Beni rezil eden eş!

yani arayip yarin icin kahvaltiya yemege falan cagirabilirsin, o sirada da ozele girmeden durumu izah edersin ayip oldu kusura bakma diye gonul alirsin

esin fevri bi insansa, bazen benim esimde haksizsa daha cok sinirleniyo kendi kendine kuruluyo olur öyle arada da iste hirpalamasi affedilir gibi degil

Etmeyeyim mi? Ailesine tepki koyar durumuna soktu beni, ailesinin suçu ne?
Beni tartaklamasının affedilir yanı yok değerim yok gözünde
Ailesinin suçu ne nedir ya sizin suçunuz ne
Konunun size olan davranışları olması gerekirken ailesinin ne düşündüğü kimin umurunda??

Gelince hiç tartışma çıkarmayın bence ama mesafe köyün yüz vermeyin sohbet etmeyin çocuğunuzla ilgilenin.diyalog içine girmeyin

Eşiniz ailesiyle olmak istemis siz de agirdan alinca sinirlenmis. Burada hakli olan eşiniz. Ama tabi bu sizi itip kakma hakkini ona vermez

Eşiniz belli ki yemeğe gitmek istemiş daha uzun oturmak istemis. Siz onlara telaş olmasın diye gitmemissiniz ama esiniz daha az görüşmek için gitmediginizi düşünmüş belli ki. 8 buçukta orda olmak görmediği ablasıyla vakit geçirmek için çok kısa bir süre. Yani olay sizin gitmemek için yavaş yavaş hareket etmeniz aslında başka birşey degil en azindan ben boyle hissettim olay akisindan

Eşiniz yaptığı banyodan odaya sürükleme zaten doğru değil.

Son düzenleme:
bilerek mi yavaş davrandınız? kardeşi şehir dışından gelmiş daha erken görmek istiyor olabilir.

onun dışında adam size şiddet uyguladıktna sonra hadi özür dile barışalım kısmı çok saçma değil mi?

Ve adam akşam eve gelir sarılır uyurlar...
“Eşim denilecek insan” deyip çocuk gibi dert yanıp hiçbir şey olmamış gibi günlerinize devam edeceksiniz. Boşanmayacaksanız dert yanarken ithamlarınıza iki kez dikkat etmelisiniz bence aile içi saygınız açısından.

Eşiniz size baskı yapıyor.
Özür dilememek için konuyu nereye getirdi ve siz kendinizi sorgular oldunuz.

Bir dahakine gidersiniz her defasinda gitmek zorunda değilsiniz.

Takmayin kafanizi esas eşinizle ne yapacaksiniz onu düşünün bence.

Allah kolaylık ve sabır versin.

Götürmeyip rezil eden eşin değil, gitmeyip rezil olan sensin bence.
Ha bana kalırsa gitmemek rezil olmak değil de senin anlattıklarına bakacak olursak durum bu.
Seni tartaklayan adamdan ne özrü bekledin ki sen?
Bende biriyle tartışsam, bana özür dile dese, haksız bile olsam dilemem
Adamı gitmemekle tehdit etmişsin elinde patlamış

Esınız dede hata var sızdede keske sizde tatlı dille konusu tamam hayatım bes dakikaya hazırım deseydiniz. Ikı tarafta sert cıkınca sonuc boyle oluyor maalesef. Ve ozur dile diyerek diretmeye gerek yok. Hatasını anlayan zaten siz soylemeden dilerdı. Neyse siz yinede fevrılesmeyın.

Kafamdan geçenlerin aynısını yazmışsın.. Helal !

Bence hiç kendinizi kötü hissetmeyin. Ustu kapali şekilde gorumcenize de durumu anlatip gonlunu alabilirsiniz. İyi bir insansa anlayacaktır sizi.
Esinizle olan iletişime gelince.. elbet benim haddim değil ancak bu yaşadıklarıniz 3 5 yıl sonra çok mutsuz olduğunuz bir evliliğe dönüşmeye aday. Önerim, esinize de biraz zaman verin ve evliliginiz için yapabileceklerinizi konuşun.
Dilerim her şey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…