- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Gecenin bu saatinde gözyasi icinde kalktim yatagimdan ve birileriyle konusmaya cok ihtiyacim var.
Derdim ne esim, ne ailem, ne kayinvalidem...
Derdim hayatta en önemli olan ama anca kaybedildiginde degeri anlasilan sey...
Saglik...
Kasim ayinda apantisimin patlamasiyla cok zor bi sürecten gectim,
ve doktorlarin söyledigine göre ölümden döndüm... üzüldüm, agladim ama gececek dedim avuttum kendimi...
1.5 ay sonrasinda Tam hersey düzeldi derken ani bi sekilde atesim 40larin üzerine cikmaya basladi...
günlerce doktora gidip gelmeler ve ne oldugunu bilmemeler sonunda
böbregimde sorun oldugunu ve gerektigi gibi calismadigini ögrendim ve hastaneye yattim... ve tekrar o cümleyi duydum "ölebilirdiniz"...
1 hafta hastanede kaldiktan sonra ciktim ve cikmamla atesim tekrar cikmaya basladi...
sonra ücüncü kez hastaneye yattim... kan degelerim cok kötü, halim zaten berbatti...
tahliller sonucu karacigerimde apse oldugunu ögrendim, intihap kalbime, akcigerime, böbregime ulasmis...
ve hepsi apantisimin patlamasinin yan etkileri... karin bosluguma mikrop dolmus ve yeterli tedavi uygulanmayinca
2 ay boyunca o miktrolar icimde cogalmis... Ve üc ay icinde ücüncü kez "dikkat etmezsek ölebilirsiniz" cümlesini duydm.
1 ay boyunca hastanede kaldim ve kendimi cok iyi hissederek ciktim...
Hersey cok iyi derken 3 gündür ayni agrilari hissediyorum.
Korkumdan hickimseye birsey anlatamiyorum... Esime söylesem kolumdan tuttugu gibi hastaneye getirir, anneme söylesem kahrolur...
Yarin doktorlarda randevum var ve ben cikacak sonuctan ve
tekrar hastaneye yatmak zorunda kalmaktan cok korkuyorum.
Psikolojim alt üst oldu, 1 aydir döktügüm gözyaslarini bi ALLAH bilir bi ben.
Sanki hicbir zaman düzelemeyecek misim ve sagligim mahfolmus gibi hissediyorum.
Doktorlara, hastanelere gidip gelmelereden normal hayata adapte olamiyorum
ne zaman normal hayata dönmek istesem kendimi ya doktorda ya hastanede buluyorum.
Bunlari düsünürken yatagimin icinda gözyaslarina boguldum, esim duymasin diye kendimi salona attim
ve su an bunlari yaziyorum.
Birilerine anlatmazsam patlayacagim, boguluyorum...
artik gücümün tükendigini hissediyorum ve savasmak istemiyorum
eski hayatimi geri istiyorum...
agrisiz, ölüm korkusu olmadan...
biraz uzun oldu farkindayim ama icimi dökmeye cok ihtiyacim var...
benim icin dua edin ne olur, yarin hersey temiz ciksin... bu agrilar sadece beynimin bana bi oyunu olsun
Allah yardımcın olsun canım
herkesn bi imtihanı var Allah seni de bununla sınıyor. firavunun ömrü boyunca başı bile ağırmamıştı. Allah sevdiği kullarına dert bela verirmiş. müminin eline diken bile batması günahına kefaret.
sana güç olması açısından şunu da ekleme gereği duydum:
"Hz. Eyyub çok şiddetli bir hastalığa yakalanmış ,hastalığı uzun sürmüş ve çeşitli imtihanlara, musîbetlere maruz kalmıştı.. Fakat tüm musîbetler, Onu hep sabredici bulmuş ve SABIR KAHRAMANI ünvanını almıştı.. Sonra imtihan daha da şiddetlenmiş, hastalık o kadar ilerlemişti ki; Allahı anan diline ve kalbine zarar vermeye başlamıştı. İşte o zaman Kendi bedenî sağlığı için değil, Allahı anmasına zarar gelmemesi için, Ona(CC) şu şekilde dua etmişti; Rabbi İnnî messeniyedurru ve EnteErhamurrâhimîn Bana zarar dokundu, Ey Rabbim sen en merhametli ve en şefkatlisin Bunun üzerine Allah, Onun sabrına ve halis niyetine hürmetle şifa vermişti."
canim <ya cok gecmis olsun rabbim sifani versin ailenden kendine yakin buldugun kuzenin felan yokmu birine söylemesin kulvetli olmaslsin canim
Törtifourum :26:
Geçmiş olsun arkadaşım :26:
Dua edeceğim...tüm kalbimle...
Ve yarın geleceksin sonuçlarım temiz yuppi diyeceksin.
İnanıyorum.İnan.
ALLAH razi olsun arkadasim,
sabretmeye calisiyorum ve gercekten sükretmek istiyorum.
Ölebilirdin, gercekten ölebilirdin su an yasadigina sükret diyorum.
ama artik dayanamiyorum... Kime ne yaptim, ne günah isledimde
ALLAHIM bana böyle ceza verdi diye düsünürken buluyorum kendimi
Biliyorum cok günah ama engel olamiyorum kendime...
yakin olan bi cok kisim var, esim en yakinim... ama öyle olduklari icin üzmeye kiyamiyorum.
ben ne kadar üzüldüysem onlar 10 kati üzüldü... hasta yatagimin basinda annemin ve esimin hali gözümün önünden gitmiyor.
saol canim... ALLAH razi olsun, umarim öyle olur. Baska hicbirsey istemiyorum
sen böle anlatınca gerçekten bende üzüldüm bende üni yıllarında birara 20lik dişim yüzünden başımda oluşan ödemin benim 3ayımı hergün ağlayarak geçirdiğim günlerimi getirdi gözümün önüne(( hiç meraketme moralini yüksek tut birşey çıkacak deme sakın sen inandıkça o gerçek olur.pozitif düşün gerçekten etkisi oluyor birde duaet sadaka ver bende kaç doktora gittim bulamamışlardı en son emekliye ayrılmış birprof a gitmiştim Allah binkere razı olsun 1 haftada iyileştirdi tüm yüzümü sadece 2 ilaçla:)
zor şeyler atlatmışsın ama yice rabbim kullarına kaldıramıycakları üzüntü dert vermezmiş sende bunları altediceksin şimdi git rahatça uyu buağrılar sadece kendini çok fazla dinlemenden ileri geliyor.yarın doktorda sana çok düşünme diyecektir.hayırlı akşamlar...yarın iyi durumunu bildirirsn inş :)
Öncelikle cok gecmiş olsun canım, Allah sana saglık ve şifa versin!
sanirim pek uzun süredir gidip gelmiyorsun hastahaneye, bu yüzden bu kadar sert bakman iyi değil canım, ayrıca inşallah o ağrılar Zadece bir kandirmacadir, ölüm korkunu anlaya biliyorum, ama bu kadar üzmemelisin kendini! Sitresden uzak dur!
yarin doktorlarım testin temiz çıktığını soylesede sen uzun bir süre, düzenli bir şekilde( her ay) kontrollerini yaptir!
ve lütfen kendini sitrese sokup dahada yıpratma, daha kötü olacaksın!
Cok cok geçmiş olsun canım benim. Öncelikle sen, iyi şeyler düşünki iyi şeyler bulsun seni. İnsanlar ne hastalıklar ne kazalar atlatıyorlar. Sende atlatacaksın üzülme. Ne olursa olsun moralini yüksek tut. Sana tüm kalbimde dua ediyorum, "büyük Allahım sana yardım etsin, herşey geçecek inşallah".
Sağlıcakla kal...
Allah acil sifa versin tatlim!!
Insallah yarin hicbirseyin cikmaz ve mutlu mesut evine geri dönersin.
Benimde esim ölümden döndü bir kac sene önce ve o hastanede yatarken biri bana cok güzel birsey söylemisti: "Aslinda esin degil, esinin etrafindaki herkes ALLAH tarafindan sinaniyor" diye, ve dogru, o zamanlarda belli oldu es dost düsman. Hicbirsey sebepsiz yere olmaz.
Senin icin dua edecegim ve ayrica sana tavsiyem duadostlugu gibi forumlar var, ordanda yardim ve dua istemen, sahsen benim esime cok dua etmislerdi, bana cok moral olmustu, Allah herbirinin ne muradi varsa versin, bugün olsun gözlerim dolar o günleri düsündükce.
Sana sariliyorum ve öpüyorum, kendini sakin yanliz hissetme, hersey iyi olacak! ♥
canım çok geçmiş olsun inş. temiz çıkar inş. seni anlıyabiliyorum çünkü kısa bir süre önce memede kitle olduğunu öğrendim tesadüfen ve hiç ağrımadı dr bunun kanser zeminli olabileceğini sölediğinde soka girdim ayın 21 inde biyopsi yapılacak gecelerce ağladım aynen eşim duymasın diye sabahlara kadar oturdum sonra sarıldım kokusunu içime çektim sanki doyamıcakmışım gibine bilim işte insan çok hassaslaşıyor böle durumlarda
Allah şifa versin bir an önce sağlığına kavuş inşallah ben çok düşünmemeye çalışıyorum sende bunu dene canım kolay değil biliyorum ama
Çok çok çok geçmiş olsun..
Allah'ım inşallah bir an evvel geçirir de rahat bir nefes alırsınız..
Allah acil şifalar versin.. İnsanın sıkıntısı olmayınca anlamıyor.
Hep bambaşka şeyler istiyoruz. Beklentilerimiz çok farklı.. Benim de öyle. Belkide sağlık dua ederken dahi aklımıza gelen en son şey.
Ne zaman kaybediyoruz hayatımızın merkezi olduğunu anlıyoruz.. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşur eski günlerinize dönersiniz..
Hangi bölüme gidiyorsun canım ?
Ve yarın kaçta gideceksin.
Lütfen saklama.Doktora tüm şikayetlerini anlat.
Dert veren rabbim devasını da verir elbet.:26:
Allah`a sigin ve pozitif dusun.Derdi veren oysa,dermani veren de o...Dilerim hayirlisiyla bu zor gunlerini biran once atlatirsin.
öncelikle rabbım butun hastalara ve sana şifalar versın eşin annen üzülmesın istıyorsan yapman gereken sağlığın için ne tedavı önerılıyorsa uygulaman ve umutlu olman tabı aynı durumda olmadan konuşması kolay ama yapman gerekenler bunlar bır çok hastalık moralle tedavıye daha çabuk cvp verır lütfen umutlu ol ve kendını bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?