Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Her zaman dediğim gibi guru bazen hayat kurtarır.Arayıp ne yapacaksın allah aşkına adam seni severek ayrılıyorum dememiş ki seni aklımdan çıkardım istemiyorum demiş.Şu saatten sonra yapacağın herşey onu daha da soğutmaktan başka bir işe yaramaz.Polyannacılık oynamaya gerek yok bu kadar küçültmeyi kendinizi.Belli ki aklında başka biri var başka bir şeye ihtimal vermiyorum.

2 ayda gerçekten bu kadar bağlandınız mı Allah aşkına adam maymun iştahlı biri demek ki baksanıza hemen bıkıp soğuyup yazma etme dediğine göre. bir de lütfen kendinize gelin yok dizi yok piknik adam bunlara mı dönecek

Evet zor olsa da kabul ettim bende maalesef...

Arayıp dün düşündüğüm şeyleri ona söylemedim, en büyük üzüntüm şu benim:bir daha kalbıme ve mantığıma her yönden bu kadar mükemmel birisini bulamayacak olduğumu bilmek, kaybettiklerime daha doğrusu elde edemediklerime yaşayamadıklarıma üzüldüm en çokta yani

o da sizin gibi düşünse eminim bunları yapmazdı zaten tanışır tanışmaz nişanlanma, evlenme muhabbeti saçma madem güvenmiyor kendisine bu kadar yapmaması gerekirdi.

Ben dedim valla :) git ayaklarını öp diye.

iki ayda ne bu böyle ölüp bitmeler.kizlarimiz lütfen kendinizi biraz ağırdan satın.arayip sunu yapalim.bunu yapalim demeyi dusunuyorumda ne demek.kaçan kovalanirmis okadarda adamın totosunu havaya kaldırma belliki seni istemiyor.seni istemeyeni sen hic isteme.

Güzel bir kızdım ve artık taciz boyutuna varan asılmalardan bıktığım için 19 yaşında nişan parmağımda yüzük ile geziyordum. Halbuki aklım beş karış havadaydı kimse de yoktu hayatımda. Onu ilk gördüğümde ellerimi arkamda kavuşturup yüzüğümün yerini değiştirmiştim. Kör olmam iki haftamı aldı. Hayırlısı olsun diyenlere hayırsız da olsa istiyorum demeler, aklınıza gelecek her türlü hurafenin peşine düşmeler ve tabi yazdığım mektuplarla kendimi küçük düşürmeler... O yüzden aşkınızı, üzüntünüzü çok iyi anlıyorum. O da beni bir günde terk etmişti. O dönemlere ait bir "keşkem" ve bir tane de" iyi kim" var. Keşke okulumu salmasaydım. Bunu bana çok pahalıya oldu. Zira zaman büyük bir servet geri alamazsın. Ama benim bunca ısrarıma karşı iyi ki yeniden bir araya gelmemişiz onunla. İKi yılda bir bakıyorum hala aynı yerde aynı vizyonsuz bir hayatı yaşıyor. Bense hayatımın anlamını buldum. Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin. Dua et ve önüne, geleceğine bak. Doğru kişi bir karşına çıkacak ve seni öyle çok sevecek ki ne demek istediğimi anlayacaksın.

Konuyu dünden beri okuyorum yazmaya vaktim olmadı. Ona hiç sordun mu "neden?" diye? Yani yapamıyorum derken neyi kastetmiş? Ben en çok bunu merak ederdim herhalde. Ayrıca yaşayamadıklarina üzülüyorsan bence sen de çok sevmemissin. Çünkü insan gerçekten sevince pek umrunda olmuyor mantık kısmı. Maddiyat konusunu belirttiğin için yazma gereği duydum bunu

Siz ne kadar süre sevgiliydiniz terkedildiğinizde, teşekkür ederim beni anladığınız için şu an yataktayım midemin ağrısıntan üzüntümden değil sınav önümü göremiyorum umarım hemen unuturum ya iyi olmak istiyorum gerçekten öyle gözümü boyamışkendimi kaptırmışım ki

Nedeni güya işiyle ve kendiyle ilgili sorunları varmış bana bir haftadır çok soğuktu görüşmek bile istemiyordu falan, ben de maalesef ona her fırsatta canım lütfen böyle olmayalım daha fazla, bak hem sınavıma az kaldı bende etkileniyorum dedim ya uzerime gelme yeter be falan demişti, dün sabah benim hatam yüzünden gittiğini, gerçekten sorunları olduğunu düşünüyordum ama bu akşam gördüm ki swarm instagram eklemediği kız kalmamış maşallahyani derdi olduğundan değil de büyük ihtimal biz pek bir şey paylaşamamıştık, yaşanmışlığımız yoktu heyecanacagı bir şey yoktu ve bitirdi diye düşünüyorum

Ya kadınları bilmesek neyse.Arama gururlu ol diyenlerin yarısı ömürlerinde bir kere kendilerini reddeden bir erkeğin peşinde koşmuşlardır.

Ben kimsenin peşinde koşmadım, koşacağımı da sanmıyorum.
3,5 yıllık, evliliğe giden ilişkim bir kısa mesajla bitti, yine de "bu ilişkiye bir şans verelim" demedim. Aylar sonra geri döndüğünde acıdan süründüğüm halde kabul etmedim, içim almadı.
O yüzden 2 aylık ilişkide perperişan olmayı anlayamıyorum. Bir erkek için sürünülebilir, ben süründüm şahsen; ama o erkeğin bunu bilmesine gerek yok.

Ayrıca önemli olan bizim ne yaptığımız değil ki, ne yapılması gerektiği.
Ne diyelim "bileklerini kes adamın kapısına yat" mı diyelim? Ne yapılması gerekiyorsa onu söylüyoruz.
Konu sahibi de önerilere kulak vermiş, mesaj atmamış. İleride, buraya konu açtığına şükredecek.

Dengesizmis demek ki içi dışı bir değilmiş. Burcu neydi bunun? Bu arada konu içinde biri YouTubedan yasam koçu tavsiyesi vermiş ya şimdi adını unuttum. Gün içinde izledim o adamı çok tatlı mutlaka izle taktikleri muazzam :) iyi ki yazmamışsın ergenin teki demek ki

Bulunmaz hint kumaşı mı?
Bu adam mı , size bunları yapan, sizi karşısına alıp konuşup ayrılamayacak kadar dengesiz birini mi bulamayacağınız için mi üzgünsünüz.
Siz etkilenmişsiniz, o değil.
Önününüze neler çıkar neler, bugünlere güler geçersiniz, gözünüzde çok büyütmüşsünüz, değmez.

3 yıl sevdigim biriyle gorusmeye basladiktan 10 gün sonra ayrildik. Çok basit bir sebepten iyisin hoşsun ama... Dedi. Bende ayrildim. Hemen unutamadım. Pişmanda oldum ilk zamanlar. Barismak icin adim atmadi ama hep umut verdi. En son mesajimi seni unutmama izin ver diyerek attim. 10 gun sonra esimle tanistim

Sinavini ihmal etme lutfen terkedildim diye.
Yasinizda kucuk degil 2 ayda bu ne aşk biraz mantikli olun.Sakin aramayin sakin.Ararsa cevap vermeyin O iş bitti.

Kpss varken ne sevgilisi git önce çalışmaya başla adam yüzünden geleceğin kararıcak !!!! Evet gurur yap ve arama sorma sadece dersine odaklan !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…