Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Bu ara bu model erkekler ortaya çıktı sanırım. Ben de 6 aylık ilişkide bir anda terkedildim. Öyle değersiz öyle kötü hissettim, insan bile diyemeyeceğim sahsiyet annesi,teyzesi ,babasi ile bile uzun vakitler geçirecek ortamlar oluşturdu. HayAllen kurdu,kurdurttu. Sonra dalga geçer gibi arkadaş kalalım,sen benim için çok değerlisin dedi. Sanki o kadar şeyi ben kendi kendime yaşadım. İnsan çok kırılıyor yipraniyiyor. Yoluma bakmaya çalışıyorum ama bu duygu zorluyor. İkinizin konusunu da takıp ettim çünkü çok benzer şeylerdi yaşadığımız. Son güne kadar hissettirmedi gerçek yüzünü,ilgiliydi ,hiç kırmadı. Belki de nasıl bu kadar iyi oynadı, nasıl sevmiyorken sevmiş gibi yaptı. Geçecek umarım bu duygular kızlar.

Durduk yere insanlara saldıranın kim olduğu belli halk dilinde buna kuyruk acısı denir artık ne yaşadığını sen biliyosun iyi günler :)

Siz geçen konuda Rus kökenliyim, Türk kızları kıskanmasın bizi demiyor muydunuz?

25 yıllık Çerkesim, Rus kökenli olmak anlamına geldiğini bilmiyordum, şaşırdım
Ben hiç Çerkesim demedim Rusya Ruslardan oluşur çoğunlukla Çerkes ne alaka ordan göç etmiş olabilirsiniz ama Rusya benim anavatanım Rus kökenliyim demek Rus olmak demektir Rus vatandaşıyım yani çifte vatandaş daha detaylı nasıl anlatabilirim anlamanız için :) ne kadar da canınızı acıtmış ki hala aklınızda söylediğim laf :)

Keske oyle olsa arkadasim. Olsa da soylese... İki gun once hala sana cok asigim, toparlicam diyordu. Dogum gunumdu aksam bulusacagiz hediye aldim vs vs dedi gun boyu beni bekletti ve gelmedi. Bana hep bir sorun yokmus gibi bahsetti ama hep de kacti. Baya cabaladim yani. Soguduysa da soyleyebilirdi soyle dedim, asla hep cok asikti guya. Gelecekti her sey guzel olacakti falan bu sekilde elinde tuttu beni. Hikaye iste.

Ben demedim o şekilde ama sert konuştum yaşadıklarımı anlattım sizin tarzınız da hoş değil ama caydırıcı yinede söylemeyelim böyle şeyler sevgiler :)
O işin esprisiydi, farklı pencereden bakabilmesi adına. Sonraki mesajlarda anlatmak istediğim anlaşıldı. İsterim ki tüm kadınlar kraliçe muamelesi görsün ve hepsi mutlu olsun.

Düşündüğüm şeyı ona söylemedim

Sizi bir anda sebepsizce yarı yolda bırakan, akabinde nefes almadan instagramda kız avına çıkan ergen, abazan profilindeki sevgili hangi özelliğiyle mantığa uyan, evlenilecek adam oluyor bilemedim.

Maalesef ben gerçekten sevdiğim için mantıklı bakamıyorum şu süreçte yoksa haklısınız

Ya sizin durumuzun daha kötüymüş çok üzüldüm

Teşekkür ederim beni anladığınız için, tek derdim para olsa gider kendimden on yaş büyük Zengin birini bulurum zaten ama bu kadar sevemem bunu anlatamadım kimseye

6 ay sonucu bu terkedilişi yaşasam nasıl olurdum İnan’ın bilmiyorum

Benim ilişkimde de bana sana soğuk değilim canım seni seviyorum tamam mı senle ilgili değil falan diyordu, mesajla terkedip engelleyen o oldu, üstüne kızları katıp eden gezen tozan o.

Konu tamamen o aileye ve yaşamlarına duyduğu hayranlık. Ortada mantıklı tek bir şey yokken pek derman olamıyor insanlar doğal olarak. Çok iyi birisin ama yapamıyorum deyip engelleyince o engeli nasıl aşarım diye düşünmek biraz hayal dünyası oluyor. Kaldı ki konuşacak konu bile bulamıyorlarmış hangi nişan bu? Bir cümle daha var ki orada konu sahibi kim olsa üzülür bu şartları kaybettiğine demiş. Çok aşık insanın gözü bunları görmez. Kandırılmak evet ama kanmaya müsait insanın hiç mi suçu yok? Şirketin büyüklüğünü düşünen insan bunu da düşünmeli bence. Özetle ikisi de birbirini kandırmış.

Sabırlı olun, kendimi bir yığın çöp gibi hissettiğim zamanlar olmuştu, yapayalnız, umutsuz... Hiç geçmeyecek sanmıştım. Ama geçti. Eğer biraz kararlı olur da bu insanla irtibata geçmemeye kendinizi ikna ederseniz, inanıyorum ki çok mutlu olacaksınız.

Dönmedi mi geri yazınızı okudum üzüldüm ruhsal olarak çok kötü bir durum

Durduk yere insanlara saldıranın kim olduğu belli halk dilinde buna kuyruk acısı denir artık ne yaşadığını sen biliyosun iyi günler :)
Kuyruk acısının kimde olduğu belli beni orta yerden alıntılanmandan. Sana laf eden yok neden üstüne alındın ki? Nedense artık...

Dönmedi mi geri yazınızı okudum üzüldüm ruhsal olarak çok kötü bir durum
en son doğum günümde gelmedi işte. yine klasik bir bahane uydurarak. böyle basit anlattığıma bakma, doğum günümde plan yaptık, akşam bekledim, gece 10 oldu hala bekletiyordu evin önüne geleyim bir göreyim diye. en son gelemeyeceğini söyledi sağolsun. ben de mal mal evde beklemiş oldum doğum günümde...
o gece bitirdim konuşup. anlayış gösterdi sanıyorum. bir daha arayacağını sanmıyorum yani düzgün bir adamsa o laflardan sonra aramaz. kibarca bitirdim derdimi anlatarak. 2 gün olmuş.

Hiç iletişim kurma boşluğa düşüp hatasını anlar bu onada fırsat olmuştur duygularını ölçüp tartsın ilişkiniz için. Üzülme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…