Beni neden görmek istemedi ?

Ona göre il dışı ama sonuçta kendi şehrinden farklı şehire gelmiş belkide yüzyüze görüşmek istemiyordur sadece internette kalmasını istiyordur.
İşte zaten bu davranış şekli çok can sıkıcı. Yani farklı bir paylaşım yakaladığın için uzun uzun yazışıyorsun. Ama tıkandığı yerde vasat erkek tepkisi veriyor. Zaten ben başlarda üstünde durmadım ama normalde nereye gideceğini yazan biri bu sefer il dışı derse işkillenmek lazım. Yani dediğin gibi kendi ilinin dışında. :)) Tamam internette kalsın da, arada dürüstlük olmazsa niye uğraşacağız ki, bu çaba neden? Tabii bunları ona sormak lazım:))

Bu kadar sanaldan yürümüşsünüz yüz yüze gelince genelde o tat bulunmaz böyle durumlarda belki o da bundan korkmuştur..
Yüz yüze gelince ne oluyor valla çok merak ettim. Neden tad kaçıyor? Mesela o çayı çok höpürdeterek içiyor ya da diyelim kadın çok ağır bir parfüm kullanmış burun direğini sızlatıyor böyle şeyler mi?:))

Buluşmak zorunda değil. Siz diyosunuz ilişki milişki yok tamamen entellektüel sohbet die. Entellektüel sohbet ettiği bayanla ne diye buluşsun. Siz buluşurdum demişsiniz ama o öyle düşünmüyor demekki. Hiçde tüyümü seğriltmez entellektüel sohbetime/mailime devam ederdim ben olsam. Benene der geçerdim. Sizde o adam gibi davranup arkasına düşmeyin bayan olarak.

Evet erkeklerin peşine düşmek hiç doğru bulduğum birşey değil. Haklısınız. Ama diyorum ya sizce söylediği yalan sayılmaz mı? Bunun üzerine eskisi gibi içten yazışabilir miyim acaba? Şimdi kendime bunu soruyordum yoksa ısrarcı olmam ben.

Hmmm . Sanırım bir sevgilisi var yada sizi yanlızca maillerde görüştüğü sanal bir arkadaş olarak görüyor ve öyle kalması hoşuna gittiği için başka bir çabaya girmiyor...

Ya sevgilisi var ya evli yada seni begenmedi fotograft

Bu yoruma tamamen katılıyorum bende

Bence siz bu insana duygusal birşeyler hissediyorsunuz.
Ama o şahsın size açılmasını bekliyorsunuz.
Size karşı duygusal birşeyler hissetseydi 1 yıldır mutlaka belli ederdi bi şekilde.

olay çok basit aslında acımasız olmak zorunda kaldığım için üzgünüm ama seni beğenseydi emin ol geleceğini bile 1 ay önceden haber verirdi erkekler basit yaratıklar en sünepesi bile böyle malesef dış görünüş herşeyden önemli onlar için umarım kırmamışımdır

Evli olmadığına eminim diyorsunuz.
Çok iyi gizleyebiliyorlar sosyal medya hesabına güvenmeyin bu konuda
Evli değilse de sizin olduğunuz şehirde başka bir bayanla görüşmeye gelmiştir.
Aramızda özel bir şey yok diyorsunuz. O bayanla özel bir şey varsa zamanını ona ayırmak istemiştir

Merhabalar
Genel yapılan konuşmalar,entellektüel yaklaşımlar sizli bizli hitap şekliyle kurulan cümleler vb..şeklinde ozetlersek eşofmanla çekilmiş bir fotonuzu yollamanızı ben hiç garipsemedim.neticede sohbetlerinizden enerji alarak paylaşmaya devam ettiğiniz bir zaman var.Görsellik üzerine beklentiyle sohbet ediyor olsaydı devamlılığı kalmazdı diye düşünüyorum. Bir çok kadından örnek verebilirim ama begenmediği bir bayanla iletişimini aynı düzeyde devam ettiren bir erkeğe düşündümde örnek veremedim kendimce. Kendi bulunduğu ilden dışarı çıkması ve sizi normalde haberdar ederyapısının aksine bu konuda bilgilendirmemesi FARKINDALIĞI yüksek bir erkek olduğunu düşündürdü bana. Beklenti içine girilebilecek bir konu çünkü bu onun içinde. haber verirsem görüşmem gerekebilir---haber verirsem görüşelim der mi----haber verirsem bıraktığım izlenimde catlamalar olur mu( asil,tavrı sabit,asla alttan msj vermeyen net) vb... bir sürü soru üretilebilir bu konu için. ama bu sorulardan ziyade duygusal görsel anlamda enerji almamış dahi olsa sohbetinden keyif aldığı bir insanla bir kahve çay içimlik bir süre talebinde bulunabilirdi.Evli olmadığı konusunda eminsiniz ama sorumlu olduğunu hissettiği başka biri olabilir inancındayım açıkçası. bu yaklaşımı bir duruş değil ne yazık ki... iki bekar,sohbetlerinden keyif aldığı,konuşacak şey bulduğu,en değerli şeylerinden biri olan zamanlarını birbirine hediye eden insanlar neden fırsatı değerlendirme yoluna gitmez????

Peki yalan söylemesine ne tepki verirdin? Yani benim oturuduğum yere geliyor hem de bir hafta ve buradayken bana mail atıp, il dışındayım size yazamyorum, zamanım yok.vs. gibi şeyler söylüyor. Buna ne demeli?
yüzüne vururdum. zaten hiç vaktim olmadığını ancak beni görmeye gelen DOSTlarıma her zaman vakit ayıracağımı, bu yaptığını çok anlamsız ve çocukça bulduğumu söylerdim. kendisini evlenilecek ve kaçırılmayacak adam sananlara hastayım da...

bence kesinlikle evli yada resimdeki kişi kendisi değil çok cirkin biri

Çok doğru anlamışsın canım aramızdaki iletişimi, sağolasın. Evet görsellik üzerine başlamadı aramızdaki sohbet. Ama eğer beni itici bulsaydı sanırım fazla devam etmezdi. Ve farkındalığının yüksek olduğu tespitinde de haklısın bence. Buluşmak aslında bir adım ileri girmek demek ve bu da farklı beklentiler yaratabilir, ilişki talebi gibi. Ama senden ricam, konuyu bu kadar iyi anlamışken şu sorum hakkında ne düşündüğünü de yazar mısın? Bu kadar yüksek farkındalıklı biri neden sıradan bir erkek gibi basit bir yalan söyledi. Yani ortaya çıkacağını hiç mi düşünemedi?

Belki sorumlu olduğu bir başkası vardır ama kendisi yok diyor, diyelim yalan söylüyor. Onun yanına geldiyse neden hala bana mail atıp, açıklamalar yapmaya çalışıyor ki? Bu arada iş için geldiği fotolardan belli ama aralarda her şey olabilir? İş 24 saat değil sonuçta:) Zaten öyle olsa da ben sevgilisi değilim ki bir şey söyleyebileyim. Ama şu anki konumumda benden neden buraya geldiğini gizledin diyebilirim sanırım, ki maille sordum da bunu ama henüz yanıt gelmedi.:)

Ama o zaman o bayanla yazışsın :)

Erkekleri o havaya biz sokuyoruz gibi. Hata biraz da kadınlarda, bu laf önce bana gelsin.:)

konu da iyi ki aşk meşk değilmiş.entellektüel(!) sohbetler ettiğiniz biri sizi görmek istemese ne olur ki?önce kendinize dürüst olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…