- Konu Sahibi bayanpukina
-
Aldatan erkeklerin “karımla aramız kötü zaten boşanacağız” yalanı 1, flört eden erkeğin “ciddiyim, evleneceğiz, anneme senden bahsettim” yalanı 2ama ozaman neden bi kaç aya nişan yaparız evleniriz falan demiş, ailesine de söylemiş
Oh sonunda beni anlayan biri çıktı, evet işte herkes sanıyor ki zengin diye yapıştım halbuki öyle bir şey yok, arkadaslarının hepsiyle tanıştırdı, iş yerine çağırdı ailesiyle Yanımda hep konuşurdu selam söylerlerdi falan yani hayatına katmıştı beni cinsel beklentisi de olmadı istese otele gidelim gibisinden de ima ederdi yapmadı değer veriyordu, kimse beni anlamıyor, hep ilgili konuşan arayan soran birisiydi, son bir haftada değişti ve ayrıldı bende damdan düşer gibi oldum normal olarak, 30 sayfadır bunu anlatıyorum ama anlayan 3 kişi falan çıktı beniama ozaman neden bi kaç aya nişan yaparız evleniriz falan demiş, ailesine de söylemiş
ben gerçekten safım ya, ben de inanıyorum böyle şeylere gerçekten safımAldatan erkeklerin “karımla aramız kötü zaten boşanacağız” yalanı 1, flört eden erkeğin “ciddiyim, evleneceğiz, anneme senden bahsettim” yalanı 2
Bunlar en bilinen yalanlar ablacım
seni çok iyi anlıyorum, gercekten çok iyi anlıyorum ama demek ki ya yalandı, ya da son 1 haftada gercekten bişey oldu ve değiştiOh sonunda beni anlayan biri çıktı, evet işte herkes sanıyor ki zengin diye yapıştım halbuki öyle bir şey yok, arkadaslarının hepsiyle tanıştırdı, iş yerine çağırdı ailesiyle Yanımda hep konuşurdu selam söylerlerdi falan yani hayatına katmıştı beni cinsel beklentisi de olmadı istese otele gidelim gibisinden de ima ederdi yapmadı değer veriyordu, kimse beni anlamıyor, hep ilgili konuşan arayan soran birisiydi, son bir haftada değişti ve ayrıldı bende damdan düşer gibi oldum normal olarak, 30 sayfadır bunu anlatıyorum ama anlayan 3 kişi falan çıktı beni
Cİnsellik yaşamadık, cinsellik istemedi o zaman beni kandırmış olamaz kafasından çıkın lütfen.Oh sonunda beni anlayan biri çıktı, evet işte herkes sanıyor ki zengin diye yapıştım halbuki öyle bir şey yok, arkadaslarının hepsiyle tanıştırdı, iş yerine çağırdı ailesiyle Yanımda hep konuşurdu selam söylerlerdi falan yani hayatına katmıştı beni cinsel beklentisi de olmadı istese otele gidelim gibisinden de ima ederdi yapmadı değer veriyordu, kimse beni anlamıyor, hep ilgili konuşan arayan soran birisiydi, son bir haftada değişti ve ayrıldı bende damdan düşer gibi oldum normal olarak, 30 sayfadır bunu anlatıyorum ama anlayan 3 kişi falan çıktı beni
Nasıl dayanıyorsunuz, bana ara verelim demesini kabul etmediğimden ayrılıp engelledi, çok zor sabretmek umarım siz çözebilirsiniz, siz ne kadar suredir birliktesinizAynı durumdayız benimkide sıkıldım senden davranışlarından soğudum dedi. Aşkım bile demek içinden gelmiyormuş söylersem yapmacık olur diyor . Baskasimi var neden böyle degistin birden diye üstüne çok gittim hep basim agriyor yorgunum derdi bana. Başkası yok diyor ama var gibi. Okulu sınavları olduğu için odaklanamiyormusta kendiyle ilgili sıkıntıları varmis ara verelim bana zaman ver dedi kafamı toplamam lazım dedi bende ilk kabul etmesemde sonradan tamam dedim şimdi 2 haftadır konuşmuyoruz nolcak bilmiyorum acaba başka kızlar mi vardı bizden soğudular birden anlamadim
ama ozaman neden bi kaç aya nişan yaparız evleniriz falan demiş, ailesine de söylemiş
Yalnız bana bunu söyleyip farklı olmadı çıkarı olacak şekilde falan da davranmadı iki günde bir kahve içmeye ya da beni iki dakka görmeye bile 40 dakka yol yapıp görüp dönen birisiydierkekler her zaman yapar bunu. Malum bizim kizlarimiz daha cocugu gorur gormez dugunu planladiklari icin, guzel dusuyor boyle cunku.
Ornekte de goruldugu uzere..
Arkadaşlarıyla tanıştırmasını neden yadırgayayım kiCİnsellik yaşamadık, cinsellik istemedi o zaman beni kandırmış olamaz kafasından çıkın lütfen.
Bir tek bu sebepten kadınları kandırmıyorlar, ya da kalkmıyor bile adamınki nereden bileceksiniz? Veya kendince zevki arttırmak için uzatmaya çalışıyordu bu arayı.
Ne sebepten olursa olsun bitmiş gitmiş. Aranızda daha doğru düzgün bir paylaşım bile olmamış kendiniz yazıyorsunuz, sizi koşa koşa arkadaşlarıyla tanıştırdı ve siz de hiç yadırgamadınız öyle mi?
Bende fuckbuddymin arkadaşıyla tanışmıştım yani ne oluyor
Yadırgayın dememişim zaten. Bazıları önemser hemen tanıştırmaz ilişki oturunca tanıştırır tamam ama bazı erkekler baştan arkadaş, aile muhabbeti yapar ki göz boyamak için.Arkadaşlarıyla tanıştırmasını neden yadırgayayım ki
Evet bende artık böyle düşünüyorum, sonra erkekleri sosyal medyada kısıtlamayın yok takıp ettıklerıne karışmayın bilmem ne deniliyor karışmayınca sonuç tam olarak bu işte...Baska birisini bulmus, kabul etmesi zor, ama hikayeden cikan goruntu tam olarak bu.
Yadırgayın dememişim zaten. Bazıları önemser hemen tanıştırmaz ilişki oturunca tanıştırır tamam ama bazı erkekler baştan arkadaş, aile muhabbeti yapar ki göz boyamak için.
Cinsellik olmasına gerek yok kullanılmak için önceki yorumumu okuyabilirsiniz. Ayrıca ilk mesajınızda ailesine girmeyi çok isterim demenizle şu an yazdığınız çelişiyor.Bir çok defa ailesinin oturduğu mekanlara gidelim istedi erken olduğunu söyleyen hep ben oldum, o da hep benim ailemle tanışmak istedi, arkadaş olarakta iş arkadaşlarına kadar tanıştıran o oldu, karşılığında bir şey yaşamakta istemedi, bende beni kullanmaya yönelik girişimi olmadığı için(cinselliğe karşı değilim yanlış anlamayın seversem sevişirim) ayrılınca anlam vermedim hatayı kendimde buldum vs vs
Ahaaaa aaaaaa ol dı tings ay kud Du, if ay hed e lidıl mani :) ABBA dinleyin tavsiye ederim. Ayrıca şahsen umrumda bile olmazdı. Fakirlik içinde büyüdüğüm için amacım hep kendine yeten para kazanan bir kadın olmaktı. Eşimin koca bir şirketi olsa ne olmasa ne. Ne şirketler batıyor. Lütfen daha fazla direnmeyin ve kabul edin ki sizi cezbeden imkanlardı. Adamın özelliği koca şirketi olması olamaz, yardımsever, zeki, anlayışlı, merhametli olur mesela. Yada bir kızı yarı yolda bırakmayıp sınav öncesi depresyona sokmayacak kadar düşünceli ve yüce gönüllü olur. Biriyle ayrılır ayrılmaz birsürü kız ekleyen ergen beyinli olmaması da iyi biri olduğunun göstergesidir örneğin.Çok güzel bir mesleği var, kocaman bir şirketi var, ailesi çok modern, evi arabası konuşması giyimi, gittiği yerler vs vs hepsi büyüledi beni, hanginiz olsa inanın ah nasıl kaybettim ben böyle birisini diye aşk acısı+buna çok üzülürdünüz
Hayır ilerisi için çok isterdim çekindim erken diye düşündüm bir kaç defa sordu istemedim erken diye kaybedince değere bindi sanırımCinsellik olmasına gerek yok kullanılmak için önceki yorumumu okuyabilirsiniz. Ayrıca ilk mesajınızda ailesine girmeyi çok isterim demenizle şu an yazdığınız çelişiyor.
Sizi tavlamak için taktik yaptı yapmadı bu bile önemli değil şu an adamı bir şekilde bunaltmışsınız yazdıklarınız, histerikliğiniz bunu gösteriyor. Burada başkasını buldu yorumlarını beğeniyorsunuz belki size daha kolay geldiği için ama nedeni çok açık bunaltmışsınız bu kadar.
Haklısınız, zaten şu mutsuz günlerim geçse bende daha iyi farkına varacağım biliyorumAhaaaa aaaaaa ol dı tings ay kud Du, if ay hed e lidıl mani :) ABBA dinleyin tavsiye ederim. Ayrıca şahsen umrumda bile olmazdı. Fakirlik içinde büyüdüğüm için amacım hep kendine yeten para kazanan bir kadın olmaktı. Eşimin koca bir şirketi olsa ne olmasa ne. Ne şirketler batıyor. Lütfen daha fazla direnmeyin ve kabul edin ki sizi cezbeden imkanlardı. Adamın özelliği koca şirketi olması olamaz, yardımsever, zeki, anlayışlı, merhametli olur mesela. Yada bir kızı yarı yolda bırakmayıp sınav öncesi depresyona sokmayacak kadar düşünceli ve yüce gönüllü olur. Biriyle ayrılır ayrılmaz birsürü kız ekleyen ergen beyinli olmaması da iyi biri olduğunun göstergesidir örneğin.
Mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi 1 yıldır çıkıyoruz. kendimi küçük düşürmeyim diye bekliyorum ama onsuz daha iyiymiş be hayatNasıl dayanıyorsunuz, bana ara verelim demesini kabul etmediğimden ayrılıp engelledi, çok zor sabretmek umarım siz çözebilirsiniz, siz ne kadar suredir birliktesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?