Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Şeyi merak ettim evinde dizi izleme isteğinin sebebi o evi görmek mi ? Ya da zengin olmasından mı ?
E bence böyleyse yine konuşacak bir şeyiniz olmayacak.
Ve öteki türlüde size bağlanmayacak emin olun :))
Ya daha neler ne kadar kırıcısınız hepiniz, hayır tabiki hani ortak bir şeyler bulabiliriz anlamında demeyi düşünmüştüm

İnanın ben yapmadım o birkaç defa ailemle tanıştırayım gel falan dedi canım çok erken diyen hep ben oldum, hep ben erteledim yaninerken bularak

Bence ailesi seni istemedi. Maddi durumdan dolayi veya sosyal statü olarak seni uygun gormediler. Adam da vazgecti bir kalemde. Erkekler boyledir. Erkeklere guvenilmeyecegini ogrenmis oldun. Biraz gururlu ol
Evet bunu da düşünüyorum artık, ailesi ya da kendi beni denk görmemiş olabilir

Şu ezik hallerimi hiç bir arkadaşıma anlatamam herkes şok olur kendimi bu kadar düşürdüğüme normalde burnumdan kıl aldırmayan birisiydim oysa ki.. umarım toparlarım aklımdan hiç çıkmıyor

2 ayda böyle hayaller falan kurmasından işkillenmedin mi
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler

Muhtemelen başka birisi var
Bi de siz böyle aman kaçırmayayım durumunu karşı tarafa hissettirdiyseniz hoşlanmamıştır

İşkillenmedim çünkü bana insan evleneceği insanı anlarmış dedi durdu ailesi aradığında sevdiğim kadınlayım diye telefonu açardı onlar bana selam söylerdi, gün içinde sürekli konuşup aşırı muhabbet etmezdik, sanmıyorum birisi olduğunu birsürü kız eklemiş sosyal hesaplarından bir günde çünkü, ve ona onu hep çok sevdiğimi hissettirdim o bana nasıl davranıyorsa öyle davrandım, başlarda deli divane olan oydu o beni ikna etti en çokta, o yüzden aklım almıyor nasıl böyle oldu diye bana karşı, sanki kimse bu kadar üzerime düşmeyecekmiş her şeyi bu kadar tam bir insan bulamazmışımgibi geliyor, mesaj atmadım gece ve şimdi ben de engelledim

Canım böyle erkeklerin yedeği olmaktan başka şey değil bu aynısını bir zamanlar bende yaşamıştım gururlu ol uzak dur oyle birinden hayir gelmez senin sevgini kullanmasına izin verme bence . Oyuncu biriymiş de kendi özüne dön bnce

Aramadım, whatsapptan da bende engelledim, beni sevmiyor anladım bunu

Basbayaa sizi istemiyor size konuşma fırsatı bile vermeden laf sokup engellemiş aslında sizi hiç sevmemiş bence yapmayın aramayın eminim aradığınızda daha kırıcı sözler kullanabilir

O dediklerinizi sakin yapmayın kardeşim belli ki adam sizi istemiyor 2 ayda nasıl bu kadar bağlandınız, kpss ye odaklanin

Sosyal medyadan bir günde bir sürü kız eklemesinden nasıl hayatına yeni biri olmadığı sonucuna vardınız çok merak ettim. Beyninizin nasıl işlediğini hiç anlayamadım.

1 kız eklese o kız olabilir. 20 kız eklese o 20’den biri olabilir. Atıyorum bir kursa gitmiştir, o kurstaki 20 kızı eklemiştir ve içlerinden biriyle görüşüyordur. Veya rastgele 20 kız eklemiştir, hepsine de yazıyordur.

Bir sürü kız ekledi diye nasıl hayatında biri yok sonucuna varıyorsunuz? Belki gerçekten yoktur ama yaptıklarından bu sonuç çıkmaz.

Bence artık onu düşünmek yerine kendi hayatınıza odaklanın.

Ya daha neler ne kadar kırıcısınız hepiniz, hayır tabiki hani ortak bir şeyler bulabiliriz anlamında demeyi düşünmüştüm
Demedim hanfendi başkasına bende kızardım bunu yazsa ama mantıklı düşünemiyorumonu kaybetmemek için her şeyi yapabileceğimi farkedip dayanamadığımdan son çarem onu yapmak ıstedim

Kendin demissin herseyi yaparim diye ikinci cevabinda.. Son burdaki kadinlar kirici tabi

arkana bakmadan uzaklaşuzun uzun sohbetler edemediğin bir insanla bir hayatı nasıl paylaşaçaksın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…