Yanıtların için sağolasın. Demek ki benim sanal ve gerçek arasına daha net çizigiler çekmem gerekiyor. Bu konu da haklısın.Sizden etkilenmediğini söylemiyorum. Hatta bilakis etkilenmiş ki yazışmaya devam ediyor diyorum. Bence aranızdaki tek fark onun sanal ver gerçeği birbirinden ayrı şeyler, sizinse birbirini tamamlayan şeyler olarak görmenizden kaynaklanıyor.
Geldiğini söylememesine gelince, eksik söylemek yalan söylemek değildir bence. Örneğin, siz İstanbul'da, o İzmir'de yaşıyorsa Ankara'ya gidiyorum dememiş ki, İzmir dışında olacağım demiş. Belki geldiğini söylerse sizin ısrarla görüşmek istemenizden ve bunu geri çeviremeyeceğinden korktu.
Bence sakin olup sorunuza cevap vermesini bekleyin. Vereceği cevabı mantıklı bulmazsanız onunla iletişiminizi (ilişkinizi demiyorum dikkat edin) yeniden gözden geçirmeniz en mantıklısı.
Benden ekmek çıkmayacağı çok belli ama. Hatta ben en başında bunu çok net belli ettim. Zaten onun da hiç böyle bir yaklaşımı yok. Ayrıca eğer istese ortamı buna çok müsait yani bana bu konuda ihyiyacı yok. Ama evet birçok erkeğin aklına ilk o gelebiliyor, haklısın.Sanal tanışmada sizin yaptığınız normal, yani arkadaşlıkta olsa, ciddiyet manalıda olsa, doğal halinizi paylaşmanız iyisi, (tabiiki belli güvenden sonra) ama ne yazıkki erkeklerin sanal arkadaş mantığı arkadaşım, bazıları kardeşim ayağıyla acaba bize ekmek çıkarmı mantığı..
Umarım canım. Zaten bir kadına bağlı ama bir başka kadınla bu derece yazışan bir erkek benim için değerli olamaz. Böyle midir, bakalım zamanla anlaşılır.Evet, bir terslik olduğu kesin. Kesin olan bişey daha var ki, bu adamın hayatı hakkında bilginiz sınırlı. Dolayısıyla biz ne desek boş. Benim de aklıma kadın geldi. Bağlı olduğu biri var sanki. Öyle olmasa sırf sizi görmeye bile gelirdi. Sizin de sohbetinizi ve enerjinizi sevmiştir ama o kadardır. Umarım gerçek ne ise çözülür..
Maya aynı değil mi? Ha entel olmuş ha normal. Dediğin gibi biri gözünü dikip bakar öbürü çaktırmadan yanaşır. Ne diyeyim bakalım belki ileride daha hoş bir foto gönderirim. Ama bir neden olmalı yani bak ben ne güzelim di mi der gibi foto göndermek tuhaf zaten, yukarıda da bir yorumcu da söyledi. Yani kendini beğendirmeye çalışmak komik olur.:)
İşte bu düz mantıklı erkekler için şöyle bir gerçek de var ki beğenmedikleri ya da belli etkileşim hissetmedikleri bir kadınla uzun uzun yazışmazlar da sanırım. Ha ama haklısın ben süper bir hatun olsaydım elbette farklı olurdu ama o kadar etkileyici bir kadın da kendine uygun birini ister değil mi?Sizin komik dediginiz sey kadinsal birsey aslinda.Tum kadinlar guzel olduklarini bilmek isterler.Bir onceki mesajinizda bi cok soruya da cevap vermissiniz.Evli olmadigi konusunda ozellikle.Ben de ilk okudugumda kesin evlidir diye dusundum ancak tum yazdiklarinizin uzerine tipik bir erkek olarak resminizi begenmedigini dusunuyorum.Erkek sonucta.Duz mantik.Her erkek cok guzel bir kadinla vakit gecirmek ister.Hic begenmedigi kadinlarla da yanyana oturmak dahi istemezler.Siz mektup arkadasi olmussunuz zaten.Adamin onemsedigi sey bu sizden yana.Zaten siz de sevgili falan olmak derdinde degilsiniz takmayin yani
Bu adam dindar biri mi?Dindar erkeklerin kadınlara karşı böyle çekingenlikleri olur.Benim gibi düşünmediği kesin o kısımda çok haklısın. Ben onun bulunduğu şehire gitsem ne yapıp, eder bir fırsat yaratır tanışırdım. Bir merhaba derdim. Çünkü ben de senin gibi düşünüyorum vakit ayırdığım şey benim için önemlidir ve onu merak ederim.
Bence hayatında birisi yok ama bu olmasına engel değil. Yani bugün olmaz yarın olur. Bu işler kısmet. Ama zaten şu çok açık ki ben hayatına almak isteyeceği gibi biri değilim. Ama ilginç olan aslında o da benim için uygun bir aday sayılmaz. Çünkü dünya görüşlerimiz çok farklı. Ama madem buna rağmen bir iletişim yakaladık bunun değerini bilmek gerekmez mi? Yani kimle böyle uzun uzun konuşabiliyoruz ki?
İl dışındayım diyerek gizlemesine çok bozuldum. Bu bariz yalan değil mi?
Yok canım tam tersi. Zaten benim için onunla ilgili en büyük sıkıntı bu olurdu eğer farklı bir ilişki düşünülseydi.Bu adam dindar biri mi?Dindar erkeklerin kadınlara karşı böyle çekingenlikleri olur.
Beni de etiketle lütfen:)Tamam etiketliyorum ama nickin yabancı değil. Seni takip ediyordum diye hatırlıyorum. Sağolasın yorumların için.
Konuşmak biraz da karşındakine bağlı. Yani o bir şey söylüyor sen onun düşünceleri üzerinden başka düşünceler geliştiriyorsun. Ve bu herkesle olmuyor. İşte özel olan bunu yakalayabilmek. Tabii bu biraz da okuyup, yazmayı sevmekle oluyor. Yoksa konuşmayı çok sevsen de bir yerden sonra ne diyeceğini bilemez insan. Bu iletişimde lokomotif olan o. Onun birikimi yanında benim ki damla sayılır.Uzun uzun sohbet edebilmek güzel birşey .Ne güzel ya.Konu açılmazsa ben sonsuza dek susabilirim.Önceden daha konuşkandım ama.
Etiketlemek takip etmek ( izle )demek değil mi?Beni de etiketle lütfen:)
Aynen büyü bozacak nur topu bir yalan.Büyü diye birşey olabilir de şöyleki olayın masumiyeti babında ama sanalda büyü reelde büyü diye ayırmak kadar saçma birşey yok.İnsan aynı insan.Karşıyım:)Evet hayatım ben de böyle düşünüyorum. Bir kadın ve erkek arada bir etkilenme olmadıkça bu kadar uzun ve sürekli yazışır mı? Ortada konuşacak bir konu olsa dahi diyelim işle ilgili, o durumda bile derdini anlatırsın konu bir yerde biter. Hayatında biri var mı, bilmiyorum. Yalnız olduğunu söylüyor. Çevresinde çok insan olduğunu biliyorum ama o konuşacak kimseyi bulamadığından yakınıyor.
Bu durumda benimle paylaşabildiği için yazışıyordur diye düşünüyorum ama madem benimle böyle bir frekans yakaladın bu niye sadece kalvye başında devam etsin ki? Ben sevgili olmaktan bahsetmiyorum ama gerçekten ortada bir tuhaflık var bence de. Tanışınca büyü bozulur diye düşünmüş olabilir gerçekten. Ya o beni beğenmeyecek ya da ben onu. Ha tam tersi birbirimize bayılsak ne olacak ki, uzak şehirler, farklı hayatlar. Ayy böyle düşününce de iyi ki görüşmemişiz diye ona teşekkür edesim gelecek neredeyse. Ama ne olursa olsun il dışındayım diyerek burada olduğunu gizlememeliydi. Al sana işte büyüyü bozacak nur topu gibi bir yalan.
Benden çok büyük değil. İşi öncelikli evet. Ben meyletmeye müsaitim öyle diyelim:)) Belli ki o da bunu fark ettiği için kapı açmıyor. Ama yani ben hep kelimeler de hapis hayatı mı yaşacağım? Üstteki yorumlarda buna benzer bir cümle hoşuma gitmişti. Yani beni hiç görmek, konuşmak istemeyecek mi acaba. Bu internet hayatııza yeni kavramlar getirdi valla. Ben hep sanalda mı kalacağım?:))ben şunu anlamadım konu aşk meşk değil demişsiniz e adamcağız sşzinle vaki geçirmek istememiş olabilir. iş seyahatleri yorucu olur genelde istememesi normal olabilir yani....??? gönlünüzde başka bir durum oluşmaya başladıysa o zman başka bir açıdan bakmak gerek olaya tabiii ama normal... ben de artık istemiyorum kimseyle görüşmek ... kitpa okumak burlarda takılmka daha iyi geliyor. geleceğe dair ciddi bir düşüncesi yok, işini ön plnadad tutan biri olabilir sizden çok büyükse sizinle çay içmek ona gerginlik verici gelmiş olabilir.... v.s...
Klasik erkek mantığı değil mi? Bir şey iş görüyorsa değiştirme bırak öyle kalsın. Hani geliştireyim, daha iyileştireyim diye uğraşma. Haklısın.bence aranızdaki bu mesafeli ilişkinin bozulmasını istemediği için görüşmek istememiştir kendini buna mecbur hissetmek
istemiyordur böyle iyi daha fazlasına gerek yok mantığında olabilir
Ne bileyim tulipa. Benim de aklım karışıyor. Sanal da yazışmak ayrı bir kategori, gerçekte yüz yüze iletişim farklı. Yani bak ben sanal için uygunum ama görüşme isteği uyandırmıyorum ama ben aynı kişiyim. ???Aynen büyü bozacak nur topu bir yalan.Büyü diye birşey olabilir de şöyleki olayın masumiyeti babında ama sanalda büyü reelde büyü diye ayırmak kadar saçma birşey yok.İnsan aynı insan.Karşıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?