Benim, Arkadaşım ve Eşimin dostluğu hk.

Sizin bakış açınıza saygı duyarım ama benim için değerli olan eşimdir.Ömrümü geçireceğim kişi de arkadaşım değil eşim.Bu kadar samimiyet varsa araması lazım dı.Eşiniz çok haklı.Ben olsam böyle bir insanla arkadaşlığımı devam ettirmezdim

Esinizi nasil salak yerine koymanin planini mi yapiyorsunuz üstelik iki saniyelik mesaj yazmayan biri icin

Yazik

Sizi de sallanıyor eşinizi de. Bazı arkadaşlıkların miladi doluyor uzatmaya gerek yok. Ayrıca arkadaşım kocamla yakin arkadaş olamaz. O kısmı anlamadım. Taziye için aranır o ayrı tabi. Ama o durumda da kocası kocamı arar kadın beni mesela. Ya da toplu görüntülü konuşma hoparlorde vs gibi.

eşiniz çok haklı. doğumla ölümü kıyaslamamak lazım bence. insanlar kayıp yaşayınca o zamnlarda kim yanında kim değil hiç unutmuyor. bi mesaj çekebilirdi arkadaşınız ya da kendisi değilse bile eşi arayabilir ya da mesaj atabilirdi.

Kuzenimin eşinin babası ayrıca da köylümüz hastaneye yattı kalp krizi geçirdi. o bir kaç günlük süreçte eşimle hep yanlarında olduk hastanede. yaptım diye değil ama o süreçlerde ne olur ne olmaz lazım olur diye destek oldu elinden geldiğince keza bende kuzenime. sonra rahmetli oldu babası yine hep yanlarındaydık mezarlığa da gittik köye , daha sonra evlerine de gittik başsağlığına. cenazede yemek veriyorlar diye yine destek olduk. aslında olması gerekeni yaptık.

sonrasında eşim ablasının eşini yani eniştesini kaybetti. genç ve ani bir ölümdü. o dediğim kuzenim de eşi de ne geldi ne başsağlığı için aradı. insan kırılıyor. ben yaptım ben ettim diye değil de yine de oyle zamanlarda insanlar bi el bi destek bi hal hatır sorulmak istiyor. konu sahibi haklısınız kırgınlığınızda.

Bence o kadar samimi iseniz arayıp eşim böyle şeylere önem veriri kırıldı diye sitem edin belki düşünemedi bebek telaşından,kendi yazar taziye mesaji

Siz iyiyken iyi darılınca onlarında arasına mesafe girmiş demekki ben önemsemezdim. Senden iletmiş eski yakınlık olmadığı için bana normal geldi.

Arkadaşla araya mesafe girince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor sen özledin diye yakınlaşmak istiyorsun ama bu eşine haksızlık olur. Ben umursamazdım ama eşin demekki kırılmış bu düşünceler kişiseldir. Eş rahatsız olduysa yanında olmanız gereken kişi eşiniz bende araya mesafe giren arkadaş değil.

Kadın senin arkadaşın, kocanın değil ki (yanlış anlamadiysam). Kocan ona hayırlı olsun bebek diye mesaj atmış mı? Sana söylemiş işte ne gerek var ki anlamadım. Kadının kocası kocanı aramaliydi bu işler böyle olur benim bildiğim.

Kadının yeni bebeği olmuş çıkmıştır aklından, ki söylemiş sana zaten.

Ya yazıp yazıp sildim. Benim yakın arkadaşımın teli niye eşimde olsun. Benim eşimi niye arasın. Arkadaşımın eşinin annesi yıllar önce vefat etti. Eşim, eşine yazdı. Bende telefonu yok bile. Çocukluk arkadaşım, sonradan ben başka sebeplerle iletişimi kestim, onun da telefonunu sildim ama samimi olduğumuz dönemde telefonu yoktu.

Size söyledikten sonra eşinize mesaj atmasını gerektiren bir durum yok ki?
Normalde de yok, lohusayken hiç yok.
Eşiniz bebek tebriğine gitti mi? Gitmedi, cenaze arasında gidecek hali yok çünkü.
Hayat telaşesinde herkesin durumu biricik, gönül koyacak bir kabalık yaşamamışsınız.

Peki eşiniz arkadaşınızı anne olduğu için tebrik etti mi?

Ben de bir tek ben düşündüm bunu sanıyordum:)) yani adam da hayırlı olsun dememiş. Üstelik annesi vefat etmeden önce bebek doğmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…