Beni telefonuna kaydetmemiş.

Siz benim hayatımı yaşıyor olsaydınız bu ruh hali ile Allah vermesin kanser olurdunuz herhalde takmayin bu kadar

Şöyle bakıyorum Da. O onu aradı, bu bununla konuştu. Orda tanıştık burda şöyle oldu.... bu yazdıklarınızın birini bile dert etmem ben. Kaydetmesin ne olacak? Sonra kaydeder

Çok fesatsiniz annesi ne demişte ben hoşlanmıyorum falan saydirmissiniz.kizimla konuştum aradı demiş nisanliniza ne güzel. Aramadı diye fiseklememis kadın. Nisanliniz susuyorsa size hak verdiği için değil sizinle tartışmaya girmemek için. Anneni aramiycam bunu şunu yaptı. Ya kadın ne yapmış. Saçma sapan şeyler. Kendinize yazık valla

Valla ben mesafe koy demeye geldim,bu kadar sık aramaya da alıştırma insanları sonra çok zorlanırsın. Hiç gerek yok ayrıca hora filan da geçmeyecek nasıl olsa

Hayat size çok zor olmalı. Evet çok takıntı yapıyorsunuz. Eşimin dediği gibi kaydederse ...... Kaydetmezse ......

Öf okurken darlandım ne garip bir anne kardeş ona takıyo buna takıyo yada acaba siz mi abartıyorsunuz? Olanlar baya ilginç çünkü üstelik daha nişanlı iken

Kadın ne demıskı aradı benı demiş.Gercekten abartıosunuz.Kendınıze yazık.Kımsenın bişeyı ıma ettıgı yok

Ben nişandan önce tanıştım kardeşleriyle ve ailesi ile. Adam diyorum bilerek tanıştırmamış. İlk günkü negatiflikleri hala devam ediyor. Şunu unutma yarın bir gün sana birşey olsa kardeşi aramaz. Çünkü bizde de hep ben aradım sordum. Benim ailem aradı. Ama onlar sanki kız tarafı onlarınki gibi bir naz bir naz, gripte bile aranmak istiyorlar, gidip hizmet istiyorlar ama bizden birine birşey olursa ( Ablam ameliyat oldu) aramadılar bile. Sene başından beri görüşmüyorum çok rahatım. Ama umarım sizinkiler öyle değildir ve çok mutlu olursun

Sizin için zor olmuyor mu böyle? Bu kadar sıkmayın kendinizi. herşeyin üstünde böyle düşünürseniz ne kendi huzurunuz kalır ne çevrenize huzur verirsiniz.

Kadının dediği iyi niyetli gibi gelmişti bana yanlış mı anlamışım?

Evli insanlar bile ailelerle bu kadar içli dışlı olmuyordur. Mesela ben kendi ailemle bu kadar konuşmuyorum telefonda Takmayın kafanıza bunları.

Kendinize lütfen şunu hatırlatın, karşınızdaki insanın sizin beklediğiniz gibi davranmaması size değer vermediği anlamına gelmez. Nişanlınızın annesi oldukça sıcak bir insan gibi geldi bana, nişanlınıza da öylesine söylemiş olabilir ya da aklı röntgende olduğu için rahat konuşamadığınızı düşünmüş onu kastetmiş olabilir, aklımıza bile gelmeyen başka bir şey kastetmiş olabilir. Siz de farkındasınız çok basit bir olay. Aynı şekilde telefona kaydetmemenin altında “O kim ki canım telefonuma kaydedeceğim.” gibi negatif bir his yatmıyor olabilir, hatta yüksek ihtimalle yatmıyor. O an belki unuttu, belki işi vardı, sonra kaldı öyle. Daha büyük, geniş olaylarda insanların tavrını ölçmeye çalışın. Ayrıca siz böyle hissederseniz siz de onlara negatif yaklaşırsınız ve hiç yoktan ilişkiniz bozulur, psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet denen şey gerçekleşir. Bu konuda zorlanıyorsanız, buna oyunmuş gibi yaklaşmaya çalışın. Mesela sizi sevmediğini düşündüğünüz biri sanki sizi çok seviyormuş ve buna eminmişsiniz gibi olumlu yaklaşın, mesela aynı şeyi anneniz yapsa takılmazdınız çünkü sizi sevdiğinden zaten eminsiniz ya, onun gibi. Emin olun daha sıcak ilişkileriniz olacak. Bir de bunlar biraz değersizlik algısıyla ilgili. Başka insanların tavrından çok kendi içinize dönüp bu konuyu çözmeye çalışmanız iyi olabilir.

Es ailesi ile bu kadar sıkı fiki olmaya ne gerek var?
Az uzak olunması bence iyidir.

Vallahi ben ŞOK.. ben bazi arkadaslarimin bile usendigimden daha kayit etmedigim oluyor yogunum useniyorum. Yada gerek bilmuyorum.. ne var bunda yani .. anna ben şok yani. Mecburda dgl kayit etmeye

Takılacak birşey yok, böyle devam edersen birkaç yıla ya mide, ya sinir hastasısın.
Ben de senin kadar takardım, tek kelime ederlerdi, günlerce düşünürdüm, sonra ne oldu? Reflü.
Şimdi geriye dönüp bakıyorum, ne kadar saçma sapan şeyleri dert etmişim.
Belki ima etmiş de olabilir, etsin, neden takayım, neden nişanlımla bunu sorun edeyim?Duymazlıktan gelirim. Daha da söyleyecek birşeyi varsa ben ona karşı bu kadar iyiyken oğlunun yanında söylesin, o zaman cevabını da veririm.
Anladın beni dğeil mi?

Allah affetsin ama içim bunaldı bee
Bu kadar takıntılı olmasanız mı? Tek başınıza başa çıkamıyorsanız bununla yardım mı alsanız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…