- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Kıyamam, o kadar iyi biliyorum ki ben bu duyguyu. Bazı üyeler anlam verememiş ama aşık olmak tam olarak böyle bi şey malesef.Çok kötüyüm, sabahtandır ağlamaktan içim çıktı, iki ay önce arkadaş ortamında tanıştığım biri oldu ikimizde ilk görüşte aşık olduk, içimiz içimize sığmıyordu çok mutluyduk hep ama aşırı konuşacak konumuz da olmuyordu şakalaşıyorduk, hayal kuruyorduk falan çok uzun sürmüyordu sohbetlerimiz,öpüşmekten de ilerisine gitmedik, ailesiyle yaşıyor zaten, benşuan kpssye hazırlanıyorum çalışmıyorum, oysa kendi işinin sahibi(yaşımız aynı 24-25)ailesiyle tanışmadım ama çok güzel mutlu bir ailesi var beni bu aralar tanıştıracağını söylemişti ikimizin ailesi de ilişkimizi biliyor, o aileye girebilmeyi çok isterdim, sevgilim her fırsatta nişan yapalım bir kaç aya seneye evlenelim diyen biriydi ama ne olduysa kendi işi olduğu için sanırım çok yoğun çalışan birisi olduğu halde hep zaman ayırırdı bana ama son bir haftadır çok soğuktu bana. Üzerine gittim kendimle alakalı, işimle ilgili sorunum var dedi üzerime gelme dedi, o aramadıkça aramadım gün içinde bir ikimesaj atıyorduk birkaç gündür birbirmize ama bu sabah uyandığımda yüzümde stresten sivilceler çıktığını gördüm ve ona canım lütfen bana böyle olma uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum, çok mutsuzum bende lütfen eskisi gibi olalım dedim ki demez olaydım benden ayrıldı, çok iyi birisin ama yapamıyorum hoşçakal dedi engelledi. Aradım bağırdı ve aklımdan çıkardım seni dedi. Hayat boyu böyle birisini bulabileceğimi sanmıyorum. Şu an mantıklı düşünemiyorum akşam onu tekrar arayıp lütfen barışalım bu zamana kadar hep dışarda yemek yedik kahve içtik artık farklı şeyler yaparız,bisiklet süreriz piknik yaparız hem konuşacaklarımız da artar, ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) ben seninle sonuna kadar varım demek istiyorum. Gurur yapıp ömür boyu keşke demek istemiyorum.Of o kadar mutsuzum ki lütfen bana akıl verin, yol gösterin, çok ama çok seviyorum hatta sanırım çok aşığım... ilk kez bu kadar gurursuz ve çaresiz hissediyorum kendimi, lütfen ben napabilirim, nasıl eskisi gibi onunla mutlu neşeli olabilirim bana yol gösterin...
Kıyamam, o kadar iyi biliyorum ki ben bu duyguyu. Bazı üyeler anlam verememiş ama aşık olmak tam olarak böyle bi şey malesef.
25 yaşındaki bi kadını 5 yaşında bi çocuğa çeviren aptalca ama büyüleyici bi şey.
Beyninizin mantıklı düşünmeye yarayan kısımlarında şalterler iner; sizden geriye de içi içine sığmayan, coşkulu, mutlu, karşısındakinin her sözünden, her hareketinden, bi bakıs bi gülüşünden kolayca etkilenen, yapamayacagı hiçbi sey olmadıgına inanan, her seyin güzel gidecegine emin 5 yaşında peluş ayı kıvamında bi canlı kalır.
Romantik komedilerin ve pembe dizilerin 12 yaş zekasına uygun olarak çekilmesi bu yüzdendir mesela. Hayata bakışınızı o saflık derecesine indiren hormonal bi atak gecirmek gibi bi seydir aşık olmak.
O yüzden bu denli savunmasız bi halinizin istismar edilmesini, yanlıs birinin elinde hırpalanmasını istemiyosanız bi yandan bu duygunun tadını çıkarırken diger yandan da efor sarfedip algılarınızı tekrar açacak, mantıgınızı tekrar devreye sokacaksınız.
Aşık olduğunuz adamı tartacaksınız; adam nasıl biri, iyi mi, dürüst mü, zeki mi, sadık mı, size karşı ne hissediyo, ortak noktalarınız neler, iletişim kurabiliyor musunuz...
Bu sorulara verilen olumlu cevaplar artarsa aşkınızın peşinden gidersiniz, olumsuz cevaplar agırlıktaysa yapılacak en iyi sey ayaklarınızı totonuza vura vura kaçmaktır. Tehlike bölgesinden uzaklaşıp çekim alanından paçayı sıyırınca kırılan kalbinizi itinayla toplayabilirsiniz. Tehlike bölgesinden uzaklasmaz inat ederseniz kırılan tek sey kalbiniz olmaz.
Özetle yanlış aşkta hayaller Ghost hayatlar A Nightmare on Elm Street olacaktır(2010 degil 1984 yapımı olan dikkatinizi çekerim)ve sizin hayatınız şu an Freddy Krueger'a göz kırpıyor ne yazık ki.
Benim gelinlik provam yeni bitmişti :) 1 ay ağır depresyondan hastahane de yattım ama o kişinin bunlardan hiç haberi olmadı bile hayat aşk meşk değil benim için çünkü sadece gurur benim genetiğimde var Çerkesim de :)
Allah kalbi tüm kötülükle dolanları bence de ıslah etsin.Bence de yazık.Burda konu sahibini küçük düşürücü "arama sorma" minvalinde yorum yazan üyeler kantarın topuzunu kaçırdı.Kız zaten zor durumda üstüne gidip alay ediyorlar.Gerçekleri söylemenin de bir adabı olmalı.Ve evet burda atıp tutanlar da var.Herkes arama sorma yazmış nerdeyse değil mi , madem öyle gerçek hayatta aldatıldığı halde ayrılmayan kadınlar , birbirine kıskançlık yapan kadınlar , bir erkek için birbirine düşen kadınlar kimler? Sanal ortamda herkes gururlu.işte zamanında aynı hatayı yapıp ders almış kadınların tavsiyeleri bunlar kimsenin öyle birşey iddia ettiği yok kadınları bilmesek derken siz erkekmisiniz ne yapsam da egomu körüklesem durumundan bu mu çıktı şimdi bu mübarek günde Allah tüm kalbi kötülükle dolanları islah etsin ne diyim yazık
Freddy rüyalarımızın uzun tırnaklı prensidir, yakışıklı diyemeyiz ama orijinal bi yüzü vardır, ne istedigi bellidir. Bu mantıktan evet günümüz erkeklerinin çogundan iyidirFreddy Krueger bile adamın dibi bizim erkek müsvettelerinin yanında valla gelen Freddy olsun razıyım ben :)
Aşk acısı geçiyor lakin insan kendisine saygısını kaybedince o geri gelmiyor kolay kolay. "keşke yalvarsaydım da ilişki bitmeseydi" demem yıllar sonra ancak "keşke kendimi küçük düşürmeseydim" derim. Kimse aşk acısından ölmüyor. Arkadaşımız öyle bir genelleme yapmış ki kadınlar üzerinden, hayret etmemek mümkün değil.
Allah kalbi tüm kötülükle dolanları bence de ıslah etsin.Bence de yazık.Burda konu sahibini küçük düşürücü "arama sorma" minvalinde yorum yazan üyeler kantarın topuzunu kaçırdı.Kız zaten zor durumda üstüne gidip alay ediyorlar.Gerçekleri söylemenin de bir adabı olmalı.Ve evet burda atıp tutanlar da var.Herkes arama sorma yazmış nerdeyse değil mi , madem öyle gerçek hayatta aldatıldığı halde ayrılmayan kadınlar , birbirine kıskançlık yapan kadınlar , bir erkek için birbirine düşen kadınlar kimler? Sanal ortamda herkes gururlu.
bence karizmatik yani beğeniyom gideri varFreddy rüyalarımızın uzun tırnaklı prensidir, yakışıklı diyemeyiz ama orijinal bi yüzü vardır, ne istedigi bellidir. Bu mantıktan evet günümüz erkeklerinin çogundan iyidir
Ben haricim ya da dahilim demedim.Bunu sen söylüyorsun.Ben şöyle gururluyum böyle gururluyum diye reklam da yapmadım gurursuzum da demedim.Bununla ilgili bişey yazmadım , bu bilgiyi nerden elde ettin de yorumuna bunu ekledin? Saldırmak için olaya beni katman anlamsız.Neden üstüne alındın hem? Benim dediğim gibi rencide edici yorum yazmadıysan üstüne alınmana da gerek yok.Üstüne alınıyorsan vardır bir sebebi.Ne derler bilirsin : "Yarası olan gocunur."sen hariç tabi :) ya konu bumu şimdi neyin peşindesin derdin ne inan anlamadım bizene diğer kadınların ne yaptığından kimse dalga geçmiyor konu sahibiyle burdan yazılanlar arayıp yalvarınca duyacağı şeylerden daha ağır değil ne yapsınlar gaz mı versinler git ara ayaklarına kapan mı desinler ? konuyla ne alakası var senin sorununun başka kadınları bırakıp konu sahibine yardımcı olalım bence
Aynen öyle. Yanlış aşktan doğru şekilde uzaklaşırsanız kırılan kalbinizi toparlarsınız. Uzaklaşmamakta inat ederseniz kırılan sadece kalbiniz olmaz, öyle kolay kolay da toparlayamazsınız derken tam olarak bunu kastediyorum konu sahibesiAşk acısı geçiyor lakin insan kendisine saygısını kaybedince o geri gelmiyor kolay kolay. "keşke yalvarsaydım da ilişki bitmeseydi" demem yıllar sonra ancak "keşke kendimi küçük düşürmeseydim" derim. Kimse aşk acısından ölmüyor. Arkadaşımız öyle bir genelleme yapmış ki kadınlar üzerinden, hayret etmemek mümkün değil.
Çok kötüyüm, sabahtandır ağlamaktan içim çıktı, iki ay önce arkadaş ortamında tanıştığım biri oldu ikimizde ilk görüşte aşık olduk, içimiz içimize sığmıyordu çok mutluyduk hep ama aşırı konuşacak konumuz da olmuyordu şakalaşıyorduk, hayal kuruyorduk falan çok uzun sürmüyordu sohbetlerimiz,öpüşmekten de ilerisine gitmedik, ailesiyle yaşıyor zaten, benşuan kpssye hazırlanıyorum çalışmıyorum, oysa kendi işinin sahibi(yaşımız aynı 24-25)ailesiyle tanışmadım ama çok güzel mutlu bir ailesi var beni bu aralar tanıştıracağını söylemişti ikimizin ailesi de ilişkimizi biliyor, o aileye girebilmeyi çok isterdim, sevgilim her fırsatta nişan yapalım bir kaç aya seneye evlenelim diyen biriydi ama ne olduysa kendi işi olduğu için sanırım çok yoğun çalışan birisi olduğu halde hep zaman ayırırdı bana ama son bir haftadır çok soğuktu bana. Üzerine gittim kendimle alakalı, işimle ilgili sorunum var dedi üzerime gelme dedi, o aramadıkça aramadım gün içinde bir ikimesaj atıyorduk birkaç gündür birbirmize ama bu sabah uyandığımda yüzümde stresten sivilceler çıktığını gördüm ve ona canım lütfen bana böyle olma uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum, çok mutsuzum bende lütfen eskisi gibi olalım dedim ki demez olaydım benden ayrıldı, çok iyi birisin ama yapamıyorum hoşçakal dedi engelledi. Aradım bağırdı ve aklımdan çıkardım seni dedi. Hayat boyu böyle birisini bulabileceğimi sanmıyorum. Şu an mantıklı düşünemiyorum akşam onu tekrar arayıp lütfen barışalım bu zamana kadar hep dışarda yemek yedik kahve içtik artık farklı şeyler yaparız,bisiklet süreriz piknik yaparız hem konuşacaklarımız da artar, ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) ben seninle sonuna kadar varım demek istiyorum. Gurur yapıp ömür boyu keşke demek istemiyorum.Of o kadar mutsuzum ki lütfen bana akıl verin, yol gösterin, çok ama çok seviyorum hatta sanırım çok aşığım... ilk kez bu kadar gurursuz ve çaresiz hissediyorum kendimi, lütfen ben napabilirim, nasıl eskisi gibi onunla mutlu neşeli olabilirim bana yol gösterin...
Benim gelinlik provam yeni bitmişti :) 1 ay ağır depresyondan hastahane de yattım ama o kişinin bunlardan hiç haberi olmadı bile hayat aşk meşk değil benim için çünkü sadece gurur benim genetiğimde var Çerkesim de :)
bu kadar kesin davrandıysa mutlaka biri vardır hayatında aman boşver olan olmuş ne güzel kısacık da zaman gördün gerçek yüzünü yıllar geçince daha zor oluyorBana asla yazmaz aramaz zaten saniyesinde engelleyen bağıran instagramdan kızları takıp eden o.
gururlu olmalıyım biliyorum ama inanın bende ilk defa böyleyim çok mutsuzum aklımdan hiç çıkmıyor aramıyorum ama üzülüyorumYa kadınları bilmesek neyse.Arama gururlu ol diyenlerin yarısı ömürlerinde bir kere kendilerini reddeden bir erkeğin peşinde koşmuşlardır.
ya çok sağolun teşekkür ederim, kendimi en çok mutsuz hissetme sebebim dediğim gibi artık hayat boyu bu kadar her yönden uyacak birini bulamayacağım korkusu. şu an eminim ki başka kızlarla konusuyor bir çok insla takipleşti ve inanın içten içe çıldırıyorum çok üzülüyorum umarım hemen toparlarımAy valla bu konu değil ama konu sahibinin durumu beni çok üzdü ya. Kendisinden örnek veren herkese,sizinki kaç senelik ilişkiydi,neden bitmişti,nasıl unuttunuz diye soruyor.
Canım belli ki sen “ya benim eşim de sevgiliyken böyle bir anda terk etti ama sonra geri döndü ve evlendik” gibi bir mutlu son bekliyorsun bu insanlardan. Ama gerçek hayat böyle bir şey değil. O düşündüğün şey asla gerçekleşmeyecek. Biraz kendini toparladıktan sonra gözün başka insanlara kayacak hatta belki gönlün kayacak.
Ama hani diyorsun ya bir daha onun gibi olmaz kimse diye. Aslında sınavına odaklanmayıp bunalım takılmaya devam edersen ömür boyu pişman olacaksın.
Herkesin hayatına girmiştir böyle güven sarsıcı insanlar. Ama bu sana ders olsun. Bir daha 2 aylık ilişkide hemen evlilikten aile tanışmasından bahseden kimseyi ciddiye almazsın. Güler geçersin. Bunu diyen insan seni çok seviyor anlamına gelmiyor. Sadece duygularını çok yoğun yaşıyor ve o içindeki coşkuyu bu şekilde dışa vuruyor. Ama bir anda yoğun duygularla hızlıca başlayan her şey hızlıca tükenir gider.
İnşallah bir an önce kendini toparlayıp sınavına konsantre olursun.
evlendiniz mi peki sonra başkasıylaTuhaf bir genelleme olmuş. Hayatım boyunca hiçbir erkeğin peşinden koşmadım sizin tabirinizle. Hatta burnum yere düşse eğilip almak yerine takma burun kullanırım. Hani o derece ruh hastalığı boyutunda gururluyum. 4 yıllık ilişkim evlilik aşamasında bitti. Acıdan yaklaşık sekiz kilo verdim lakin yine de aramadım. Hatta o aylar sonra aradığında gururum yüzünden telefonu açmayıp hattı değiştirdim.Hani tahmininizin aksine, kendine değer veren ve gururlu olan kadın sayısı az değil.
bu kadar kesin davrandıysa mutlaka biri vardır hayatında aman boşver olan olmuş ne güzel kısacık da zaman gördün gerçek yüzünü yıllar geçince daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?