- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
sanada cok gecmis olsun ve basin saolsun canim. senin yasadigin üzüntünün yaninda benim ki devede kulak kalir.
ALLAH sanada bu üzüntüyü atlatmak icin sabir, kuvvet versin... Insallah su an sagligina tekrar kavusmussundur...
Amin mune ablacim, cok tesekkür ederim...
Annenize cok gecmis olsun... Tip cok ilerledi ama dikkatsiz doktorlar olunca tipta hicbirseye yaramiyor bazen.
apantis olayimda doktorlar biraz daha dikkatli olsaydi tüm bunlari yasamayacaktim...
Ne güzel seyler paylasmisin, ALLAH razi olsun arkadasim...
cok cok üzüldüm, sevincli bi haber beklerken böyle seyler yasamak yikim olmustur.
ALLAH yardimcisi olsun arkadasinin, bende onun icin dua edecegim. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur...
bende uzmana görünmeyi düsünüyorum, cünkü hep icime ata ata kendi sagligima zarar verecegim
senin gibi evham yapiyorum herseyde, bu korkuyu atmam lazim...
amin ablacim, cok saol...
Umarim cok güzel sonuclar almisinizdir...
Gercekten sükrediyorum, iyi ki esimle annem babam var... hastanede yatarken ne arkadas, ne komsu, ne is arkadasi...
günde seni 10 kere arayan, herseyini takip eden birtek ailen oluyor...
Burasi harika gercekten...
Insallah sesil arkadasim, bi kac güne belli olur hersey...
Gecenin bu saatinde gözyasi icinde kalktim yatagimdan ve birileriyle konusmaya cok ihtiyacim var.
Derdim ne esim, ne ailem, ne kayinvalidem...
Derdim hayatta en önemli olan ama anca kaybedildiginde degeri anlasilan sey...
Saglik...
Kasim ayinda apantisimin patlamasiyla cok zor bi sürecten gectim,
ve doktorlarin söyledigine göre ölümden döndüm... üzüldüm, agladim ama gececek dedim avuttum kendimi...
1.5 ay sonrasinda Tam hersey düzeldi derken ani bi sekilde atesim 40larin üzerine cikmaya basladi...
günlerce doktora gidip gelmeler ve ne oldugunu bilmemeler sonunda
böbregimde sorun oldugunu ve gerektigi gibi calismadigini ögrendim ve hastaneye yattim... ve tekrar o cümleyi duydum "ölebilirdiniz"...
1 hafta hastanede kaldiktan sonra ciktim ve cikmamla atesim tekrar cikmaya basladi...
sonra ücüncü kez hastaneye yattim... kan degelerim cok kötü, halim zaten berbatti...
tahliller sonucu karacigerimde apse oldugunu ögrendim, intihap kalbime, akcigerime, böbregime ulasmis...
ve hepsi apantisimin patlamasinin yan etkileri... karin bosluguma mikrop dolmus ve yeterli tedavi uygulanmayinca
2 ay boyunca o miktrolar icimde cogalmis... Ve üc ay icinde ücüncü kez "dikkat etmezsek ölebilirsiniz" cümlesini duydm.
1 ay boyunca hastanede kaldim ve kendimi cok iyi hissederek ciktim...
Hersey cok iyi derken 3 gündür ayni agrilari hissediyorum.
Korkumdan hickimseye birsey anlatamiyorum... Esime söylesem kolumdan tuttugu gibi hastaneye getirir, anneme söylesem kahrolur...
Yarin doktorlarda randevum var ve ben cikacak sonuctan ve
tekrar hastaneye yatmak zorunda kalmaktan cok korkuyorum.
Psikolojim alt üst oldu, 1 aydir döktügüm gözyaslarini bi ALLAH bilir bi ben.
Sanki hicbir zaman düzelemeyecek misim ve sagligim mahfolmus gibi hissediyorum.
Doktorlara, hastanelere gidip gelmelereden normal hayata adapte olamiyorum
ne zaman normal hayata dönmek istesem kendimi ya doktorda ya hastanede buluyorum.
Bunlari düsünürken yatagimin icinda gözyaslarina boguldum, esim duymasin diye kendimi salona attim
ve su an bunlari yaziyorum.
Birilerine anlatmazsam patlayacagim, boguluyorum...
artik gücümün tükendigini hissediyorum ve savasmak istemiyorum
eski hayatimi geri istiyorum...
agrisiz, ölüm korkusu olmadan...
biraz uzun oldu farkindayim ama icimi dökmeye cok ihtiyacim var...
benim icin dua edin ne olur, yarin hersey temiz ciksin... bu agrilar sadece beynimin bana bi oyunu olsun
Sen moralini yuksek tut guclu ol karaciger de temiz cikacakNihayet döndüm kizlar, sabahtan beri doktordan doktora kosusturuyorum, anca girdim eve...
Su an icin kesin birsey yok, böbreklerimde kesinlikle sorun kalmamis onu ögrendim, en azindan bu sorunu kafamdan atabilirim.
karacigerimdeki apsenin tekrar nüksedip nüksetmedigini bi kac gün icinde ögrenecegim...
Kan alindi, eger bi anormallik olursa direk hastaneye yatacagim...
Desteginiz, güzel dilekleriniz, dualariniz icin saolun kizlar, bana nasil moral oldunuz anlatamam...
Iyi ki varsiniz gercekten...
Nihayet döndüm kizlar, sabahtan beri doktordan doktora kosusturuyorum, anca girdim eve...
Su an icin kesin birsey yok, böbreklerimde kesinlikle sorun kalmamis onu ögrendim, en azindan bu sorunu kafamdan atabilirim.
karacigerimdeki apsenin tekrar nüksedip nüksetmedigini bi kac gün icinde ögrenecegim...
Desteginiz, güzel dilekleriniz, dualariniz icin saolun kizlar, bana nasil moral oldunuz anlatamam...
evet annemin sonuçları temiz çıktı darısı sizin başınıza inşallah tertemiz çıkar
Bitanem, yazdiklarini okurken gözlerim doldu..
Yine ayni seyi dedim icimden, dertlerini üzüntülerini icine atma.
Bazi seyler yazmadikca paylasmadikca insanin bogazina oturuyor, daha da zorlasiyor hersey.
Bana da anlatmiyorsun, biliyorum üzmek istemiyosun sevdiklerini ama sunu unutma
ben herzaman seni dinlemeye hazirim, ne zaman istersen..
Benim zor günlerim de az mi destek oldun bana
Neler neler yasiyicaz kimbilir daha, su zaman icin ve gelecek icin güclü olalim..
Ben hayatimin en zor döneminde nasil kendime geldim biliyomusun ?
Dua ederek, Allaha yönelerek.. Inan bana hic bisey bu kadar iyi gelmiyor..
Sonuclarin iyi cikacak insallah tüm kalbimle inaniyorum buna..
Seni cok seviyorum..
Allahım sağlığıyla sınamasın insanları,her şeyle başa çıkılıyor da sağlıkla zor oluyor. :26:
Bir şeyin değerini de kaybedince çok iyi anlarsın ya.Senin istediğin sadece sağlıklı bir yaşam , başkaları yatlar katlar derdinde :2:
Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım.
İnan ki dua ettim senin için .
Nihayet döndüm kizlar, sabahtan beri doktordan doktora kosusturuyorum, anca girdim eve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?