Beni neden görmek istemedi ?

Yanıtların için sağolasın. Demek ki benim sanal ve gerçek arasına daha net çizigiler çekmem gerekiyor. Bu konu da haklısın.
Burada olduğunu söylese elbette görüşmek isterdim ama asla ısrar etmezdim. Ama işte eksik söyleerek kendini yalancı olmaktan kurtarmış oluyor. Dürüstçe değil ama kurnazca. Belki de uzun açıklama yapmak istemedi.

Ben çok sakinim, yanıtını bekleyeceğim elbette. Belki buradan paylaşırım ve ne yapmam gerektiğini birlikte gözden geçiririz. Akıl akıldan üstündür. :)

Evet, bir terslik olduğu kesin. Kesin olan bişey daha var ki, bu adamın hayatı hakkında bilginiz sınırlı. Dolayısıyla biz ne desek boş. Benim de aklıma kadın geldi. Bağlı olduğu biri var sanki. Öyle olmasa sırf sizi görmeye bile gelirdi. Sizin de sohbetinizi ve enerjinizi sevmiştir ama o kadardır. Umarım gerçek ne ise çözülür..

Benden ekmek çıkmayacağı çok belli ama. Hatta ben en başında bunu çok net belli ettim. Zaten onun da hiç böyle bir yaklaşımı yok. Ayrıca eğer istese ortamı buna çok müsait yani bana bu konuda ihyiyacı yok. Ama evet birçok erkeğin aklına ilk o gelebiliyor, haklısın.

Umarım canım. Zaten bir kadına bağlı ama bir başka kadınla bu derece yazışan bir erkek benim için değerli olamaz. Böyle midir, bakalım zamanla anlaşılır.

Sizin komik dediginiz sey kadinsal birsey aslinda.Tum kadinlar guzel olduklarini bilmek isterler.Bir onceki mesajinizda bi cok soruya da cevap vermissiniz.Evli olmadigi konusunda ozellikle.Ben de ilk okudugumda kesin evlidir diye dusundum ancak tum yazdiklarinizin uzerine tipik bir erkek olarak resminizi begenmedigini dusunuyorum.Erkek sonucta.Duz mantik.Her erkek cok guzel bir kadinla vakit gecirmek ister.Hic begenmedigi kadinlarla da yanyana oturmak dahi istemezler.Siz mektup arkadasi olmussunuz zaten.Adamin onemsedigi sey bu sizden yana.Zaten siz de sevgili falan olmak derdinde degilsiniz takmayin yani

İşte bu düz mantıklı erkekler için şöyle bir gerçek de var ki beğenmedikleri ya da belli etkileşim hissetmedikleri bir kadınla uzun uzun yazışmazlar da sanırım. Ha ama haklısın ben süper bir hatun olsaydım elbette farklı olurdu ama o kadar etkileyici bir kadın da kendine uygun birini ister değil mi?

Evet haklısın ben mektup arkadaşı olunacak kadın kategorisindeyim demek ki. Ne yapsam spora gidip, maske yapmaya mı başlasam. Ben daha çok kitap okuyorum ama o da insanı e-posta arkadaşlığından öteye götürmüyor baksana:))

Bu adam dindar biri mi?Dindar erkeklerin kadınlara karşı böyle çekingenlikleri olur.

[İşte bu düz mantıklı erkekler için şöyle bir gerçek de var ki beğenmedikleri ya da belli etkileşim hissetmedikleri bir kadınla uzun uzun yazışmazlar da sanırım. Ha ama haklısın ben süper bir hatun olsaydım elbette farklı olurdu ama o kadar etkileyici bir kadın da kendine uygun birini ister değil mi?

Evet haklısın ben mektup arkadaşı olunacak kadın kategorisindeyim demek ki. Ne yapsam spora gidip, maske yapmaya mı başlasam. Ben daha çok kitap okuyorum ama o da insanı e-posta arkadaşlığından öteye götürmüyor baksana:))[/QUOTE]
Ahaha.Çok şekersin ya:)

ben şunu anlamadım konu aşk meşk değil demişsiniz e adamcağız sşzinle vaki geçirmek istememiş olabilir. iş seyahatleri yorucu olur genelde istememesi normal olabilir yani....??? gönlünüzde başka bir durum oluşmaya başladıysa o zman başka bir açıdan bakmak gerek olaya tabiii ama normal... ben de artık istemiyorum kimseyle görüşmek ... kitpa okumak burlarda takılmka daha iyi geliyor. geleceğe dair ciddi bir düşüncesi yok, işini ön plnadad tutan biri olabilir sizden çok büyükse sizinle çay içmek ona gerginlik verici gelmiş olabilir.... v.s...

Uzun uzun sohbet edebilmek güzel birşey .Ne güzel ya.Konu açılmazsa ben sonsuza dek susabilirim.Önceden daha konuşkandım ama.

Uzun uzun sohbet edebilmek güzel birşey .Ne güzel ya.Konu açılmazsa ben sonsuza dek susabilirim.Önceden daha konuşkandım ama.
Konuşmak biraz da karşındakine bağlı. Yani o bir şey söylüyor sen onun düşünceleri üzerinden başka düşünceler geliştiriyorsun. Ve bu herkesle olmuyor. İşte özel olan bunu yakalayabilmek. Tabii bu biraz da okuyup, yazmayı sevmekle oluyor. Yoksa konuşmayı çok sevsen de bir yerden sonra ne diyeceğini bilemez insan. Bu iletişimde lokomotif olan o. Onun birikimi yanında benim ki damla sayılır.

bence aranızdaki bu mesafeli ilişkinin bozulmasını istemediği için görüşmek istememiştir kendini buna mecbur hissetmek
istemiyordur böyle iyi daha fazlasına gerek yok mantığında olabilir

Aynen büyü bozacak nur topu bir yalan.Büyü diye birşey olabilir de şöyleki olayın masumiyeti babında ama sanalda büyü reelde büyü diye ayırmak kadar saçma birşey yok.İnsan aynı insan.Karşıyım:)

Benden çok büyük değil. İşi öncelikli evet. Ben meyletmeye müsaitim öyle diyelim:)) Belli ki o da bunu fark ettiği için kapı açmıyor. Ama yani ben hep kelimeler de hapis hayatı mı yaşacağım? Üstteki yorumlarda buna benzer bir cümle hoşuma gitmişti. Yani beni hiç görmek, konuşmak istemeyecek mi acaba. Bu internet hayatııza yeni kavramlar getirdi valla. Ben hep sanalda mı kalacağım?:))

bence aranızdaki bu mesafeli ilişkinin bozulmasını istemediği için görüşmek istememiştir kendini buna mecbur hissetmek
istemiyordur böyle iyi daha fazlasına gerek yok mantığında olabilir
Klasik erkek mantığı değil mi? Bir şey iş görüyorsa değiştirme bırak öyle kalsın. Hani geliştireyim, daha iyileştireyim diye uğraşma. Haklısın.

hatta sizinde fikirlerinizin bu doğrultuda olduğunu düşünmüş olabilir
kendinizi onunla görüşmek zorunda hissetmeyin diye sizin yaşadığınız şehre geldiğini söylememiş olabilir

Ne bileyim tulipa. Benim de aklım karışıyor. Sanal da yazışmak ayrı bir kategori, gerçekte yüz yüze iletişim farklı. Yani bak ben sanal için uygunum ama görüşme isteği uyandırmıyorum ama ben aynı kişiyim. ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…