Canım evli değil, sevgilim yok diyor ama bilemeyiz, beni beğenmediyse fotomu başlarda gördü bunca zamandır neden yazışmaya devam ediyor o halde? Çok bilinmeyenli denklem:)Ya sevgilisi var ya evli yada seni begenmedi fotograft
Bu yoruma tamamen katılıyorum bende
Arada yazdım ama benim hoşlanmam normal diye. Yeterince dürüst oldum mu? Ama o neden dürüst değil sence? Buraya kadar geldiğini neden söylemedi ki?konu da iyi ki aşk meşk değilmiş.entellektüel(!) sohbetler ettiğiniz biri sizi görmek istemese ne olur ki?önce kendinize dürüst olun.
Yok yok öyle değil. Yazan odur. Çünkü kelime yapısını biliyorum kolay kolay başkası onun kadar etkili ve güzel yazamaz yani o kadar uğraşamaz hemde bu kadar zaman. Ben bu kişiyi canlı görmedim, görüntülü konuşmadım ama arada ortak tanıdıklar var .Sen bu adamı canlı canlı gördün mü? Görüntülü konuşma falan? Başkasının adıyla senle yazışıyor olabilir, arkadaşı olabilir atıyorum. Bak benim bi tanıdığım vardı, kızın birini fake hesaplardan bir sene işletti erkek resimleriyle vs. Kendini o kişi olarak gösteriyor olabilir aklıma başka sebep gelmedi.
Yok yok öyle değil. Yazan odur. Çünkü kelime yapısını biliyorum kolay kolay başkası onun kadar etkili ve güzel yazamaz yani o kadar uğraşamaz hemde bu kadar zaman. Ben bu kişiyi canlı görmedim, görüntülü konuşmadım ama arada ortak tanıdıklar var .
Bu arada bir kızın bir başka kızı erkeğim diye işletmesi ne kadar garip, zalimce ve acımasızca ya. Allah korusun.
Canım bence de bir erkek etkilense engel tanımaz kadının peşine düşer. Ama bir fotoğrafta etkilemeye yeter mi ki? Üstelik photoshop'suz. Yani etkileme fırsatım yok ki. Varolan özelliklerim de yetmiyor demek ki.Biliyorsun artık erkekler de kariyer, para, mal, mülk arıyor. Ama bu arada o beni istese bile bakalım ben onu isteyecek miyim? İşte görüşmeyince bunları nereden bileceksin?Bence siz bu insana duygusal birşeyler hissediyorsunuz.
Ama o şahsın size açılmasını bekliyorsunuz.
Size karşı duygusal birşeyler hissetseydi 1 yıldır mutlaka belli ederdi bi şekilde.
Yok kırılmadım. Yani ben kendimi olduğum gibi kabulleneli çok oldu, halime çok şükür. Erkekler dış görünüşü önemsiyor bunu biliyorum ve aslında anlıyorum da. Bence de eğer beğense farklı olabilirdi. Ama madem beğenmedi niye hala yazıp duruyor ?olay çok basit aslında acımasız olmak zorunda kaldığım için üzgünüm ama seni beğenseydi emin ol geleceğini bile 1 ay önceden haber verirdi erkekler basit yaratıklar en sünepesi bile böyle malesef dış görünüş herşeyden önemli onlar için umarım kırmamışımdır
Evet sordum. Mail attım, neden söylemediniz dedim tabii ki. Bakalım ne yanıt verecek?Siz hiç sordunuz mu buraya gelmişsin diye .
Ben işi sevgiliye dökmek çabasında değilim. Çünkü aslında ikimizde çok farklı dünya görüşleri ve farklı yaşamları olan insanlarız. Yani hem bu durum hem aradaki mesafe ilişki ihtimalini zayıflatıyor. Ayrıca ondan bu yönde hiçbir ışık yok. Ben de bu nedenle sevgili olma beklentisinde değilim.Nedeni çok basit değil mi?
Sizinle sanal dünyada kurduğu ilişkinin orada kalmasını istiyor belli ki. Hayatında biri var veya yok ne fark eder ki? Sonuçta duygusal bir yakınlık yokmuş aranızda.
Ayrıca, sizin yaşadığınız kente geldiğinde sizi görmek istememesine bozulmuşsunuz ama, aynı mantıkla düşünecek olursak, bunca zaman buluşmayı teklif etmemiş olmasına da bozulmanız gerekir bu durumda değil mi? Neticede mesafeler bir uçağa ya da otobüse bakar...
Sizinle sohbet etmekten hoşlanıyor ve sizi beyaz ekranın ardından tanıdığı haliyle seviyor anlaşılan. Gerçeğini gördüğünde, bunun kafasında canlandırdığı insan tipiyle uyuşmamasından ve elindekini de kaybetmekten korkuyordur muhtemelen. Mevcut durumdan memnunsanız bence siz de büyüyü bozmayın. Kaliteli sohbet imkanı bulmuşsunuz işte tadını çıkartın. Neden illaki işi sevgililiğe dökmek istiyorsunuz ki?
Kuzucuğum ya bu kocaman adam. Tamam sapıklık yaş, cinsiyet, kariyer tanımaz. Ama bu kişi kariyer sahibi, saygın biri. Yani kendisine öyle ha deyince ulaşamıyorsun zaten. Bu arada o bahsettiğin kız için çok geçmiş olsun umarım tedavi oluyordur. Allah muhafaza buyursun böylelerinden.Benim bu bahsettiğim kişi başka erkekleri de kendini o işletip hesabından resimlerini aldığı kız gibi göstererek kandırıyordu.Tanıdığım biri olmasa, gözümle görmesem inanamam, hatta açtığı fake hesabına başka kendi açtığı hesapları ekleyip erkek arkadaşları gibi gösteriyordu, kafalar değişik kimseye güvenme bence.
Şu durumda adam evli veya sevgilisi var, kendine güveni yok, seni sadece mail arkadaşı olarak görüyor, veya benim dediğim türden entrika çeviren bir tip. Ben olsam skype görüntülü konuşurum hemen bu akşam, yazışalım evdekiler uyuyor falan bahanesiyle yazılarını da kontrol ederim.
Ben işi sevgiliye dökmek çabasında değilim. Çünkü aslında ikimizde çok farklı dünya görüşleri ve farklı yaşamları olan insanlarız. Yani hem bu durum hem aradaki mesafe ilişki ihtimalini zayıflatıyor. Ayrıca ondan bu yönde hiçbir ışık yok. Ben de bu nedenle sevgili olma beklentisinde değilim.
Sizden şöyle düşünmenizi rica ediyorum. Farklı bir erkek çünkü dürüst, bilgili, kendini iyi ifade ediyor, beni anlıyor. Bu kıvamda yazışmalar sürerken buraya geliyor ve bana bunu söylemiyor. Bu sizce dürüstçe mi? Yani onca şey konuşulmuş. Doğruyu söyleyecek kelimeleri yok mu? Bana neden görüşemeyeceğini anlatamaz mıydı? Böyle gizli-saklı davranarak iletişimi kendisi bozmuş olmadı mı?
Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. Ama bir yanlış anlama var ben araya kimseyi koyup onu araştırmadım. Şu an yalnız olduğunu kendisi söylüyor. Medeni durumu hakkında nasıl bu kadar eminsin diye sıkça sorulunca ben de ortak tanıdıklarımızdan dolayı emin olduğumu söyledim. Yoksa kimseye ben bu yazışmaardan bahsetmedim, sizlerden başka.:)İşi sevgililiğe dökme çabasında değilseniz neden araya aracılar sokup sevgilisi olup olmadığını filan araştırıyorsunuz? İnkar etmeyin işte duygusal anlamda birşeyler hissetmişsiniz bu adama karşı... Aksi halde, hiçbir beklentiniz olmazdı, sizi görmek istemedi diye de bozulmazdınız böyle.
Bence o sizinle olan muhabbetinden memnun ama bunun çeşitli nedenlerden gerçeğe taşımayı düşünmüyor. Hayatında şu an biri yoksa da belki aklında biri var, belki ilişki düşünmüyor şu ara, belki de sizden görsel anlamda elektrik alamadı, belki de prensip olarak sanal hayatı gerçekle birleştirmiyor, kim bilir?
Kadın ve erkek arasındaki her türlü ilişkinin er ya da geç ya duygusal bir şekle bürünmesi ya da bitmesi gerektiğine inandırmışsınız kendinizi. "Hayatında başkası varsa ya da beni beğenmediyse neden konuşmaya devam ediyor" diye sormanızdan ben bunu anlıyorum.
Belki de sadece sizin muhabbetinizi seviyordur ve gerçek hayatta sizinle görüşürse bunu kaybetmekten korkuyordur diyorum ben de... Kaliteli muhabbet edebilme imkanı bulduğunuz birini kaybetmek sizin için hiç önemli değil mi?
Bir gün görüşeceğinize dair bir taahhüt vermemişsiniz birbirinize. Muhtemelen aranızda böyle bir ihtimal hiç konuşulmamış bile. Bu durumda, sizi görmek için bir çaba göstermedi diye bozulmanız biraz yersiz değil mi?
Bu sebeptendir belki canım :) He şöyle dekolteli falan olsa belki büyük ihtimal görüşelim derdi, entel ya, çaktırmadan ısrar ederdiBen ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.
Canım evli değil, sevgilim yok diyor ama bilemeyiz, beni beğenmediyse fotomu başlarda gördü bunca zamandır neden yazışmaya devam ediyor o halde? Çok bilinmeyenli denklem:)
Maya aynı değil mi? Ha entel olmuş ha normal. Dediğin gibi biri gözünü dikip bakar öbürü çaktırmadan yanaşır. Ne diyeyim bakalım belki ileride daha hoş bir foto gönderirim. Ama bir neden olmalı yani bak ben ne güzelim di mi der gibi foto göndermek tuhaf zaten, yukarıda da bir yorumcu da söyledi. Yani kendini beğendirmeye çalışmak komik olur.:)Bu sebeptendir belki canım :) He şöyle dekolteli falan olsa belki büyük ihtimal görüşelim derdi, entel ya, çaktırmadan ısrar ederdi
Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. Ama bir yanlış anlama var ben araya kimseyi koyup onu araştırmadım. Şu an yalnız olduğunu kendisi söylüyor. Medeni durumu hakkında nasıl bu kadar eminsin diye sıkça sorulunca ben de ortak tanıdıklarımızdan dolayı emin olduğumu söyledim. Yoksa kimseye ben bu yazışmaardan bahsetmedim, sizlerden başka.:)
Söylediğiniz gibi pek çok neden olabilir. Canım ama bak şu konuda ben de çok emin değilim. Sence iki erkek olsaydı bu kadar uzun yazışırlar mıydı? Bak bayan olsa tamam biz her zaman paylaşacak birşeyler buluruz ve bunu severiz. Ama bir erkek eğer bir kadından etkilenmese bu kadar zaman ayırır mı? Hem de zaman sıkıntısı olan biri. Bu sorunun yanıtını merakla bekliyor olacağım.
Kaliteli muhabbet etmek imkanını kaybetmemek benim içn çok önemli. Zaten çevremde konuşacağım doğru dürüst kimse yok . Ama canım sana bir sorum daha var, yalan söyleyerek sence kaliteyi düşürmedi mi? Yani bu iletişim gerçekten kaybedilmeyecek kadar değerli mi? Bana eğer burada olduğunu ama neden görüşemeyeceğini ifade edebilseydi işte o zaman başımın üstünde yeri vardı ama şimdi için ne dersin?
Yorumların için çok teşekkür ederim.
Sanal tanışmada sizin yaptığınız normal, yani arkadaşlıkta olsa, ciddiyet manalıda olsa, doğal halinizi paylaşmanız iyisi, (tabiiki belli güvenden sonra) ama ne yazıkki erkeklerin sanal arkadaş mantığı arkadaşım, bazıları kardeşim ayağıyla acaba bize ekmek çıkarmı mantığı..Maya aynı değil mi? Ha entel olmuş ha normal. Dediğin gibi biri gözünü dikip bakar öbürü çaktırmadan yanaşır. Ne diyeyim bakalım belki ileride daha hoş bir foto gönderirim. Ama bir neden olmalı yani bak ben ne güzelim di mi der gibi foto göndermek tuhaf zaten, yukarıda da bir yorumcu da söyledi. Yani kendini beğendirmeye çalışmak komik olur.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?