaşıyordunuz orada koparım işte.
Peki yalan söylemesine ne tepki verirdin? Yani benim oturuduğum yere geliyor hem de bir hafta ve buradayken bana mail atıp, il dışındayım size yazamyorum, zamanım yok.vs. gibi şeyler söylüyor. Buna ne demeli?valla bence hiç kasmadan, arkadaş gibi davranırsanız hem kıymete binersiniz hem rahat edersiniz. bir kadın arkadaşınız olsa demez miydiniz "insan bi çay içmeye davet eder."diye. ben sizin yerinizde olsam hem onu çok ta ciddiye almadığımı hissettirip kasmaya gerek kalmadığını görsün diye gayet rahat bir şekilde yazardım bunu. buraya kadar gelip te bi çay içmedik ya beraber valla çok değişiksin derdim ama hiiiç bozmadan gayet keyifle devam ederdim. kendini bişi sanmasın adam :)
Tam olarak böyle bence de. Kısa ve net. Ama o zaman dürüst olsun. Oradayım ama görüşmek için uygn değilim desin. Bunu yapmıyor çünkü benimle yazışma ortamın kaybetmek istemiyor. Başka neden yalan söylesin ki?Belkide sizi sadece güzel sohbet ettiği biri olarak görüyordur ve daha fazlasını istemiyordur.
Ona göre il dışı amaPeki yalan söylemesine ne tepki verirdin? Yani benim oturuduğum yere geliyor hem de bir hafta ve buradayken bana mail atıp, il dışındayım size yazamyorum, zamanım yok.vs. gibi şeyler söylüyor. Buna ne demeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?