Benide dinler misiniz?

iyiyim cnm çok şükür. o msjı yazdığım gün son doktora gidişim oldu

ben de konuyu okuyunca forumdaki diğer konularınıza baktım,bu konudan sonra açılmış farklı konulardaki yorumlarınızı görünce rahatladım kendimceAllah bir daha yaşatmasın.

bin kere konu yazmışım ya yerine koyacak bir şey bulamadım

ölümden herkes korkar ama böyle olumsuz düşünme ki evrene olumsuz elektrık yayma ağalamk ağıt getirir der hep annem ama bence doğru nasıl düşünürsen öyle olur..geçmiş yazılarıma bakarsan nasıl bir rahatsızlıktan şüphelendiler ama bişeyım yok suan..ne zaman istersen yaz dınlerım ama ağlama olumsuz dusunme daha cok hasta olursun..doktora gıt haberlerını beklıyorum..dua edıcem sana sende bana et olur mu benım ıcınde hıcbırşey yolunda gıtmıyor..

ALLAH razı olsun arkadaşım, konuyu açarken bu kadar destek görmeyi beklemiyordum, hepiniz saolun

geçti canım çok şükür, konu bi kaç aylık şu an çok iyiyim

sen ilk önce moralini yüksek tutmaya çalış moralin iyi olsunki ilk önce kendine sonra hastalıkları yenmeye gücün olsun mantıklı olasın..bunun içinde sadece ve sadece Allaha sığın bol bol duanı et..Allahın izniyle bunlarında atlatırsın Allahım şifalar versin yarın hayırlı sonuçlar alırsın yarın mübarek gün gerçekten sana çok dua edeceğim bu mübarek ayda Allah seni eşine ve ailene bağışlasın

Amin,Amin,Amin YA RABB

YÜCE ALLAHIM sana,bütün hastalara ve hepimize ŞAFİ adının hürmetine şifa versin İNŞAALLAH Amin
RABBİM yar ve yardımcın ve yardımcımız olsun amin
SELAM adının hürmetine hepimizi selamete çıkarsın Amin

Canım konunu başından beri şimdi okudum sonunu merak ettim,şükürki iyisin çok sevindim.inşallah bundan sonra mutluluk seninle olur,kurban olduğum allahım gönlüne göre versin tüm duanı kabul etsin..

çok çok geçmiş olsun canım...önemli olan moralini yüksek tutman..insanlar hastanelerden neler duyuyorlar.yok 3 ay ömrün kaldı yok ölceksin diye yaşama o kadar sıkı sıkıya sarılıp ümitlerini kaybetmiyolar ki 3 ay ömür biçtikleri adam 30 yıl daha yaşıyo allah korusun daha büyük şeylerden seni ve çevreni.

bi daha bu kadar üzülme stres yapma..sevdiklerine sarıl hayata sarıl

ALLAH bir an önce acil şifa versin canım benim...hepimizin sınavı farklı bu dünyada ,inanıyorum ki sen şifana kavuşcaksın bir an önce..Allah tüm hastaları sevdiklerine bağışlasın ..Bir an önce şifa versin sana da Rabbim ..

iyi haberlerini bekliyoruz..

iyiyim cnm çok şükür. o msjı yazdığım gün son doktora gidişim oldu
Allah'ım maşallah bu ne güzel haberr.dün okudum ben okuduğum andan itibaren gözlerim dolu dolu kaldım ,gece dua ettim ..bugün güzel haberini okudum, maşallah ALLAH bir daha yaşatmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…