Beni rezil eden eş!

Eşim işte değildiki, ben de işte değildim. Alışverişten gelmiştik eve, ben de onlara telaş olmasın ben hazırlarım dedim o da tamam dedi. En geç 20.30 da ordaydık eğer gitmiş olsaydık
Adam saçmalamış o kesin zaten sende saçmalamışın hiç konuşmaman lazım o adamla .

Şu özgüvenin yarısını da bana yasat Allahimm
Normalde cok sakin ılımlıyımdır da gonul ilişkilerinde adeta bir panter cikiyo icimden
Ozguven degil aslinda, inat ve gurur
20 kisiye yetecek kadar gururum vardir boyle anlatinca guzel geliyo da karşimdakine buyuk eziyet oluyor

Tabii ki siz haklısınız konu sahibi. İnsan gibi davranmamış eşiniz. Madem çok acelesi varmış kalkıp size yardım etseydi paşa hazretleri. Benim çok acelem varsa eşime yardım edip işleri bitirip çıkmak isterim mesela. Hem yan gelip yat hem de kadına hadi hadi de. Benimde sinirim bozulur. Kesinlikle yüz vermeyin. Şiddet hak edilmez unutmayın. Hiç muhattap olmayın derim. Burada size haksızsın diyenleri de ciddiye almayın. Türk kadını kraldan fazla kralcıdır unutmayın

Aaay her hafta gidip eşimin ailesini çekmektense ayda bir görür kötü gelin olurum hiç umrumda değil valla.

bilemedim 15 dklik mesafe diyosunuz

gorumceniz gelmis yemege telas etmesinler dedik diyosunuz,
cocugunuz kuzenleriyle olsa salatalik peynir ekmek de yese olurdu bence, ben cocugunuz olsam evde yemek yerine onlarla yemek isterdim,
siz pek gitmek istememissiniz esiniz de bunu direk soylemek yerine dolayli olarak hazirlanmaniza kizip hincini almis

sizin durumunuzda olsam ararim anne yapilcak bisey var mi aksama x yemegi de ben yapiyim derim, ya da ansizin giderim bi paket makarna yapariz nolcak yani, maksat gonuller bir olsun

tabi bu esinizin yaptigini affetirmez hatali olan esiniz

eşiniz ailesi ile yemek yemeyi planlıyor olabilir mi?
validenizi arayıp biraz tartıştık kusura bakmayın sabah görüşmeyi teklif edin
kahvaltıya gidin yada çagırın.
eşinize birşey diyemeyecegim.
kocaların bazıları çag atlıyamadı hala

Adamin yaptiklari bastan asagi yanlis ama sizde dogru degilsiniz yani kardesini ziyerete zaten gidecekseniz yemege gitmenizde ne sorun olurki belki kardesini ozledi sizin kardesiniz olsa oylemi yapacaksiniz
Ben de zaten yemeğe gidicez diye biliyodum, ama eşime söylediğimde o da tamam iyi düşünmüşsün dedi. Asla ama asla ablasına öyle bişey yapmam, özlemiştir tabiki özlemez mi, ben de cumartesi gece geç saate kadar dururuz diye düşünmüştüm zaten ama nedenini bilmediğim sebepten eşim delirdi

Asla ama asla gitmemeyi düşünmedim, gitmeyecek sebebim yokki neden gitmeyeyim?
Eşim zaten küp şeker kasesinde küp şeker bitse, oraya şeker koymak yerine paketten alıp koyan bi insan, üşenci yani. Herşeyin faturası bana kesilemez diye düşünüyorum.

siz evde yiyelim deyince once cazip geldi sonra da gec kalcaz diye pacalari tutustu ve sinirlendi o zaman

ne diyeyim Allah ıslah etsin yaptigi cok yanlis bisey

Gitmedin diye neden rezil olup kötü gelin olacaksın anlamadım ikinizde hatalisiniz biriniz hakaret etmiş digeriniz siddet.

siz evde yiyelim deyince once cazip geldi sonra da gec kalcaz diye pacalari tutustu ve sinirlendi o zaman

ne diyeyim Allah ıslah etsin yaptigi cok yanlis bisey
Bilmiyorum olabilir. Görümceme çok çok ayıp oldu, 2 hafta önce bizi evinde ağırladı ve eşim olacak insan beni bugün yanında götürmedi. Benim onlarla bir problemim yokken şuan bi problem varmış gibi oldu.
Geç kalsakta gece 2 ye 3e doğru kalkabilirdik pazar olduğundan dolayı.
Allah ıslah etsin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…