Beni telefonuna kaydetmemiş.

Çok gereksiz takıntılısınız,nişanlınızın işi zor.Kayınvalidenizin dediği birşeyde yok orda ne manalar yüklemişsiniz allah aşkına en sevmediğim insan tipi böyle her şeye manalar yükleyen.Kadın sizi tekrar aramak istememiş nişanlınla sürekli görüştüğünüz için sen kusura bakma diye öyle oğluna söyleyivermiş sana söylesin diye de.Ayrıca kaynınızın tanışmadık vs demesi orda abisine laf söylüyor sizlik bir durum yokki.Abisi tanıştırmıyorsa zorla tanışacak haliniz yok.Düğün zamanı çok merak ediyorum sizi

Aslında sizin adınıza sevindim ben..
Demek ki hayatınızda canınızı sıkıp kafanıza takacağınız önemli bir sorununuz yok .Yok ki bu tür şeyleri sıkıntı ediyorsunuz..
Numara Kaydetme mevzuna gelince de resmî imzayı attığınız zaman numaranız kaydedilecektir.Rahat Olun :)

Bu söylediklerinizi başarabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Ama hep şöyle düşünüyorum. Yakın davrandığım insan ya beni sevmiyorsa da yüzüme karşı iyi davranıyorsa. Bu duruma düşmekten o kadar korkuyorum ki. Mesela birileri beni bir plana dahil ediyor. Acaba gerçekten orda olmamı istiyorlar mı yoksa nezaketen mi çağırdılar diye kurup duruyorum. Sonra da kendimi o an o ortama çok yabancı hissediyorum. Böyle düşünmekten sağlıklı iletişim kuramaz hale geldim. İnsanlarla belirli bir noktadan sonra ilişkimi yürüyemiyorum. Ne uzuyor ne kısalıyor ilişkilerim.

mesela şimdi de nişanlımın annesi yakın davranıyor ama diyorum ki acaba gerçekten beni sevdi mi yoksa oğlunun hatırına mı dialog kurmaya çalışıyor. Nişanlım ailesiyle beni yakınlaştırmak için çabalıyor. Aynı şeyi onlara da yapıyorsa diye takıyorum kafama. Mesela babası ile hiç diyaloğum olmadı gibi bir şey.

Oy oy oy, nasıl aile bu böyle herkes birbirine ne yapması gerektigini söylüyor.Sakın ola kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.Hele daha şimdiden böyle yapiyorlarsa ilerde Allah korusun yani Nısanliniz ,annesi,kardesi hepsi bir kafadan .Taviz vermeyin karakterinizden.Sizi oldugunuz gibi tanısınlar .İlerde canınıza tak edip bu kadar taviz veremeyince degişti derler size.Aman aman..

Yanmışsın senn bir ömür anamı aradın mı önce o mu sen mi yazdın muhabbetine mahkum bir evlilik olavak. Yaşayarak görüyorum maalesef

Guzel kardesim bu takintilarla ömür mü gecer? Anlattiklarin incir çekirdeğini doldurmaz. Bence en guzel çeyizin bir psikiyatre gitmek olacak. Hem senin hem nisanlinin mutlulugu icin. Paradan kisma hic yoktan birkac seans al. Inan en cok sen faydasini göreceksin
*imza yillar once agorafobisi dunyasini zehir eden ama psikiyatr ve ilac destegiyle bu illetten kurtulup ozgurlesen kadin

AYYY Kızım vallahi yazık ediyorsun bu hayat böyle detaylarda boğulmak için çok ama çok kısa.Git bir terapi al ne biliyim kişisel gelişim kitapları oku/seminerleri takip et ama yapma bunu kendine de çevrene de.

Sandımki kv kaydetmemiş ama o kaydetmiş. O zaman onunla ilgili bu kadar detaya ne gerek vardı. Kardeş olduğunu anlayınca okumayı bıraktım, darlandım ne okudum ben

Of bu nedir ya okurken daraldım siz daha şimdiden herşeyi takıntı yapacaksanız nasıl evlenip o aileye karışacaksınız ya. Kendiniz dediniz konuşurken sıra geldi kapattık diye yani o yüzden demiş kapamak zorunda kaldım demiş.kadın ama siz anlamak istediğiniz yerdn anlıyorsunuz ayrıca tabii ki kardeşiyle önceden tanışmanız gerekirdi nişanlanmışsınız ama sizde de kaynananız vermese numarası yokmuş yani ama siz takılıyorsunuz kaydetmedi diye Allaj sabır versin o insanlara

Vallahi ben olsam ben de sinir olurdum. Benim değer vermemi istiyorlarsa kendileri de versin bi zahmet nasıl başlarsa öyle gidiyor emin ol.

Ben olsam çocuğumun nişanlısının telefonunu kaydederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…