Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Zorla güzellik olmaz dönmez bu adam belli ki başka birisi var hayatında en azından yazmayarak aramayarak gururunu kurtar zaten ne yapsan dönmeyecek seni whatsaptan engellemesinden bu çok belli

Ya geçmiş olsun, kaç senelikti ilişkiniz ve neden bitti peki ne kadar sürede unutabildiniz
2 yılı geçmişti valla 1 sene de unuttum gitti 4 yıl oldu 3 yıldırda peşimde ama en ufak bir sevgim yok kednisine karşı 2 aylık adama bu kadar bağlanırsan işin çok zor ki ben öle zor da unutmadım hayat erkeklerden aşktan ibaret değil çünkü benim de sınavlarım vardı ve şuan istediğim mevkide çalışıyorum kimse ekmeğimizi vermiyor bir erkek için geleceğini harcama

Adam kraliyet ailesinden falan mı?
Megan bile bu kadar buldumcuk olmamıştır yahu abartmayın adam istemiyor işte.

Reactions: 000

Umarım bende kazanırım kpssyi, haklısınız, toparlanırım hemen umarım

Ay valla bu konu değil ama konu sahibinin durumu beni çok üzdü ya. Kendisinden örnek veren herkese,sizinki kaç senelik ilişkiydi,neden bitmişti,nasıl unuttunuz diye soruyor.
Canım belli ki sen “ya benim eşim de sevgiliyken böyle bir anda terk etti ama sonra geri döndü ve evlendik” gibi bir mutlu son bekliyorsun bu insanlardan. Ama gerçek hayat böyle bir şey değil. O düşündüğün şey asla gerçekleşmeyecek. Biraz kendini toparladıktan sonra gözün başka insanlara kayacak hatta belki gönlün kayacak.
Ama hani diyorsun ya bir daha onun gibi olmaz kimse diye. Aslında sınavına odaklanmayıp bunalım takılmaya devam edersen ömür boyu pişman olacaksın.
Herkesin hayatına girmiştir böyle güven sarsıcı insanlar. Ama bu sana ders olsun. Bir daha 2 aylık ilişkide hemen evlilikten aile tanışmasından bahseden kimseyi ciddiye almazsın. Güler geçersin. Bunu diyen insan seni çok seviyor anlamına gelmiyor. Sadece duygularını çok yoğun yaşıyor ve o içindeki coşkuyu bu şekilde dışa vuruyor. Ama bir anda yoğun duygularla hızlıca başlayan her şey hızlıca tükenir gider.
İnşallah bir an önce kendini toparlayıp sınavına konsantre olursun.

Ya kadınları bilmesek neyse.Arama gururlu ol diyenlerin yarısı ömürlerinde bir kere kendilerini reddeden bir erkeğin peşinde koşmuşlardır.
E işte tamda bu yüzden arama yazıyoruz. Şahsen yaptım bu hatayı ünv. Yıllarımda. Ama gördüm ki ben ölüp bitiyor modunda girdikçe karşı taraf kendini Bi yunan heykeli, tapılası bir varlık gibi görmeye başladı. Sonra ben vazgeçince karşı taraf ne yalvarmalar ne ağlamalar :) Ama ben Eşimi bulmuştum çoktan. Bu arkadaşımız yapmaz inşallah o hatayı, çünkü sonuç yine aynı olacak.

Kız çaresiz duygusal anlamda zor günler yaşıyor.Millet de alay ediyor.Güzellikle yazın bari.Konu sahibini aşağılıyorsunuz.
Keşke beni de Bi aşağılayan olsaydı ozamanlar da bu hatayı yapmasaydım. Bazen çok kızıyorum kendime KK ozamanlar neden keşfetmedim diye.

Ya kadınları bilmesek neyse.Arama gururlu ol diyenlerin yarısı ömürlerinde bir kere kendilerini reddeden bir erkeğin peşinde koşmuşlardır.
işte zamanında aynı hatayı yapıp ders almış kadınların tavsiyeleri bunlar kimsenin öyle birşey iddia ettiği yok kadınları bilmesek derken siz erkekmisiniz ne yapsam da egomu körüklesem durumundan bu mu çıktı şimdi bu mübarek günde Allah tüm kalbi kötülükle dolanları islah etsin ne diyim yazık

Tuhaf bir genelleme olmuş. Hayatım boyunca hiçbir erkeğin peşinden koşmadım sizin tabirinizle. Hatta burnum yere düşse eğilip almak yerine takma burun kullanırım. Hani o derece ruh hastalığı boyutunda gururluyum. 4 yıllık ilişkim evlilik aşamasında bitti. Acıdan yaklaşık sekiz kilo verdim lakin yine de aramadım. Hatta o aylar sonra aradığında gururum yüzünden telefonu açmayıp hattı değiştirdim.Hani tahmininizin aksine, kendine değer veren ve gururlu olan kadın sayısı az değil.

Umarım bende kazanırım kpssyi, haklısınız, toparlanırım hemen umarım
valla şuan kendİ ofisimde oturuyorum 5 yıl önce yonca masadaydım eğer kendimi bıraksaydım hala o yoncadaydım yani hiç kimse benden değerli değil asıl o sınavları kazanmasaydım şuan bunalımda ve bitik olurdum bir erkek için değmez asla

Benim gelinlik provam yeni bitmişti :) 1 ay ağır depresyondan hastahane de yattım ama o kişinin bunlardan hiç haberi olmadı bile hayat aşk meşk değil benim için çünkü sadece gurur benim genetiğimde var Çerkesim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…