- Konu Sahibi bayanpukina
-
Başak BurcuDengesizmis demek ki içi dışı bir değilmiş. Burcu neydi bunun? Bu arada konu içinde biri YouTubedan yasam koçu tavsiyesi vermiş ya şimdi adını unuttum. Gün içinde izledim o adamı çok tatlı mutlaka izle taktikleri muazzam :) iyi ki yazmamışsın ergenin teki demek ki
Bulunmaz hint kumaşı mı?
Bu adam mı , size bunları yapan, sizi karşısına alıp konuşup ayrılamayacak kadar dengesiz birini mi bulamayacağınız için mi üzgünsünüz.
Siz etkilenmişsiniz, o değil.
Önününüze neler çıkar neler, bugünlere güler geçersiniz, gözünüzde çok büyütmüşsünüz, değmez.
Ben kimsenin peşinde koşmadım, koşacağımı da sanmıyorum.
3,5 yıllık, evliliğe giden ilişkim bir kısa mesajla bitti, yine de "bu ilişkiye bir şans verelim" demedim. Aylar sonra geri döndüğünde acıdan süründüğüm halde kabul etmedim, içim almadı.
O yüzden 2 aylık ilişkide perperişan olmayı anlayamıyorum. Bir erkek için sürünülebilir, ben süründüm şahsen; ama o erkeğin bunu bilmesine gerek yok.
Ayrıca önemli olan bizim ne yaptığımız değil ki, ne yapılması gerektiği.
Ne diyelim "bileklerini kes adamın kapısına yat" mı diyelim? Ne yapılması gerekiyorsa onu söylüyoruz.
Konu sahibi de önerilere kulak vermiş, mesaj atmamış. İleride, buraya konu açtığına şükredecek.
O başkasını bulmuş. Yeni cicisi var. Hiç yıpranma. O ilişkisi bitince sana yeşil ışık yakar. Bu arada ayrılık acısı bilimsel olatak 3 gün ile 7 gün arasında değişiyor. Bu kadar kolay ve sebrpsiz ayrılabilen biri için ağlama. Toparlan ve hayatına devam et. En tatlı intikam sensiz de mutluyum mesajını verebilmektir.Çok kötüyüm, sabahtandır ağlamaktan içim çıktı, iki ay önce arkadaş ortamında tanıştığım biri oldu ikimizde ilk görüşte aşık olduk, içimiz içimize sığmıyordu çok mutluyduk hep ama aşırı konuşacak konumuz da olmuyordu şakalaşıyorduk, hayal kuruyorduk falan çok uzun sürmüyordu sohbetlerimiz,öpüşmekten de ilerisine gitmedik, ailesiyle yaşıyor zaten, benşuan kpssye hazırlanıyorum çalışmıyorum, oysa kendi işinin sahibi(yaşımız aynı 24-25)ailesiyle tanışmadım ama çok güzel mutlu bir ailesi var beni bu aralar tanıştıracağını söylemişti ikimizin ailesi de ilişkimizi biliyor, o aileye girebilmeyi çok isterdim, sevgilim her fırsatta nişan yapalım bir kaç aya seneye evlenelim diyen biriydi ama ne olduysa kendi işi olduğu için sanırım çok yoğun çalışan birisi olduğu halde hep zaman ayırırdı bana ama son bir haftadır çok soğuktu bana. Üzerine gittim kendimle alakalı, işimle ilgili sorunum var dedi üzerime gelme dedi, o aramadıkça aramadım gün içinde bir ikimesaj atıyorduk birkaç gündür birbirmize ama bu sabah uyandığımda yüzümde stresten sivilceler çıktığını gördüm ve ona canım lütfen bana böyle olma uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum, çok mutsuzum bende lütfen eskisi gibi olalım dedim ki demez olaydım benden ayrıldı, çok iyi birisin ama yapamıyorum hoşçakal dedi engelledi. Aradım bağırdı ve aklımdan çıkardım seni dedi. Hayat boyu böyle birisini bulabileceğimi sanmıyorum. Şu an mantıklı düşünemiyorum akşam onu tekrar arayıp lütfen barışalım bu zamana kadar hep dışarda yemek yedik kahve içtik artık farklı şeyler yaparız,bisiklet süreriz piknik yaparız hem konuşacaklarımız da artar, ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) ben seninle sonuna kadar varım demek istiyorum. Gurur yapıp ömür boyu keşke demek istemiyorum.Of o kadar mutsuzum ki lütfen bana akıl verin, yol gösterin, çok ama çok seviyorum hatta sanırım çok aşığım... ilk kez bu kadar gurursuz ve çaresiz hissediyorum kendimi, lütfen ben napabilirim, nasıl eskisi gibi onunla mutlu neşeli olabilirim bana yol gösterin...
Biliyor musunuz artık bana maalesef asla dönmeyeceğini biliyorum, dönse bile bende her şey bittiğinde ya da başkasıyla konuştuğumda döner, hakkımı asla helal etmiyorum bana sınav öncesi bunu yaptı, bu yaptıkları dilerim döner onu bulur.O başkasını bulmuş. Yeni cicisi var. Hiç yıpranma. O ilişkisi bitince sana yeşil ışık yakar. Bu arada ayrılık acısı bilimsel olatak 3 gün ile 7 gün arasında değişiyor. Bu kadar kolay ve sebrpsiz ayrılabilen biri için ağlama. Toparlan ve hayatına devam et. En tatlı intikam sensiz de mutluyum mesajını verebilmektir.
Emin olun %100 ettiğini bulur.Biliyor musunuz artık bana maalesef asla dönmeyeceğini biliyorum, dönse bile bende her şey bittiğinde ya da başkasıyla konuştuğumda döner, hakkımı asla helal etmiyorum bana sınav öncesi bunu yaptı, bu yaptıkları dilerim döner onu bulur.
Hiç sanmıyorum biliyor musunuz, hangi kız onu neden üzsün ki herkesin isteyeceği birisiEmin olun %100 ettiğini bulur.
Sen adama bulunmaz hint kumaşı gibi davranmışsın adam da şımarmış işte
Sessiz kal dönerse de mesafeli ol
Ciddi konuş .
Aksine kimsenin isteyeceği biri değil. Şİmdiye dek onun hakkında bahsettiğiniz şeylerde ilgi çekecek bir nokta göremedim. Zenginlik ilginizi çeken şeylerden biri gördüğüm kadarıyla. Maddiyat ne ki? Bir gün hepsi gidebilir. Veyahut siz geleceğinize bakar memur olursunuz daha fazlasını kazanırsınız. Ama insan olabilmek çok farklı bir erdem. Bana sormuşsunuz ne kadar sürdü diye; iki hafta sürdü. İKi haftada gözüm kör oldu. O yüzden aşık olmanızı anlıyorum. Ama buradaki diğer arkadaşlarla birlikte hepimiz aynı şeyi söylüyoruz sana: önüne bak. Geleceğini bir erkek için çöpe atma. Bir daha bulamayacağın tek şey zaman...Hiç sanmıyorum biliyor musunuz, hangi kız onu neden üzsün ki herkesin isteyeceği birisi
O zaman önüne bakıcaksın.İnanın en çok o bana öyle davranıyordu, onun aşırı ve yoğun ilgisinden ben bu kadar etkilenip bu hale geldim, asla dönmez ağzıma etti gitti çünkü, duygusal olduğumu da biliyordu, ayrılalım dediğinde ağlamaklı konuştum hiç oralı bile olmadı, asla da olmaz biliyorum, zaten benim üzüntüm geçtikten sonra araması da önemli değil ki
adamin maddi durumu dışında ne gibi ozellikleri var ki? yazin beraber yorumlayalim herkes ister mi istemez mi diyeHiç sanmıyorum biliyor musunuz, hangi kız onu neden üzsün ki herkesin isteyeceği birisi
Kısıtlamadım arkadaşlarıyla buluşunca aramazdım bile, sadece benden sonra sosyal medyadan tanımadıklarınla takıpleşme demiştim hepsi bu, son bir haftadır evet aradım yazdım o konuda belki üzerine gittim hata ettimO zaman önüne bakıcaksın.
Zamanla bu acın geçer merak etme
Dikkatini farklı bir yere çekmen gerek şu an .
Başta aşırı ilgi verip ilgi görünce kesmek hemen hemen her erkeğin yaptığı birşey.işte o senle ilgilenirken fazla kaptırmayacaktın.sen de aynu ilgiyi ona gösterince adam şaşırmış ne yapacağını bilememiş
Belki fazla kısıtladın darladın msj attın vs
adamin maddi durumu dışında ne gibi ozellikleri var ki? yazin beraber yorumlayalim herkes ister mi istemez mi diye
bakin iliskinin ilk dönemleri zaten herkes kusursuzdur,kimse kotu yonlerini kolay kolay açığa çıkarmaz,herkes ilgilidir elde etmeye calisir vs. Adami siz bile henuz tam olarak tanımıyorsunuz ki.
kariyeri,parası malı mülkü olan sevgililerim oldu,hicbirinden ayrılırken üzüldüğüm noktalar bu olmadi,zaten genel anlamda üzülmedim sadece birine uzulmustum onunda hicbiseyi yoktu:) maddi durumunuz cok mu kotu? Bu yuzden mi bu sizi bu kadar etkiledi? Ben ortada para disinda kaybedilmis bisey görmüyorum,yasiniz kac bilmiyorum ama maddi durum önemlidir ama öncelikler mevcuttur,adam da bu öncelikler yok,ayrılmayı bile bilmiyor kırıyor döküyor. Boşa üzülüyorsunuz,gercekten bosa üzülüyorsunuzÇok güzel bir mesleği var, kocaman bir şirketi var, ailesi çok modern, evi arabası konuşması giyimi, gittiği yerler vs vs hepsi büyüledi beni, hanginiz olsa inanın ah nasıl kaybettim ben böyle birisini diye aşk acısı+buna çok üzülürdünüz
Sevseydi ayrılmazdı, artık sevmediğine öyle eminim ki ve asla beni aramayacağınaBöyle yaparsan hoppp ikinci gun kendini yatakta bulursun .... Ve ondan sonra seni birakirsa pismanligin en dibini gorursun birak sewiyosa geri gelir zaten ne yalvarcan ona sen kendini bu kadar ezik gosterme yoksa kendini bulunmaz hint kumasi sancak.
Çok aramıcan üstüne düşmücen işteKısıtlamadım arkadaşlarıyla buluşunca aramazdım bile, sadece benden sonra sosyal medyadan tanımadıklarınla takıpleşme demiştim hepsi bu, son bir haftadır evet aradım yazdım o konuda belki üzerine gittim hata ettim
ararsa kosarak mi gitcenSevseydi ayrılmazdı, artık sevmediğine öyle eminim ki ve asla beni aramayacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?