- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Ya daha neler ne kadar kırıcısınız hepiniz, hayır tabiki hani ortak bir şeyler bulabiliriz anlamında demeyi düşünmüştümŞeyi merak ettim evinde dizi izleme isteğinin sebebi o evi görmek mi ? Ya da zengin olmasından mı ?
E bence böyleyse yine konuşacak bir şeyiniz olmayacak.
Ve öteki türlüde size bağlanmayacak emin olun :))
İnanın ben yapmadım o birkaç defa ailemle tanıştırayım gel falan dedi canım çok erken diyen hep ben oldum, hep ben erteledim yaninerken bularakİlk görüşte gerçek aşk olsa konuşacak birşeyler bulurdunuzama o kadar kısa sürede bu kadar yoğun ilerleme...çok fazla ve canim..insan kaç senelik sevgilisinin ailesinin içine bile bu kadar hızlı giriş yapma isteğinde bulunmuyor. Domates biber ektim iki ayda parmak kadar bile buyumediler. Düşün yani, o kadar kısa bir süre napmissin sen böyle
Evet bunu da düşünüyorum artık, ailesi ya da kendi beni denk görmemiş olabilirBence ailesi seni istemedi. Maddi durumdan dolayi veya sosyal statü olarak seni uygun gormediler. Adam da vazgecti bir kalemde. Erkekler boyledir. Erkeklere guvenilmeyecegini ogrenmis oldun. Biraz gururlu ol
Şu ezik hallerimi hiç bir arkadaşıma anlatamam herkes şok olur kendimi bu kadar düşürdüğüme normalde burnumdan kıl aldırmayan birisiydim oysa ki.. umarım toparlarım aklımdan hiç çıkmıyorDokuz sayfa yorumları okudum. Hepsi de çok mantıklı tavsiyelerde bulunmuş. Hala çirpinman istediğin cümleleri duymaya çalışman beyhude. Size yapılan bu haksızlığı Allah'a havale edin ve bu duygulardan kurtulmaya bakın. Aşk insanın gözünü kör eder diyeceğim ama ortada aşk da göremiyorum. İki ay bir alışkanlık olmuş sizinki. İhtiyacınız olan ilgiyi onda bulmuşsunuz hepsi bu. Terk edilmenin verdiği duygularla sağlıklı dusunemiyorsunuz. Acele etmeyin ve lütfen ona ulaşmaya çalışmayın. Mantıklı bir sebep göstermeden ayrılma yolunu seçen bir adam da bırakın gitsin zaten gitmiş de...siz de bunu kabullenin. Sizden mantıklı bir yorum bekliyorum ve gerçekten durumunuza üzülüyorum. Allah yardımcınız olsun.
Bu muhabbetleri açan her zaman o olduYaşınız itibariyle olgunlaşmış olmanız gerekirken 2 ayda hemen nişan evlilik muhabbetine geçmeniz ve 2 aycık zamanda aşık olmanız hakikaten tuhaf
Çok kötüyüm, sabahtandır ağlamaktan içim çıktı, iki ay önce arkadaş ortamında tanıştığım biri oldu ikimizde ilk görüşte aşık olduk, içimiz içimize sığmıyordu çok mutluyduk hep ama aşırı konuşacak konumuz da olmuyordu şakalaşıyorduk, hayal kuruyorduk falan çok uzun sürmüyordu sohbetlerimiz,öpüşmekten de ilerisine gitmedik, ailesiyle yaşıyor zaten, benşuan kpssye hazırlanıyorum çalışmıyorum, oysa kendi işinin sahibi(yaşımız aynı 24-25)ailesiyle tanışmadım ama çok güzel mutlu bir ailesi var beni bu aralar tanıştıracağını söylemişti ikimizin ailesi de ilişkimizi biliyor, o aileye girebilmeyi çok isterdim, sevgilim her fırsatta nişan yapalım bir kaç aya seneye evlenelim diyen biriydi ama ne olduysa kendi işi olduğu için sanırım çok yoğun çalışan birisi olduğu halde hep zaman ayırırdı bana ama son bir haftadır çok soğuktu bana. Üzerine gittim kendimle alakalı, işimle ilgili sorunum var dedi üzerime gelme dedi, o aramadıkça aramadım gün içinde bir ikimesaj atıyorduk birkaç gündür birbirmize ama bu sabah uyandığımda yüzümde stresten sivilceler çıktığını gördüm ve ona canım lütfen bana böyle olma uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum, çok mutsuzum bende lütfen eskisi gibi olalım dedim ki demez olaydım benden ayrıldı, çok iyi birisin ama yapamıyorum hoşçakal dedi engelledi. Aradım bağırdı ve aklımdan çıkardım seni dedi. Hayat boyu böyle birisini bulabileceğimi sanmıyorum. Şu an mantıklı düşünemiyorum akşam onu tekrar arayıp lütfen barışalım bu zamana kadar hep dışarda yemek yedik kahve içtik artık farklı şeyler yaparız,bisiklet süreriz piknik yaparız hem konuşacaklarımız da artar, ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) ben seninle sonuna kadar varım demek istiyorum. Gurur yapıp ömür boyu keşke demek istemiyorum.Of o kadar mutsuzum ki lütfen bana akıl verin, yol gösterin, çok ama çok seviyorum hatta sanırım çok aşığım... ilk kez bu kadar gurursuz ve çaresiz hissediyorum kendimi, lütfen ben napabilirim, nasıl eskisi gibi onunla mutlu neşeli olabilirim bana yol gösterin...
İşkillenmedim çünkü bana insan evleneceği insanı anlarmış dedi durdu ailesi aradığında sevdiğim kadınlayım diye telefonu açardı onlar bana selam söylerdi, gün içinde sürekli konuşup aşırı muhabbet etmezdik, sanmıyorum birisi olduğunu birsürü kız eklemiş sosyal hesaplarından bir günde çünkü, ve ona onu hep çok sevdiğimi hissettirdim o bana nasıl davranıyorsa öyle davrandım, başlarda deli divane olan oydu o beni ikna etti en çokta, o yüzden aklım almıyor nasıl böyle oldu diye bana karşı, sanki kimse bu kadar üzerime düşmeyecekmiş her şeyi bu kadar tam bir insan bulamazmışımgibi geliyor, mesaj atmadım gece ve şimdi ben de engelledim2 ayda böyle hayaller falan kurmasından işkillenmedin mi
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler
Muhtemelen başka birisi var
Bi de siz böyle aman kaçırmayayım durumunu karşı tarafa hissettirdiyseniz hoşlanmamıştır
Aramadım, whatsapptan da bende engelledim, beni sevmiyor anladım bunuCanım böyle erkeklerin yedeği olmaktan başka şey değil bu aynısını bir zamanlar bende yaşamıştım gururlu ol uzak dur oyle birinden hayir gelmez senin sevgini kullanmasına izin verme bence . Oyuncu biriymiş de kendi özüne dön bnce
Iyi yapmissin canım başka birini seversin ınsallah üzülme bende başkasıyla evlendm çok mutluyum insallah Sende ıyi birini bulursunAramadım, whatsapptan da bende engelledim, beni sevmiyor anladım bunu
İnşallahIyi yapmissin canım başka birini seversin ınsallah üzülme bende başkasıyla evlendm çok mutluyum insallah Sende ıyi birini bulursun
Demedim hanfendi başkasına bende kızardım bunu yazsa ama mantıklı düşünemiyorumonu kaybetmemek için her şeyi yapabileceğimi farkedip dayanamadığımdan son çarem onu yapmak ıstedimEve gelirim yabancı diziye baslariz nedir yahu kusura bakma da 25 yaşında kadinsin biraz gururlu ol
İşkillenmedim çünkü bana insan evleneceği insanı anlarmış dedi durdu ailesi aradığında sevdiğim kadınlayım diye telefonu açardı onlar bana selam söylerdi, gün içinde sürekli konuşup aşırı muhabbet etmezdik, sanmıyorum birisi olduğunu birsürü kız eklemiş sosyal hesaplarından bir günde çünkü, ve ona onu hep çok sevdiğimi hissettirdim o bana nasıl davranıyorsa öyle davrandım, başlarda deli divane olan oydu o beni ikna etti en çokta, o yüzden aklım almıyor nasıl böyle oldu diye bana karşı, sanki kimse bu kadar üzerime düşmeyecekmiş her şeyi bu kadar tam bir insan bulamazmışımgibi geliyor, mesaj atmadım gece ve şimdi ben de engelledim
Ya daha neler ne kadar kırıcısınız hepiniz, hayır tabiki hani ortak bir şeyler bulabiliriz anlamında demeyi düşünmüştüm
Demedim hanfendi başkasına bende kızardım bunu yazsa ama mantıklı düşünemiyorumonu kaybetmemek için her şeyi yapabileceğimi farkedip dayanamadığımdan son çarem onu yapmak ıstedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?