Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

YOUTUBE dan adil yıldırım ilişki koçu dinlemenizi tavsiye ederim.

ölü taklidi yapın sessiz kalın bu kız beni nasıl bu kadar çabuk silebildi özlemedi mi desin kendi kendine kursun dursun..

imalı şarkılar falan göndermeyin paylaşımlarınızı azaltın.

ve asla ona yalvarmayın yalvarsan da bir şey değişmeyecek , destansı mesajlar yazmayın ....

bi süre sonra merak edip iletişime geçmek isteyecek

Haklısınız hemde çok, bende bir an önce toplarlanırım umarım

bu yazdıkların çok toy oldugunu gösteriyor. daha karsına neler cıkar. üzülme. oda sevseydı senın kadar zaten gelir

Dün sabah gururumu ayaklar altına aldım zaten, lütfen seni çok seviyorum falan demiştim gerizekalı gibi. Akşam aramadım ama köpek gibi özledim ya
aman boşver 2 aylık ilişki daha. onalr geçcek. sen kpss ye çalış işe gir gör bak daha neler yaşayacaksın. emin ol bulunmaz hint kumaşı değil hiç kimse. üzülme yıpratma kendini

Amın umarım hemen atlatabilirim, inşallah bir an önce iyi olurum yemek bile yiyemez haldeyim üzüntüden keşke üzerine gerçekten gitmeseydim ayrılmazdı belki diye pişmanlıktan
Canım sen ağzımla kus da tutsan adam adam olmadiktan sonra bir anlamı yok çok şükür kurtulmuşsun hiç arkana bakma ararsa filan sakin affetme belli ki kendine eğlence arayan serserinin biri, sen sadece kendine bu yaptığın davranışlar için kızgınsın onları da dusunme emin ol o çoktan unutmuştur

Şeyi merak ettim evinde dizi izleme isteğinin sebebi o evi görmek mi ? Ya da zengin olmasından mı ?
E bence böyleyse yine konuşacak bir şeyiniz olmayacak.
Ve öteki türlüde size bağlanmayacak emin olun :))
ben de gittim yabancı dizi izlemeye,o bilgisayar asla ve asla acilmadi,diziyi biz çektik eeee yönetmenlik ruhumuzda vardıysa demek

Adam düzgünce konusup ayrılmıs hala daha gurur yapmıcam diyorsunuz yahu adam sevmiyor sizi zorla mı sevdiriceksiniz bırakın peşini önünüze bakın

Sonunuz ne oldu peki
biz de böyle durduk yere terk etme olayi olmadı yani bir olayın üzerine gitmedim ben. siz gitmeyin tabiki ve de mesaj atmayin,adam sizi istemiyor ve değer vermiyor kendinizi üzmeyin,sakin gururunuzu ayaklar altına almayın.

2 aylık ilişki için neden bun kadar üzüldün ki anlamadım bence arama sorma sana yazarsa da geri dönme belki de yedekteki kişisindir akıllı olmasın çok kısa bir ilişki ben yılları çöpe attım belki de ondan 2 ay çok gülünç geldi.

Sizin neden bitmişti peki

Belki adamın psikolojik sorunları var. Belki ayran gönüllü başkasını buldu. Her halükarda sana uygun değil. Bu sana hayat dersi olsun. Erken yaşta görmüşsün işte kötü örneği. Bak biz yıllarımızı verdik, evlendik ettik hayallerimizi yıktık boşandık. Senin gibi davranmıyoruz, yaşının küçüklüğüne veriyorum. Şükret ve unut onu yoluna bak, onu unutmadıkça yeni birisi girmez hayatına.

Bana asla yazmaz aramaz zaten saniyesinde engelleyen bağıran instagramdan kızları takıp eden o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…