beni terketti :((

4 senelik emegi hesap eden kisi durdukyere ayrilmaz. Yerinde olsam terk etmesine sasirmazdim. Kim bilir kac defa ikaz etti seni de sen kulaklarini tikadin. Uyum yoksa ayrilacak, onu yormayan biriyle yeni bi hayat kuracak en dogal hakki.
Haklısın belki ama ya sevgi?

Beni terketmesinden korktuğum için bir savunma mekanizmasıydı bu belkide benim için...

senelerin yanmadı.
illa evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok.
beraber paylaştığınız güzel anılarınızı düşün.
yaşanan olumsuzlukların seni olgunlaştıran taraflarını düşün.
sürece odaklan. sonucunun böyle olması seni umutsuzluğa düşürmesin.

Her tartismada biterse bitsin demek veyahut buna benzer davranista bulunmak sizce de yanlis degil mi? Yani nasil diyeyim, her tartismada bitsin laflari kullanilan bi iliski zaten ne kadar saglikli yurur ki?
Birliktelik fedakarlik ve alttan almayi gerektirir. Birlikteysen benim gozumde bir butunsundur, ve ayni sekilde senin eksik kaldigini o tamamlar bu sebepten.
Erkek arkadasimla asla ama asla bitsin kelimesini veyahut buna benzer bir sey bi ornek vermek adina bile olsa kullanmam kullandirtmam kullandirtmaz. Kavga mi ettin sinirli mi bi taraf, digeri alttan alsin sarilsin. Ben ofkemden deliye donsem gelir susar sarilir sevgilim. Canim sevgilim, askim kabardi yazarken.

Umarim daha dikkatli ve mutlu olursunuz sonraki hayatinzda. Herkes olsun insAllah.

başka birine nasıl güvenir ki insan
hele de yaşını başını almışsa

Ne alakası var yaşla?
Öyle birisi çıkar ki karşınıza güvenin dibini yaşarsınız.
Birkaç şerefsiz güveninizi yıktı diye bütün insanlara aynı davranamazsınız.
Öyle yaşarsanız kimseye güvenemezsiniz.

bence bıkmıs gozukuyor.Bence guzel bır mesaj yada hedıye gondersene:) ne kaybedıceksın.Senı bır damlacık sevdıyse doner ,yafa bır baskası yoksa.Tabı ayrılırken ne dedın bu da onemlı.

Konu nedir bilmiyorum ama,
o sana 4 senesini verirken sen ona 2 ayını mı verdin?

Bu lafa illet oluyorum da :)
Ben sana 2 senemi verdiiim?! 4 senemi verdiiim?!
Biz ne verdik, karşılıksız çek mi? Hayret bi şey.
Vallahi ben de buna illetim. O seneleri verirken tek başına verdi sanki. Mantığa bak. Aynen aklımdan geçenleri yazmışsın. Parmaklarına sağlık :)

4 senedir birlikteydik.
bir sorunumuz olduğu zaman "4 senemi heba edemezsin. ben sana 4 senemi verdim" diye bana kızardı
şimdi beni terketti
bunu diyen bir erkek neden terkeder ki

4 senemi verdim lafınada kıl oluyorum..
Eş olsa bir parça anlarım,ama sevgilinin bunu söyleme mantığını kafam almıyor..

4 senedir birlikteydik.
bir sorunumuz olduğu zaman "4 senemi heba edemezsin. ben sana 4 senemi verdim" diye bana kızardı
şimdi beni terketti
bunu diyen bir erkek neden terkeder ki

Başkasına gönül vermiştir
Sebepsiz bir insan anca bu sebepten terk eder

Giden her ikinizden de gitti.
Sebebi ne olabilir ki?

Saydığınız sorunlarınızdan dolayı bıkmış gitmiş işte. İlle de başkasının olmasına gerek yok. Dan dan konuşan, ayrılık lafını ağzına sakız etmiş biriyle daha fazla devam etmek istememesi çok normal. Sebebi belli işte yani.

Yazdigin bikac yoruma bakilirsa sende ederinden fazla sevgi bulunca kendini bisey sanma sendromuna girmis ve simarmissin. Simdide hani seviyordu, oyle diyodu boyle diyodu.. Boyle uyandirirlar adami.

Yazdigin bikac yoruma bakilirsa sende ederinden fazla sevgi bulunca kendini bisey sanma sendromuna girmis ve simarmissin. Simdide hani seviyordu, oyle diyodu boyle diyodu.. Boyle uyandirirlar adami.
cümlelere dikkat edelim lütfen
sizide bir gün uyandırmasınlar!
nasıl bir üsluptur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…