Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

O dediklerinizi sakin yapmayın kardeşim belli ki adam sizi istemiyor 2 ayda nasıl bu kadar bağlandınız, kpss ye odaklanin
Vazgeçtim yapmadım ama dün ayrıldığında zaten o an üzüntüyle aradığımda lütfen bak her şey istediğin gibi olacak gibi şeyler demiştim sanırım onları falan takmadı, bende engelledim bugün ve rezill olduğumda kaldım

Demek istediğim şuydu, başka biri için ayrıldığını düşünmüyorum, benimle ilşkki artık düşünmediği ve yeni birileriyle tanışmak için ayrıldığını düşünüyorum, o başkalarıyla tanışmadan kendime geri döndürmek istemiştim hepsi bu

En iyisini yapmışsın kardeşim boşver rezilce davranan kendisi birkaç gün daha üzülürsün en fazla sonra hemen derslerine sınavlarına odaklan karşına kim bilir neler neler çıkar Allah iyi insanlarla karsilastirsin sınavda başarılar :)

Amın umarım hemen atlatabilirim, inşallah bir an önce iyi olurum yemek bile yiyemez haldeyim üzüntüden keşke üzerine gerçekten gitmeseydim ayrılmazdı belki diye pişmanlıktan

O iş yaş bacım.

Instagramda bir yaşam koçu paylaşmıştı. Aynen yazıyorum;

Güzel ve biricik kadın...Eğer bir erkek gerçekten seninle bir birliktelik inşa etmek istiyorsa ve ilgileniyorsa onun peşine düşmene ve onu ikna etmek için gayret göstermene gerek yok. ERKEK, beğendiği ve birlikte olmak istediği kadın için gayret göstermek üzere yaratılmıştır. Doğası, beğendiği kadına almak üzere vazgeçmemek, peşinden gitmektir. .......diye uzun bir yazı. bence okumalısın

Googlea yazdım ama bulamadım, şu an bana iyi gelecek tek şey olabileceğini düşünmüyorum

sen onu bırak da otur kpss ye çalış arkadaşım. Yarın bir gün elin oğlu kurtarmayack seni. Bir seneni yakarsın. Ben senin yaşındayken iki senelik öğretmendim. Şimdi boşanıyorum. iyi ki atanmışım. Mesleğim var. Sen otur bunu düşün. 13 senemi çöpe attım ben boşanıyorum. İnsanlar neler yaşıyor. Takılma ya.

Amın umarım hemen atlatabilirim, inşallah bir an önce iyi olurum yemek bile yiyemez haldeyim üzüntüden keşke üzerine gerçekten gitmeseydim ayrılmazdı belki diye pişmanlıktan

Ayy o senden çoktan vazgeçmiş bunu kabullen. Üzerine gitsen de gitmesen de onun için bitmiş. Bu kadar net cümleler kurduğunu göre de o dönmez. Seninle ve ilişkine ilgili şüpheli olsaydı daha daha farklı davranırdil emin ol.

Tanimadigin ailesine girmek isterdim kısmını hiç anlamadım. Ne o dizilerdeki varlikli aileye kapak atmak isteyen kızlar gibi.

Ve gerçekten erkekler küçük bir kıvılcımın peşinden koşar. Kendini düşürme.

Uff tatlı tatlı yazmak isterdim ama sanki bildiğini okuyacaksın. Güven burda söylenenlere

Geçmiş olsun, eşinizle sevgiliysen ayrıl barış durumunuz olmusmuydu ailesiyle nasıldınız ya da ne sebebiyle ayrılıyorsunuz özel değilse, haklısınız şu an ama mantıklı düşünemiyorum

İnanın elim her aramak için telefona gittiğinde açıp buradaki şeyleri okuyup vazgeçiyorum zaten

Geçmiş olsun, eşinizle sevgiliysen ayrıl barış durumunuz olmusmuydu ailesiyle nasıldınız ya da ne sebebiyle ayrılıyorsunuz özel değilse, haklısınız şu an ama mantıklı düşünemiyorum
Yıl 2006 dan bahsediyorum. Üzerinden çok zaman geçti. Şunun için söylüyorum bunu; tanışalı iki ay olmuş. Üstelik belli ki karşıdaki şahıs istemiyor. Yazıyı da şu yüzden paylaştım; seninle birlikte olmak isteyen erkek sen ne yaparsan yap sana gelir. Sen böyle bir adamı ikna ettim diyelim. Ne olacak sanıyorsun. Bir yere kadar gider bu ilişki. Adım kadar eminim. Bundan bir cacık olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…