Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Böyle yaparsan döneceği varsa da dönmez çok güzel hayatına devam et ararsa o zaman dusunursun

Böyle yaparsan döneceği varsa da dönmez çok güzel hayatına devam et ararsa o zaman dusunursun
Yazdığım şeyı akşam yapmadım ams sabah ayrılmak istediğinde salak gibi ağlayıp beni sevmiyor Musun diye aradığımda aklımda bıtti deyip bağırıp, kapattı, o yüzden artık asla dönmeyeceğini biliyorum ve beklemeyeceğim

Terbiyesiz işte ins çok iyi biriyle olursun

Yalnız bana bunu söyleyip farklı olmadı çıkarı olacak şekilde falan da davranmadı iki günde bir kahve içmeye ya da beni iki dakka görmeye bile 40 dakka yol yapıp görüp dönen birisiydi

Neden çoğu kadın tek çıkarı cinsellik gibi düşünüyor ki?
Sizden ilgi görüyor, egosunu da okşuyordur bu da bir çıkardır (hislerinde samimi olmayan için)
Boşta kalınca konuşacak birini bulmak da bir çıkardır

Keşke 3 günde unutsam

İnan, istersen unutursun.
Ben küçükkene 15-16 yaşında böyle acı çekiyordum anneme diyordum şimdi aylarca acı mı çekicem, ne zaman geçecek falan tabi ilk aşk acıları:)
Annem de istersen şu an unutursun diyordu.
Allah Allah nasıl olacak o iş diyordum, haklıymış.
Çünkü bir şeyi hissedip hissetmemenin kontrolü sende.
Tamam ilk anda bir şok bir sancı olabilir ama sonrasında bunu dramatik düşünüp kendini üzmeye devam etmek, melankoli yaşamak mı yoksa mutluluğa odaklanmak mı
Her ayrılıktan sonra acılı şarkılar dinleyip ağlamak zorunda değiliz
İstemiyorsak üzülmeyiz

Maalesef mantığımı her durumda kullanabilen ve duygularımı bastırabilen birisi değilim

Engellemek kadar cocukca birsey yok ya.. birseyler paylasmissin teli yuzune kspatir gibi engelleme ne ya: (

Tuhaf olan seyse senin 2 aylik adama bu kadar deger vermen?

Engellemek kadar cocukca birsey yok ya.. birseyler paylasmissin teli yuzune kspatir gibi engelleme ne ya: (

Tuhaf olan seyse senin 2 aylik adama bu kadar deger vermen?
Maalesef duygusal ve çabuk bağlanan birini hayatıma aldıysam çok bağlanıp seven birisiyim

Neyinden etkilendin?
+cüzdanııı gaapgabarıhdııı =((((
İyi yönü ne?
+arabasııı çoğzelldiii ;((((

Biz buna aşk demiyoruz yalnız. Derdiniz PARA PARA PARA. Herkes sizin gibi maddiyatçı değil. Birine aşık olunca cebini değil, kalbini görüyorsunuz. Zengin çocuğu kaçırdınız diye ne ağlamışsınız sayfalardır. Başka zengin arayın dünyadaki tek o mu? Koç ailesine filan bakın hatta. Oradan daha iyi aşk hikayesi çıkartırsınız siz ben inanıyorum

Bir de cidden evde film izleriz filan diye cinsellikle çektiğiniz adamın sizle evleneceğini mi düşünüyorsunuz ciddi ciddi ? Değişik. Konuşacak konu bulamamanın övüldüğünü de sayenizde gördüm. Tişikkirlir.

Zenginler salak değil. Sizin derdinizi anlamış ve yollamış bana kalırsa. İyi de yapmış.

Kimse zengin mi diye sormadı. Neyinden etkilendin sorusuna "zengin" dedi sadece. Adamı övdüğü şirketi, parası, arabası, giyimi bir de buluşmaya gelmesi. Ben başka bir şey görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…