Benide dinler misiniz?

evet annemin sonuçları temiz çıktı darısı sizin başınıza inşallah tertemiz çıkar

Çok geçmiş olsun, inşallah son tahliliniz de iyi çıkar mutlu haberlerinizi alırız.

Bitanem, yazdiklarini okurken gözlerim doldu..
Yine ayni seyi dedim icimden, dertlerini üzüntülerini icine atma.
Bazi seyler yazmadikca paylasmadikca insanin bogazina oturuyor, daha da zorlasiyor hersey.
Bana da anlatmiyorsun, biliyorum üzmek istemiyosun sevdiklerini ama sunu unutma
ben herzaman seni dinlemeye hazirim, ne zaman istersen..
Benim zor günlerim de az mi destek oldun bana

Neler neler yasiyicaz kimbilir daha, su zaman icin ve gelecek icin güclü olalim..
Ben hayatimin en zor döneminde nasil kendime geldim biliyomusun ?
Dua ederek, Allaha yönelerek.. Inan bana hic bisey bu kadar iyi gelmiyor..

Sonuclarin iyi cikacak insallah tüm kalbimle inaniyorum buna..
Seni cok seviyorum..

canım çok çok geçimş olsun ama üzülme güçlü durmaya çalışş. sürekli eşinin ailenin yanında olduğunu sana hep destek olduklarını sakın unutma ve mutlu ol olur mu tekrardan çok çok geçmiş olsun

Sen moralini yuksek tut guclu ol karaciger de temiz cikacak
Hadi gecmis olmus cok sevindim

Allahım sağlığıyla sınamasın insanları,her şeyle başa çıkılıyor da sağlıkla zor oluyor. :26:
Bir şeyin değerini de kaybedince çok iyi anlarsın ya.Senin istediğin sadece sağlıklı bir yaşam , başkaları yatlar katlar derdinde :2:
Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım.
İnan ki dua ettim senin için .

böbreklerinde sorun kalmadığına sewindim :) inş karaciğerindede bir problem çıkmaz ...şimdiden çok geçmiş olsun :)

İlk mesajı okudum sonra bugün en son ne yazdığını aradım.Derin bir nefes aldım börek şükür toplamış kendini sıra ciğerde ondada birşey çıkmaz Allahın izniyle.İçini ferah tut moralini yüksek tut.Mevlam Şafi sıfatıyla şifanı versin inşAllah

Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Belki bu ağrılar psikolojik olabilir yaşadıklarından dolayı. Kolay şeyler yaşamamışsın çünkü. Umarım sonuçların tertemiz çıkar.

Bi sürü yazan olmus yine tek tek hepinizi öpüyorum ve sariliyorum... O kdr iyi geliyor ki bunlari okumak...

evet annemin sonuçları temiz çıktı darısı sizin başınıza inşallah tertemiz çıkar

cok sevindim tugcecim

Canim... Vefali arkadasim benim.
Kac senedir taniyoruz birbirimizi, neleri paylastik birlikte.
Hastaneye beni ziyarete geldiginde tekrar anladim senin benim icin ne kadar kiymetli oldugunu.
Senin yasadiklarini düsündükce ben bunlara isyan ettigim icin kendime kiziyorum.
Ben senin kadar güclü olamadim galiba
Ben seni ne cok seviyorum bilsen

Inan ki cok tesekkür ettim sana, cok tatlisin tesekkür ederim

Canım geçmiş olsun iyi haberini alınca çok sevindim... İnşallah kan tahlillerinde allahın izniyle iyi çıkar rabbim bütün hastalara ve sana şifa versin amin.. Lütfen her zaan pozitif düşün negatif şeyleri aklından at gitsin oldumu herşey güzel olacak inşallah..

çok geçmiş olsun umarım tamamen düzelirsiniz hiç bir sorununuz kalmaz sağlık sorunları geçirmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
allah kimseyi sağlığından etmesin çok zor.

Çok çok geçmiş olsun, geçmiş gitmiş olsun inşallah canım benim...
Böbreklerindeki sıkıntının tamamen geçmesine çok sevindim, diğer haberlerde güzel gelecek inan bana, bol bol ayetel kürsi oku olurmu

Öncelikle acil şifalar diliyorum. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, özellikle hastalık. Herşeye rağmen şükredecek mi yoksa isyan edecek mi diye. Unutmayın derdi veren o, çaresinide veren o. Siz ne kadar şanslıymışsınız ki 3 kere o cümleyi duyabilmişsiniz, zamanında müdahale edildiği için. Ve ölüm çok farklı birşey. Kimin ne zaman gideceği belli değil. Bir arkadaşımın kanser hastası annesi vardı, kemoterapiye gidiyordu sürekli ilaçlar vs... Birazda ağırdı... Bir haber geldi ki babası vefat etmiş. Ömür dediğimizin garantisi yok, sırası yok, yaşlısı yok genci yok... Lütfen sizde bu korkuyla yaşamayın, şuan hayattasınız ve size destek olacak aileniz var, doktora gidecek durumunuz var, ağrılarınızı duyunca kolunuzdan tutum hemen hastaneye götüren ilgili bir eşiniz var... Moralinizi yüksek tutun, sahip olduklarınızın değerini bilin. İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşursunuz...

çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınızz güzel çıkarr inşallah allah yardımcınız olsun.

oh içimize su serptiin Böbreklerın için cok sevındım.inş. bu kan tahlılıde ıyı cıkıcak canım .üzülme ben kuzenımın rahatsızlıgını anlatsam hepımız bınlerce sukur ederız.beterın beterı derler ya o en beterı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…