Beni neden görmek istemedi ?

Etiketlemek takip etmek ( izle )demek değil mi?
Yok msj yazdığında yani burayı haber ettiğinde isim olarak etiketle demek istedik.Ama nasıl yapılıyor arkadaşlar bilgilendirse iyi olur ben de öğrenmiş olurum.

hatta sizinde fikirlerinizin bu doğrultuda olduğunu düşünmüş olabilir
kendinizi onunla görüşmek zorunda hissetmeyin diye sizin yaşadığınız şehre geldiğini söylememiş olabilir
Ayy o kadaa ince bir düşünce olacağını sanmıyorum zaten benim görüşmek isteyeceğimden emindir. Zaten belki de mesele o. Ben bu kadar istekli olunca ona heveslenecek alan kalmıyor.:)

Yok msj yazdığında yani burayı haber ettiğinde isim olarak etiketle demek istedik.Ama nasıl yapılıyor arkadaşlar bilgilendirse iyi olur ben de öğrenmiş olurum.
Konuyu takip etmek için izlemeyse onu yaptım. Eğer etiketlemek oysa e-posta olarak da mesaj gelecek. Kendi konumun takibindeyim.:)

hah tamam şimdi taşlar oturdu yerine :) o zman belki birazcık daha beklemeniz gerekbilir bunu sezdiyse ve sizinle konuşmayı da kesmek istemiyorsa ki entellektüle konuşmalar çok zevklidir insan zor bırakır hazır siizn gibi de birini bulmuş böyle bir riske girmek istememiş olabilir. şimdi soru1: o da size resmini gönderdi mi siz hop diye gönderdiyseniz sezömesiniz sağlamış olabilirsiniz bu meylinin... bu durumu sezmesini engellemek için durumu yorgnalayın bence yani o mecralarsda hiççç dolaşmayın hiç bahsetmeyin... bilmiyorum ne konuştunuz da vakti gelince bir şekilde olurzaten hiç de içerlemiş gibi yapmayın ben de zaten o gün başka yerdeydim falan fistan sıkın işte...

aynı kişisin ama yüzyüze sohbette aynı elektiriği yakalamak daha zor benim düşüncem
çünki işin içine gözler mimikler haller haraketler giriyor birde tabi korkular var işin içinde acabalar ya o güzelim sohbetten eser kalmaz klasik monoton insanlara dönüşürüz korkusu

Hayır ya.Biraz ünlü biriyse çok takipçisi varsa öyle özgüvensizlikler olmaz öylelerinin.Belki bir iki kişi daha vardır yazıştığı.
Hem düya görüşlerimiz zıt diyorsun o yüzden de daha fazla yakınlaşıp sarpa sarmasın istiyor da olabilir

Tamam içerlediğimi söyledim ama uzatmayayım. Anlaştık. Zira tribin dozunu kaçıracak bir konumda değilim ancak sanalın kadıracağı kadar nazlanabilirim.:) Ben onun fotosunu, videosunu vs. sosyal medya hesabından biliyorum canım. O benden foto istemedi ve bunun önemli olmadığını söyledi. Beni sadece bir düşünce olarak gördüğü için. Ama ben bayağı bir sonra fırsat olunca bir fikri olsun diye kendi fotomu gönderdim. Bunun üzerinden de aylar geçti zaten. Evet valla çok haklısın biz kadınlar biraz fazla üstlerine düşüyoruz bu erkeklerin. Onların doğasını bozacağız diye korkuyorum. Bizim peşimizden koşası gerekenler onlar. Ama sayemizde kıpırdamaya bile gerek duymuyorlar. Genelledim tabii. Ok, umursamıyorum da.:)

Sadece abiyeyle,pullu payetli elbiseyle şık olunur diye bir sey yok.Sen dogal olmayi cok abartmissin.Yani tamam dogal ol ama en azindan kot pantolonla falan sacini basini duzeltip bir fotograf gonderseydin.

Bence direk sor yani neden haber vermediniz falan de.Bide ne amacli maillesiyorsunuz eger ortak yapabileceginiz bir sey yoksa ondanda yazmamistir.Sonucta arkadas amacli yazismiyorsaniz ortak bir sey yoksa neden gorussun ki

B
Yaw merak etmiyor ilgi duymuyorsa niye bu kadar zaman harcıyor, Hadi bu kadar zaman harcıyor niye merak etmiyor :)
Vizontele akü olayına döndü konu
Bazıları böyle oluyor ya.Benim eski sevgili de alnımın damarını çatlatmıştı düşünmekten.ilgisizdi ve bırakmazdı sevdiğini söylerdi..Tabi ben de yordum onu. ..Bu da onun kadar olmasa da yorucu bir adam anlaşıldı.

Evet tabii yazarken düşünmeye zamanın oluyor ama konuşurken herşey anlık. Yukarıda konuştuk, belki de o benim üzerimde yarattığı etkinin bozulmasından da çekinmiş olabilir. Çünkü yazmak yeteneği çok iyi, hoş konuşması da öyledir. Ama elbette tek neden bu değil başka şeyler de vardır. En çok da ban ümit vermemek herhalde. Off ya bir başkasının aklından geçenleri anlamaya çalışmak ne kadar zor.

Yüzyüze görüşmenin flört olarak algılanabileceğini düşündüyse görüşmek istemiyor olabilir. Flört etmek istememesinin sebebi de senden duygusal veya görsel olarak hoşlanmamasından olabilir, hayatında biri olduğundan olabilir. Kısaca duygu ve düşünceleriniz karşılıklı değil. O hep sanalda muhabbet edecek bir arkadaş gibi görüyor olabilir seni. Sense bu sanal arkadaşlık bir gün yüzyüze aşka dönüşmesini bekliyor gibisin.

Bilmem bana genelin dışında olduğumu ve böyle uzun süreli yazışma fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu söylemişti. Ama hayranı bol belki yeni kişiler de eklenmiştir. Rekabeti severim:) Valla anlaıyorum ve hak veriyorum sonuçsuz bir girişime ne gerek var mantığında olmalı. Peki haklı. Bari daha dürüst davransaydı da benim için daha ulaşılmaz olaydı.:)

bence her kadin guzeldir.Siz de guzelsiniz hic suphem yok.Biraz daha ozenli bir foto paylasmis olmanizi dilerdim.Sahsen ilk kez gorecegim bi kisinin ilk once pijamali fotosunu gorsem bi hayal kirikligi yasardim yani bayan oldugum halde.Bence oyle seylere dikkat etmelisiniz.Ayrica adam da aliskanlik yarattiginizi dusunuyorum zira sizi bos bulsaydi yazismaya devam etmezdi elbette cok okumanin faydalari bunlar.Okuyanla okumayan bir degil.amacim sizi uzmek degildi.Oyle olduysa ozur dilerim

Sanırım aşk kısmı zor. Elbette isterdim. Bekar bir kadın olarak bu kadar iyi iletişim kurabildiğim ve tipini beğendiğim biri ile aşk yaşamak elbette hoş olurdu ama ben evlilik insanıyım. Ama iş o noktada zora giriyor.

Ben sanalda kalmayı kabullendiğim sürece sorun yok gibi. Muhabbet gittiği yere kadar sürer. Eee o zaman ben neyi dert ediyorum ki? :))

Canım yorucu erkek nedir ben eski eşimden çok ama çok iyi biliyorum. İşte bu kişi hiç öyle değil. Yormak değil inan ki bana çok pozitif enerji veriyor, ne dediğimi hemen anlıyor hatta imalarımı bile ve çok zarif yaklaşıyor kelimeleriyle.

Bence adamın tavrı net :/ sen de kendini netleştir. Sen de onun gibi sanal sohbet arkadaşı olarak sürdürmeyi kabul edeceksen devam et ama kabul edemeyeceksen ve bağlanıp beklentiye gireceksen bu arkadaşlığınızı bir otur düşün derim.

Ben sabah duş almıştım. En azından saçım başım temizdi yani.:) Bir de ben hep spor giyiniyorum bana o halim normal geldi. O da zaten kıyafeti çok önceleyen biri değil. Sordum canım yanıt bekliyorum. Ama ortak bir şey yoksa o kadar nasıl yazışabiliyoruz. En azından beyinsel bir yakınlık var bunun hatırına bir kahve içemez miydik? :)

Aynen. Ben duygusala bağlamasam iyi olacak. Biz sanal sohbet arkadaşıyız, o kadar, beklenti yok. Biz sanal sohbet arkadaşıyız, o kadar, beklenti yok. Biz sanal sohbet arkadaşıyız, o kadar, beklenti yok. ....Günde 100 kere. Başlangıç için iyi değil mi?:)

Yok hiç üzülmedim ama pjyamalı değildim ya. Yani sadece zaten yüz kısmım görünüyordu fotoğrafta. O eşofman olduğunu bile anlamamış olabilir. Ama evet makyaj yapmadım çünkü günlük hayata da yapmıyorum. Fakat ola ki bundan sonra foto göndermem için bir neden olursa söz daha bakımlı olacağım. Haklısınız zira erkeğin kalbine giden yol önce gözünden geçiyor. Bu arada teşekkür ederim elbette herkesin kendine göre bir güzelliği var bence de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…