Haklısın belki ama ya sevgi?4 senelik emegi hesap eden kisi durdukyere ayrilmaz. Yerinde olsam terk etmesine sasirmazdim. Kim bilir kac defa ikaz etti seni de sen kulaklarini tikadin. Uyum yoksa ayrilacak, onu yormayan biriyle yeni bi hayat kuracak en dogal hakki.
Beni terketmesinden korktuğum için bir savunma mekanizmasıydı bu belkide benim için...iliskinizin bitmesi icin bu yeterli degil mi sizce?
siz zaten 4 yila hurmet eder bir uslupla yaklasmadiginiz icin karsinizdaki de daha fazla sahiplenememis, yahut sahiplenmeye deger gorememis daha fazla.
bir iliskide yapilacak en son sey 'biterse biter' uslubuna burunmektir, gun gelir koz olsun diye dediklerimizin esiri yaparlar bizi keza...
Haklısın belki ama ya sevgi?
Beni terketmesinden korktuğum için bir savunma mekanizmasıydı bu belkide benim için...
başka birine nasıl güvenir ki insan
hele de yaşını başını almışsa
pekı o boyle konusunca sız ne yaptınız?sürekli tartışma oluyordu
ben pek alttan almıyordum galiba
dan dan konuşan biriyimdir tabiri caizse
Vallahi ben de buna illetim. O seneleri verirken tek başına verdi sanki. Mantığa bak. Aynen aklımdan geçenleri yazmışsın. Parmaklarına sağlık :)Konu nedir bilmiyorum ama,
o sana 4 senesini verirken sen ona 2 ayını mı verdin?
Bu lafa illet oluyorum da :)
Ben sana 2 senemi verdiiim?! 4 senemi verdiiim?!
Biz ne verdik, karşılıksız çek mi? Hayret bi şey.
4 senedir birlikteydik.
bir sorunumuz olduğu zaman "4 senemi heba edemezsin. ben sana 4 senemi verdim" diye bana kızardı
şimdi beni terketti
bunu diyen bir erkek neden terkeder ki
4 senedir birlikteydik.
bir sorunumuz olduğu zaman "4 senemi heba edemezsin. ben sana 4 senemi verdim" diye bana kızardı
şimdi beni terketti
bunu diyen bir erkek neden terkeder ki
Bilip bilmeden bu şekilde konuşmanız çok densizceAdam kaçmış kurtulmuş bana göre.. .
Sıkıldığı için terkedemez miBaşkasına gönül vermiştir
Sebepsiz bir insan anca bu sebepten terk eder
Sıkıldığı için terkedemez mi
Ne biliyim
Bıktığı için mesela?
Tabi oda bir ihtimal
Yani bunuda yapması için evi ona dar etmeniz gerekiyor
Bunu da zaten siz en iyi bilirsiniz,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.....
cümlelere dikkat edelim lütfenYazdigin bikac yoruma bakilirsa sende ederinden fazla sevgi bulunca kendini bisey sanma sendromuna girmis ve simarmissin. Simdide hani seviyordu, oyle diyodu boyle diyodu.. Boyle uyandirirlar adami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?