Beni öldürecekmiş, kendisi hapse ben mezara, çocuklar da ortada kalacakmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala yanlışı kendinizde mi ariyorsunuzyapmayln lütfen

Ayrılmayı düşünün bence

neden onun almasını bekliyorsunuz para biriktirin gizlice alin çocuğa .yani adam laftan anlayan çocuğunu düşünen biri değil anladığım kadarıyla

Lisede öğretmenim,insanın fikri neyse zikri odur derdi. Çok alakasız bir şekilde söyleyişi bana masum gelmedi,kork bu adamdan.
Bir de çocuğum bu kadar bir şey isteyecek ben keyif bekleyecem,Eldeki bütün imkanları kullanır yinede alırdım şimdiye o bisikleti. Baba çok mu korumacı,kızını korumak istiyorda ondan mı almıyor diyede aklıma geldi.

Çocuğuma birşey olursa sen hapse falan girmezsin merak etme,hapse ben girerim sende mezara girersin.
Çocuğumun senin ihmal ve vurdum duymazligindan,atlatip,oyalmalarindan,
başına birşey gelirse çünkü o zaman ben seni yok eder,sonra gider paşalar gibi yatarım diyemedinizmi ?
Sorumsuz adam.Hem çocuğun parasını harca üstüne yat,hemde birde alamamasına kılıf bulmak için annesini tehdit et.
Yok yaa

Yok kızımın yanında konuşmuyoruz bunları. Zaten o duymasın diye bu kadar alttan alıyorum. Bisikleti olmamasından daha kötü hisseder kendini.
Şuan çocuğunuzun emin olun bisikleti olmamasından daha kötü hissettirecek birşey yok.Sizde kararlı değilsiniz sürekli çocuğu atlatıyorsunuz bir anne olarak.Eşinizin yaptığına çanak tutuyorsunuz.Konustuk kızımla v.s diyerek.
Resmen 2 senedir çocuğu oyaliyorsunuz anne-baba olarak.
Yaz daha bitmedi 2 ay daha bisiklet için zaman var.
Bisiklet bu çok lüx az bulunan bir oyuncak değil.Buyuk küçük herkeste olan birşey.
Kızınız büyüyüp kendi çocuk sahibi olduğunda ne yapicak biliyormusunuz??
Ilk önce kendi çocuğuna bisiklet alıcak.
Çünkü çocuğun içinde bilinç altında yara açtınız bile bu konuda sürekli oyalayıp atlatarak.

Teşekkür ederim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Yeni doğum yaptığım için çıkamıyorum su an. Anne baba olarak beraber alalim istiyorum. Ama anlam veremiyorum böyle yapmasına.

Maddi sıkıntısı olmayan biri neden çocuğunun parasını çalsın ki?
Baba kızına hırsızlığın normal olduğunu öğretmiş.
Belli ki parayı o verdiği için hala kendi parasını olduğunu düşünmüş ezik..

Ayrıca hala bu kozalağa minnet etmeniz çok tuhaf. Koyun bebeğinizi kangruya alın kızınızı gidin bisikleti alın.

Kusura bakmayın da bana çok pasif geldiniz. Ne zaman tek başınıza bir şey yapmaya başlarsanız o zaman yaşadığınız saçmalığı anlarsınız..

Eşiniz çocuk psikolojisinden zerre anlamayan bir ezik.
Benim de bisiklet hayalim hiçe sayılmıştı. Söz verilip umutlandırılıp tutulmadı. Ki belki de hiç alınmayacaktı da susturmak için alırız dendi.

35 yaşımdayım bir sürü şeyim olduğu halde hala aklıma gelir çocuk gibi içlenirim. Hatta bir fırsat çıkınca yüzlerine de söylerim anne babamın..

Teşekkür ederim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Yeni doğum yaptığım için çıkamıyorum su an. Anne baba olarak beraber alalim istiyorum. Ama anlam veremiyorum böyle yapmasına.
maddi sıkıntınız yoksa internetten alın kapıda ödeyin şu adama ağız açmayın

Bence bisiklete gelene kadar sizin eşinizle aranızda çözmeniz gereken meseleler var. Bir baba kızının numarasından para alıyorsa orda bi problem.vardir benim fikrimce. Kızına bi şey olur korkusu ile bisiklet alamamaktan çok farklı. Durduk.yerr seni öldürürüm demesi de normal değil. Eve yuva kolay kurulmuyor fakat asıl.mesele o yuvada birlikte hareket eden birbirini seven insanların olması. Eşinize hayatında iyi gitmeyen bir şeylerin olup olmadığını sorun.

Çocuğunun bisiklet parasını çaldığı için suçlu hissediyor ve suç bastırıyor aklınca. Maddi durumunuz sıkıntılıysa onun verdiği stres de fazla tepki vermesine sebep olmuş olabilir. Allah yardımcınız olsun. Yine biriktirin demeden alın bu sefer.

Sabah uyandığımda ise gitmek için hazırlanıyordu. Gece 4'e kadar gözüme uyku girmediğini bana neden öyle bir cümle kurduğunu sordum. (Akşam tam soracakken baktım ki fosur fosur uyuyor ) hala beni suçluyor. "Ben uvey annemiymisim, nasıl kızımın götürüleceğini rahat rahat söylermişim. ( şimdi de uvey anne oldum) Ben o arada armut mu toplayacakmisim.Bizim kızımız kimseye kanmazmış." Bu arada 6 buçuk yaşında.
Beraber bir sosyal deney seyretmiştik eşimle. 20 li yaşlarda bir genç parktaki ailelere çocuklarını kandırır götüreceğini söylüyor ama aileler benim çocuğum gelmez diyor. Gerçekten de 12 13 yaşındaki çocukların zaaflarını bulup arabasına bindiriyor. Cevap olarak o videoyu hatirlattim. Günden güne seni tanıyamaz oldum, bakalım sırada ne var dedim.
"Ben almayacağım demedim. Şimdi almam haftaya alırım. Niye sabretmiyorsun biraz" dedi.
Iki senedir aynı şeyi söylüyorsun dedim.
Sinirli bir şekilde çıktı gitti.

Çocuğun kaçırılması fikri sinirlerini bozmuş ve saçmalamış
Bisiklet konusuna çok üzüldüm. Siz evde iş falan yapıp alsanız.

Soruyorum ama her şey normal sen abartıyorsun diyor.
Bilsem parası yok ben de insanım. Anlayissiz değilim. Hiç konusunu bile açmam. Ama var. Belki bana ışık tutarsınız diye açtım konuyu. Mesele nerde çözemiyorum çünkü.

Zaten parayı ben vermiştim modunda onun için suçluluk hissettiğini sanmıyorum.

Ben de sizin gibi bisiklet için çok yalvardım. Hatta bisikleti olan arkadaşlarıma bir tur binmek için nasıl yalvardığımı da hatırlıyorum. Babam alacakken sevgili annem (!) ne gerek var dünyanın parası diye kaç kere vazgeçirmişti babamı. Eşime aynen bu şekilde anlattım. Orada film koptu zaten.

Kusura bakmayın ama suç sizde.
Bu adamın nasıl biri olduğunu çok daha önce çözmüşsünüzdür. Bir anne olarak çocuklarınızı, onların haklarını korumak sizin göreviniz. Gerekirse babalarından bile...
O adamın size söylediği lafa bozulduğunuz kadar kızınızın parasını çalmasına bozulup gerekli tepkiyi verseydiniz şimdi size o cümleyi kurmaya da cesaret edemezdi.
Kızınıza çok üzüldüm. Bir insanın emeklerini, hayallerini babası bile çalıyorsa o çocuk nasıl sağlıklı ilişkiler kurabilir ki?

Anne babanın ortak karar vermesi lazım bu tür konularda. Benim istemedigim bir şeyi eşimin emri vaki ile almasını istemem.
Ya şunu okudum da... Bu söylediğiniz normal insanlar için geçerlidir, yani birbirini önemseyen, dinleyen, ortayı bulmaya çalışan vs... Kocanız daha çocuğunun biriktirdiği parayı almaması gerektiğini bilemeyecek, onun ruhundan anlamayacak, size bağırıp sindirmeye çalışacak kadar ilkel... Bunlara rağmen neden bahsediyorsunuz valla anlamadım. Emri vakinin alasını o size yapıyor. 2 sene oyalamasına değinmiyorum bile. Ve hala medeni çiftler gibi konuşup, ortak karar alabileceğiniz, toz pembe bir evlilik içinde olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Enteresansınız.

Madem internetten bilmem nereden kendiniz alma şansınız var, madem parasal sıkıntı yok, neden 2 sene boyunca siz almadınız o bisikleti? Bisiklet her yerde satılıyor, her hafta yeni ürünler getiren, şu ucuz market zincirlerine bile bu yaz 4-5 kere bisiklet geldi, epey de ucuzdu. Atla deve değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…