Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Su yazdiklarinizi okuyunca ben utaniyorum sizin adiniza. Bahsettiginiz kriterlerin hepsi maddi. Gunumuz gencliginin geldigi nokta. Cidden yazik.

kaçyaşındasın canım? ne sınavına gireceksin?

Valla senin konu insanı banlatır Güzel kardeşim adamın kişilik özellikleri nelerdir? Hani evlenmek istiyorsun ya, hani çok güzeldi ya her şey.. Sen bu kafayı değiştirmezsen çok gider gelirsin üzgünüm ve çok üzülürsün. Biraz gurur.

25 Kpss, çalışıyordum isten ayrıldım ders çalışıyorum
ben daha küçüksünüz 17 falan sanmıştım.gayet olgun bir yaştasınız. şu anki bulunduğunuz ruh halinden dolayı mantıklı düşünmek, olaylara objektif bakmak zor geliyor olabilir ama şunu asla unutmayın.. dünya da çok çok iyi adamlar var. kadir kıymet bilen, kadına değer veren.. bu yüzden sizi böyle aşağı çeken, değersizleştiren biri için daha iyisini bulabilir miyim diye düşünmekten vazgeçin.. çünkü bazen hzurlu yalnızlık bile, boş kalabalıktan daha iyidir.

Dışarıdan sana öyle görünüyor belki biraz daha zaman görsen tiksinirdin bile.

Benim de daha küçükken bi' sevgilim vardı, dışarıdan baksan jilet gibi giyinmiş, kariyeri sağlam, efendi, saygılı falan dersin benim dibim düşmüştü.
5 ay sonra ne kadar leş bi' insan olduğunu öğrendim, hay tanımaz olaydım, hay ailesine girmez olaydım yani bu kadar ahlaksız bir insan tanımamıştım ya.

Bazen olmuyor diye üzüldüğün şey seni başka şeylerden koruyor olabilir.

Kocamı arıyon,bunlaramı talip olmak istiyorsun sen çocuğum.

Iste saymis kisilik ozelliklerini sirketi varmis iyi yerlere gidiyormus filan...e yeter tabi bunlar maddi acidan iyi olduktan sonra oylenbir nasip kısmet bir daha nerrrdeeeee bulunur ki? Kacmis gul gibi cocuk.. pesinden kosmalisin arkadasim ara yalvar barisin.. yazik ya cok yazik.. acaba ayni kisi suan senin gibi calismiyor olsaydi, kpssye hazirlaniyor olsaydi yine bu kadar dert eder miydin kendine?

Belki de haklisin ama iste bende onu demek istedim yasayamadim goremedim bilmiyorum iyi mi olurdu kotu mu daha basindayken bitmesi içimde ukte oldu

Asla öyle davranmadım, bende bir seyler ismarladim, o kadar da fakir değilim 3 senedir çalışma hayatım var son 5 aydır issizim sadece, disardanda ay Ezik fakir gibi diyebilecegi biri olarak durmuyorum zaten

Sakın msj falan atıpta yalvarma..Seni bir kalemde silen birinden birşey bekleme artık..Kendini küçük düşürme önüne bak bundan sonra..daha iyiside çıkar merak etme..

Son 3 gün harici her şey gayet çok iyiydi, ben üzüntümü içimi döküyorum belki çok sevdiğim için her şeyi gözüme güzel geliyor bilemem

Su yazdiklarinizi okuyunca ben utaniyorum sizin adiniza. Bahsettiginiz kriterlerin hepsi maddi. Gunumuz gencliginin geldigi nokta. Cidden yazik.
Ya iyi misiniz? Anlamıyor musunuz acaba seviyorum diyorum, ayrılınca farkettım ki hem duyguma hem mantığıma aşırı uyan biriymis bir daha böylesini bulamam dedim altı üstü

Ya iyi misiniz? Anlamıyor musunuz acaba seviyorum diyorum, ayrılınca farkettım ki hem duyguma hem mantığıma aşırı uyan biriymis bir daha böylesini bulamam dedim altı üstü
Ben gayet iyiyim. Asil siz iyi misiniz?
Evet haklisiniz boyle karaktersiz birini bulmaniz biraz zor. Iki ay sizinle gonul eglendiriyor. Sonra hic bir aciklama yapmadan tekmeyi basiyor.
Size abla tavsiyesi bir an once kendinize gelin kendinizi bu karaktersiz karsisinda daha fazla kucuk dusurmeyin.
Bu dunyada maddiyattan daha onemli seyler var. Karakter, vicdan, insanlik gibi mesela. Bunlar olmadigi zaman maddiyatin da hic bir onemi kalmiyor. Cunku mutluluk olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…