- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
İşte zaten bu davranış şekli çok can sıkıcı. Yani farklı bir paylaşım yakaladığın için uzun uzun yazışıyorsun. Ama tıkandığı yerde vasat erkek tepkisi veriyor. Zaten ben başlarda üstünde durmadım ama normalde nereye gideceğini yazan biri bu sefer il dışı derse işkillenmek lazım. Yani dediğin gibi kendi ilinin dışında. :)) Tamam internette kalsın da, arada dürüstlük olmazsa niye uğraşacağız ki, bu çaba neden? Tabii bunları ona sormak lazım:))Ona göre il dışı amasonuçta kendi şehrinden farklı şehire gelmiş belkide yüzyüze görüşmek istemiyordur sadece internette kalmasını istiyordur.
Yüz yüze gelince ne oluyor valla çok merak ettim. Neden tad kaçıyor? Mesela o çayı çok höpürdeterek içiyor ya da diyelim kadın çok ağır bir parfüm kullanmış burun direğini sızlatıyor böyle şeyler mi?:))Bu kadar sanaldan yürümüşsünüz yüz yüze gelince genelde o tat bulunmaz böyle durumlarda belki o da bundan korkmuştur..
Evet erkeklerin peşine düşmek hiç doğru bulduğum birşey değil. Haklısınız. Ama diyorum ya sizce söylediği yalan sayılmaz mı? Bunun üzerine eskisi gibi içten yazışabilir miyim acaba? Şimdi kendime bunu soruyordum yoksa ısrarcı olmam ben.Buluşmak zorunda değil. Siz diyosunuz ilişki milişki yok tamamen entellektüel sohbet die. Entellektüel sohbet ettiği bayanla ne diye buluşsun. Siz buluşurdum demişsiniz ama o öyle düşünmüyor demekki. Hiçde tüyümü seğriltmez entellektüel sohbetime/mailime devam ederdim ben olsam. Benene der geçerdim. Sizde adam gibi davranup arkasına düşmeyin bahan olarak.
evli olması çok ama çok muhtemel. bazı adamların sosyal medya hesabına bakıyorsun kesin bekar bu diyorsun, bir de öğreniyorsun ki adam evli çocuklu. bazıları bunu çok ustaca gizliyor. evli değilse bile hayatından biri olduğuna eminim. aksi halde insan bir senedir neredeyse her gün uzun keyifli entelektüel sohbetler yaptığı birini mutlaka görmek ister. bu kadar yakına geliyor ve size bunu söylemiyor. şimdi bu adam iyi niyetli mi? görmek istememesinin nedeni sizi beğenmemiş olması falan olamaz, sizden hoşlanmamış olsa yazışmaya devam etmezdi. o kendine bilgisayar ekranında gizli saklı bir alan yaratmış, sizi de oraya hapsetmiş, sorumluluk yok hiçbir yük yok. diyaloğunu noktalamanı tavsiye ederim.
yüzüne vururdum. zaten hiç vaktim olmadığını ancak beni görmeye gelen DOSTlarıma her zaman vakit ayıracağımı, bu yaptığını çok anlamsız ve çocukça bulduğumu söylerdim. kendisini evlenilecek ve kaçırılmayacak adam sananlara hastayım da...Peki yalan söylemesine ne tepki verirdin? Yani benim oturuduğum yere geliyor hem de bir hafta ve buradayken bana mail atıp, il dışındayım size yazamyorum, zamanım yok.vs. gibi şeyler söylüyor. Buna ne demeli?
Kızlar Merhaba,
Hemen başta söylemeliyim konu aşk-meşk değil.:) Bir nedenle (internet üzerinden tanışmak değil. Makul bir neden ama ayrıntılara girmek istemediğim için yazmadım ) biriyle mail yoluyla önce soru-cevap olarak başlayan ama sonra sohbete dönen bir yazışma trafiğimiz oldu. Ancak tekrar vurgulamak isterim beyli, hanımlı, asla ilişki çağrışımı yapmayan tabiri caizse entelektüel sohbetler diyebilirim.
Ben bekarım o bekar. Benden büyük. Herkes işinde gücünde. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizi hiç görmedik. Onun fazlasıyla fotoğrafları var sosyal medyada ama benim yok. Ben ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.
Soruma geleyim. Bu iletişim yaklaşık bir yıldır ve haftada 4-5 gün olmak üzere sürüyor. Konu konuyu açıyor. Naber, nasılsın gibi değil de yaklaşık A4 kağıdı yani bir sayfa tutacak kadar belki daha da fazla yazıyoruz.
Veee insan karşısındaki kişiyi hiç merak etmez mi? Neden bunu dedim. Geçenlerde benim bulunduğum yere gelmiş iş için ve bir hafta kalmış. Ama bana bunu söylemedi. Komik olan, kendisi buradayken bana mail atıp, "size yanıt yazamıyorum ama ilk fısatta devam edeceğim. İl dışındayım, çok yoğunum" gibi şeyler söylemesi garip değil mi? Beni hem görmek istemiyor hem de bunu açıkça söyleyemediği için burada olduğunu gizliyor.
Evet hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce neden böyle yapmıştır? Ben nasıl bir tepki vermeliyim ve bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Valla ben bozuldum. Ben onun yaşadığı şehre gitmiş olsam ayaküstü de olsa tanışmak isterdim. Nedir ki zaten en fazla bir bardak çay ya da bir fincan kahve içilir, olacağı o. Hem gizlemek de bir çeşit yalan söylemeye meyil değil midir?
Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.
Çok doğru anlamışsın canım aramızdaki iletişimi, sağolasın. Evet görsellik üzerine başlamadı aramızdaki sohbet. Ama eğer beni itici bulsaydı sanırım fazla devam etmezdi. Ve farkındalığının yüksek olduğu tespitinde de haklısın bence. Buluşmak aslında bir adım ileri girmek demek ve bu da farklı beklentiler yaratabilir, ilişki talebi gibi. Ama senden ricam, konuyu bu kadar iyi anlamışken şu sorum hakkında ne düşündüğünü de yazar mısın? Bu kadar yüksek farkındalıklı biri neden sıradan bir erkek gibi basit bir yalan söyledi. Yani ortaya çıkacağını hiç mi düşünemedi?Merhabalar
Genel yapılan konuşmalar,entellektüel yaklaşımlar sizli bizli hitap şekliyle kurulan cümleler vb..şeklinde ozetlersek eşofmanla çekilmiş bir fotonuzu yollamanızı ben hiç garipsemedim.neticede sohbetlerinizden enerji alarak paylaşmaya devam ettiğiniz bir zaman var.Görsellik üzerine beklentiyle sohbet ediyor olsaydı devamlılığı kalmazdı diye düşünüyorum. Bir çok kadından örnek verebilirim ama begenmediği bir bayanla iletişimini aynı düzeyde devam ettiren bir erkeğe düşündümde örnek veremedim kendimce. Kendi bulunduğu ilden dışarı çıkması ve sizi normalde haberdar ederyapısının aksine bu konuda bilgilendirmemesi FARKINDALIĞI yüksek bir erkek olduğunu düşündürdü bana. Beklenti içine girilebilecek bir konu çünkü bu onun içinde. haber verirsem görüşmem gerekebilir---haber verirsem görüşelim der mi----haber verirsem bıraktığım izlenimde catlamalar olur mu( asil,tavrı sabit,asla alttan msj vermeyen net) vb... bir sürü soru üretilebilir bu konu için. ama bu sorulardan ziyade duygusal görsel anlamda enerji almamış dahi olsa sohbetinden keyif aldığı bir insanla bir kahve çay içimlik bir süre talebinde bulunabilirdi.Evli olmadığı konusunda eminsiniz ama sorumlu olduğunu hissettiği başka biri olabilir inancındayım açıkçası. bu yaklaşımı bir duruş değil ne yazık ki... iki bekar,sohbetlerinden keyif aldığı,konuşacak şey bulduğu,en değerli şeylerinden biri olan zamanlarını birbirine hediye eden insanlar neden fırsatı değerlendirme yoluna gitmez????
Ama o zaman o bayanla yazışsın :)Evli olmadığına eminim diyorsunuz.
Çok iyi gizleyebiliyorlar sosyal medya hesabına güvenmeyin bu konuda
Evli değilse de sizin olduğunuz şehirde başka bir bayanla görüşmeye gelmiştir.
Aramızda özel bir şey yok diyorsunuz. O bayanla özel bir şey varsa zamanını ona ayırmak istemiştir
Erkekleri o havaya biz sokuyoruz gibi. Hata biraz da kadınlarda, bu laf önce bana gelsin.:)yüzüne vururdum. zaten hiç vaktim olmadığını ancak beni görmeye gelen DOSTlarıma her zaman vakit ayıracağımı, bu yaptığını çok anlamsız ve çocukça bulduğumu söylerdim. kendisini evlenilecek ve kaçırılmayacak adam sananlara hastayım da...
Yapma ya bak eminim diyorum sonra uygunsuz foto çektirmek zorunda kalma:)Bu eleman evli değilse başıma don takıp sana fotomu atarım yeminnen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?