- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.818
- 158
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Çok güzel bir mesleği var, kocaman bir şirketi var, ailesi çok modern, evi arabası konuşması giyimi, gittiği yerler vs vs hepsi büyüledi beni, hanginiz olsa inanın ah nasıl kaybettim ben böyle birisini diye aşk acısı+buna çok üzülürdünüz
kaçyaşındasın canım? ne sınavına gireceksin?Biliyor musunuz artık bana maalesef asla dönmeyeceğini biliyorum, dönse bile bende her şey bittiğinde ya da başkasıyla konuştuğumda döner, hakkımı asla helal etmiyorum bana sınav öncesi bunu yaptı, bu yaptıkları dilerim döner onu bulur.
25 Kpss, çalışıyordum isten ayrıldım ders çalışıyorumkaçyaşındasın canım? ne sınavına gireceksin?
Çok güzel bir mesleği var, kocaman bir şirketi var, ailesi çok modern, evi arabası konuşması giyimi, gittiği yerler vs vs hepsi büyüledi beni, hanginiz olsa inanın ah nasıl kaybettim ben böyle birisini diye aşk acısı+buna çok üzülürdünüz
ben daha küçüksünüz 17 falan sanmıştım.gayet olgun bir yaştasınız. şu anki bulunduğunuz ruh halinden dolayı mantıklı düşünmek, olaylara objektif bakmak zor geliyor olabilir ama şunu asla unutmayın.. dünya da çok çok iyi adamlar var. kadir kıymet bilen, kadına değer veren.. bu yüzden sizi böyle aşağı çeken, değersizleştiren biri için daha iyisini bulabilir miyim diye düşünmekten vazgeçin.. çünkü bazen hzurlu yalnızlık bile, boş kalabalıktan daha iyidir.25 Kpss, çalışıyordum isten ayrıldım ders çalışıyorum
Iste saymis kisilik ozelliklerini sirketi varmis iyi yerlere gidiyormus filan...e yeter tabi bunlar maddi acidan iyi olduktan sonra oylenbir nasip kısmet bir daha nerrrdeeeee bulunur ki? Kacmis gul gibi cocuk.. pesinden kosmalisin arkadasim ara yalvar barisin.. yazik ya cok yazik.. acaba ayni kisi suan senin gibi calismiyor olsaydi, kpssye hazirlaniyor olsaydi yine bu kadar dert eder miydin kendine?Valla senin konu insanı banlatırGüzel kardeşim adamın kişilik özellikleri nelerdir? Hani evlenmek istiyorsun ya, hani çok güzeldi ya her şey.. Sen bu kafayı değiştirmezsen çok gider gelirsin üzgünüm ve çok üzülürsün. Biraz gurur.
Belki de haklisin ama iste bende onu demek istedim yasayamadim goremedim bilmiyorum iyi mi olurdu kotu mu daha basindayken bitmesi içimde ukte olduDışarıdan sana öyle görünüyor belki biraz daha zaman görsen tiksinirdin bile.
Benim de daha küçükken bi' sevgilim vardı, dışarıdan baksan jilet gibi giyinmiş, kariyeri sağlam, efendi, saygılı falan dersin benim dibim düşmüştü.
5 ay sonra ne kadar leş bi' insan olduğunu öğrendim, hay tanımaz olaydım, hay ailesine girmez olaydım yani bu kadar ahlaksız bir insan tanımamıştım ya.
Bazen olmuyor diye üzüldüğün şey seni başka şeylerden koruyor olabilir.
Asla öyle davranmadım, bende bir seyler ismarladim, o kadar da fakir değilim 3 senedir çalışma hayatım var son 5 aydır issizim sadece, disardanda ay Ezik fakir gibi diyebilecegi biri olarak durmuyorum zatenEğer adamın yanında da maddi imkanlar karşısında özür dileyerek söylüyorum “para avcısı” gibi gözüküp “görmemiş” gibi davrandıysanız, bu onu itmiş olabilir. Çünkü zengin insanlar aptal değil, aksine her şeyin fazlasıyla farkındalar.
Atmayacağım ınsallah çıkarSakın msj falan atıpta yalvarma..Seni bir kalemde silen birinden birşey bekleme artık..Kendini küçük düşürme önüne bak bundan sonra..daha iyiside çıkar merak etme..
Sizin mantığınızla dünya da muhteşem bir bu arkadaş var, bizler olmadık kişilerle evlendik zaten.
Bu kadar nedir bırakın büyütmeyi, hareketlerine bakınca anlattığınıza bakılırsa hiç te ölünecek biri değil.
Ya iyi misiniz? Anlamıyor musunuz acaba seviyorum diyorum, ayrılınca farkettım ki hem duyguma hem mantığıma aşırı uyan biriymis bir daha böylesini bulamam dedim altı üstüSu yazdiklarinizi okuyunca ben utaniyorum sizin adiniza. Bahsettiginiz kriterlerin hepsi maddi. Gunumuz gencliginin geldigi nokta. Cidden yazik.
Kocamı arıyon,bunlaramı talip olmak istiyorsun sen çocuğum.
Ben gayet iyiyim. Asil siz iyi misiniz?Ya iyi misiniz? Anlamıyor musunuz acaba seviyorum diyorum, ayrılınca farkettım ki hem duyguma hem mantığıma aşırı uyan biriymis bir daha böylesini bulamam dedim altı üstü
ama ozaman neden bi kaç aya nişan yaparız evleniriz falan demiş, ailesine de söylemişBal gibi yedektekiymissin.
Ilk siradaki yesil isik yakinca tekmeyi yemissin. Sakin!! Uzak dur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?