Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Hayatın boyunca durduk yere soğudum bitti gitti diyen bi dengesiz bence de bulamazsın

İkimiz ayniyiz çocukça davranışlar duygusallık vs... yengeç burcuymussun sen benim olgunlasmamis halimsin bu yüzden anlıyorum seni Ama en ufak zorlukta seni terkeden biri var unutma mesaj atma demeyeceğim muhtemelen atacaksın .. hayatın tokadını yemeden olgunlassan keşke... Bu arada tekrar sevgili olsanız dahi lütfen sana saygiszlik yapmasına izin verme sana bir gerizekalı derse terket ..ben terketmedim neler geldi başıma bir çocukla boşandım . İyi düşün .ve korkma yeniden deliler gibi aşık olursun ben oldūm hemde saygıda çok fazla

Çok üzülüyorum ama beni sevmediğini maalesef anladım, mesaj atmaktan vazgeçtim, umarım bu kararlılığımı sürdürürüm size de geçmiş olsun dilerim ikimiz de çok mutlu oluruz artık. Ve evet hep duygusal olduğumuzdan üzülen hep biziz, affedeyim taviz vereyim seviyorum diyoruz kendimizce ama karşımızdaki tepemize çıkıyor maalesef...

Sen kendj kendinin kuyusunu kazmissin

Erkeklerin ustune boyle duygusal konularla gidilmez, bogarsin, sikar, korkutursun

Sende de durum bu olmus, o biraz nefes almak istedikce sen bogmussun

Hala geri istiyorsan asla arayip sorma , en azindan 3-4 hafta... pes ettiysen sorun yok, geri istiyorsan ilk dedigimi yap onunla iletisime gecme, ona haber ulastirmaya calisma, sosyal medyada iyi,kotu, mutlu, mutsuz 1-2 hafta bir sey paylasma.

Butun bunlari yapmadan once son bir kez aglayip sizlamadan, bir aydinlanma yasamissin gibi onu ara veya mesaj at. De ki cok hakliymssin, ben de dusununce anladim ki biz birbirimize uygun degildik zaten hic bir zaman. Boylesi cok daha uygun oldu de

Yok hakkini helal et gibi duygusal bir son da yapma. Kendine iyi bak gibi cok mantikli ve guclu konus ama sert ve kaba degil. Dostane bir sekilde.

3-4 hafta sonrasini, eger hala ilgin varsa sayet yazarim sana yine
Bak ise yarayacaktir

ne garip hem sizin konunuzda hem kendi konumda aynı şeyi yaşadığını söyleyen ona yakın kadın gördüm. şu an aynı durumda olduğunu söyleyen. konularımız çok benzer. benimki de aynı şekilde ailelere ilan ederek, evleniyoruz moduna girip bir anda uzaklaştı, ben ne istiyorsun napmaya çalışıyorsun dedikçe büyüttü, birkaç ayda da tamamen bitirmemi sağladı. sizinki benimkinin hızlandırılmış versiyonu olmuş daha da iyi olmuş inanın. ben 72 gün adam gelecek yüzyüze görüşeceğiz yeniden mutlu olacağız diye bekledim ve olmadık.

Merhaba evet geri istiyorum dürüst olacaksam ama bir şey yapmayacağım ararsam açmaz, çünkü beni arkadaş her kanaldan engelledi şaka gibi ama değil, büyük ihtimalle şu an birisine aşık oldu diye düşünüyorum ve beni seviyorduysa bile şu an zerre sevmediğine Emin’im dedikleriniz için sağolun ama arayıp ayrılık fıkrıne hak versem de, ee tamam haydi bay deyip kapatır daha da üzülürüm, zaten bana aklında bıtırdığını söyledi ben ağlamaklıydım ve umrunda olmadım, kaç gündür de umrunda değilim, daha iyilerini bulurum dilerim ki

Siz ne kadar süre birlikteydiniz, of cidden nedir erkeklerden çektiğimiz, bende şu iki gündür iyiyim çok şükür böyle giderim umarım ya, Pazartesi günkü halime hiç dönmk istemiyorum, biliyor musunuz asla dönmeyeceğine dönse bile bu günlerde dönmeyeceğine öyle Emin’im ki ben, şu an çok mutlu gezip tozuyor görüyorum hikayelerden falan, yanı umrunda olmadığım çok açık...

Büyük hata edersin, evine gitmeler falan filan sonrasında ayrılsa senden daha mı mutlu olcaksın gitmek isteyeni bu şekilde tutmak istemen çok yanlış kendine saygını yitirme sakın sen onun oyuncağı değilsin olma da

Sizi bir anda sebepsizce yarı yolda bırakan, akabinde nefes almadan instagramda kız avına çıkan ergen, abazan profilindeki sevgili hangi özelliğiyle mantığa uyan, evlenilecek adam oluyor bilemedim.

Zenginmiş, bir de büyük bir şirketleri varmış

Üç yıl sonra bu sitede bu konunuzu tekrar okuduğunuzda ben bu adam için kendimi neden bu kadar yıpratmışım ki diyeceksiniz.
üç yıl çok, üç ay diyelim bence :) aynı durumda olduğum için üç yıl gözümde büyüdü:))) şaka bir yana geçmiş ilişkilerimde de kurtulmak istediysem eğer 3 ay maksimum yetmiştir. yeter arkadaşımıza da. umarım...

canım biz ocakta başlamışız, ilk buluşmadan evlenme teklifiyle falan. doğru kişiyi buldum modları. aynı senin anlattığın gibi annem bir yerdeyken, hadi yanına gidelim tanıştır beni artık muhabbetleri. benim engellemem. aynı şekilde annesiyle beni telefonda konuşturması, annesine yanımda sürekli bizim fotoğraflarımızı atması, annesinin "çok yakışıyorsunuz allah ayırmasın" mesajlarını bana okutması vs... insan inanıyor.
ben hiç evlilik düşünmeyen biriydim 32 yaşındayım şu gün itibarıyla. ama o kadar kaptırdım ki... 1. ayımızda belediye başkanıyla görüşmüş, iş anlamında tanıyoruz ikimiz de. nikah tarihi vs konuşmjuş. başkan beni aradı tebrik etti öyle düşün. her şey çok iyi gidiyor dışarıdan... adam kusursuz benim gözümde. ne istesem elimin altında olan bir ilişki. sesimi düşük hissetse kapıya gelen bir adam.
sonra kesildi. yavaş yavaş kesildi ama o yavaşlık da 1 hafta falan. uzaklaştı, aramıyor az arıyor, mesajlarda aşkım canım yok. his yok yani varsa bile.
ben üstüne gittim. o gittikçe sana kırıldım ama çözeceğiz dedi.
o sıra başka şehirdeydi geleceğim yüzyüze konuşup eskiye döneceğiz dedi. eskiye dönmek için o şehirden dönmesini bekledim.
her hafta çarşamba cuma vs geliyorum diyordu. hazırlanıp bekliyordum. hiç gelmedi.
72. gün geldi.
ben çok mesafeliydim. kurtarıcam bu ilişkiyi yarın arıcam hep görüşcez dedi. yarın oldu aramadı.
ertesi hafta aradı falan...
kopmuştuk.
en son doğum günümdü 15'i. iyi ki doğdun bile demedi. yazdı cizdi ama onu demedi. akşam buluşcaz dedi. gece 10'a kadar bekledim buluşmayı evde sap sap. işi bitmedi. gelmedi. ben de bitirdim. o da ben bu dönem çok kötüyüm, nefes alamyorum, depresyondayım sen haklısın dedi...
sağolsun.

Zenginmiş, bir de büyük bir şirketleri varmış
ben bu arkadaşın zenginliğine tav olduğunu düşünmüyorum ya. aynı benim konu gibi bence bu, kandırılmak yani.. adamdan ciddi etkilenmiş, tamam geleceğim bu kişi dediği noktada yarı yolda kalmış. biri sorunca "evet zengin" demiş forumda, buradan da herkes "hımm zengin diye koşuyorsun peşinden" diyor. hayat şartlarının iyi olması da hoşuna gitmiş. artı bir cümle var ailesiyle çok samimi çok mutlular hikayesi. parayla ilgili değil bu bence...
yani asıl konuya odaklanılamadığı için 30 sayfadır kıza çok derman olunamamış sanki.

Meslegi , kocaman şirketi , arabasi , modern ailesi , gezdigi yedigi içtigi yerler güzel olsa ne olur adam olmadiktan ya da seni sevip istemedikten sonra ne önemi var ?
Aşk acisi mi çekiyorsun , maddiyat kaybi acisi mi yaşiyorsun ? Yemeden içmeden uykudan kesilip 2 ay sonraki hayatini etkileyecek sinava çalisamayacak kadar aşk acisi çeken biri maddiyatini düşünemezdi .

Hic sizi tanifikca, maalesef, hayal ettigi gibi bir kisiliginiz olmadigini, onun hayalindeki insan maalesef olmadiginizi dusundunuz mu? Erkekler de insan. Evet,her insan gibi kotusu de var ama inanin bu anlattiklariniz bana oyle gelmiyor. Bir kiza asik olmus ve kizin kisiligi, belki de egitimi, kulturu, gorgusu.. her ne ise, uymamis.o deli gibi asik oldugu kizdan sogumus hatta belki bizzat siz ustune gide gide simariklik, kiskanclik, trip gibi asik usandiran seyler yaptiniz. Adam da usandi sogudu... insanlara cok kotu, cokkotu demeden once, ne yapmis da onu degistirmis olabilirim diye hic dusundunuz mu? Eminim aslinda kendi agzi ile bile soylemistir, nelerin ona gore dogru olmadigini

O halde simdiik hic bir kanLdan ona uladmaya, haber ucurmaya calismayon,sosyal medyadan mutlu, mutsuz her hangi bir gizli mesaj birakmaya calismayin.ogorsun diye hic bir sey yapmayin. Bu 3-4 haftayi kendinize ayirin, sevdiginiz seyler yapin, kitap okuyun, cilt bakimi, saglikli beslenme her ne ise..m kendinize iyi davranin ve ben acaba ne yapmis da kendimden sogutmus olabilirim diye dusunun. Ama dedigim gibi onunla haziran ortasina kadar asla iletisime gecmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…