Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Gitmiş canım, sevmemiş hiç bunları duymak zor ama benzer şeyleri ben de yaşadım. Anlıyorum senin duygularını ulaşmak istiyorsun. Bosvermelisin canım dönmeyecek. Ben 6 aydır bir ilişki yasadigimizi sanıyordum. Küçük değilim 30 üzerindeyim. İsim gücüm var. Annesi teyzesi babası ile bile tanıştırdı. En son görüşmede evaliliği düşünmediğini söyledi. Ki ben evlilik ile ilgili tek bir kelime bile etmemiştim. Sonra benim için ne düşündüğünü sordum arkadaş dedi. Yan günde saatlerce konuştuğumuz görüşmek için gün sayan insan bir anda döndu. Ben de 8 kile kaybettim. Seni çok iyi anliyorum hiç mi sevmemiş diyorsun. İnsan kendini aptal gibi hissediyor. Umarım unutursun kısa zamanda. Erkekler duygusuzlar maalesef

Başak Burcu

Umarım daha iyisini bulabilirim ya

İnşallah dediğiniz gibi olur, iyi ki onunla olmamış daha iyisini buldum diyebilirim, aksı taktirde başkasıyla nişanlandığını falan görmek beni çok üzer hem de çok

O başkasını bulmuş. Yeni cicisi var. Hiç yıpranma. O ilişkisi bitince sana yeşil ışık yakar. Bu arada ayrılık acısı bilimsel olatak 3 gün ile 7 gün arasında değişiyor. Bu kadar kolay ve sebrpsiz ayrılabilen biri için ağlama. Toparlan ve hayatına devam et. En tatlı intikam sensiz de mutluyum mesajını verebilmektir.

Biliyor musunuz artık bana maalesef asla dönmeyeceğini biliyorum, dönse bile bende her şey bittiğinde ya da başkasıyla konuştuğumda döner, hakkımı asla helal etmiyorum bana sınav öncesi bunu yaptı, bu yaptıkları dilerim döner onu bulur.

Emin olun %100 ettiğini bulur.

Sen adama bulunmaz hint kumaşı gibi davranmışsın adam da şımarmış işte
Sessiz kal dönerse de mesafeli ol
Ciddi konuş .

İnanın en çok o bana öyle davranıyordu, onun aşırı ve yoğun ilgisinden ben bu kadar etkilenip bu hale geldim, asla dönmez ağzıma etti gitti çünkü, duygusal olduğumu da biliyordu, ayrılalım dediğinde ağlamaklı konuştum hiç oralı bile olmadı, asla da olmaz biliyorum, zaten benim üzüntüm geçtikten sonra araması da önemli değil ki

Hiç sanmıyorum biliyor musunuz, hangi kız onu neden üzsün ki herkesin isteyeceği birisi
Aksine kimsenin isteyeceği biri değil. Şİmdiye dek onun hakkında bahsettiğiniz şeylerde ilgi çekecek bir nokta göremedim. Zenginlik ilginizi çeken şeylerden biri gördüğüm kadarıyla. Maddiyat ne ki? Bir gün hepsi gidebilir. Veyahut siz geleceğinize bakar memur olursunuz daha fazlasını kazanırsınız. Ama insan olabilmek çok farklı bir erdem. Bana sormuşsunuz ne kadar sürdü diye; iki hafta sürdü. İKi haftada gözüm kör oldu. O yüzden aşık olmanızı anlıyorum. Ama buradaki diğer arkadaşlarla birlikte hepimiz aynı şeyi söylüyoruz sana: önüne bak. Geleceğini bir erkek için çöpe atma. Bir daha bulamayacağın tek şey zaman...

O zaman önüne bakıcaksın.
Zamanla bu acın geçer merak etme
Dikkatini farklı bir yere çekmen gerek şu an .
Başta aşırı ilgi verip ilgi görünce kesmek hemen hemen her erkeğin yaptığı birşey.işte o senle ilgilenirken fazla kaptırmayacaktın.sen de aynu ilgiyi ona gösterince adam şaşırmış ne yapacağını bilememiş
Belki fazla kısıtladın darladın msj attın vs

Hiç sanmıyorum biliyor musunuz, hangi kız onu neden üzsün ki herkesin isteyeceği birisi
adamin maddi durumu dışında ne gibi ozellikleri var ki? yazin beraber yorumlayalim herkes ister mi istemez mi diye
bakin iliskinin ilk dönemleri zaten herkes kusursuzdur,kimse kotu yonlerini kolay kolay açığa çıkarmaz,herkes ilgilidir elde etmeye calisir vs. Adami siz bile henuz tam olarak tanımıyorsunuz ki.

Kısıtlamadım arkadaşlarıyla buluşunca aramazdım bile, sadece benden sonra sosyal medyadan tanımadıklarınla takıpleşme demiştim hepsi bu, son bir haftadır evet aradım yazdım o konuda belki üzerine gittim hata ettim

Çok güzel bir mesleği var, kocaman bir şirketi var, ailesi çok modern, evi arabası konuşması giyimi, gittiği yerler vs vs hepsi büyüledi beni, hanginiz olsa inanın ah nasıl kaybettim ben böyle birisini diye aşk acısı+buna çok üzülürdünüz

Böyle yaparsan hoppp ikinci gun kendini yatakta bulursun .... Ve ondan sonra seni birakirsa pismanligin en dibini gorursun birak sewiyosa geri gelir zaten ne yalvarcan ona sen kendini bu kadar ezik gosterme yoksa kendini bulunmaz hint kumasi sancak.

kariyeri,parası malı mülkü olan sevgililerim oldu,hicbirinden ayrılırken üzüldüğüm noktalar bu olmadi,zaten genel anlamda üzülmedim sadece birine uzulmustum onunda hicbiseyi yoktu:) maddi durumunuz cok mu kotu? Bu yuzden mi bu sizi bu kadar etkiledi? Ben ortada para disinda kaybedilmis bisey görmüyorum,yasiniz kac bilmiyorum ama maddi durum önemlidir ama öncelikler mevcuttur,adam da bu öncelikler yok,ayrılmayı bile bilmiyor kırıyor döküyor. Boşa üzülüyorsunuz,gercekten bosa üzülüyorsunuz

Sevseydi ayrılmazdı, artık sevmediğine öyle eminim ki ve asla beni aramayacağına

Çok aramıcan üstüne düşmücen işte
O aratacak soracak
Aramıyor mu yol vericen
Henüz 2 aylık ilişkide evlilik konuşması zaten itici .yalancı olduğu başından belliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…